اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام علی آقا.... پس باید مولتی ترن باشه...ولومتون چند دور میزنه تا به ماکزیمم و مینیمم برسه....؟
    خیلی 1000 وات بالاست و فکر نکنم دیگر به منبع جداگانه برای کارهای آمپر بالا نیاز داشته باشید....
    اما ریپل 100 درصد بالاست و این نقطه ضعف منابع سوئیچینگ متغییر یک پارچه است.... بیشتر برای
    همین کوره و المان سرد کننده و .... قابل استفاده است.... برای میکرو و مدارات مخابراتی مثل ماژولهای
    GSM و نصلهای بالاتر... مناسب نخواهد بود مگر یک مدار دوم سر راه قرار دهیم.... البته یکی این مدل
    حتما باید همه ما داشته باشیم و یک مدل خطی رگولاتوری ساده با آمپر کم برای کارهای دقیق و حساس به نویز.....
    پ.ن: نه بدون اسکوپ نمیشه کاری کرد......
    ولوم 5 دور میچرخه حدودا.این لینک محصول اطلاعات دقیقش هست نوشته برای communication ریپلشم یجا دیدم نوشته بود کمتر از 100 mv البته چین میزنه دیگه باید تست کرد ولی همه چیزاش که تا الان اوکی.ریپل منبع تغذیه خطی چقدر؟
    جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۲۲:۳۲ ۱۳۹۸/۰۹/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
      ولوم 5 دور میچرخه حدودا.این لینک محصول اطلاعات دقیقش هست نوشته برای communication ریپلشم یجا دیدم نوشته بود کمتر از 100 mv البته چین میزنه دیگه باید تست کرد ولی همه چیزاش که تا الان اوکی.ریپل منبع تغذیه خطی چقدر؟
      https://www.banggood.com/HJS-1000W-S...r_warehouse=CN
      فکر میکردم مولتی ترن باشه علی آقا نه ولم ساده یک دور .....
      اگر داژنگ باشه که ریپل تغذیه است نه منبع تغذیه
      نوسان ولتاژ داره علی آقا؟ مثلا روی 5 ولت قرار میدهیم
      بالا پایین میشود یا خیر؟
      جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۰۷:۵۹ ۱۳۹۸/۰۹/۱۳.
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

فکر میکردم مولتی ترن باشه علی آقا نه ولم ساده یک دور .....
        اگر داژنگ باشه که ریپل تغذیه است نه منبع تغذیه
        نوسان ولتاژ داره علی آقا؟ مثلا روی 5 ولت قرار میدهیم
        بالا پایین میشود یا خیر؟
        تا الان که ثابت سینا جان تا صدم ولت با مولی متر زیر بارم ثابت
        جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۰:۵۴ ۱۳۹۸/۰۹/۱۳.

دیدگاه

تا الان که ثابت سینا جان تا صدم ولت با مولی متر زیر بارم ثابت
          تکنولوژی سوئیچینگ خیلی پیشرفت کرده ..... مدار سوئیچینگ متغییر با این رزولوشن... خیلی باید جالب باشد
          پ.ن: پس میفرمایید باید بی خیال آن مدل پنلی شویم؟؟ خیلی زیبا و کامل طراحی شده است.... به نظرتان
          باکس و منبع صنعتی 60 ولت را نمیتوان در تهران برایش پیدا کرد....؟
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

تکنولوژی سوئیچینگ خیلی پیشرفت کرده ..... مدار سوئیچینگ متغییر با این رزولوشن... خیلی باید جالب باشد
            پ.ن: پس میفرمایید باید بی خیال آن مدل پنلی شویم؟؟ خیلی زیبا و کامل طراحی شده است.... به نظرتان
            باکس و منبع صنعتی 60 ولت را نمیتوان در تهران برایش پیدا کرد....؟
            بل مدارش 2 لایه هست لی اینا بسوزن سینا جان تعمیرش باید سخت باشه ولی قطعاتش همش هست فقط چون 2 رو هست واسه من مبتدی سخت.راستی 2تا ماسفت قدرت 450 وات داخلش اصولا باید 900 وات باشه زده 1000. والا پنل خیلی خوب باید ابعادشو بگیری بیای امجد یا اطراف ببینی باکسش هست

