اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترکیدن ترانس سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترکیدن ترانس سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
    با تست هایی که انجام شد احتمال بسیار زیاد مشکل از ترانس است .
    لطفا مشخصات ترانس رو بگذارید :

1) تعداد دور اولیه
    2) تعداد دور اگزیلاری
    3) تعداد دور ثانویه .
    4) سایز هسته .
    5) اندوکتانس اولیه .
    6) مقدار گپ
    7) ترجیحا یک عکس 3 در 4 پرسنلی زمینه رنگی از ترانس .
    دور اولیه 181 دور
    ثانویه 6 دور که البته اشتباهی قطرش رو انتخاب کردم..قطر مفید سیم 1 میلیمتر میومد که دوتا 0.5 میلیمتر لیتز کردم :icon_razz:
    اگزیلاری 9 دور
    EE25
    نتونستم اندازه بگیرم ولی تو محاسبات 4.9 میلی هانری میاد
    به هر طرف 0.5 میلیمتر گپ گذاشتم.که از محاسبات کمتره...تو محاسبات باید کلا 2 میلیمتر گپ داشته باشیم
    بخشین اگه کیفیت عکس زیاده و شمارو محو خودش کرده :mrgreen:
    تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

شما Vor رو 200 ولت گرفتی ... نسبت دور درسته اما هانری و تعداد دور اولیه اشتباه است .
      دور اولیه رو 38 دور و ثانویه و اگزیلاری رو 2 دور بپیچ .
      ترانس رو با رعایت شئونات و موازین اسلامی بپیچ .
      بین هر بازو هم حدودا 1 میلیمتر گپ بگذار .

دیدگاه

شما Vor رو 200 ولت گرفتی ... نسبت دور درسته اما هانری و تعداد دور اولیه اشتباه است .
        دور اولیه رو 38 دور و ثانویه و اگزیلاری رو 2 دور بپیچ .
        ترانس رو با رعایت شئونات و موازین اسلامی بپیچ .
        بین هر بازو هم حدودا 1 میلیمتر گپ بگذار .
        با همون قطر سیم ها؟؟
        راستی چرا اشتباهه؟

دیدگاه

اندوکتانس حدود 1 میلی هانری باید بشه .
          البته با ورودی یونیورسال ، یعنی از 85 ولت تا 265 ...
          این مقدار هانری که شما گذاشتید (5 میلی هانری ) با این ولتاژ ورودی (220 ولت ) فشار زیادی روی ماسفت می اندازه .
          قطر اگزیلاری ثابت می مونه ... ولی ثانویه لیتز 5 لایه(حداقل) می شه .

دیدگاه

اندوکتانس حدود 1 میلی هانری باید بشه .
            البته با ورودی یونیورسال ، یعنی از 85 ولت تا 265 ...
            این مقدار هانری که شما گذاشتید (5 میلی هانری ) با این ولتاژ ورودی (220 ولت ) فشار زیادی روی ماسفت می اندازه .
            قطر اگزیلاری ثابت می مونه ... ولی ثانویه لیتز 5 لایه(حداقل) می شه .
            خب با ورودی 220 هانری من چند میشه؟ از کجا حساب کردین؟
            ثانویه 5 تا موازی؟ اونم حداقل؟
            قطر اولیه هم ثابت میمونه؟

دیدگاه

اگر 30 وات باشه با 40 کیلوهرتز روی 220 ولت می شه 5.5 میلی هانری ...
              فرقش اینه که دیوتی سایکل همواره باید روی 50 درصد بمونه ... البته وقتی بار کامل هست .
              به عبارتی مثل این می مونه که یک تغذیه ی معمولی همواره داره با حداقل ولتاژ ورودی خودش در حالیکه بار کامل روش قرار داره کار می کنه . این یعنی ماکزیمم فشار به سوییچ وارد می شه و از حداکثر ظرفیت داره استفاده می کنه .
              اندوکتانس نشتی روی ترانس شما زیاده و همین مسئله باعث ایجاد اسپایکهای زیادی در اولیه می شه .
              قطر اولیه ثابت می مونه . البته با سیم 0.25

دیدگاه

فرقش اینه که دیوتی سایکل همواره باید روی 50 درصد بمونه ... البته وقتی بار کامل هست .
                به عبارتی مثل این می مونه که یک تغذیه ی معمولی همواره داره با حداقل ولتاژ ورودی خودش در حالیکه بار کامل روش قرار داره کار می کنه . این یعنی ماکزیمم فشار به سوییچ وارد می شه و از حداکثر ظرفیت داره استفاده می کنه .
                اندوکتانس نشتی روی ترانس شما زیاده و همین مسئله باعث ایجاد اسپایکهای زیادی در اولیه می شه .
                والا یا محاسبات من اشتباه یا باز هم محاسباتم اشتباهه :cry:
                مگه مساحت مفید سیم اولیه اینجوری بدست نمیاد؟ جریان متوسط اولیه تقسیم بر 5 میاد مساحت سیم..اشتباهه؟
                والا هانری رو هم جوری حساب کردین که نفهمیدم...
                من با این فرمول حساب میکردم
                که اون دیوتی سایکل ماکزیمم رو 0.5 در نظر گرفتم...یا فرمول اشتباه یا برداشت من
                مقداری که با این فرمول میاد ماکزیمم هانری هست؟ خب هانری متوسط رو شما چجور ی 1 میلی بدست آوردین؟
                راستی تو تست ها تو شکل موج گیت دیوتی سایکل خیلی کم بود حتی وقتی با دستم جلوی موتور رو میگرفتم و نمیذاشتم حرکت کنه باز دیوتی سایکل بصورت قابل توجهی تغییر نمیکرد

دیدگاه

دیدگاه

ای خدااااا ....
                    بله این فرمول مربوط به هانری ماکزیمم هست . هانری متوسط دیگه کدوم صیغه ایه ؟
                    ببینید ما این روابط رو برای شرایط حداقلی باید استفاده کنیم ... یعنی ولتاژ ورودی حداقل که می شه 120 ولت و دلتای ماکزیمم ....
                    جریان پیک در 120 ولت می شه حدودا 1.4 آمپر ....
                    بنابراین با استفاده از همین رابطه مقدار ماکس برای L بدست میاد 1.07 میلی هانری که حالا من گفتم 1 میلی هانری ....

