اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ترانس برای TNY280

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با ترانس برای TNY280

نوشته اصلی توسط ms2000
    1- ولتاژ ورودی ترانس کم نباشه و ولتاژ خروجی اش زیاد نباشه این یعنی چی؟ لطفا در باره این لطفا توضیح بدید
    2- گفته شده DO NOT VACUUM IMPREGNATE این یعنی چی؟ و برای رفعش چکار کنیم؟
    3- آیا گفته شده که بهتره از ترانس ها بلند مثل EEL16 استفاده نکنیم؟ و چرا؟
    و برای رفع مشکل pulse bunchING چند راه پیشنهاد کرده که یکیش اینه که گفته از اپتوهای تیپ D استفاده کنید منظور چه اپتوهایست میشه چند نمونه از این نوع D که تو بازار ایران هست نام ببرید.
    اینهایی که گفته بسیار ساده اند و معمولا همگی بکار می بریم.
    1- "ولتاژ ورودی زیاد و خروجی کم" جمله چندان درست نیست و احتمالا اشتباه مهندس این شرکته. نکته مهم ریپل ورودیه که نباید زیاد باشه چون روی کل عملکرد مدار از جمله فیدبک و ریپل خروجی تاثیر میزاره و می تونه براحتی باعث ایجاد لرزه توی ترانس بشه.
    2- IMPREGNATE یعنی قوطه ور کردن ترانس توی شارلاک. بعضی از دستگاههای قوطه وری مجهز به وکیوم هستند که باعث میشه مایع مورد نظر وارد درزهای جسم قوطه ور شده بشه. برای ترانس های سوئیچینگ این وکیوم توصیه نمیشه چون اگه شارلاک به سیم پیچها نفوذ کنه باعث میشه اثر خازنی بین سیم ها بیشتر بشه.
    3- در علم مکانیک چیزی به نام فرکانس تشدید جسم داریم. دیاپازونهایی که توی آزمایشهای فیزیک تدریس میشن مثال خوبی هستند. اگه چند دیاپازون هم جنس داشته باشیم و به اونا ضربه ای وارد کنیم همگی صدا تولید می کنند اما اونی که بزرگتره صداش بم تره. یعنی فرکانس صداش کمتره. برعکس اگه ابعاد دیاپازون کوچیکتر باشه صدای زیر یا فرکانس بالا تولید می کنه. حالا اگه دیاپازون ما خیلی کوچیک باشه فرکانس صداش اونقدر بالا میره که دیگه ما نمی شنویم.
    در ترانس ها هم این پدیده صدق می کنه هرچی ترانس کوچیکتر باشه کمتر احتمال داره که صدای قابل شنیدن داشته باشه. پس بهتره ترانسی انتخاب کنیم که هیچکدوم از ابعادش (طول، عرض، ارتفاع) بصورت نامتعارف بزرگ نباشه.
    4- توصیه ای هم که درباره اپتوها شده چندان به pulse bunchING ارتباطی نداره. اپتوهایی که CTR بالاتر دارند باعث دقت بیشتر ولتاژ خروجی میشن. اپتوهایی که سرعتشون بیشتر باشه هم باعث کمتر شدن نوسانات ناخواسته یا pulse bunchING میشن. حالا یه سازنده ممکنه پسوند خاص خودشو استفاده کنه و بعید می دونم همه سازنده ها یه مدل نامگذاری داشته باشن.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
      اینهایی که گفته بسیار ساده اند و معمولا همگی بکار می بریم.
      1- "ولتاژ ورودی زیاد و خروجی کم" جمله چندان درست نیست و احتمالا اشتباه مهندس این شرکته. نکته مهم ریپل ورودیه که نباید زیاد باشه چون روی کل عملکرد مدار از جمله فیدبک و ریپل خروجی تاثیر میزاره و می تونه براحتی باعث ایجاد لرزه توی ترانس بشه.
      2- IMPREGNATE یعنی قوطه ور کردن ترانس توی شارلاک. بعضی از دستگاههای قوطه وری مجهز به وکیوم هستند که باعث میشه مایع مورد نظر وارد درزهای جسم قوطه ور شده بشه. برای ترانس های سوئیچینگ این وکیوم توصیه نمیشه چون اگه شارلاک به سیم پیچها نفوذ کنه باعث میشه اثر خازنی بین سیم ها بیشتر بشه.
      3...
      سلام و با تشکر.
      در مورد 1 "ولتاژ ورودی زیاد و خروجی کم" احتمالا اشتباه از مهندسین شرکت نیست و اشتباه از ترجمه منه.
      در مورد 2 من بعضی از ترانسهای سوئیچینگ رو که باز کردم دیدم که وقتی سیم پیچهاشون رو هم باز میکنم سیم ها به لاک کمی آغشته هستن به نظر شما نباید اینطور باشه؟
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

این به جنس شارلاک ربط داره دایی جان
        اگه به شکل و رابطه یه خازن توجه کنی:

در تساوی بالا:
        C: مقدار خازن بر حسب فاراد
        ε: ضریب دی الکتریک ماده بین دو صفحه خازن
        A: سطح مقطع صفحات
        d: فاصله بین دو صفحه یا ضخامت دی الکتریک

