اره درسته همون ورودی رو حداکثر ۲۰ ولت در نظر بگیریم عالیه، چون اکثرا قراره با ۱۲ ولت کار کنه
کاملا قبول دارم غیر اصولیه ولی لامصب خیییلی سادست ادم حیفش میاد با اینکه کار میکنه بندازتش دور
، سعی بر اینه که اصولی سازیش کنیم اگه
موفق نشدم حتما گزینه بعدی توتم پله بدون شک
حقیقتا فیدبکش رو اصلا نمیدونم بر چه اساسی بسته شده همینو گذاشتم بمونه، ولی در مورد ولوم، ولتاژ دو سر ولوم یک ولت هست و اگه پتانسیومتر به صفر اهم فرضی برسه حداکثر ۱ ولت میرسه به اپ امپ که مشکلی نیست، یه سر ولوم گرنده و سر دیگش به تقسیم مقاومت بین ۱۵۰کیلو و ۳۹ کیلو هست، این ولوم کارش اینه به صورت آنالوگ ولتاژی بین صفر و یک رو برا ورودی inverting اپ امپ تامین کنه و آپ امپ با مقایسه افت ولتاژ از روی مقاومت های شنت، تصمیم بگیره
در مورد این یه چیزایی تو ذهنم هست باید ببینم اجراییه یا نه، میخوام از طریق فرمول ها ساده به یه نتیجه خوبی برسم
من که میگم بی خیال مقاومت بشید ، به کل غیر اصولیهخودش میشه منبع تلفات توان و کاهش راندمان
، سعی بر اینه که اصولی سازیش کنیم اگهموفق نشدم حتما گزینه بعدی توتم پله بدون شک
بخش فیدبک و ولتاژ رفرنس هم به نظرم نیاز به بهینه سازی داره، خیلی جالب نیست که بین پایه 1 و مثبت خروجی ولوم بذاریم !
بله همینطوره. تا جایی که من هم فهمیدم ما باید هردو این موارد رو در نظر بگیریم: - اگر مقاومت زیاد باشه، خازنمعادل کامل شارژ نمیشه.
- اگر مقاومت کم باشه، جریان ترانزیستور زیاد میشه.
این وسط باید مقداری بهینه برای مقاومت پیدا کنیم.
بعید میدونم بشه مقدار مقاومت رو طوری تعیین کرد به طوری که هردو خواستهی بالا ارضا بشن.
- اگر مقاومت کم باشه، جریان ترانزیستور زیاد میشه.
این وسط باید مقداری بهینه برای مقاومت پیدا کنیم.
بعید میدونم بشه مقدار مقاومت رو طوری تعیین کرد به طوری که هردو خواستهی بالا ارضا بشن.

دیدگاه