دیدگاه

ای خدااااا ....
                      بله این فرمول مربوط به هانری ماکزیمم هست . هانری متوسط دیگه کدوم صیغه ایه ؟
                      ببینید ما این روابط رو برای شرایط حداقلی باید استفاده کنیم ... یعنی ولتاژ ورودی حداقل که می شه 120 ولت و دلتای ماکزیمم ....
                      جریان پیک در 120 ولت می شه حدودا 1.4 آمپر ....
                      بنابراین با استفاده از همین رابطه مقدار ماکس برای L بدست میاد 1.07 میلی هانری که حالا من گفتم 1 میلی هانری ....
                      ای بابا این 120 از کجا اومد؟؟؟؟؟؟ ولتاز مینیمم من 261 ولته اخه....چرا اصرار دارین ورودی یونیور سال باشه؟ من که منبع رو به امریکا نمیبرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                        ای بابا این 120 از کجا اومد؟؟؟؟؟؟ ولتاز مینیمم من 261 ولته اخه....چرا اصرار دارین ورودی یونیور سال باشه؟ من که منبع رو به امریکا نمیبرم
                        120 ولت مقدار DC شده ی 85 ولت AC هست که همون ورودی یونیورساله ....
                        ببینید صحبت شما غیر منطقیه ... الان اگر مینیمم ولتاژ ورودی شما 261 ولت باشه پس ماکزیممش چه قدره ؟
                        در این صورت تغییرات دیوتی سایکل از چه قدر تا چه قدره ؟
                        هسته با این سایز و با این تعداد دور در این پیک جریان که حدودا 0.55 آمپر می شه خیلی سریع می تونه به اشباع بره ....
                        با شرایط فرض شده از طرف شما ، تلفاتی که تحت اثر Cs ایجاد می شه خیلی بالا می ره و به فرض اشباع نشدن هسته هم می تونه باعث ایجاد گرمای بیش از اندازه بشه ...
                        متاسفانه من هرچی به شما می گم ، کار خودتونو می کنید .....
                        من واقعا دیگه اعصابم نمی کشه .....

دیدگاه

آقای بنیامین پور من حرف غیر منطقی نمیگم که اخه.
                          میگم ولتاژ دی سی شده مینیمم من 261 ولته و ماکزیمم ولتاژ دی سی شده 339 ولته...
                          در ضمن یونیورسال هم در نظر نگرفتم...
                          خب واسه بدست اوردن هانری ولتاژ مینیمم خودم که میشه 261 ولت دی سی رو تو اون فرمول گذاشتم هانریم اومد 49 میلی هانری..
                          کجای این حرفام غیر منطقیه یا اشتباهه؟ یا نمیتونم بگم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                            آقای بنیامین پور من حرف غیر منطقی نمیگم که اخه.
                            میگم ولتاژ دی سی شده مینیمم من 261 ولته و ماکزیمم ولتاژ دی سی شده 339 ولته...
                            در ضمن یونیورسال هم در نظر نگرفتم...
                            خب واسه بدست اوردن هانری ولتاژ مینیمم خودم که میشه 261 ولت دی سی رو تو اون فرمول گذاشتم هانریم اومد 49 میلی هانری..
                            کجای این حرفام غیر منطقیه یا اشتباهه؟ یا نمیتونم بگم؟
                            اصلا چیزایی که نوشتمو خوندی ؟؟؟؟
                            رو 261 ولت 49 میلی هانری ؟؟؟؟ یا 4.9 میلی ؟؟؟؟ این اسمش منطقیه ؟
                            من اصراری ندارم ورودی یونیورسال باشه یا نباشه اصلا به من ربطی نداره ... حرف من چیز دیگه ایی که که چندین بار تو پستهای قبلی گفتم ولی اصلا نمی خونی ....

دیدگاه

اصلا چیزایی که نوشتمو خوندی ؟؟؟؟
                              رو 261 ولت 49 میلی هانری ؟؟؟؟ یا 4.9 میلی ؟؟؟؟ این اسمش منطقیه ؟
                              من اصراری ندارم ورودی یونیورسال باشه یا نباشه اصلا به من ربطی نداره ... حرف من چیز دیگه ایی که که چندین بار تو پستهای قبلی گفتم ولی اصلا نمی خونی ....
                              ای بابا امان از دست این کیبورد...
                              خب ولتاژ دی سی مینیمم 261 ولت و هانری 4.9 میلی هانری...شما میگین این درست نیست

دیدگاه

اقای بنیامین پور. دعواش نکنین.
                                لطف کنید محاسبات رو برای ورودی مینیمم 190 ولت (همون 268 ولت دی سی) محاسبه بکنید.حرف اقای دلشاد منور اینه که محاسبات برای این ولتاژ چطوره!!. میخواد با محاسبات خودش مقایسه بکنه و ایرادشو بفهمه. ولی متاسفانه سو تفاهمی شده.
                                حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                                به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X