اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

سلام
    B2 جان مگه هدف یادگیری نیست ؟شایدم هدف شما ساخت اینورتر جوشکاریه اینکه آمادش هست و (با احتساب وقت و هزینه)ارزونتر در میاد
    نوشته اصلی توسط B2
    دایی من فرکانس رو پایین اوردم که مجبور نشم برم سراغ منابع رزونانسی چون چیزی ازش نمیدونم و یه نمونه هم نساختم!
    :eek:
    پس حتمآ دایی رو قبول ندارین oo:حالا که یک استاد قبول زحمت کردن و وقتشونو بی دریغ در اختیار دوستان قرار میدن
    چرا به نصایح ایشان بی توجه باشیم شما که قبلآ هارد سویچ کار کردین به قول دایی آینده در اختیار منابع سویچینگ رزونانسیه
    این منابع تغذیه محاسن عجیبی دارن و حالا که استاد راهنما در دسترس هست چرا استفاده نکنیم و از تمام کسانی که تجربه ایی
    در این زمینه هر چند ناچیز دارن دعوت به همکاری کنیم . تا نظر دوستان چی باشه :smile:
    این مدعیان در طلبش بی خبرانند
    آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
      دایی من فرکانس رو پایین اوردم که مجبور نشم برم سراغ منالع رزونانسی چون چیزی ازش نمیدونم و یه نمونه هم نساختم!
      درباره هسته منظورتون همون هسته قبلیه؟ مشخصاتش تو صفحه اول تاپیک هست.دایی سیم لیتز از کجا میشه خرید؟ لاتون چطور؟
      سافت سوئیچینگ ارتباطی با فرکانس نداره دایی جان!
      هسته ای که من واسه فول بریدج هارد سوئیچ حساب کردم EE55/55/21 شد. اما باید سیم جنس خوب استفاده کنی تا از این هسته توان نامی رو بگیری.
      چند سال پیش واسه پیدا کردن سیم لیتز کل پامنار رو چرخیدم. آخر سر یه فروشنده بهم گفت من یه سری سیم قراضه از شرکت مخابرات خریدم که کلاه سرم رفت و مس توش خیلی کم بود. به هر زحمتی بود خودمو به مس قراضه ها رسوندم که قرار بود ذوب بشن و دیدم بله. سیم لیتزه. بهترین سیمی که میشد پیدا کرد. فقط بدیش این بود که همگی از یک سایز بودن. منم یه قرقره خریدم و هنوز هم تموم نکردم.
      چند وقت پیش هم یه مدار واسه یکی ساختم که توش یه ترانس فریت بود. اونم واسه تولید مدار رفت سراغ قطعاتش. واسه ترانس رفت فروشگاه سلف الکترونیک و اون کارت یه فریت پیچ رو بهش داد که توی همون خیابون جمهوریه. وقتی یه نمونه از تولید برام فرستاد دیدم ترانسش با سیم لیتز پیچیده شده. فهمیدم که این فریت پیچا واسه خودشون وارد می کنن. چون بعیده پامناری ها از این چیزا سر در بیارن.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دایی جان چطور ربط نداره برای اینکه تو توان بالا حجم تجهیزات کوچیک بشه فرکانس رو میبریم بالا وقتی فرکانس رو بردیم بالا تلفات زیاد میشه مخصوصاروی سوئیچها برای اینکه سوئیچها اسیب نبینن تو جریان صفر یا ولتاژ صفر سوئیچ میشن (درست گفتم؟) در کل دایی جان من تا تو منابع PWM تجربه درست حسابی نداشته باشم لزوم استفاده از سوئیچینگ نرم برام روشن نمیشه....
        دایی جان دیتاشیت این هسته رو از کجا پیدا کنیم؟ راستی دایی جان تو یه دستگاه دیدم که به جای ترانس اصلی از سه تا ترانس استفاده کرده بود به نظر شما فایده این کار چیه؟
        یه سوال دیگه تو بعضی از فرمولها Ipft (primary flat-topped current یعنی چی؟

دیدگاه

http://www.pes.ee.ethz.ch/uploads/tx_ethpublications/biela_DCDC_INTELEC07.pdf
          http://www.researchtrend.net/ijet/12_Alpa.pdf
          این مدعیان در طلبش بی خبرانند
          آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
            سلام دایی جان چطور ربط نداره برای اینکه تو توان بالا حجم تجهیزات کوچیک بشه فرکانس رو میبریم بالا وقتی فرکانس رو بردیم بالا تلفات زیاد میشه مخصوصاروی سوئیچها برای اینکه سوئیچها اسیب نبینن تو جریان صفر یا ولتاژ صفر سوئیچ میشن (درست گفتم؟) در کل دایی جان من تا تو منابع PWM تجربه درست حسابی نداشته باشم لزوم استفاده از سوئیچینگ نرم برام روشن نمیشه....
            دایی جان دیتاشیت این هسته رو از کجا پیدا کنیم؟ راستی دایی جان تو یه دستگاه دیدم که به جای ترانس اصلی از سه تا ترانس استفاده کرده بود به نظر شما فایده این کار چیه؟
            یه سوال دیگه تو بعضی از فرمولها Ipft (primary flat-topped current یعنی چی؟
            خب ربط نداره دایی جان
            توی همین 50 کیلوهرتز هم کلی تلفات سوئیچینگ داریم که با سافت سوئیچینگ میشه کمترش کرده.
            بهرحال منم توصیه می کنم ابتدا هاردسوئیچ کار بشه تا مشکلاتش کاملا حس بشه.
            حدس میزنم سه تا ترانس برای سه نقطه کاری متفاوت طرح شده باشند. توی جوش کاری سه نقطه کار مشخص داریم. بی باری که ولتاژ بالا و جریان کم نیاز داریم، اتصال کوتاه که جریان زیاد و ولتاژ کم نیاز داریم، نرمال که هم ولتاژ و هم جریان نیاز داریم. ممکنه این سه ترانس هر کدوم برای یکی از این نقاط باشند و در موقع مناسب وارد مدار میشن.
            دیتاشیت هسته ها: http://www.shiruitech.com/Images/2010-11/2010110344763017.pdf
            Ipft برای جاهایی استفاده میشه که شکل موج جریان شیبدار باشه و مقدار متوسط اونو حساب می کنیم. مثلا توی هاف بریدج در هر سیکل این جریان از سوئیچها و ترانس عبور می کنه و باید ترانس و سوئیچها رو متناسب با این جریان انتخاب کنیم.

