اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
    من سرمو میدم اگه بشه با این مدار جوش داد .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
    .
    پس حتما باید این کارو بکنی . چون من جوش دادم . با 80 آمپر که بهم داد . مشکل اینه که igbt ها میسوزه بعد از یکم کار که باید ببینم مشکل کجاست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
      مشکل اینه که igbt ها میسوزه بعد از یکم کار که باید ببینم مشکل کجاست.
      نقشه که به نظر درست میاد ولی بستگی داره چه جوری بسته باشی .در این حد که از هر فسمت از برد عکس زیر و رو بندازی نشون بدی. شاید چیزی پیدا بشه
      حالا فعلا خروجی دی سی و سویچ های قدرت کافیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
        کوچیکه یادم نمیاد ولی بزرگه یه چیزهایی یادم میاد 8تا موسفت داشت 4 تا دیود تو فسمت سویچینگ . دیودهای خروجی جاش بد بود باز نکردم ولی اونا هم 10 تایی بود حدودا . سلفAPI رو نقشه شما هست. اون رو فرض کن یک مفتول مسی نمره 5 مسی رو 10تا 12 دور دور انکشت بپیچی هسته هوا هم بود. ترانس جریانش به سمت UC38 قطع شده بودو پالس نداشت صاحبش بالا سرم بود و کارگرها هم بالای اسکلت منتظر. وقت نشد برم تو شکمش
        خوب من به جای فت از igbt استفاده کردم اونم 2 .فکر کنم تا 100 مشکلی نداشته باشه چون مدل های تجاری کمتر از 150 یا 200 نیست
        دیودهای من هم بیشتره توی عکس مشخصه
        توی تستی که انجام دادم igbt نمیسوزه . اون دیود محافظ میسوزه . پس باید 2 تا دیود شاتکی 0 50 ولت دو سر کلکتور امیتر بزارم چون این دفعه igbt های من 600 ولتی هستند
        تست میکنم خبر میدم

دیدگاه

فعلا اون خازن MKT 2.2 میکرو را مقدارش رو دوبرابر سه برابر کن و بزار جایی که تو عکس دیده بشه یعنی بیخ ای جی بی تی ها. نمیدونم الان کجاست تو عکس دیده نمیشه.
          اووووووووووووووه چه موزیک خفنیهAgents of Mercy-Elegy

EDIT:
          اخیش موریک خوبی بود جواب گرفتم. خوب کجا بودیم اهان اون خارن ام کا تی رو مقدارشو ریاد کن مهمه که بیخ ای جی بیتی یاشه
          EDIT2:
          اون خارن باعث میشه ولتاژ برگشت ترانس دمپ بشه من برم ادامه موزیک وقتی برف باشه سرد باشه شب باشه دود نباشه کار نباشه امید نباشه depressive music میچسیه
          جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۰:۴۹ ۱۳۹۶/۱۱/۱۰.

دیدگاه

پس حتما باید این کارو بکنی . چون من جوش دادم . با 80 آمپر که بهم داد . مشکل اینه که igbt ها میسوزه بعد از یکم کار که باید ببینم مشکل کجاست.
            بفرمایید جناب سپهر ...سر از ما شمشیر از شما... هوا برفیه گفتم یه مقدار برف بازی کنیم .. اما جدای از شوخی دقیقا منظورم همین چیزیست که فرمودین. مشکل اصلی همین کنترل جریان هجومیه که موجب سوختن آی جی بی تیها میشه . باید با CT و shunt آنتی استیک بشه. اون سلف کله گنده آخری هم خیلی مهمه. آرک فورسم نخواستیم. البته اینها همه مربوط به تولید انبوه میشه چون نیاز به آزمون و خطای زیادی داره و به شدت همین جور که می بینید هزینه بره.

مقدارش رو دوبرابر سه برابر کن و...من برم ادامه موزیک وقتی برف باشه سرد باشه شب باشه دود نباشه کار نباشه امید نباشه depressive music میچسیه
            کامی مثل اینکه امروز زیاد برف بازی کردیا ... همینجوری برای خودت چورتکه میندازی. اینو کم کن . اونو زیاد کن...

دیدگاه

یه همچین سلفی نیاز دارید تا جلوی جریان هجومی رو بگیره . پنج شش دور باید داخلش سیم پیچی بشه. حدود 5 سانتی متر قطر خارجیشه.
              این اولین قدم...

دیدگاه

کامی مثل اینکه امروز زیاد برف بازی کردیا ... همینجوری برای خودت چورتکه میندازی. اینو کم کن . اونو زیاد کن...
                فقط میخواستم اولین جوونمرد باشم که چراغ اول رو روشن میکنه . یک کم دیگه مجلسو گرم کنیم میتونیم با سپهر یه کوه ای جی بی تی بسورونیم همینجا

دیدگاه

یه همچین سلفی نیاز دارید تا جلوی جریان هجومی رو بگیره . پنج شش دور باید داخلش سیم پیچی بشه. حدود 5 سانتی متر قطر خارجیشه.
                  این اولین قدم...

