اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت منبع تغذیه سویچینگ از نوع boost

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت منبع تغذیه سویچینگ از نوع boost

سلام دوستان.
    خیلی ممنون از راهنمایی همتون
    واسه دوستی که ولتاژ رو خواسته بود:میخام 12Vورودی رو تا 30V افزایش بدم

دیدگاه

34063 اصلا قطعه قابل اطمینانی نیست. حالا هر کی نظر خودشو داره. ولی کیفیت این قطعه تو ایران بسیار پایینه. اخ که من چه ظربه های روحی که از این قطعه نخوردم!!!
      اگه میخوای ترانزیستور بزاری ماسفت بهترین گزینه برای سوییچه. کنترولرت هم بزار UC3843. از خروجیت یه 2.5 ولت میگیری میدی به فیدبکش همه مشکلات حللله. یه دونه IRFZ44 بزاری 50 وات که هیچی. 500 وات هم میده. فقط سلفت باید خوب جوابگو باشه. سخت ترین کارت پیچیدن سلفه ) اونم که بازم خیلی راحته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
        34063 اصلا قطعه قابل اطمینانی نیست. حالا هر کی نظر خودشو داره. ولی کیفیت این قطعه تو ایران بسیار پایینه. اخ که من چه ظربه های روحی که از این قطعه نخوردم!!!
        اگه میخوای ترانزیستور بزاری ماسفت بهترین گزینه برای سوییچه. کنترولرت هم بزار UC3843. از خروجیت یه 2.5 ولت میگیری میدی به فیدبکش همه مشکلات حللله. یه دونه IRFZ44 بزاری 50 وات که هیچی. 500 وات هم میده. فقط سلفت باید خوب جوابگو باشه. سخت ترین کارت پیچیدن سلفه ) اونم که بازم خیلی راحته.
        3843 به درد باک می خوره نه بوست ، چون دیوتی سایکلش تا 100 در صدر هم می ره پس بهتره از 3845 استفاده شه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ~HB~
          3843 به درد باک می خوره نه بوست ، چون دیوتی سایکلش تا 100 در صدر هم می ره پس بهتره از 3845 استفاده شه .
          بله. فرمایش شما کاملا درسته. ولی چون اینجا نسبت تبدیل از 50 درصد بیشتره. 12 به 30. یعنی 18 ولت افزایش دیوتی سایکل باید بالای 50 باشه. توی سری 384X میشه با انتخاب مناسب CT کاری بکنیم که دیوتی سایکل بالای مثلا 80 نره. هر چی CT بزرگتر باشه حداکثر دیوتی سایکل کمتر میشه.

دیدگاه

جناب وزیری ضربه روحی واقعآ ناراحت کننده هست اما ظربه روحی بخاطر دسته ای که داره بسیار شدیده ظاهرآ روی
            تمرکز شما تاثیر گذاشته بوست با ولتاژ ورودی 12 ولت چطور میتونه 500 وات توان بده .
            شما حداکثر چقدر توان گرفتید؟
            این مدعیان در طلبش بی خبرانند
            آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

بله. فرمایش شما کاملا درسته. ولی چون اینجا نسبت تبدیل از 50 درصد بیشتره. 12 به 30. یعنی 18 ولت افزایش دیوتی سایکل باید بالای 50 باشه. توی سری 384X میشه با انتخاب مناسب CT کاری بکنیم که دیوتی سایکل بالای مثلا 80 نره. هر چی CT بزرگتر باشه حداکثر دیوتی سایکل کمتر میشه.
              به شرطی که بتونیم تو 20 درصد زمان باقی مونده ، انرژی سلف رو در حداکثر بار تخلیه کنیم .
              وگرنه وارد ناحیه ی پیوسته می شیم و با وجود پایداری نه چندان جالب 3843 از حیث دیوتی سایکل ، هسته به اشباع رفته و سوییچ خواهد سوخت .
              در کل 3843 برای بوست زیاد مطمئن نیست .

دیدگاه

ولی فهمیدم چی میگی این ای سی باید از ترانزیستور منفی برای سویچ قدرتش استفاده کنیم .
                نه جانم نفهمیدی چی میگم :sad: من وظیفه داشتم بگم خواهی پند گیر............

دوستان دیگه هم نمیدونم چرا پای 3843 رو وسط کشیدید وقتی خوراکش 34063 هست؟ oo:
                این ایسی از دهه 80 تا همین امروز تو مدارات مختلف داره استفاده میشه تو لوازم مختلف(از جمله لوازم صنعتی) هم ازش استفاده شده ایا اونها هم ظربه روحی خوردن؟ کیفیت این ایسی هم فکر نمیکنم پایین باشه چون زیاد میخرم وهیچ کدوم از دستگاهامون هم برنمیگرده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                  نه جانم نفهمیدی چی میگم :sad: من وظیفه داشتم بگم خواهی پند گیر............
                  لطفا" توی خصوصی بفرماید. خوشحال میشم ایراداتم رو بدونم و برطرف کنم ...

دوستان دیگه هم نمیدونم چرا پای 3843 رو وسط کشیدید وقتی خوراکش 34063 هست؟ oo:
                  این ایسی از دهه 80 تا همین امروز تو مدارات مختلف داره استفاده میشه تو لوازم مختلف(از جمله لوازم صنعتی) هم ازش استفاده شده ایا اونها هم ظربه روحی خوردن؟ کیفیت این ایسی هم فکر نمیکنم پایین باشه چون زیاد میخرم وهیچ کدوم از دستگاهامون هم برنمیگرده.
                  تنها مشکلی که من دارم با این 3843 نویزی هستش که روی برد برد دیدم خیلی زیاده بودی . ولی 34063 رو چک نکردم....

