اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سویچینگ

نوشته اصلی توسط محمد.ح
    اگر توان بالای 150 وات مورد نیاز باشه Boost زیاد کارامد نیست و تلفاتش هم زیاد میشه و..

بنابرین راهی جز پوشپول-نیم پل و تمام پل نیست.من خودمم پوش پول شاختم اما فعلا پروژه به علت کمبود بوجه در حالت معلق قرار داره تا بتونم هیتسینک و... بخرم و بتونم ازش جواب بگیرم.

اما از دایی جان یه خواهشی داشتم و اونم اینه که من 3-4 روز پیش با PI-Expert یه منبع تغذیه 12v-10A و 5v-6A طراحی کردم(البته من بهش عدد دادم و اون طراحی کرد ) و یه مقداری هم اصلاحش کردم تا ارورهاش کمتر بشه ، اما فکر میکنم اشکالات زیادی داره و ممنون میشم یه نیگاهش بهش بندازید.دایی فایل برنامه رو توی رپیدشیر اپلود کردم و 10 بار اجازه دانلود میده.لطفا باقی دوستان برای تفریح دانلود نکنن oo:

http://rapidshare.com/files/376528417/12v10A-5v6A-Mark.1.uds.html

راستی دایی جان صحفه ی اول یه مداری مثل اینکه گذاشته بودین و العان به همون دلیل بالا فایل موجود نیست.اگر ممکن بود براتون دوباره اپلود کنید.

ممنون
    خب دایی جان گلم
    از فلایبک نباید به این شکل استفاده کنی که 2 تا خروجی توان بالا داشته باشی چون نمی تونه هردو خروجی رو رگوله کنه.
    بهتره که فقط یه خروجی 12 ولت رگوله داشته باشه و با یه مبدل سوئیچینگ دیگه 12 رو به 5 ولت تبدیل کنی.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دایی سلام
      من یک تغذیه با رنج ولتاژ ورودی 100 تا 280 ولت با TNY268PN طراحی کردم .در datasheet گفته است که دارای under voltage detector است لطفا بگویید که با رنج ولتاژ ورودی 100 ولت under voltage برای چیپ چقدر است.
      2- در datasheet چیزی در مورد upper voltage protection نگفته است . ولی در نهایت چیپ یک حداکثر ولتاژی را تحمل میکند .ماگزیمم این ولتاژ چقدر است؟
      بسیار متشکرم.

دیدگاه

با سلام به همگی مخصوصا به دایی که اینقدر وقت می زاه و به سوالاهای همه جواب می ده

اکثر مطالبی که من خوندم همه مربوط میشه به منابع تغذیه زیر 800 وات. می شه یک کمی هم وات ببریم بالاتر؟

مثلا 1200 وات ؟ یا 90 ولت با 20 آمپر؟

با تشکر از همگی

دیدگاه

خب دایی جان گلم
          از فلایبک نباید به این شکل استفاده کنی که 2 تا خروجی توان بالا داشته باشی چون نمی تونه هردو خروجی رو رگوله کنه.
          بهتره که فقط یه خروجی 12 ولت رگوله داشته باشه و با یه مبدل سوئیچینگ دیگه 12 رو به 5 ولت تبدیل کنی.
          ممنون دایی جان :applause:
          کارت درسته :nerd:
          یدونه 12 وت 12 امپر طراحی کردم (بیشتر از 12 امپر اجازه نمیداد)
          خود نرم افزار قطعه رو TOP247YN انتخواب کرده ولی فکر نکنم باشه تو ایران ، وقتی بجاش 250 رو میزام 2-3 تا ارور اضافه میکنه :sad:

این فایل طراحی :

http://rapidshare.com/files/376840388/12v-12A-Mark.1.uds.html

و اینم نقشه با انجام یه سری تغییرات :

http://www.privateimage.com/images/hur5cl307nseeew6efnx.jpg

و

http://www.privateimage.com/images/sijmw70mblk4f42ltv1f.jpg

تغییرات انجام شده :

قرار دادن NTC در ورودی که مقدارشو نمیدونم !
          استفاده از پل دیود 4 امپر
          استفاده از 2 خازن 150 میکرو بجای 1 عدد 120 میکرو
          مقاومت bleeder 330K
          مقاومت محدود کننده جریان پایه X به میزان 12 کیلو اهم
          استفاده از BYT56G بجای Fr257 (البته فکر میکنم مناسب نیست)
          استفاده از 6 لایه سیم 0.20 بجای فویل پیشنهادی برنامه برای خروجی اصلی
          استفاده از دیود MUR3040 با مشخصه 400v , 30A ( این بهتره یا یه شاتکی 150v 30A ؟ )
          استفاده از 9 عدد خازن 1000 میکرو بجای 4 عدد خازن 1800 میکرو

اگر ممکنه در مورد ولتاژ خازنها (مخصوصا خازن Clamp) هم نظرتون رو بفرمایید.
          ممنون خان دایی :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn

خدا قوت دایی واقعا" موندم چطوری میتونی انقدر جواب بدی به بچه ها ولی خدا عوضشو بهت بده