ممنون از راهنماییت
                  برای سلف خروجی منظور شماست؟؟؟؟ این کوچیکه.من از هسته های ولتاژ استفاده کردم. دو تا VDR سری کردم و برای تست گزاشتم. دیود IGBT حق داشت بسوزه چون VDR 500 ولتی خیلی زود داغ کرد و سوخت چون برگشتی بیشتر از 600 ولته.حتی بیشتر از 1200 ولت چون قبلا IGBT های 1200 ولتیم هم سوزونده بود.
                  فردا ظرفیت سلفی ترانس میگیرم و طبق فورمول ها پیش میرم ببینم مشکل کجاست. یادمه توی طراحی سوئیچینگ با TOP همش دیود اسنابر میسوخت. وقتی ظرفیت سلفی دقیقا مثل چیزی که نرم افزار داده بود کردم برگشتی کمتر شد.البته اون فلای بک بود

دیدگاه

.البته اون فلای بک بود
                    البته که اینم فلای بکه منتها یه مدل دیگه

دیدگاه

نه این Forward هست

دیدگاه

نه این Forward هست
                        عاره حواسم نبود boost forwardeولی اگر تو پریود آف سویچ ها تخلیه نکته رو بار فکر کنم فلای بک بزنه

دیدگاه

سلام و درود بر همه دوستان
                          آقا سپهر این دوتا لینک رو ببین :

توضیحاتشو حتما بخون.
                          لینک اول با مدار شما کمی متفاوته ، از جمله در قسمت گیت درایوینگ! بنده تا حالا هرچی گیت درایور دیدم بار BJT بود ، اما ظاهرا در مدار شما از ماسفت استفاده شده که برای من عجیبه.
                          به جای اون تغذیه هم از آداپتور استفاده کن که کارت راحت تر پیش بره
                          آخرین پست این تاپیک هم لینکی از مجموعه شماتیک دستگاههای جوش هست که مهندس جباری زحمتشو کشیدن ، دان کنید و تجزیه و تحلیل کنید ،

https://www.eca.ir/forums/thread75201-2.html

__________________________________________________ ________
                          در ضمن اگه اسکوپ دارید حتما یه شکل موج برامون بفرستید از گیت- سورس و درین-سورس و .....
                          جدیدترین ویرایش توسط hoseyni emeni; ۱۱:۱۶ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱.
                          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ
                          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                          ---------------------BMCELEC@-------------------
                          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                          ---------------www.bmc-elec.com--------------
                          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
                            سلام و درود بر همه دوستان
                            آقا سپهر این دوتا لینک رو ببین :

توضیحاتشو حتما بخون.
                            لینک اول با مدار شما کمی متفاوته ، از جمله در قسمت گیت درایوینگ! بنده تا حالا هرچی گیت درایور دیدم بار BJT بود ، اما ظاهرا در مدار شما از ماسفت استفاده شده که برای من عجیبه.
                            به جای اون تغذیه هم از آداپتور استفاده کن که کارت راحت تر پیش بره
                            آخرین پست این تاپیک هم لینکی از مجموعه شماتیک دستگاههای جوش هست که مهندس جباری زحمتشو کشیدن ، دان کنید و تجزیه و تحلیل کنید ،

https://www.eca.ir/forums/thread75201-2.html

__________________________________________________ ________
                            در ضمن اگه اسکوپ دارید حتما یه شکل موج برامون بفرستید از گیت- سورس و درین-سورس و .....
                            سلام
                            اون 2 تا لینک دیدم . اولیش هم ساختم . با همین مدار من زیاد فرقی نداره . فقط از من یه مدار تایمر داره که بعد از چند ثانیه رله میچسبونه که دو سر مقاومتی که خازن های ورودی شارژ کرده در جا شارژ نشه و پل دیود آسیب نبینه.
                            دومیش هم ایمنی نداره . قبلا ساختم البته با ir2110 بود فکر کنم.
                            ir2110 میسوخت
                            چشم حتما شکل موج میزارم . دنبال پروپ x100 میگردم

دیدگاه

فقط میخواستم اولین جوونمرد باشم که چراغ اول رو روشن میکنه . یک کم دیگه مجلسو گرم کنیم میتونیم با سپهر یه کوه ای جی بی تی بسورونیم همینجا
                              با این جوونمرد با احساس غیر قابل ادراکی موافقم .در همه زندگی

برای سلف خروجی منظور شماست؟؟؟؟ این کوچیکه.من از هسته های ولتاژ استفاده کردم. دو تا VDR سری کردم و برای تست گزاشتم. دیود IGBT حق داشت بسوزه چون VDR 500 ولتی خیلی زود داغ کرد و سوخت چون برگشتی بیشتر از 600 ولته.حتی بیشتر از 1200 ولت چون قبلا IGBT های 1200 ولتیم هم سوزونده بود.
                              سلف خروجی آخری منظورمه . با وی دی آر نمیشه اسپایک گرفت. خودم قبلا تجربشو داشتم. چنان منفجرش کرد که هیچی ازش نموند. این چینیا فقط اسنابر RC میزارن. یه خازن 5 نانو 2 کیلو ولتی با مقاومت 10 اهم. دیود دو طرفه هم نمیزارن. ولی ما باید اون دیودهای تی وی اس را هم بزاریم.مگر اینکه انقدر ای جی بی تی بسوزونیم تا مقدار دقیق اسنابر در بیاد. تی وی اس معمولا برای درایور موتور استفاده میشه . ولی چاره ای نیست. قبلا در تاپیک ماژول موج سینوسی زیاد در موردش بحث کردیم .

دیدگاه

چشم حتما شکل موج میزارم . دنبال پروپ x100 میگردم
                                سلام جناب سپهر... تغییری در عملکرد مدار حاصل شد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X