دیدگاه

اقا بابک. 500 وات میشه 40 امپر حدودا. یه هسته فریت اندازه کله خر بزاری حتما این توانو میده )
                    والا من تا حالا همچین بوستی به کارم نیومده که درست کنم.

اقای HB. این هشتاد درصد رو مثال زدم. دیوتی سایکل رو جریان خروجی تعیین میکنه. منظورتونو از پایداری نچندان جالب 3843 رو درک نمیکنم. این قطعه به نظر من که خیلی پایداره. تو اکثر تجهیزات مخابرات از این قطعه استفاده میشه. من خودم شاید حساب کنی ماهی صد صدو پنجاه تا ازش خرید دارم. تا حالا ناپایداری ندیدم.

اقای B2. گفتم که این موضوع کلیت نداره. به مزاج شما ساخته و به مزاج من نساخته) بله دیدم خیلی جاها استفاده شده. تنها دلیلی که من دیدم برای اینکه من خیلی باهاش مشکل دارم اینه که قطعات نامرغوب بوده.

دیدگاه

اقا بابک. 500 وات میشه 40 امپر حدودا. یه هسته فریت اندازه کله خر بزاری حتما این توانو میده )
                      سلام
                      حساب بوست از pfc جداست 500 وات نمیشه از بوست تامین کرد در تئوری تا 150 وات ذکر شده در عمل هم بنده تا 30 وات دیدم
                      خودم هم 20 وات ساختم .
                      کارکرد بوست شبیه فلایبک هست و همون محدودیت توان فلایبک رو داره.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک برای ساخت منبع تغذیه سویچینگ از نوع boost

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                        سلام
                        حساب بوست از pfc جداست 500 وات نمیشه از بوست تامین کرد در تئوری تا 150 وات ذکر شده در عمل هم بنده تا 30 وات دیدم
                        خودم هم 20 وات ساختم .
                        کارکرد بوست شبیه فلایبک هست و همون محدودیت توان فلایبک رو داره.
                        می شه این تفاوت رو بیشتر توضیح بدید ؟

اقای HB. این هشتاد درصد رو مثال زدم. دیوتی سایکل رو جریان خروجی تعیین میکنه. منظورتونو از پایداری نچندان جالب 3843 رو درک نمیکنم. این قطعه به نظر من که خیلی پایداره. تو اکثر تجهیزات مخابرات از این قطعه استفاده میشه. من خودم شاید حساب کنی ماهی صد صدو پنجاه تا ازش خرید دارم. تا حالا ناپایداری ندیدم.

اقای B2. گفتم که این موضوع کلیت نداره. به مزاج شما ساخته و به مزاج من نساخته) بله دیدم خیلی جاها استفاده شده. تنها دلیلی که من دیدم برای اینکه من خیلی باهاش مشکل دارم اینه که قطعات نامرغوب بوده.
                        :biggrin: خیلی جالبه ...

دیدگاه

می شه این تفاوت رو بیشتر توضیح بدید ؟
                          تفاوت رو میتونید در انتقال توان به وضوح ببینید پاورفاکتور با توان های 12 کیلو وات هم موجوده .

دیدگاه

تفاوت رو میتونید در انتقال توان به وضوح ببینید پاورفاکتور با توان های 12 کیلو وات هم موجوده .
                            بله خوب .
                            ولی سوال من چیز دیگه ای بود . :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ~HB~
                              بله خوب .
                              ولی سوال من چیز دیگه ای بود . :biggrin:
                              خب منظور منم از تفاوت همین بود
                              بوست معمولآ تو ولتاژهایdc ورودی زیر 100 ولت استفاده مشه.
                              پاور فاکتور ولتاژ یکسو شده شبکه رو دریافت میکنه که dc ضربان دار هست
                              و سطح سهمی شکل موج رو اسکن میکنه و ولتاژ dc ثابتی ارائه میده.
                              و براحتی تو توان های بالا کار میکنه .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : کمک برای ساخت منبع تغذیه سویچینگ از نوع boost

خب منظور منم از تفاوت همین بود
                                1-بوست معمولآ تو ولتاژهایdc ورودی زیر 100 ولت استفاده مشه.
                                2-پاور فاکتور ولتاژ یکسو شده شبکه رو دریافت میکنه که dc ضربان دار هست
                                و سطح سهمی شکل موج رو اسکن میکنه و ولتاژ dc ثابتی ارائه میده.
                                و براحتی تو توان های بالا کار میکنه .
                                مواردی که فرمودین درسته
                                ولی بازم منظور من چیز دیگه ای بود . :biggrin:
                                منظور تفاوت در محدودیت ارائه ی توان از نظر عملکرد بنیادی اصلاح توان اکتیو ، با یک بوستر ساده یا چاپر افزاینده بود .
                                به این صورت که چرا ماکزیمم توان یک بوستر دی سی تو دی سی به 150 وات محدود شده
                                اما یک سیستم اصلاح توان تا 6 کیلو وات هم به صورت تک سوییچ وجود داره و هر دو هم فلای بک هستند ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X