اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل باک یک تا 30 ولت ۵ آمپر با TL494

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راستی اگر با ماوس برید روی مقاومتش و با چرخ ماوس اسکرول کنید مقدار مقاومت و خازن خیلی راحت کم و زیاد میشه.
    خیلی امکانات خوب و کاربردی داره و در عین حال خیلی سادست، ممنون بابت تهیه کردنش

فکر میکنم وقت برای این مقوله دیگه کافی باشه. حس می‌کنم کم‌کم داریم وارد فضای over engineering می‌شیم. من دیگه سعی می‌کنم نظری ندم.
    کاملا موافقم، خیلی داریم به ریز جزییاتی که شاید خیلی کم پیش بیاد مشکل ایجاد کنه، می پردازیم

تشکر از تمام عزیزانی که تا اینجای کار کمک داشتند و برای این تاپیک وقت ارزشمندشون رو صرف کردند، امیدوارم نتایج بدست اومده مفید بوده باشه
    من سعی میکنم pcb و شماتیک درست و حسابی و نهاییش هم همینجا بزارم تا بازدید کنندگان بعدی هم بتونن استفاده کنن

متشکرم از تمامی عزیزان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست ها
      من سعی میکنم pcb و شماتیک درست و حسابی و نهاییش هم همینجا بزارم تا بازدید کنندگان بعدی هم بتونن استفاده کنن
      بازدید کننده‌های اصلی این تاپیک (و خیلی تاپیک‌های دیگر) معمولا AI ها خواهند بود

دیدگاه

منبع تغذیه ای که به فروش انبوه رسیده از چند فیلتر مهم عبور کرده مثل پایداری مدار در طول زمان و مقاومت در برابر نویز و حرارت

منبع تغذیه های آماده بعد از کلی شبیه سازی های پیچیده مداری و رفتاری درست شدن و در برابر جریان کشی ناگهانی ، اتصال کوتاه و... پایدار هستند

منبع تغذیه بدون شبیه سازی مداری و رفتاری بدرد کارهای ساده میخوره

این مورد رو در نظر بگیرید
        جدیدترین ویرایش توسط hoseinnet1; ۱۲:۲۳ ۱۴۰۵/۰۱/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X