اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• real_ahmadi
    replied
    پاسخ : [پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
    مهندس یادته یه پخش خواستم درست کنم یه تقویت ترانزیستوری به یه BD135 درست کردم؟ بعد به 4 تا آیسی 7377 زدم؟ خروجی این مدارتقویتو به آمپ زدم با هر بیسی که میزنه لامپ ماشین کم نور میشه بساتیه!! باتری شو 74 آمپر انداختم ماشینم پراید هاچ بک مدل 89 هست این برد جدیدا رگولاتور نداره یکی بیاد این بدون رگولاتور هارو بزنه به باتری ماشین مستقیم چی میشه ؟؟؟ حالا ما که میدونیم چیکار کنیم به برد آسیب نرسه اونایی که نمیدونن چی میشه ؟؟؟ من تو هزینه ی ساختن پخش به قول شما چینی بازی درنیاوردم و خیلمو تخت تخت کردم!! من خودم تو آژانس شاغل هستم هرکی پخشو می بینه بهم میخنده! مهندس من این ماشینو چیکار کنم ؟؟؟؟ چرا لامپ های ماشینم کم نور میشه؟؟؟
    سلام
    دقیق بگو ببینم چیکار کردی
    الان 4 تا ای سی 7377 گذاشتی توی بیس شدید لامپ اتاق ماشین نورش کم وزیاد میشه یا نه کل ماشین؟؟
    به غیر 7377 امپ دیگه ای هم روش ماشین هست؟؟
    خروجی مدار تقویت ترانزیستوری رو به 7377 زدی؟درسته؟؟ یانه من اشتباه متوجه شدم؟
    موفق باشی

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام
    نه مشکلی نیست ولی من نفهمیدم میخوای چیکار کنی خروجی rca رو و از چی میاد این خروجی؟
    باندارو ب امپ بزن خروجی بورد فلش پلیر هم به ورودی امپ چ دلیلی داره که بورد اسیب ببینه؟

بورد جدیدا منظورت همین یو اس بی پلیر هاس؟؟؟اگه خاموش میشه واسه اینه که جریان تغذیت کمه
    بدرود
    مهندس یادته یه پخش خواستم درست کنم یه تقویت ترانزیستوری به یه BD135 درست کردم؟ بعد به 4 تا آیسی 7377 زدم؟ خروجی این مدارتقویتو به آمپ زدم با هر بیسی که میزنه لامپ ماشین کم نور میشه بساتیه!! باتری شو 74 آمپر انداختم ماشینم پراید هاچ بک مدل 89 هست این برد جدیدا رگولاتور نداره یکی بیاد این بدون رگولاتور هارو بزنه به باتری ماشین مستقیم چی میشه ؟؟؟ حالا ما که میدونیم چیکار کنیم به برد آسیب نرسه اونایی که نمیدونن چی میشه ؟؟؟ من تو هزینه ی ساختن پخش به قول شما چینی بازی درنیاوردم و خیلمو تخت تخت کردم!! من خودم تو آژانس شاغل هستم هرکی پخشو می بینه بهم میخنده! مهندس من این ماشینو چیکار کنم ؟؟؟؟ چرا لامپ های ماشینم کم نور میشه؟؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

سلام
    مهندس این بردا جدیداش دیگه بدرد نمیخوره با کوچک ترین ولتاژ اضافه خاموش روشن میشه
    یه آمپ 4 کانال پایونر گرفتم این ضبطی که ساختم خروجی rca داره مشکلی برای برد پیش نمیاد؟؟ به یه باکس و 2تا 718 کنوود میخوام وصل کنم میگن نکن به برد آسیب میرسونه ضبط بخرم یا اونی که ساختمو یه مدت استفاده کردم استفاده کنم؟؟؟
    سلام
    نه مشکلی نیست ولی من نفهمیدم میخوای چیکار کنی خروجی rca رو و از چی میاد این خروجی؟
    باندارو ب امپ بزن خروجی بورد فلش پلیر هم به ورودی امپ چ دلیلی داره که بورد اسیب ببینه؟

بورد جدیدا منظورت همین یو اس بی پلیر هاس؟؟؟اگه خاموش میشه واسه اینه که جریان تغذیت کمه
    بدرود

