اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فلزیاب pi ساده و عملی با برد 1 متر + عکس و فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• AmirAga
    replied
    بله اشتباه نوشتم
    خیلی هم ممنون، هدفم بیشتر برای نبودن جای خالی همچین پروژه ای بین پروژه هایه دیگست

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied
    نوشته اصلی توسط AmirAga نمایش پست ها
    با سلام
    بسیار ممنونم از شما
    فقط یه نکته هست،در توضیحات مدار ذکر شده که دو مقاومت 100K و 10K رو سری کنیم!
    احتمالا منظورتون ولوم هست.
    اینکار برای تنظیم دقیقتر و راحت تر دستگاه انجام میشه و در عملکرد اصلی تاثیری نداره.
    میتونید یک عدد ولوم ۱۰ کیلو اهم هم بخرید و سری کنید.

ضمن اینکه این مدار مدت ها قبل ساختم و جواب گرفتم و از کارکرد مطمین باشید.
    نسبت به قیمت تمام شده و سادگی بد نیست !
    ​​​

یک دیدگاه بنویسید:

• AmirAga
    replied
    با سلام
    بسیار ممنونم از شما
    فقط یه نکته هست،در توضیحات مدار ذکر شده که دو مقاومت 100K و 10K رو سری کنیم!

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied
    نوشته اصلی توسط AmirAga نمایش پست ها
    با سلام امکانش هست لیست قطعات رو هم بنویسید، در عکس و در نرم افزار مقدار مقاومت ها و تعدادی از خازن هارو متوجه نشدم!
    درود، در طرح PCB این مدار ،
    Om به معنی اهم و kOm به معنی کیلو اهم هست.
    همچنین mF به معنی میکرو فاراد هست . ( البته از نظر علمی باید میلی فاراد باشه و احتمالا خطای تایپی طراح هست)

لیست قطعات:
    مقاومت ها: ( مقاومت هایی که برای آنها توان ذکر نشده 1/4 وات هستند)
    10 اهم 1 عدد
    100 اهم 1 عدد
    150 اهم 1 عدد
    220 اهم 1 وات 1 عدد
    390 اهم 1 وات 1 عدد
    470 اهم 1 عدد
    1 کیلو اهم 1 عدد
    1.5 کیلو اهم 1 عدد
    47 کیلو اهم 1عدد
    62 کیلواهم 2 عدد
    100 کیلو اهم 1 عدد
    120 کیلو اهم 1 عدد
    470 کیلو اهم 1 عدد
    2 مگااهم 1 عدد.

خازن های عدسی:
    1 نانو فاراد 1 عدد
    100 نانو فاراد 2 عدد

خازن های الکترولیتی:
    1میکرو فاراد 16ولت یا بالاتر 2عدد
    10 میکروفاراد 16 ولت یا بالاتر 2 عدد
    16 ولت 2200 میکروفاراد 1 عدد

ترانزیستور ها:
    BC547 یک عدد
    BC557 یک عدد
    IRF730 یا IRF740 یک عدد

آیسی ها:
    NE555 یک عدد
    TL072 یا 4558 یک عدد

ولوم: 1 عدد ولوم 100 کیلو اهم.

یک دیدگاه بنویسید:

• AmirAga
    replied
    با سلام امکانش هست لیست قطعات رو هم بنویسید، در عکس و در نرم افزار مقدار مقاومت ها و تعدادی از خازن هارو متوجه نشدم!

یک دیدگاه بنویسید:

• abinso
    replied
    پاسخ : ساخت فلزیاب pi ساده و عملی با برد 1 متر + عکس و فیلم

با سلام دوباره بله درست است ،لوپ استاندارد برای فلزجو چه سایزی با چه شماره سیم است مقدار اهم و هانری آن چقدر باشه خوبه ممنون میشم راهنمایی کنید
    واینکه پریت روسی را هم ساختم بیش از 60 سانت سنس نمی‌دهد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام دوباره بله درست است ،لوپ استاندارد برای فلزجو چه سایزی با چه شماره سیم است مقدار اهم و هانری آن چقدر باشه خوبه ممنون میشم راهنمایی کنید
    واینکه پریت روسی را هم ساختم بیش از 60 سانت سنس نمی‌دهد

سلام وقت بخیر خدمت مهندسان گرامی من این مدار رو ساختم بیش از 60سانت سنس نمی‌دهد البته سیم لاکی از جنس آلومینیوم استفاده کرده ام آیا این سیم پیچ مسی باشد تفاوتی میکند یا فرقی نمیکند و اینکه چگونه میشود تفکیک گذاشت به مدار و قدرت سنس و ارتفاع سنسش را بالا بردسپاس

