پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر
آقا از بابت توضیحات خیلی ممنون دمت گرم
@};- @};-
مایلر با دو دور چسب برق و شارلاک چیه؟نیازه استفاده کنم؟همینجوری سیمارو رو هم بپیچم نیاز به چسب کاغدی و ... نداره؟
رفتم EI33 بخرم (چون پیدا نکردم از اوراقیای پاور) طرف گفت ببین تو کدوم پاور هست منم گشتم دیدم یه پاور تقریبا سالم هست گفتم این خوبه اونم گفت کل پاورو ور دار :mrgreen: :biggrin: 3 تومن گرفت :nice:
خلاصه سلف خروجی رو از پاور استفاده کردم و سلفشو برا این مدار گذاشتم خیلیم حال داد لاین فیلترم داشت توش 6 تاسیم داشت 3 تا 3 تا موازی کردم فک کنم هر لاین بشه دوتا سیم 1.5 میل در کل هر لاین یه 3 میل سیم شد :biggrin:
هسته رو هم الان میرم میندازم یه بجوشه دم بکشه بازش کنم :nerd:
راستی اون مولتی ترن برا چیه؟
اینم چند تا عکس البته جای ترانس خالیه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
@};- @};-مایلر با دو دور چسب برق و شارلاک چیه؟نیازه استفاده کنم؟همینجوری سیمارو رو هم بپیچم نیاز به چسب کاغدی و ... نداره؟
رفتم EI33 بخرم (چون پیدا نکردم از اوراقیای پاور) طرف گفت ببین تو کدوم پاور هست منم گشتم دیدم یه پاور تقریبا سالم هست گفتم این خوبه اونم گفت کل پاورو ور دار :mrgreen: :biggrin: 3 تومن گرفت :nice:
خلاصه سلف خروجی رو از پاور استفاده کردم و سلفشو برا این مدار گذاشتم خیلیم حال داد لاین فیلترم داشت توش 6 تاسیم داشت 3 تا 3 تا موازی کردم فک کنم هر لاین بشه دوتا سیم 1.5 میل در کل هر لاین یه 3 میل سیم شد :biggrin:
هسته رو هم الان میرم میندازم یه بجوشه دم بکشه بازش کنم :nerd:
راستی اون مولتی ترن برا چیه؟
اینم چند تا عکس البته جای ترانس خالیه

.
به نظر خودم که خیلی گرونه 30 تومن واسه یه مدار کوچیک!!

)

با چسب قطره ای سر همش کردم ولی بازم مدار کار میکرد . 
دیدگاه