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

بله 9 ولت رو بدید به برد یو اس بی پلیر چون رگولاتور داره مشکلی نیست
    در مورد چنجر هم بنده اطلاعاتی ندارم
    موفق باشید
    سلام
    مهندس این بردا جدیداش دیگه بدرد نمیخوره با کوچک ترین ولتاژ اضافه خاموش روشن میشه
    یه آمپ 4 کانال پایونر گرفتم این ضبطی که ساختم خروجی rca داره مشکلی برای برد پیش نمیاد؟؟ به یه باکس و 2تا 718 کنوود میخوام وصل کنم میگن نکن به برد آسیب میرسونه ضبط بخرم یا اونی که ساختمو یه مدت استفاده کردم استفاده کنم؟؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

سلام
    اگه روش رگلاتور smd باشه 9 ولت بدم کافیه دیگه؟؟؟ من ورودی برق چنجر سی دی شو دارم میدم به برد بردم از این رگلاتورا داره روی پی سی بیش برق لنز چجوریه؟؟ 5 ولت رو اون سیم طلقی لنز نوشته از برق لنز رو اون بدون رگلاتورا بدم حله؟؟؟
    بله 9 ولت رو بدید به برد یو اس بی پلیر چون رگولاتور داره مشکلی نیست
    در مورد چنجر هم بنده اطلاعاتی ندارم
    موفق باشید

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

سلام
    از 9 ولت واسه بورد فلش پلیر بگیرید بله مناسبه و نیاز ب رگولاتور نیست البته اگر فلش پلیر رگولاتور داره روی خودش ولی اگر نداره باید 5 ولت بدی
    موفق باشید
    سلام
    اگه روش رگلاتور smd باشه 9 ولت بدم کافیه دیگه؟؟؟ من ورودی برق چنجر سی دی شو دارم میدم به برد بردم از این رگلاتورا داره روی پی سی بیش برق لنز چجوریه؟؟ 5 ولت رو اون سیم طلقی لنز نوشته از برق لنز رو اون بدون رگلاتورا بدم حله؟؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

سلام وقتتون بخیر
    مهندس این ضبط خونگی بنده دارم مارک ال جی از این قدیمیا ! روی پی سی بیشو نیگا کردم دیدم که خروجی 5 ولت 9 ولت و 12 داره کدوم از این تغذیه های برای برد خوب هستن ؟؟؟؟ دیگه 9 ولت بدم نیازی به رگلاتور نیس؟؟
    سپاس
    سلام
    از 9 ولت واسه بورد فلش پلیر بگیرید بله مناسبه و نیاز ب رگولاتور نیست البته اگر فلش پلیر رگولاتور داره روی خودش ولی اگر نداره باید 5 ولت بدی
    موفق باشید
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; 2017/12/17, 16:49.

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

سلام بله میشه فقط باید بدونیم خروجی rca از چی میاد مثلا اگه از ای سی بیاد راحت میشه طراحی کرد هیچ مشکلی نداره
    بدرود
    سلام وقتتون بخیر
    مهندس این ضبط خونگی بنده دارم مارک ال جی از این قدیمیا ! روی پی سی بیشو نیگا کردم دیدم که خروجی 5 ولت 9 ولت و 12 داره کدوم از این تغذیه های برای برد خوب هستن ؟؟؟؟ دیگه 9 ولت بدم نیازی به رگلاتور نیس؟؟
    سپاس

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

نوشته اصلی توسط czar8 نمایش پست ها
    سلام مهندس
    میشه به این ضبطی که طراحی کردید ، حداقل یک جفت خروجی RCA اضاف کرد؟ که بشه به یه آمپلی مونو برا ساب صدا داد
    ممنون میشم
    سلام بله میشه فقط باید بدونیم خروجی rca از چی میاد مثلا اگه از ای سی بیاد راحت میشه طراحی کرد هیچ مشکلی نداره
    بدرود

یک دیدگاه بنویسید:

• czar8
    replied

سلام مهندس
    میشه به این ضبطی که طراحی کردید ، حداقل یک جفت خروجی RCA اضاف کرد؟ که بشه به یه آمپلی مونو برا ساب صدا داد
    ممنون میشم

