اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل احتمالی شماتیک TL494

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

سپاس
    محض اطمینان عرض میکنم
    طول موج آبی رنگ مربوط به درین و زرد رنگ گیت هست
    ابتدا بدون بار و سپس با خروجی ۴۱ ولت و جریان ۰.۹۸ آمپر.
    بازدهی ۸۵ درصد هم که اگر درست متوجه شده باشم قطعا خیلی باهاش فاصله داریم
    فکر میکنم از یه جریان کشی به بالا، ماسفت ها طوری داغ میشن که هیتسینگ جوابگو نیست و میسوزه
    فرکانس رو هم اگر کمی از این مقدار بالاتر ببرم با همین توان ، ماسفت میسوزه در جا
    https://uupload.ir/view/inshot_20240...6191_ckw3.mp4/
    در فیلم دقت که کردم دیدم فرکانس سویچینگ مدار ۱۶ کیلوهرتز هست که خب، نمیدونم اسمش رو چی بذارم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

در فیلم دقت که کردم دیدم فرکانس سویچینگ مدار ۱۶ کیلوهرتز هست که خب، نمیدونم اسمش رو چی بذارم!
      سپاس
      عرض کردم
      اگر فرکانس با هسته ۲۰ دور کمی بالاتر از این بره
      به محض اتصال بار،ماسفت میسوزه
      به خاطر همین فرکانس رو پایین آوردم
      علتش اندوکتانس زیاد هسته نیست؟
      تازه با فرکانس ۱۱ گرمای ماسفت بهتر هم میشه

دیدگاه

اگر میدونید کار خارق‌العاده ای کردم بفرمایید تا ثبتش کنم
        میشه لطفا توضیح بدین از چیش تعجب کردین،کجاش مسئله داره؟
        اینکه قبل از اتصال بار ، شکل موج ها بهم ریختس مهم نیست؟
        لطفا نگاهی به این لینک بندازین
        حتی ظرفیت خازن ها رو محاسبه کرده
        جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۱۸:۳۷ ۱۴۰۳/۰۴/۲۲.

دیدگاه

اگر میدونید کار خارق‌العاده ای کردم بفرمایید تا ثبتش کنم
          میشه لطفا توضیح بدین از چیش تعجب کردین،کجاش مسئله داره؟
          اینکه قبل از اتصال بار ، شکل موج ها بهم ریختس مهم نیست؟
          لطفا نگاهی به این لینک بندازین
          حتی ظرفیت خازن ها رو محاسبه کرده
          https://www.monolithicpower.com/lear...in-seven-steps
          منظورم این بود که فرکانس بیش از حد پایین هست،
          مثال اینکه گوشی ۷۰ میلیون تومنی داشته باشید و ازش در حد زنگ زدن و پیامک دادن استفاده کنید.
          اینجا مثال گوشی ۷۰ میلیونی، هسته فریت هست.
          در مبدل های سویچینگ ( تقریبا هر توپولوژی ) از فرکانس حداقل ۴۰ کیلو هرتز استفاده میشه، که البته این محدوده فرکانس هم دیگه کمتر استفاده میشه و مبدل های سویچینگ جدید بازه فرکانسی بین ۶۰ کیلوهرتز تا ۲ مگارهرتز دارن!
          بزرگترین عیوبی که فرکانس اینچنین پایین داره، نیازمندی به هسته بزرگ، اندوکتانس زیاد، خازن صافی پر ظرفیت تر، ریپل خروجی بیشتر و تولید صدای سوت مزاحم ( البته شاید نشنوید ) هست.
          اینکه ترانس خودتون رو برای فرکانس بین ۵۰ تا ۶۰ کیلوهرتز بهینه کنید بهتر هست.

​​​​​​

دیدگاه

منظورم این بود که فرکانس بیش از حد پایین هست،
            مثال اینکه گوشی ۷۰ میلیون تومنی داشته باشید و ازش در حد زنگ زدن و پیامک دادن استفاده کنید.
            اینجا مثال گوشی ۷۰ میلیونی، هسته فریت هست.
            در مبدل های سویچینگ ( تقریبا هر توپولوژی ) از فرکانس حداقل ۴۰ کیلو هرتز استفاده میشه، که البته این محدوده فرکانس هم دیگه کمتر استفاده میشه و مبدل های سویچینگ جدید بازه فرکانسی بین ۶۰ کیلوهرتز تا ۲ مگارهرتز دارن!
            بزرگترین عیوبی که فرکانس اینچنین پایین داره، نیازمندی به هسته بزرگ، اندوکتانس زیاد، خازن صافی پر ظرفیت تر، ریپل خروجی بیشتر و تولید صدای سوت مزاحم ( البته شاید نشنوید ) هست.
            اینکه ترانس خودتون رو برای فرکانس بین ۵۰ تا ۶۰ کیلوهرتز بهینه کنید بهتر هست.