من 200-250 وات توان باید تولید کنم یعنی 6-7 آمپره ناقابل لازم دارم :mrgreen:
            دمت دایی
            به نظرم پله پله بهتره.
            اول 2 آمپر بساز. اگه جواب خوبی گرفتی 8 امپرشو باهم میسازیم
            [/quote]

مگه فرق میکنه! چرا حالا 2 آمپر!؟

دیدگاه

دایی سلام
              من یک تغذیه با رنج ولتاژ ورودی 100 تا 280 ولت با TNY268PN طراحی کردم .در datasheet گفته است که دارای under voltage detector است لطفا بگویید که با رنج ولتاژ ورودی 100 ولت under voltage برای چیپ چقدر است.
              2- در datasheet چیزی در مورد upper voltage protection نگفته است . ولی در نهایت چیپ یک حداکثر ولتاژی را تحمل میکند .ماگزیمم این ولتاژ چقدر است؟
              بسیار متشکرم.

دیدگاه

سلام استاد

سیم پیچ ثانویه را چگونه ببندیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  شما حدود 100 دور سیم اولیه پیچیدید و حال نوبت ثانویه است که در پست دیگری می گذارم.
                  سلام، ما منتظریما :wow:
                  هسته رو هم لطفاً توضیح بده :applause:

دیدگاه

چشم دایی جان
                    اولین کسی که پیدا شد می گم از سیم پیچی ثانویه عکس بگیره. بعد عکسها رو کوچیک می کنم تا بشه با دایل پ گذاشت توی سایت :biggrin:

دیدگاه

سلام اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری ترانس این مدارو ببندم

http://www.mediafire.com/?t26g3nknia2msbn

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                        من نتونستم قسمت سیم پیچ ثانویه رو پیدا کنم لطفا ادرسشو بذارین ممنون میشم
                        eaglesss_2005@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                          PCB رو که براتون گذاشتم!!!

فقط مونده عکسهایی که قول داده بودم که حق بدین با این اینترنت خفن وطن پلود کردنشون مصیبته :angry:

فعلا عکس های پیچیدن اولیه رو میزارم تا بعدا ثانویه و بستن هسته با گپ هوا رو بزارم.

عکس1: هسته ی EE16 همراه با بوبین 6 پایه که تو فروشگاه سلف بنام حدسی EE16/16 آ‌ میفروشن.
                          برای گاهی از مشخصات کامل هسته های فریت بهترین مرجع www.tdk.de/productsearch/e140.pdf است.

عکس 2: یک قرقره سیم لاکی به قطر 0.16 میلیمتر که در پامنار حدود 15 تومن ( بسته به وزن و قیمت مس) فروخته میشه.

عکس 3: چسب نواری کاغذی مخصوص پانسمان که در داروخانه ها به قیمت 600 تومن فروخته میشه و من ازش برای عایق کاری بین لایه ها استفاده می کنم. :icon_razz:

عکس 4: پیچیدن سیم دور اولین پایه. در سیم نازکی مثل 0.16 نیاز به برداشتن لاک(لخت کردن) سیم نیست چون حرارت هویه باعث لخت شدنش میشه.

عکس 5: آغاز سیم پیچی بوبین. سیم ها باید بدون فاصله منظم پیچیده شوند.

عکس 6: اتمام دور اول

عکس 7: 15 سانت چسب کاغذی را روی یک سطح تمیز قرار دهید و با کاتر و خطکش فلزی آنرا به نوارهای باریک به پهنای 8.25 میلیمتر در بیاورید. چون پهنای این چسب ها 25.5 میلیمتر است 3 تکه به شما می دهد که تکه ی آخری کمی پهن تر است و در آخر کار برای چسباندن هسته بکار می رود.

عکس 8: عایقکاری دور اول با 15 سانت چسب کاغذی

عکس 9: دور دوم اولیه را نیز مثل دور اول منظم و چسبیده به هم بپیچید.

عکس 10: در انتها سیم را چند دور روی پایه ی سوم بپیچید و با سیم چین یا کاتر قطع کنید. دقت کنید فشار زیادی به بوبین وارد نکنید چون جنس آن باکالیت است و به راحتی می شکند.

عکس 11: یک تکه ی دیگر از نوار 15 سانتی را روی دور دوم بپیچید. سیم پیچ اولیه تکمیل است.

شما حدود 100 دور سیم اولیه پیچیدید و حال نوبت ثانویه است که در پست دیگری می گذارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan_m
                            سلام خسته نباشید
                            من نتونستم قسمت سیم پیچ ثانویه رو پیدا کنم لطفا ادرسشو بذارین ممنون میشم
                            eaglesss_2005@yahoo.com
                            هنوز دوربین دستم نرسید عکس بگیرم دایی جان :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_messi
                              سلام اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری ترانس این مدارو ببندم

http://www.mediafire.com/?t26g3nknia2msbn
                              سلام دایی
                              توی نرم افزار قسمت transformer construction کامل توضیح داده چطور ترانس بسازی!!!

دیدگاه

فکر نمی کردم تاپیکی اسجاد کنم این همه طرف دار پیدا کنه
                                موفق باشید
                                معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X