اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فلزیاب pi ساده و عملی با برد 1 متر + عکس و فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• emitor
    replied
    پاسخ : ساخت فلزیاب pi ساده و عملی با برد 1 متر + عکس و فیلم

نوشته اصلی توسط mehradadpourhamzeh نمایش پست ها
    لوپ 20 سانتی یه سکه 500 تومنی رو 16سانت فاصله تشخیص داد از لوپ بزرگ تر استفاده نکردم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کسی میدونه ایا ممکن هست که بتونیم با اضافه کردن یک ایسی tl072دیگه به این فلزیاب برد اینو افزایش داد؟ اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه

دوست عزیز میشه گفت نتیجه ای که شما گرفتی خوب بوده ....
    با این مدار به نتیجه بهتر نمیشه رسید چون قسمتی که از سیگنال برگشتی انتگرال میگیره وجود نداره و در صورت اضافه کردن ضریب تقویت به فرمی که شما گفتی مدار پایداریش را از دست میده ...البته هنوز میتوانید مدار بهبود بدهید ....از قطعات با کیفیت بهتر استفاده کنید ..... خازن موازی با باتری را افزایش بدهید ( تا 10000 میکروفاراد مثلا دو تا 4700 میکروفاراد با کیفیت خوب ) .... به جای اتصال مستقیم به باتری از یک رگلاتور 12 ولت کیفیت خوب ( ترجیحا قابلمه ای ) استفاده کنید .... جنس سیم لوپ تاثیر زیادی در کیفیت دریافت دارد از سیم مرغوب

یک دیدگاه بنویسید:

• mehradadpourhamzeh
    replied

لوپ 20 سانتی یه سکه 500 تومنی رو 16سانت فاصله تشخیص داد از لوپ بزرگ تر استفاده نکردم

کسی میدونه ایا ممکن هست که بتونیم با اضافه کردن یک ایسی tl072دیگه به این فلزیاب برد اینو افزایش داد؟ اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه

یک دیدگاه بنویسید:

• emitor
    replied

نوشته اصلی توسط mehradadpourhamzeh نمایش پست ها
    سلام دوستان من این برد رو ساختم و خوب جواب داد بنظرتون میشه با اضافه کردن یکtl072دیگر برد این فلزیاب رو افزایش داد؟
    با لوپ چند سانتی آزمایش کردید ؟ سکه 500 تومانی را از چه فا صله ای تشخیص داد ؟
    برای فلز یابهای PI با لوپی به قطر 60 سانتیمتر تشخیص سکه 500 تومانی در بهترین حالت بین 55 تا 60 سانتیمتر امکانپذیر میباشد

یک دیدگاه بنویسید:

• mehradadpourhamzeh
    replied

سلام دوستان من این برد رو ساختم و خوب جواب داد بنظرتون میشه با اضافه کردن یکtl072دیگر برد این فلزیاب رو افزایش داد؟

یک دیدگاه بنویسید:

• babakgh6
    replied

من به جای اون ای سی روسی از tl072 استفاده کردم اون روسیه اصلا نیست 1 جا داشت 5 یورو میفزوختش

یک دیدگاه بنویسید:

• protelworker
    replied

سلام و درود
    من مطلب از روی کنجکاوی دیدم توی نقشه شماتیک از قطعه K157YA2 استفاده شده ایا استفاده از قطعه LM301AH بدنه فلزی با مشخصات خاص ای سی K157 برای کار فلزیاب بیشتر مطابقت نداره ؟
    این قطعه در بازار ایران هم به صورت مدل DIP این قطعه به صورت ای سی 8 پایه و هم بدنه فلزی فوت پرینت TO99-8 موجوده است ،
    ممکنه استفاده از این ای سی کیفیت مدار افزایش بده؟
    K157UD2 LM301 low noise dual channel
    ممنونم از توجه شما دوستان
    لینک منابع دیگه در اینترنت :

لینک سرچ مرتبط به ای سی و فلزیاب در گوگل بر اساس تصویر :
    جدیدترین ویرایش توسط protelworker; 2022/02/19, 13:18.

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied

نوشته اصلی توسط babakgh6 نمایش پست ها
    سلام
    دست گلت درد نکنه از راهنماییت
    این اولین مدار چاپیم بوده درست کردم
    من مهندس مکانیک هستم الکترونیکم خیلی خوب نیست در حد مونتاژ از روی نقشه بلدم و گرفتن ظرفیت مقاومت و خازن سلف
    دوست عزیز خود طراحی بورد مشکل نداره ؟
    قطعات رو سعی کردم همرو جنس خوب و اصلیشو بگیرم چکش میکنم ببینم میتونم با راهنمایی شما درستش کنم
    سعی میکنم اینجا بزارم ویدیوش رو
    09126947288
    این شماره منه ممنونت میشم اکه تونستی بهم 1 پیام بده ویدیوشو بفرستم ببینی اینجا سخته اپلود کردن
    سعی میکنم اینجا هم بزارم ویدیوش رو
    تبریک میگم
    PCB که طراحی کردین رو بررسی کردم. مشکلی نداشت جز اینکه خازن زیر TL072 بر عکس نصب شده!
    کافیه فیلم رو داخل PICOFILE پلود کنین و لینکش رو اینجا بذارین.
    از آپارات هم میشه استفاده کرد.