​​​​​​
            خب این گوشی ۷۰ تومنی که میفرمایید ، کار نمیده با اون فرکانس
            هسته هم همه نوعی و با اندوکتانس های مختلفی امتحان کردم ولی جواب نداد
            واقعا دیگه نمیدونم چیو تغییر بدم
            ​​​​​​جالب اینه که اکثر این مدارها رو در یوتیوب سر هم میکنن و کار هم میده
            من یذره فرکانس رو ببرم بالا ماسفت میترکه

دیدگاه

خب این گوشی ۷۰ تومنی که میفرمایید ، کار نمیده با اون فرکانس
              هسته هم همه نوعی و با اندوکتانس های مختلفی امتحان کردم ولی جواب نداد
              واقعا دیگه نمیدونم چیو تغییر بدم
              ​​​​​​جالب اینه که اکثر این مدارها رو در یوتیوب سر هم میکنن و کار هم میده
              من یذره فرکانس رو ببرم بالا ماسفت میترکه
              باید کار کنه!
              هسته های فریت عمومی ، اگر بدبین باشیم باید تا فرکانس ۱۰۰ کیلوهرتز جواب بدن.
              حالا اینکه‌ برای شما کار نمیکنه قطعا دلیل داره و باید دنیال دلیلش بگردید.
              یه چیزی که میتونه کمک کنه اندازه گیری تغییرات جریان اولیه هست، که میدونید از طریق اندازه گیری ولتاژ دوسر مقاومت شنت ( ترجیحا سر راه درین) با اسیلوسکوپ ممکنه.
              در حالت خوب باید جریان عبوری از ۰ شروع بشه و برسه به قله و این چرخه تکرار بشه.
              اما اگر بفرض بین ۵ و ۱۰ آمپر نوسان میکرد ، همچنان ترانس شما مشکل داره.

دیدگاه

باید کار کنه!
                هسته های فریت عمومی ، اگر بدبین باشیم باید تا فرکانس ۱۰۰ کیلوهرتز جواب بدن.
                حالا اینکه‌ برای شما کار نمیکنه قطعا دلیل داره و باید دنیال دلیلش بگردید.
                یه چیزی که میتونه کمک کنه اندازه گیری تغییرات جریان اولیه هست، که میدونید از طریق اندازه گیری ولتاژ دوسر مقاومت شنت ( ترجیحا سر راه درین) با اسیلوسکوپ ممکنه.
                در حالت خوب باید جریان عبوری از ۰ شروع بشه و برسه به قله و این چرخه تکرار بشه.
                اما اگر بفرض بین ۵ و ۱۰ آمپر نوسان میکرد ، همچنان ترانس شما مشکل داره.
                سپاس
                مقاومت ۰.۰۵ اهم ۲۰ وات مناسبه؟
                پراب اسیلوسکوپ به سر متصل به ترانس و زمین به درین ، درسته؟
                فکر میکنم چون اندوکتانس ترانس بالاست،مجبورم فرکانس رو بیارم پایین
                باید تست کنم

دیدگاه

سپاس
                  مقاومت ۰.۰۵ اهم ۲۰ وات مناسبه؟
                  پراب اسیلوسکوپ به سر متصل به ترانس و زمین به درین ، درسته؟
                  فکر میکنم چون اندوکتانس ترانس بالاست،مجبورم فرکانس رو بیارم پایین
                  باید تست کنم
                  جواب هر دوتا سوال ، بله.
                  با مقاومت ۰.۰۵ اهم باید برای بدست آوردن جریان، ولتاز اندازه گیری شده رو ضرب ۲۰ کنید.

دیدگاه

جواب هر دوتا سوال ، بله.
                    با مقاومت ۰.۰۵ اهم باید برای بدست آوردن جریان، ولتاز اندازه گیری شده رو ضرب ۲۰ کنید.
                    درود
                    این فیلم از وضعیت درین به همراه مقاومت و هنگام اتصال بار
                    رابطه فرکانس انتخابی برای مدار با مقاومت گیت ،چی هست؟
                    InShot_20240713_104325791.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود
                    جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۱۱:۲۰ ۱۴۰۳/۰۴/۲۳.

دیدگاه

درود
                      این فیلم از وضعیت درین به همراه مقاومت و هنگام اتصال بار
                      رابطه فرکانس انتخابی برای مدار با مقاومت گیت ،چی هست؟
                      https://uupload.ir/view/inshot_20240...5791_nrk4.mp4/
                      به توجه به فیلم،‌ حدود ۲۰ آمپر پیک از ماسفت عبور میکنه.
                      البته به شکل نا منظم دیده میشه.
                      و البته اون پالس های سوزنی باید پهن تر باشن، که علت کم بودنش ظرفیت نامناسب اندوکتانس نسبت به فرکانس هست.