دیدگاه

ایول دایی جان به قول یکی از همکارا یه دونه باشی :biggrin:
              دایی این 50 کیلورو بهمون تخفیف بده قول میدیم حتما بعدش بریم سراغ سافت سوئیچ :icon_razz:
              نه دایی سه تا ترانس تو اون دستگاه با هم موازی بود و از طریق یه پل درایو میشن من حدسم این بود شاید برای این باشه که بتونن ترانسهارو با سیم باریکتری سیمپیچی کنن که کارشون راحتتر باشه......
              شیب جریان به خاطر خاصیت سلفی اولیه س؟یعنی تو فول بریجIpft نداریم؟

دیدگاه

دمت دایی
                دقیقا همینطوره. اندوکتانس اولیه باعث میشه جریان شیبدار بشه. من هافبریدج رو بعنوان مثال آوردم. توی فول بریدج هم دقیقا همینطوره.
                Ipft در فول بریدج نصف هافبریدج میشه. هرچی هم دیوتی سایکل ماکزیمم رو کمتر در نظر بگیری Ipft بیشتر میشه.
                معمولا دیوتی سایکل بخاطر تاخیر در درایو و ترانزیستور نمی تونه بالای 40 درصد بره. همون تاخیرهایی که خودت واسه IGBT حساب کرده بودی.

دیدگاه

این یه نمونه ساخته شده همراه با توضیحات کامل

http://danyk.wz.cz/svar_en.html

دیدگاه

سلام اروین جان برادر من :biggrin:این مدارو دیده بودم ولی فکر کنم دو سال پیش هم خودت بودی یه عکس از یه مدار روسی گذاشتی کرم ساختنشو انداختی تو جونمون نه؟الانم که امتحانا شروع شده :cry2: تا قبلشم که درگیر ساخت یه کوره القایی کوچیک برای پروژه پایان ترم بودیم....خلاصه این مداره بد جور رفته تو بلک لیست...شرمنده بچه هایی که پروژه رو دنبال میکردن شدیم... :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                      سلام اروین جان برادر من :biggrin:این مدارو دیده بودم ولی فکر کنم دو سال پیش هم خودت بودی یه عکس از یه مدار روسی گذاشتی کرم ساختنشو انداختی تو جونمون نه؟الانم که امتحانا شروع شده :cry2: تا قبلشم که درگیر ساخت یه کوره القایی کوچیک برای پروژه پایان ترم بودیم....خلاصه این مداره بد جور رفته تو بلک لیست...شرمنده بچه هایی که پروژه رو دنبال میکردن شدیم... :sad:
                      چطوری؟ :biggrin: من دارم متخصص افزایش ولتاژ میشم به کمک استاتید این سایت. خوب کوره القاییت چی شد؟ آهنو ذوب میکنه یا فقط سرخش میکنه؟ :mrgreen:

دیدگاه

سلام نه برادر ذوب کجا بوده فقط 2 نمره داشت :mrgreen: اینم عکس و..

http://wdl.persiangig.com/pages/down...eo/indict2.3gp

دیدگاه

ای ول خیلی باحال بود پس خازن تانکش کجاس!؟! ندیدم! بابا از این استاد میپرسیدی چطوری میشه ذوبش کرد!؟ ولی باریکلا

دیدگاه

چطور ندیدی oo: اون سه تا مکعب سفید...استاد خودش خیلی سوال داشت وقت نشد من ازش بپرسم
                            نقشش رو هم از یکی از این سایتای خارجی دزدیدم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                              چطور ندیدی oo: اون سه تا مکعب سفید...استاد خودش خیلی سوال داشت وقت نشد من ازش بپرسم
                              نقشش رو هم از یکی از این سایتای خارجی دزدیدم....
                              با درود . . .
                              بابا ایول!
                              احسنت!
                              درود . . .
                              :applause:
                              آدرس بدید ما هم بریم نقشه رو بدزدیم و بیایم! :mrgreen:

با سپاس
                              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                              بدرود . . .

دیدگاه

کوریم دیگه! فکر کردم پایه ای چیزیه :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X