اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سویچینگ

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
    سلام
    آقا من قطعات رو خریدم ولی سلف 1mH یک کم بزرگه؟
    هسته ترانسو با چی بچسبونم؟ میشه بگید که شما مدارو برای چه جریان خروجی تنظیم کردید.و به جای uf4007 مشابه گیرم اومد مشکلی که نیست.
    مقادیر مثال بالا را برای 5 ولت 250 میلی آمپر قرار دادم. سلف 1 میلی در سایز های مختلف هست. شنا از کدوم سایز استفاده کردی؟ من 4 سایزشو دارم.

مشابه uf4007 هم مشکلی نداره.

راجع به هسته منظورتون از چسبوندن چیه؟ اگه دو تکه ی هسته است با چسب کاغذی مخصوص پانسمان.

چند ساعت دیگه روش پیچیدن ترانس را بصورت عکس براتون میزارم.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
      اقا شاید یکی مثل من بخواد یه سوییچینگ متغیر 15 ولت 10 امپر داشته باشه.باید چی کار کنه
      دقیقا شما هم مشکل منو دارید مهم ساختن یک منبع تغذیه نیست که آنی کار آدم رو راه بندازه فهمیدن اصول اینه دوستمون زحمت کشیدن کلی شماتیک گذاشتن ولی بازهم ممکنه یک مورد خاص پیش بیاد که توی اونها نباشه مثلا من میخوام منبع تغذیه ای بشازم که 12 ولت 2 آمپرو 5 ولت 1 آمپر و 3.1 ولت 1 آمپر داشته باشه اینو چی کار میشه کرد میشه بری جمهوری سفارش بدی بسازن من تعجم از این برنامه خوب اینه که چرا شماتیک رو نمیده وقتی اینقدر جالب به هر تعدادی که بخوای سولوشن میده چزا این برتامه به بلوک دیاگرام خطم شده :NO:
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

جان عزیز

منابع تغذیه دارای ساختاری استاندارد هستند و نیازی نیست برای همشون شماتیک بکشید. روی هر قسمت از بلوک دیاگرام کلیک کنید نقشه ی شماتیک اون قسمت رو هم می بینید.

دیدگاه

سلام
          آقا منتظر عکسهای ترانس هستیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            جان عزیز

منابع تغذیه دارای ساختاری استاندارد هستند و نیازی نیست برای همشون شماتیک بکشید. روی هر قسمت از بلوک دیاگرام کلیک کنید نقشه ی شماتیک اون قسمت رو هم می بینید.
            من هم این مشکل رو دارم رو بعضی جاها نشون نمیده شماتیک رو دوستان اجازه میدن یک پروژه رو Step By Step تا ترسیم Pcb باهم جلو بریم البته اگه آقا احمد منت بزارن این کا رو انجام بدیم خیلی از شبهات بر طرف میشه :nerd:

دیدگاه

PCB رو که براتون گذاشتم!!!

فقط مونده عکسهایی که قول داده بودم که حق بدین با این اینترنت خفن وطن پلود کردنشون مصیبته :angry:

فعلا عکس های پیچیدن اولیه رو میزارم تا بعدا ثانویه و بستن هسته با گپ هوا رو بزارم.

عکس1: هسته ی EE16 همراه با بوبین 6 پایه که تو فروشگاه سلف بنام حدسی EE16/16 آ‌ میفروشن.
              برای گاهی از مشخصات کامل هسته های فریت بهترین مرجع www.tdk.de/productsearch/e140.pdf است.

عکس 2: یک قرقره سیم لاکی به قطر 0.16 میلیمتر که در پامنار حدود 15 تومن ( بسته به وزن و قیمت مس) فروخته میشه.