دیدگاه

بل مدارش 2 لایه هست لی اینا بسوزن سینا جان تعمیرش باید سخت باشه ولی قطعاتش همش هست فقط چون 2 رو هست واسه من مبتدی سخت.راستی 2تا ماسفت قدرت 450 وات داخلش اصولا باید 900 وات باشه زده 1000. والا پنل خیلی خوب باید ابعادشو بگیری بیای امجد یا اطراف ببینی باکسش هست
              فردا وقت کنم میرم جمهوری.... لاین فیلتر را خریداری کنم .... با خازن ژاپنی.... باکسها را هم یک نگاهی میاندازم....منبع 60 ولت هم قیمت میکنم
              خلاصه بگم... به نظرم باید هر دو را خریداری کرد.... اولی توان بالا برای مصرف کننده های آمپر بالا.... دومی هم برای روی میز و زیبایی میز کار.... و کارهای
              میکرو کنترلری و راه اندازی ماژولها ....... پ.ن: البته خودم یک جعبه دقیقا همانند جعبه فابریک پنل دارم وهمانند خودش.... ولی در طول 5 سانت کم داشت...
              اما طبقه اول امجد و طبقه دوم دو فروشگاه فروش باکس با انواع مختلف از جعبه ها ... وجود دارد که باید به آن هم سر بزنم..... اندازه داخلی پنل:
              160 در 74 میلیمتر و قسمت روی پنل 167 در 81 میلیمتر با ضخامت 65 میلیمتر میباشد.....

دیدگاه

سلام علی آقا و جناب آقای حسینی عزیز ..... امروز رفتم جمهوری.... انواع جعبه ها بود و حتی دقیقا سایز پنل....
                اما !!!!!!!! قیمت باکس 350 تا 580 بود جعبه ای که سرش به تنش میارزید....
                جعبه ای دقیقا همانند مدل اصلی ولی گران..... منبع 60 ولت 10 امپری هم 500 قیمت داشت
                دقیقا حق با شما بود و به این صورت که من میبینم چیزی حدود 2 میلیون تومان هزینه خواهد داشت
                پس باید از خرید پنل صرف نظر کنیم..... چیزی که برای من در جمهوری جلب نظر کرد ...
                گران بودن اجناس از یک نظر .... نبود جنس حتی چینی هم در طرفی دیگر.... زمانی که دلار 1000 بود همه چیز
                موجود بود.... برند های اصل غربی و ژاپنی... و جنس چینی درجه یک.... بعد دلار شد 3000 که اجناس درجه یک غربی
                کم شد و جاش وسایل چینی درجه یک تا سه در بازار پر شد... اما باز جنس بود... اما زمانی که دلار 15000 شد جنسها شد
                درجه سه چینی..... اما باز بود... اما حالا که اصلا دیگر جنسی در بازار نیست... مثلا اسکوپ و یا منبع تغذیه آزمایشگاهی فقط
                چند برند بی کیفیت و تک و توک در بازار موجود بود و بیشتر مغازه ها جمع کرده بودن و اجناسی ساده مثل LED و یا دوربین...
                میفروختند.... چی میخواد بشود خدا داند....