دیدگاه

به توجه به فیلم،‌ حدود ۲۰ آمپر پیک از ماسفت عبور میکنه.
                        البته به شکل نا منظم دیده میشه.
                        و البته اون پالس های سوزنی باید پهن تر باشن، که علت کم بودنش ظرفیت نامناسب اندوکتانس نسبت به فرکانس هست.

سپاس
                        این فیلم با ترانسی هست که اندوکتانسش ۴ برابر ترانس فیلم قبلی هست

InShot_20240713_120935114.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

دیدگاه

یه چیزی بگم
                          اون تاپیکی بود بهم معرفی کردید در مورد uc3843
                          حدود ۵۰ صفحه بود
                          با خودم گفتم اووووووه ، چه خبره
                          مگه میشه یه مشکلی انقد طول بکشه و حل نشه
                          الان دارم میفهمم بله شدنیه
                          با اینکه می‌فرمایید مدار قبلا تست شده و اوکی بوده واقعا دارم گیج میشم چرا کار نمیده

دیدگاه

سپاس
                            این فیلم با ترانسی هست که اندوکتانسش ۴ برابر ترانس فیلم قبلی هست

https://uupload.ir/view/inshot_20240...5114_67av.mp4/
                            جریان پیک در فیلم چند برابر شده.
                            /
                            در مورد طول کشیدن مشکل، شما تاپیک های زیادی در این انجمن میبینید که مربوط به موضوعات ساده بودن ولی ۶۰ صفحه طول کشیدن.
                            مثلا بخور سرد و راه اندازی های ولتاژ و...
                            میبینید که مداراتی ساده با یکی دوترانزیستور و چند مقاومت و خازن هستن، ولی لابه لای تاپیک ها میبینید خیلی ها جواب نگرفتن، خیلی ها قطعه سوزوندن، اگر هم جواب گرفتن ، جواب مطلوب نبوده!
                            در حالی که استارتر تاپیک ساخته و به خوبی جواب گرفته.
                            این بر میگرده به رعایت نکات و جزئیاتی که یا گفته نمیشن، یا نمیشه بر آورد کرد، یا اینکه بی اهمیت قلمداد میشه.

​​​

دیدگاه

جریان پیک در فیلم چند برابر شده.
                              /
                              در مورد طول کشیدن مشکل، شما تاپیک های زیادی در این انجمن میبینید که مربوط به موضوعات ساده بودن ولی ۶۰ صفحه طول کشیدن.
                              مثلا بخور سرد و راه اندازی های ولتاژ و...
                              میبینید که مداراتی ساده با یکی دوترانزیستور و چند مقاومت و خازن هستن، ولی لابه لای تاپیک ها میبینید خیلی ها جواب نگرفتن، خیلی ها قطعه سوزوندن، اگر هم جواب گرفتن ، جواب مطلوب نبوده!
                              در حالی که استارتر تاپیک ساخته و به خوبی جواب گرفته.
                              این بر میگرده به رعایت نکات و جزئیاتی که یا گفته نمیشن، یا نمیشه بر آورد کرد، یا اینکه بی اهمیت قلمداد میشه.

​​​
                              سپاس
                              دقیقا درست میفرمایید
                              و بنده تا الان خودم این مسائل رو تجربه نکرده بودم

بگذریم
                              خب اینکه می‌فرمایید جریان پیک ، چند برابر شده،نشان دهنده چی هست؟
                              تمام المان ها و ورودی و خروجی و بار و ... همه پارامترهای این فیلم با فیلم قبلی یکسان بود
                              ترانس فیلم اول ۳۰ میکروهانری و ترانس فیلم دوم ۱۳۰ میکروهانری هست

دیدگاه

سپاس
                                دقیقا درست میفرمایید
                                و بنده تا الان خودم این مسائل رو تجربه نکرده بودم

بگذریم
                                خب اینکه می‌فرمایید جریان پیک ، چند برابر شده،نشان دهنده چی هست؟
                                تمام المان ها و ورودی و خروجی و بار و ... همه پارامترهای این فیلم با فیلم قبلی یکسان بود
                                ترانس فیلم اول ۳۰ میکروهانری و ترانس فیلم دوم ۱۳۰ میکروهانری هست
                                چند برابر شدن جریان پیک مطلوب نیست.
                                در پست ۱۸۶ جریان کشی مطلوب اولیه رو توضیح دادم،
                                همچنین جریان کشی باید به شکل دندان اره ای باشه نه سوزنی.
                                اگر مربعی با شیب شدید باشه هم مشکلی نیست‌.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X