عکس 3: چسب نواری کاغذی مخصوص پانسمان که در داروخانه ها به قیمت 600 تومن فروخته میشه و من ازش برای عایق کاری بین لایه ها استفاده می کنم. :icon_razz:

عکس 4: پیچیدن سیم دور اولین پایه. در سیم نازکی مثل 0.16 نیاز به برداشتن لاک(لخت کردن) سیم نیست چون حرارت هویه باعث لخت شدنش میشه.

عکس 5: آغاز سیم پیچی بوبین. سیم ها باید بدون فاصله منظم پیچیده شوند.

عکس 6: اتمام دور اول

عکس 7: 15 سانت چسب کاغذی را روی یک سطح تمیز قرار دهید و با کاتر و خطکش فلزی آنرا به نوارهای باریک به پهنای 8.25 میلیمتر در بیاورید. چون پهنای این چسب ها 25.5 میلیمتر است 3 تکه به شما می دهد که تکه ی آخری کمی پهن تر است و در آخر کار برای چسباندن هسته بکار می رود.

عکس 8: عایقکاری دور اول با 15 سانت چسب کاغذی

عکس 9: دور دوم اولیه را نیز مثل دور اول منظم و چسبیده به هم بپیچید.

عکس 10: در انتها سیم را چند دور روی پایه ی سوم بپیچید و با سیم چین یا کاتر قطع کنید. دقت کنید فشار زیادی به بوبین وارد نکنید چون جنس آن باکالیت است و به راحتی می شکند.

عکس 11: یک تکه ی دیگر از نوار 15 سانتی را روی دور دوم بپیچید. سیم پیچ اولیه تکمیل است.

شما حدود 100 دور سیم اولیه پیچیدید و حال نوبت ثانویه است که در پست دیگری می گذارم.

دیدگاه

خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  این هم یه PCBآ‌ نمونه که ولتاژ 5+ و 5- میده:

http://rapidshare.com/files/239202269/TNY264.PCB.html
                  سلام
                  اقای ahmadmn میشه اونو یه بار دیگه تو سایت اپ کنی ؟ :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiraliforoozandeh

سلام
                    بفرما دایی:
                    http://rapidshare.com/files/272640925/TNY264.PCB.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn

سلام
                      بفرما دایی:
                      http://rapidshare.com/files/272640925/TNY264.PCB.html

[/quote]

دست شما درد نکنه :redface:
                      ولی پس لیست قطعات و محل نصبشون کو ؟؟؟؟ :question:

دیدگاه

روی PCBآ‌ همه چی نوشته شده و نرم افزاری که باهاش بازش کردید می تونه لیست قطعات رو بهتون بده !!!!!!!!!!!1 oo:

دیدگاه

سلام
                          آقا ببخشید ما این سئوال های ابتدایی رو می پرسیم :redface:
                          فروشگاه اینترنتی میشناسید که ایسی TNY264 رو داشته باشه ؟
                          به جای UF4007 چی میتونم استفاده کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiraliforoozandeh
                            سلام
                            آقا ببخشید ما این سئوال های ابتدایی رو می پرسیم :redface:
                            فروشگاه اینترنتی میشناسید که ایسی TNY264 رو داشته باشه ؟
                            به جای UF4007 چی میتونم استفاده کنم ؟
                            فروشگاه اینترنتی http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2049
                            بجای UF4007 می تونید از BYV28 یا هر دیود سریع بالای 600 ولت/یک آمپر استفاده کنید.
                            البته UF4007 بسیار ارزونه و توسط جوان الکترونیک فروخته میشه!!!

دیدگاه

دوستان PCB +5,-5 تغذیه فوق دانود نمی شود ممکن است مجددا پلود نمایند.

دیدگاه

استاد
                                ببخشید وسط بحث می پرسم. یه سوال خیلی ابتدایی :sad:
                                اصلاً منبع تغذیه سوئیچینگ چه مزیتی به منبع تغذیه با ترانس و دو تا رگلاتور و چهار تا خازن داره؟ که این قدر انقل منقل :mrgreen: بهش بستید؟ :eek:
                                برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                                http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X