یک دیدگاه بنویسید:

• emitor
    replied

نوشته اصلی توسط abinso نمایش پست ها
    باسلام وقت بخیر خدمت مهندسان گرامی من فلزوو رو ساختم. ولی دل نمیکنم راه اندازی کنم چون بعد سیصد بار روشن و خاموش کنم دیگه از کار می افتند برنامه کامل بدون شمارنده اگر دارید ممنون میشم بزارید انجمن و اینکه قسمت دیلی آن مشکل داره تا به سطح ما هموار میرسیم از تعادل خارج میشه و ارتفاع بالانس کار می‌تونه سنس بکنه از دو متر به ۸۰سانت میرسه
    دوست عزیز اگر منظورتان فلزجو باشه بعد از 300 بار روشن و خاموش کردن میتوانید میکرو را مجددا پروگرام کنید و 300 بار دیگه استفاده کنید

یک دیدگاه بنویسید:

• abinso
    replied

باسلام وقت بخیر خدمت مهندسان گرامی من فلزوو رو ساختم. ولی دل نمیکنم راه اندازی کنم چون بعد سیصد بار روشن و خاموش کنم دیگه از کار می افتند برنامه کامل بدون شمارنده اگر دارید ممنون میشم بزارید انجمن و اینکه قسمت دیلی آن مشکل داره تا به سطح ما هموار میرسیم از تعادل خارج میشه و ارتفاع بالانس کار می‌تونه سنس بکنه از دو متر به ۸۰سانت میرسه

یک دیدگاه بنویسید:

• FX5
    replied

سلام دوستان.
    نسخه جدید این فلزیاب بنام VINTIK-PI هست.ورژن 3

با قدرت سنس بیشتر

یک دیدگاه بنویسید:

• h_es
    replied

سلام . مدار یه اشکال عمده دارد . اون جامپری که در PCB بالای مقاومت صدو بیست کیلو زدید اشتباهه و باید بردارید و با یه سیم به پایه اول ولوم وصل کنید.

سلام . این مدار که دوستمون گذاشته یه اشکال عمده دارد . اون جامپری که در PCB بالای مقاومت صدو بیست کیلو زدید اشتباهه و باید بردارید و بجای اون ورودی را به پایه اول ولوم وصل کنید و از پایه وسط ولوم به پایه ششم آپ امپ.

یک دیدگاه بنویسید:

• Erfan99
    replied

یک دیدگاه بنویسید:

• Erfan99
    replied

دوستان کسی هست کمک کنه این مدار همه چیز درسته از لوپ صدای وز میاد ماسفت irf740 داغ میشه بدجور فرکانس تولید میکنه نمیتونم تنظیم کنم با ولوم

یک دیدگاه بنویسید:

• Erfan99
    replied

ممنون از راهنماییتون با باتری ۱۲ ولت تست کردم فقط لحضه اتصال بلندگو صدا خش کوچیک میده و bc547 خیلی داغ میشه والا این برد هم همینجوری ساختم علاقه دارم هدف خاصی ندارم

یک دیدگاه بنویسید:

• Namvar14
    replied

سلام دو ست عزیز
    اول اینکه مدار های فلزیاب piبسیار بسیار مصرف جریان بالایی دارن.و شما با یه باتری کتابی 9ولتی عملا کاری نمیتونی کاری بکنی.حتی اگه مدارت سالم باشه.
    دوم اینکه ولتاژ این مدار 12 ولته یا به عبارتی نباید از 12 ولت کمتر باشه.شما سعی کن از یه باتری موتور سیکلت یا سه تا باتری لیتیوم-یون سری کن .(از این استوانه ای ها)
    سوم اینکه از مدارتون یه عکس بذار
    ضمن اینکه یادتون باشه بهترین گنج کوشش و تلاش هست.نه مثل عده ای که افتادن به جون کووه و بیابون با هیلتی و بولدزر بیابان خدارو ریش ریش کردن.

یک دیدگاه بنویسید:

• Erfan99
    replied

سلام خیلی مبتدی هستم اینو ساختم و قطعاتو کامل درست مونتاژ کردم طبق اون نقشه باتری کتابی ۹ ولت وصل میکنم با ولوم هم هیچ فلز سنس نمیکنه

سلام خیلی مبتدی هستم اینو ساختم و قطعاتو کامل درست مونتاژ کردم طبق اون نقشه باتری کتابی ۹ ولت وصل میکنم با ولوم هم هیچ فلز سنس نمیکنه

یک دیدگاه بنویسید:

لطفا صبر کنید...
X