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

نوشته اصلی توسط M.MaJiDi نمایش پست ها
    سلام مهندس
    پروژه خوبی اگرامکان داشته باشه بهش چندتا گزینه اضافه گرد
    استفاده ازایسی بهترمثل TDA7388 یا مشابه انونا.ک چهاباندمستقل داشته باشیم
    استفاده ازسلف پارازیت گیردربرق ورودی.اگه به ماشین بسته بشه درحالت روشن بودن خودروپارازیت نداشته باشیم
    استفاده ازایسی ولوم
    سلام
    بله میشه اضافه کرد
    من ای سی 7377 رو گزاشتم چون هم تعداد پایه هاش کمه 7388 هم خوبه خودتون می تونید طراحی کنید
    سلف هم بله من خودم همیشه می زارم ولی جا واسش روی بورد نزاشتم
    ای سی ولوم نیازی نیست چون خود ماژول ولوم داره که با کنترل و کلید های روی خودش صدا قابل تنظیمه
    شما میتونید خودتون طراحی کنید و از این به عنوان الگو استفاده کنید هدف بنده هم همین اموزشش بوده نه این که فقط ساختن خالی باشه که لقمه اماده محسوب بشه
    موفق باشید

یک دیدگاه بنویسید:

• M.MaJiDi
    replied

سلام مهندس
    پروژه خوبی اگرامکان داشته باشه بهش چندتا گزینه اضافه گرد
    استفاده ازایسی بهترمثل TDA7388 یا مشابه انونا.ک چهاباندمستقل داشته باشیم
    استفاده ازسلف پارازیت گیردربرق ورودی.اگه به ماشین بسته بشه درحالت روشن بودن خودروپارازیت نداشته باشیم
    استفاده ازایسی ولوم

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

نوشته اصلی توسط r8za نمایش پست ها
    سلام مهندس
    یه سوال داشتم
    میشه به جای ایسی این مدار tda7375 هم گداشت و نمی دونم چرا زمانی که من سر راه مازول رگلاتور میزارم با ولوم بیشتر از ۳۰ مازول شروع به خاموش و روشن شدن میکنه ولی خودشم رگلاتور داره اگه رگلاتور نگدارم براش میسوزه زود؟
    تعذیمم همون ۱۲ ولت ۸۰۰ میلی امپره
    و ایا استفاده از خارن ۰.۳۳ به جای ۰.۴۷ تو مدار اشکالی ایجاد میکنه مثلا نویز و هر چی ؟
    و میشه یه مدار کنترل باس و تریبل معرفی کنید که ساده باشه و خوب ؟
    ببخشید زیاد شد
    ممنون
    سلام
    بله ای سی7375 هم دقیقا مثل 7377 هستش میتونی بزاری و مشکلی نیست
    وقتی صدارو زیاد می کنی و خاموش میشه به خاطراینه که جریان تغذیه کمه 800 میلی خیلی کمه
    خازن هم نه مشکلی نداره
    تریبل و بیس یه مدار توی پست های بالا هست یا همونو بساز بهترشو میخوای انجمن بگرد هست
    موفق باشید

یک دیدگاه بنویسید:

• r8za
    replied

سلام مهندس
    یه سوال داشتم
    میشه به جای ایسی این مدار tda7375 هم گداشت و نمی دونم چرا زمانی که من سر راه مازول رگلاتور میزارم با ولوم بیشتر از ۳۰ مازول شروع به خاموش و روشن شدن میکنه ولی خودشم رگلاتور داره اگه رگلاتور نگدارم براش میسوزه زود؟
    تعذیمم همون ۱۲ ولت ۸۰۰ میلی امپره
    و ایا استفاده از خارن ۰.۳۳ به جای ۰.۴۷ تو مدار اشکالی ایجاد میکنه مثلا نویز و هر چی ؟
    و میشه یه مدار کنترل باس و تریبل معرفی کنید که ساده باشه و خوب ؟
    ببخشید زیاد شد
    ممنون

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

نوشته اصلی توسط الماسی نمایش پست ها
    سلام من عذر میخوام اگر دیر جواب میدم چون یکم این روزا سرم شلوغه
    خوب این مدار چون پسیوهستش و انرژی رو مصرف می کنه واسه همین دامنه صدا کم میشه
    واسه حل این مشکل یک تقویت کننده ترانزیستوری باید به خروجی این مدار وصل کنی

این مدار رو ببند یه دیود 4007 هم با ورودی مثبت تغذیه رگولاتور سری کن
    خروجی مدار هم یک ولوم گین بزار ورودی مدار هم خروجی مدار پری رو بده
    موفق باشی

یک دیدگاه بنویسید:

لطفا صبر کنید...
X