اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت منبع تغذیه سویچینگ از نوع boost

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت منبع تغذیه سویچینگ از نوع boost

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    اتفاقآ میشه PFC بصورت جدا ساخت و وسایلی که پل دیود دارن و با DC مشکل ندارن رو تغذیه کرد مثل کیس و مونیتور LCD
    اینجوری هم ضریب توان اصلاح میشه هم نوسانات سطح ولتاژ ورودی مشکلی ایجاد نمی کنه.
    بله فرمایشتون صحیحه. فقط من ربطشو به موضوع بحث پیدا نمیکنم!!!

دیدگاه

بله کسینوس فی اصلا به درد سیستمایی که ورودیشون پل دیوده نمیخوره.
      بله فرمایشتون صحیحه. فقط من ربطشو به موضوع بحث پیدا نمیکنم!!!
      منم ربط کسینوس فی رو با پل دیود متوجه نشدم .
      مشکل مربوط به خازن بعد از پل دیوده ربطی به پل دیود نداره.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

منم ربط کسینوس فی رو با پل دیود متوجه نشدم .
        مشکل مربوط به خازن بعد از پل دیوده ربطی به پل دیود نداره.
        یه خورده بحث پیچیده به هم. )
        تصحیح کسینوس فی مربوط به بارای سلفیه که بین جریان و ولتاژ اختلاف فاز هست. ما فقط اون اختلاف فاز رو اصلاح میکنیم. اینم یه طوری pfc ولی اصطلاخن بهش میگن تصحیح ضریب توان.
        ولی تو سیستمایی که ورودیشون پل دیوده و خازن شارژ میکنن بین خازن و پل دیود pfc قرار میگیره. اقای b2 بحث کسینوس فی رو وسط کشیدن. من هم میگم اصلا تو سیستمایی که ورودیشون پل دیوده بحث کسینوس فی مطرح نیست. درسته که اینم یه جور اختلاف جریان و ولتاژه و باید تصحیح کسینوسی بشه. ولی چون تعداد هارمونیکها خیییلی زیاده و یکی نیست دیگه از روشهای تصحیح کسینوس استفاده نمیکنیم.
        امیدوارم منظورمو رسونده باشم و این دو تا بحث جدا از هم که قاطی شدن تو هم رو جدا کرده باشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          تصحیح کسینوس فی مربوط به بارای سلفیه که بین جریان و ولتاژ اختلاف فاز هست. ما فقط اون اختلاف فاز رو اصلاح میکنیم. اینم یه طوری pfc ولی اصطلاخن بهش میگن تصحیح ضریب توان.
          ولی تو سیستمایی که ورودیشون پل دیوده و خازن شارژ میکنن بین خازن و پل دیود pfc قرار میگیره. اقای b2 بحث کسینوس فی رو وسط کشیدن. من هم میگم اصلا تو سیستمایی که ورودیشون پل دیوده بحث کسینوس فی مطرح نیست.
          درسته که اینم یه جور اختلاف جریان و ولتاژه و باید تصحیح کسینوسی بشه. ولی چون تعداد هارمونیکها خیییلی زیاده و یکی نیست دیگه از روشهای تصحیح کسینوس استفاده نمیکنیم.
          امیدوارم منظورمو رسونده باشم و این دو تا بحث جدا از هم که قاطی شدن تو هم رو جدا کرده باشم.
          تصحیح کسینوس فی فقط مربوط به بارهای سلفی نیست در مورد بارهای خازنی هم صورت میگیره
          اتفاقآ سیستم هایی که ورودیشون دیود و خازن هست از سمت شبکه بار خازنی محسوب میشه
          الان خیلی از پاورهای کامپیوتر از تصحیح کسینوس فی پسیو استفاده میکنن یعنی سلف در ورودی
          پاور قرار میدن.اما حسن pfc اینه که تا حد بسیار بالایی تصحیح رو انجام میده.
          امیدوارم متوجه موضوع شده باشین که دو نوع توان راکتیو داریم .
          توان راکتیو سلفی و توان راکتیو خازنی .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

