پاسخ : طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری
سلام البته استاد عزیز قاصد دل فرموده بودن که کار اون مدار چیه...تو مدار من هم ترانزیستور Q3 و خازن C7 کار اون مدارو انجام میدن درباره سوئیچ هم که هنوز با IGBT کار نکردم وبهترین ماسفتی هم که پیدا کردم IRFP460 بود.
سلام البته استاد عزیز قاصد دل فرموده بودن که کار اون مدار چیه...تو مدار من هم ترانزیستور Q3 و خازن C7 کار اون مدارو انجام میدن درباره سوئیچ هم که هنوز با IGBT کار نکردم وبهترین ماسفتی هم که پیدا کردم IRFP460 بود.

البته اینجا یه مشکلی هست من وقتی مدار خودم با انواع بازاری مقایسه کردم دیدم توان ورودی من خیلی بیشتر از اونهاس با اینکه جریان خروجیم کمتره و اینکه چطوری توان دستگاه 160 امپری که روی پلاکش هم ولتاژ 90 ولت رو نوشته شده4500 وات تا اینکه این فرمولو پیدا کردم
و اگه ولتاژ تو فرمول توان رو از این رابطه بذاریم تقریبا نتیجه همونی میشه که روی پلاک دستگاه نوشته پس با این حساب میشه به این فرمول اعتماد کردد البته از اساتید خواهش میکنم نظر بدن البته اگه کسی میدونه این فرمول از کجا اومده توضیح بده عالی میشه... تا اون موقع مشخصات دستگاه ما این خواهد بود

از دایی جان عزیزم هم متشکرم امیدوارم تا اخر کمکمون کنه....
شایدم واقعا کار اون مداری که تو چند تا پست بالاتر دورش خط قرمز کشیده شده همین باشه.....؟

دیدگاه