پس ε نقش بسیار مهمی در ظرفیت خازنی بین دو هادی کنار هم داره. حالا اگه شارلاک دارای ثابت دی الکتریک پایینی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد و برعکس
        شرکت PI توصیه کرده اینکارو نکنید چون احتمالا آزمایشاتی روی دی الکتریک شارلاک ها انجام داده. مثلا ممکنه متوجه شده باشه که وقتی شارلاک داغ میشه ε اون بشدت بالا میره و...
        و یه شرکت دیگه شارلاکی پیدا کرده و ساخته که ε بسیار پایین داره و تونسته با قوطه وری و وکیوم لابلای ترانس روهم شارلاکی کنه و سر وصدا رو به حداقل برسونه.
        در نهایت داییت فعلا بجای شارلاک از چسب PVC استفاده می کنه و راضیه :biggrin:

دیدگاه

دایی تو خروجی فیلتر LC با 3.3uH و 100uF درست کردم. که این گونه اسپایکهارو دارم. چه مقادیری برای LC پیشنهاد می کنید؟

دیدگاه

پروب اسکوپ رو به دوسر خازن خروجی بزن دایی جان. مستقیم به همون دوسر. بعد اگه تونستی عکسشو بزار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
              در نهایت داییت فعلا بجای شارلاک از چسب PVC استفاده می کنه و راضیه :biggrin:
              سلام استاد احمد و با عرض تشکر و خسته نباشین.
              راستش چند وقتیه به شدت گرفتار جلوگیری از صدای ترانس شدم. از شارلاک استفاده کردم که متاسفانه نمیدونم چرا قسمتی که شارلاک مابین سه قسمت E شکل هسته قرار میگیره به این زودی ها خشک نمیشه حتی بعضی مواقع 24 ساعت گذاشتم تو هوای آزاد ولی بازم دو قسمت E شکل راحت از هم جدا میشن و مابینشون شارلاک هنوز تره(خسیه). شاید من خوب شارلاک رو درست نکردم من شارلاک رو با بنزین قاطی کردم البته فروشنده گفت که حلال مخصوص هم داره و گفت با بنزین هم اگه کم کم باهش قاطی کنی میشه. که من چون برای تست بود از بنزین استفاده کردم. شارلاک رو طوری درست کردم که مثل آب زرد رنگ شده البته یک کم از آب غلیط تر.
              شما گفتین که از چسب پی وی سی استفاده میکنید و راضی هستین میشه دقیقا بگین از چه چسبی استفاده میکنید؟ چقدر طول میکشه تا خشک بشه؟ممنون استاد. چطوری میزنید و کجاش میزنید؟ توضیح کامل لطفااااااااا با تشکر از شما :agree:

دیدگاه

سلام دایی مسعود
                فکر نمی کنم نیازی باشه شارلاک فاصله هوایی رو پر کنه. خود کاغذی که توی فاصله هوایی میزارم باعث دمپ صدا میشه.
                بعد از لحیم کردن ترانس روی برد، یه تیکه روکش کابل رو با پیچ گوشتی می تپونم بین هسته و برد. اینجوری هسته کاملا محکم میشه و از جاش تکون نمی خوره و به ندرت پیش میاد صدا بده.
                اگه صدا داد تمام فضای خالی هسته و بین هسته و برد با چسب PVC نوع تارگت (تمام فروشگاههای لوازم ساختمانی دارن) پر می کنم. حدود یک ربع طول می کشه تا خشک بشه.

دیدگاه

سلام
                  موتور پیچها از (پلی استر) استفاده می کنند که یک نوع رزین بسیار محکم و سریع خشک میشه.
                  این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                  آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                    سلام دایی مسعود
                    فکر نمی کنم نیازی باشه شارلاک فاصله هوایی رو پر کنه. خود کاغذی که توی فاصله هوایی میزارم باعث دمپ صدا میشه.
                    بعد از لحیم کردن ترانس روی برد، یه تیکه روکش کابل رو با پیچ گوشتی می تپونم بین هسته و برد. اینجوری هسته کاملا محکم میشه و از جاش تکون نمی خوره و به ندرت پیش میاد صدا بده.
                    اگه صدا داد تمام فضای خالی هسته و بین هسته و برد با چسب PVC نوع تارگت (تمام فروشگاههای لوازم ساختمانی دارن) پر می کنم. حدود یک ربع طول می کشه تا خشک بشه.
                    سلام بر استاد احمد عزیز و با تشکر از زحماتتون.
                    منظورتون رو از بین هسته و برد متوجه نشدم منظور کجاست؟ فضای خالی هسته منظور کجاست؟کلا چست رو کجا بریزم؟ روی سه قسمت E شکل؟؟
                    بابک عزیز این رزین رو از کجا تهیه کنم؟ مایعه؟ لازمه با حلالی قاطی کنم؟ توضیح میدی عزیز؟

دیدگاه

سلام
                      در مشهد خ تهران شیمی شرق
                      مایع هستش سه جزئی 1-رزین 2-کبالت 3-خشک کن
                      خود فروشنده راهنماییت می کنه.
                      این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                      آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

عکس نحوه چسب کاری:

هسته بالا افقیه اما توی هسته های عمودی وقتی ترانس رو به برد لحیم می کنی بین کف هسته و فیبر یه فاصله می افته و همین باعث لق زدن هسته میشه. هر چیز ارتجاعی(مثل روکش کابل یا درز گیر پنجره و..) بین کف هسته و فیبر بزاری باعث میشه هسته لق نزنه.

دیدگاه

دایی اون ای سی دومی چیه روشو پاک کردی؟ :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            دایی اون ای سی دومی چیه روشو پاک کردی؟ :biggrin:
                            حدس بزن :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              سلام
                              34063 نیس!؟ :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                                2 حالت بیشتر نیست!
                                یا 34063 و یا TNY280 !!!
                                نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X