تصحیح کسینوس فی فقط مربوط به بارهای سلفی نیست در مورد بارهای خازنی هم صورت میگیره
            اتفاقآ سیستم هایی که ورودیشون دیود و خازن هست از سمت شبکه بار خازنی محسوب میشه
            الان خیلی از پاورهای کامپیوتر از تصحیح کسینوس فی پسیو استفاده میکنن یعنی سلف در ورودی
            پاور قرار میدن.اما حسن pfc اینه که تا حد بسیار بالایی تصحیح رو انجام میده.
            امیدوارم متوجه موضوع شده باشین که دو نوع توان راکتیو داریم .
            توان راکتیو سلفی و توان راکتیو خازنی .
            بله متوجه این موضوع هم هستم. موقع نوشتن هم گفتم چون این بار خازنی اغلب وجود نداره و اکثر بارها سلفی هستن از ذکرش صرف نظر کردم. وگرنه اینکه اختلاف هم میتونه منفی باشه هم مثبت شکی نیست.

دیدگاه

اقای b2 بحث کسینوس فی رو وسط کشیدن.
              ظاهرا پیچیده بودن بحث(بهتر بگم پیچیده کردنش توسط شما و چند نفر دیگه) باعث شده تمرکزتون رو از دست بدید! چون اصلا یادم نمیاد همچین چیزی گفته باشم oo:
              من فقط گفتم 34063 تو این ولتاژ و توان به 3843 ارجحیت داره! دلایل زیادی هم دارم که بعید میدونم ندونید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                ظاهرا پیچیده بودن بحث(بهتر بگم پیچیده کردنش توسط شما و چند نفر دیگه) باعث شده تمرکزتون رو از دست بدید! چون اصلا یادم نمیاد همچین چیزی گفته باشم oo:
                من فقط گفتم 34063 تو این ولتاژ و توان به 3843 ارجحیت داره! دلایل زیادی هم دارم که بعید میدونم ندونید.
                معذرت میخوام. منظورم اقای HB بود. قصدم جسارت نبود. :|

دیدگاه

ولی تو سیستمایی که ورودیشون پل دیوده و خازن شارژ میکنن بین خازن و پل دیود pfc قرار میگیره. اقای b2 بحث کسینوس فی رو وسط کشیدن. من هم میگم اصلا تو سیستمایی که ورودیشون پل دیوده بحث کسینوس فی مطرح نیست. درسته که اینم یه جور اختلاف جریان و ولتاژه و باید تصحیح کسینوسی بشه. ولی چون تعداد هارمونیکها خیییلی زیاده و یکی نیست دیگه از روشهای تصحیح کسینوس استفاده نمیکنیم.
                  تو پست 42 عرض کردم خدمتتون که دقیقا بر عکسه !
                  ولی شما دلیلشم نپرسیدید تا اینکه آقای قاصد دل توضیح دادند .

معذرت میخوام. منظورم اقای HB بود. قصدم جسارت نبود. :|
                  آقا قصد ما هم جسارت نبود شما بحث 3843 رو پیش کشیدید که من یه اشتباهی کردم و یه پستی زدم که انگار به مزاج برخی ، خوش نیومده !

دیدگاه

آقا قصد ما هم جسارت نبود شما بحث 3843 رو پیش کشیدید که من یه اشتباهی کردم و یه پستی زدم که انگار به مزاج برخی ، خوش نیومده !
                    خوب دیگه تکرار نشه :biggrin: :icon_razz: (شوخی کردما)
                    دوستان عزیز با توجه به اینکه استاد قاصد هم نیست با اجازشون من پایان بحثو اعلام میکنم تا از خون و خونریزی تو عید جلوگیری بشه...
                    خود سوال کننده هم مختاره که کدوم ایسی رو انتخاب کنه...
                    همگی سال نو مبارک.

دیدگاه

بله... من نمیدونم یه ذره چرا جو بعضی وختا خراب میشه. حرف میزنیم یه هو یکی تیکه میندازه!!!.
                      به هر حال تموم دیگه. بعضی وختا باید گفت عیسی به دین خودش و موسی هم به دین خودش.

من از طرف خودم از جمع معذرت میخوام.

دیدگاه

سلام
                        من نیاز به منبع تغذیه با ورودی 40 الی 60 ولت و خروجی 110 ولت با جریان 300 میلی امپر دارم لطفا کمکم کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X