اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اصول پایه ای و مقدماتی منابع سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط bozonghare
    ساخت یک منبع تغذیه سوئیچینگ متغیر 0 تا 120 ولت dc با 10 آمپر خروجی مورد نیاز است !

اساتید کسی میتونه راهنمایی و کمک بفرماید؟

با تشکر
    دخلت اومده! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

شوخی نکن!
      زیاد هم لازم نیست دقیق باشه مثلا اگر حدود 5 ولت هم بازی داشته باشه خوبه !
      ولی ولوم کم و زیاد داشته باشه و کنترل سریع جریان که نسوزه چون ممکنه خیل اتصال کوتاه بشه!

الان پاورهای کامپیوتر 600 واتش که خیلی وقته اومدس!
      نمیشه روی دوتا پاور 600 وات کامپیوتر کار کرد و تبدیل کرد به یک 1200 وات با 10 آمپر و 120 ولت؟
      حالا ابتدا رو یکی کار کنیم که بشه 5 آمپر و 120 ولت تا برسیم به بعدی؟
      هنوز وقت برای پیشرفت باقیست!

دیدگاه

شوخی نمیکنم

منم همین فکرو میکردم! ولی موضوع توی ساخت ولتاژ نیست توی تولید توانه یعنی شما با گزاشتن مدار توی بار ولتاژت کم نشه ! من تا 50بیشتر نتونستم بسازم! خیلی اشکالات بدی پیش اومد مثلا" بازدم اومد روی 40% و این یعنی رزشک!

بچها میخان 1 منبع بسازن بعضی وقتا 1 ماه طول میکشه و بازم خیلی جواب خوبی نمیگیرن!

حالا شما میخای امتحان کن خودت میفهمی

دیدگاه

سلام
          من دارم یه منبع تغذیه سوییچینگ طراحی می کنم . برای پروژه ساخت ولی نییاز به یه دیتا شیت یا یه همچین چیزی که اطلاعات هسته هارو داشته باشه دارم :nerd:
          اگه یه همچین چیزی سراغ دارید لطفا لینک دانلودش رو بزارید.
          من توی یه کتاب یه جدول پیدا کردم که یه سرس اطلا عات در مورد هسته ها گذاشته بود ، از روی اون E375 رو انتخاب کردم ولی اندازه هاش رو کامل ندارم
          چقدریه !! منظورم محیط کلی اش است
          اگه کمک کنید ممنون می شم.

دیدگاه

می خواستم بگم که منبع من 5ولت 50 آمپر ه که من 300وات توان از این هسته گر فتم تغیرات شارم روی حدوداا 900g است.
            اگه کمکم کنید ممنون می شم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghimimahdi
              می خواستم بگم که منبع من 5ولت 50 آمپر ه که من 300وات توان از این هسته گر فتم تغیرات شارم روی حدوداا 900g است.
              اگه کمکم کنید ممنون می شم.
              http://www.tdk.com/ferrites.php
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bozonghare

شوخی نکن!
                زیاد هم لازم نیست دقیق باشه مثلا اگر حدود 5 ولت هم بازی داشته باشه خوبه !
                ولی ولوم کم و زیاد داشته باشه و کنترل سریع جریان که نسوزه چون ممکنه خیل اتصال کوتاه بشه!

الان پاورهای کامپیوتر 600 واتش که خیلی وقته اومدس!
                نمیشه روی دوتا پاور 600 وات کامپیوتر کار کرد و تبدیل کرد به یک 1200 وات با 10 آمپر و 120 ولت؟
                حالا ابتدا رو یکی کار کنیم که بشه 5 آمپر و 120 ولت تا برسیم به بعدی؟
                [/quote]

اتفاقا با این وضع بازار الکترونیک ایران استفاده از پاور PCآ‌ کار بسیار خوبیه. مشکل اینجاست که از کدوم ولتاژ خروجی پاور استفاده کنیم؟ 12 ولت یا 5 ولت. اگه دقت کنید توان خروجی بین ایندو ولتاژ تقسیم شده.
                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با سلام تو مقاله زیر ساخت یدونه منبع سویچینگ توضیح داده شده است از بزرگان عزیز در خواست می کنم که در مورد طراحی و ساخت ترانس های پاور + ترانس پالس+سلف های موجود در مدارو ... راهنمائی بفرمایند :rolleyes: :rolleyes:
                  ahmadmn و Ebi SMPS وGhasede del و etgpsp و سایر اساتید منتطر هستم :nerd:
                  عنوان مقاله

A High-Performance ZVS Full-Bridge DC–DC 0–50-V/0–10-A Power Supply with Phase-Shift Control

[move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                  [/move]

دیدگاه

دایی جان گلم
                    مقاله های تحقیقاتی بدرد ساخت مدارات واقعی نمی خوره. مدارات عملی در app note های کمپانی های مختلف پیدا میشه.
                    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدباقر ذکری
                      با سلام تو مقاله زیر ساخت یدونه منبع سویچینگ توضیح داده شده است از بزرگان عزیز در خواست می کنم که در مورد طراحی و ساخت ترانس های پاور + ترانس پالس+سلف های موجود در مدارو ... راهنمائی بفرمایند :rolleyes: :rolleyes:
                      ahmadmn و Ebi SMPS وGhasede del و etgpsp و سایر اساتید منتطر هستم :nerd:
                      عنوان مقاله

A High-Performance ZVS Full-Bridge DC–DC 0–50-V/0–10-A Power Supply with Phase-Shift Control

برای شروع بهتره از مدارات شبه رزونانسی حذر کنی :smile:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام
                        من برای رباتمlm2567 گذاشتم که قراره 16 ولت ورودی داشته باشه ...
                        تو بازار گشتم دو مدل سلف پیدا کردم(گتره ای!)یکی شون حدود 1 سانته و اون یکی حدودا 6 برابر اون یکیه! می شه را هنمایی کنید کدوم بهتراند؟
                        "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshin.k
                          سلام
                          من برای رباتمlm2567 گذاشتم که قراره 16 ولت ورودی داشته باشه ...
                          تو بازار گشتم دو مدل سلف پیدا کردم(گتره ای!)یکی شون حدود 1 سانته و اون یکی حدودا 6 برابر اون یکیه! می شه را هنمایی کنید کدوم بهتراند؟
                          از نوترینو - زیر زمین توکل - بگو 100 میکرو هانری 3 امپر میخواهم :smile:

دیدگاه

http://www.avrfreaks.net/modules/PNp...g_2257_180.jpg

دیدگاه

این بهش نمیخوره 100 میکروهانری باشه ها !

یه چیزی تو مایه های این دوتا :

http://www.lakewoodconferences.com/direct/dbimage/50003524/Toroid_Coil.jpg

http://media.digikey.com/photos/AlfaMag%20Electronics%20Photos/SWC-3.0-100.JPG

دیدگاه

می خوام نرم دنبال هانری متر و ...
                                هیچ کدوم این دوتا جواب نمی ده؟؟؟(چیز دیگه ای هم تو بازار گیر نیوردم...)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X