یک دیدگاه بنویسید:

• babakgh6
    replied

سلام
    دست گلت درد نکنه از راهنماییت
    این اولین مدار چاپیم بوده درست کردم
    من مهندس مکانیک هستم الکترونیکم خیلی خوب نیست در حد مونتاژ از روی نقشه بلدم و گرفتن ظرفیت مقاومت و خازن سلف
    دوست عزیز خود طراحی بورد مشکل نداره ؟
    قطعات رو سعی کردم همرو جنس خوب و اصلیشو بگیرم چکش میکنم ببینم میتونم با راهنمایی شما درستش کنم
    سعی میکنم اینجا بزارم ویدیوش رو
    09126947288
    این شماره منه ممنونت میشم اکه تونستی بهم 1 پیام بده ویدیوشو بفرستم ببینی اینجا سخته اپلود کردن
    سعی میکنم اینجا هم بزارم ویدیوش رو
    جدیدترین ویرایش توسط babakgh6; 2022/02/17, 11:04.

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied

نوشته اصلی توسط babakgh6 نمایش پست ها
    سلام دوستان مرسی از راهنماییاتون منم 1 مدل ساختم اما نمیتونم تنظیمش کنم با 12 ولت سوت با تن پایین میکشه و هیچ تغییری تو صدای تون ایجاد نمیشه لطفا راهنماییم کنید عکس شماتیک و بورد رو براتون میزارم
    سلام و درود،
    اول یه بلندگو با گیت سورس ماسفت موازی کنین،
    با وصل تغذیه باید بلندگو بوق بزنه.
    در غیر این صورت مشکل در بخش NE555 هست
    باید دو سر D1 و D2 ولتاژی بین 0.5 تا 1 ولت AC
    وجود داشته باشه. در غیر اینصورت ماسفت و
    دیود ها عوض بشن.
    اگر دو مورد بالا صحیح بودن،باید آیسی TL072 با
    نوع مرغوب عوض بشه.
    ضمنا با C7 یه مقاومت 1 کیلو سری کنین.
    موفق و پیروز باشید.

یک دیدگاه بنویسید:

• babakgh6
    replied

سلام دوستان مرسی از راهنماییاتون منم 1 مدل ساختم اما نمیتونم تنظیمش کنم با 12 ولت سوت با تن پایین میکشه و هیچ تغییری تو صدای تون ایجاد نمیشه لطفا راهنماییم کنید عکس شماتیک و بورد رو براتون میزارم

یک دیدگاه بنویسید:

• Tohidbahari
    replied

سلام دوست عزیز.میتونم قطعات این مدار رو براتون سفارش بدم بفرستین؟

مدار فلزیاب یک متری

مدار فلزیاب یک متری

یک دیدگاه بنویسید:

• mohammadjanam
    replied

یعنی هیشکی دیگه اینجا نیست؟

یک دیدگاه بنویسید:

• mohammadjanam
    replied

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آی سی که گفتید رو چگونه تو مدار بزارم برا تقویت صدا؟
    و من به غیر از خازن۲۲۰۰ اونای دیگه رو از تلویزیون قدیمی سامسونگ باز کردم یعنی یک و ده میکروفاراد رو که تستشون کردم با مولتی متر سالم بودن آیا همینا خوبن یا نیاز به تعویض هست و یک و صد نانوفاراد رو هم مولتی لایر گذاشتم ولی صد رو پلی استر گذاشتم بنظرتون صد رو هم مولتی لایر بزارم ؟ در مورد آی سی ۵۵۵و۰۷۲ از سه فروشگاه گرفتم هر سه نمونه اش با هم فرق دارن منم اوناییکه نوشته اش هک شده بودن رو گذاشتم چون از نظر ظاهری هم تمیزتر بودن بنظر تون کدامشون رو عوض بکنم بردش بیشتر میشه و تا چه اندازه ولت میتونم بهش بدهم

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آی سی که گفتید رو چگونه تو مدار بزارم برا تقویت صدا؟
    و من به غیر از خازن۲۲۰۰ اونای دیگه رو از تلویزیون قدیمی سامسونگ باز کردم یعنی یک و ده میکروفاراد رو که تستشون کردم با مولتی متر سالم بودن آیا همینا خوبن یا نیاز به تعویض هست و یک و صد نانوفاراد رو هم مولتی لایر گذاشتم ولی صد رو پلی استر گذاشتم بنظرتون صد رو هم مولتی لایر بزارم ؟ در مورد آی سی ۵۵۵و۰۷۲ از سه فروشگاه گرفتم هر سه نمونه اش با هم فرق دارن منم اوناییکه نوشته اش هک شده بودن رو گذاشتم چون از نظر ظاهری هم تمیزتر بودن بنظر تون کدامشون رو عوض بکنم بردش بیشتر میشه و تا چه اندازه ولت میتونم بهش بدهم

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied

نوشته اصلی توسط mohammadjanam نمایش پست ها
    سلام من ساختمش یه کاسه استیل متوسط رو تو سی سانت هوایی بوق میزنه ولی فعلا برام این مهمه که صداش ضعیفه چیکار بکنم صداش یکم بلندتر بشه و چطوری بردش رو زیادتر بکنم
    سلام و درود، برای تقویت صدا میتونید از آیسی آمپلی فایر مثل LM386 استفاده کنین.
    برای تقویت برد بهتره خازن ها رو با نوع با کیفیت عوض کنین و آیسی ها رو با نوع اصل عوض کنین.
    موفق و پیروز باشید.

یک دیدگاه بنویسید:

• mohammadjanam
    replied

سلام من ساختمش یه کاسه استیل متوسط رو تو سی سانت هوایی بوق میزنه ولی فعلا برام این مهمه که صداش ضعیفه چیکار بکنم صداش یکم بلندتر بشه و چطوری بردش رو زیادتر بکنم

یک دیدگاه بنویسید:

لطفا صبر کنید...
X