دیدگاه

سلام علی آقا و جناب آقای حسینی عزیز ..... امروز رفتم جمهوری.... انواع جعبه ها بود و حتی دقیقا سایز پنل....
                  اما !!!!!!!! قیمت باکس 350 تا 580 بود جعبه ای که سرش به تنش میارزید....
                  جعبه ای دقیقا همانند مدل اصلی ولی گران..... منبع 60 ولت 10 امپری هم 500 قیمت داشت
                  دقیقا حق با شما بود و به این صورت که من میبینم چیزی حدود 2 میلیون تومان هزینه خواهد داشت
                  پس باید از خرید پنل صرف نظر کنیم..... چیزی که برای من در جمهوری جلب نظر کرد ...
                  گران بودن اجناس از یک نظر .... نبود جنس حتی چینی هم در طرفی دیگر.... زمانی که دلار 1000 بود همه چیز
                  موجود بود.... برند های اصل غربی و ژاپنی... و جنس چینی درجه یک.... بعد دلار شد 3000 که اجناس درجه یک غربی
                  کم شد و جاش وسایل چینی درجه یک تا سه در بازار پر شد... اما باز جنس بود... اما زمانی که دلار 15000 شد جنسها شد
                  درجه سه چینی..... اما باز بود... اما حالا که اصلا دیگر جنسی در بازار نیست... مثلا اسکوپ و یا منبع تغذیه آزمایشگاهی فقط
                  چند برند بی کیفیت و تک و توک در بازار موجود بود و بیشتر مغازه ها جمع کرده بودن و اجناسی ساده مثل LED و یا دوربین...
                  میفروختند.... چی میخواد بشود خدا داند....
                  سینا جان خواستی این پنل را بخری اگر 2تایی بخریم ارزون تر میشه منم دلم خواست یکی میخرم فقط با وای فای بخرم از رو تخت خواب کنترلش کنیم کلاس داره جعبه هم خیالی نیست جعبه کفش برا همین کار ساخته شده
                  ظاهرا موج دوم افزایش قیمت دلار شروع شده و خیلی از فروشنده ها فعلا جنس را بردند انبار تا ببیند چی میشه .از طرفی بعضی هم کلا سرمایشون دلار و سکه شده یا دارند تلاش می کنند برای مهاجرت
                  وقتی مهندسان و نخبه های الکترونیک و برق دارند مهاجرت می کنند فروشنده اسکوپ تکترونیکس و هامگ برا کی بیاره؟؟؟؟
                  من خودم می خواستم وارد کاری بشم بماند که شریکم جا زد و کلا شروع کار به مشکل خورد. اما تقریبا با هرکی مشاوره کردم گفت فعلا کار جدید راه بندازی احتمال 90 درصد همون سرمایه ناچیزت هم به باد میدی تا این حد متخصصین مملکت امید دارند.
                  جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۲:۲۶ ۱۳۹۸/۰۹/۱۴.
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                    سینا جان خواستی این پنل را بخری اگر 2تایی بخریم ارزون تر میشه منم دلم خواست یکی میخرم فقط با وای فای بخرم از رو تخت خواب کنترلش کنیم کلاس داره جعبه هم خیالی نیست جعبه کفش برا همین کار ساخته شده
                    ظاهرا موج دوم افزایش قیمت دلار شروع شده و خیلی از فروشنده ها فعلا جنس را بردند انبار تا ببیند چی میشه .از طرفی بعضی هم کلا سرمایشون دلار و سکه شده یا دارند تلاش می کنند برای مهاجرت
                    وقتی مهندسان و نخبه های الکترونیک و برق دارند مهاجرت می کنند فروشنده اسکوپ تکترونیکس و هامگ برا کی بیاره؟؟؟؟
                    من خودم می خواستم وارد کاری بشم بماند که شریکم جا زد و کلا شروع کار به مشکل خورد. اما تقریبا با هرکی مشاوره کردم گفت فعلا کار جدید راه بندازی احتمال 90 درصد همون سرمایه ناچیزت هم به باد میدی تا این حد متخصصین مملکت امید دارند.
                    سلام و عرض ادب .... محمد خان خوب هستید....چی بگم برادر .... نخبه های مثل شما دارن میرن... چهار تا عقب مانده مثل من
                    و تتلو و....باقی میمونن.... من به هر کس میرسم میگم هرکی زودتر بره برد کرده... کسی که سال پیش رفته بود یک سال جلوتره... کسی که
                    چند سال قبلتر رفته .... خیلی از ما جلوتره....این را خیلی از بزرگان اصناف میگن... من پای صحبت خیلی از آنها بودم.... میگفتند اگر مثلا
                    10 سال پیش تمام سرمایه خود را برده بودیم خیلی جلوتر بودیم... بیشترشون یک پایگاه در یک کشور دیگر دارند چون همه افرار موفق بازار
                    دیدی خوب دارند و به همین دلیل موفق شده اند.... کلا هم آدمهای بزرگ هر صنفی خودشان با حکو.... دست دارند.....در این حرف من شک نکنید
                    بازار ایران در این چند سال اخیرسرمایه خراب کن بوده.... و هر چه بیشتر داشتی بیشتر باختی...
                    همه دارند زود سرمایه را خارج میکنند و این ماجر از زمستان 96 شروع شد...
                    یک نکته دیگر .... لینک زیر را ببینید....

خرید اینترنتی منبع تغذیه دوبل تراکینگ MP-3005D 30V 5A به صورت خرده و عمده و قیمت انواع منبع تغذیه آزمایشگاهی در فروشگاه آنلاین الکترونیک و رباتیک روبوایکیو

این منبع به گفته این سایت و عکسش برای شرکت Megatek است... خوب دقیقا در بازار همین دستگاه با نام Rayannik موجود است
                    و دقیقا همین دستگاه و همین دکمه ها و....

یا مثلا داژنگ را برچسب گودویل رویش زده اند.... خیلی تبلیغ در اینترنت هم کرده اند
                    که منبع گودویل تایوان.... که دقیقا داژنگ من است.... همان کلید روشن خاموش و مادگی موزی و ولتمتر آمپرمتر و بدنه.....
                    پ.ن: محمد خان دیگه کلاس پنل را پایین نیاورید... جعبه کفش از شوخی گذشته جعبه های ارزان پلاستیکی مشکی و سفید هم
                    موجود است.... فقط میماند منبع 60 ولت که اگر مینول باشد دقیقا 6 آمپر کفایت میکند و اگر چینی متفرقه باشد باید حدود 10 آمپری گرفت...
                    اگر این قلم را تونستید ارزان پیدا کنید... خوب آن زمان میتوانیم من و شما و علی آقا وحتی جناب حسینی با هم سفارش دهیم....
                    پ.ن 2: من محمد عزیز تجربه خوبی از این سری از کالاهای چین دارم... چرا مدلهای دیگر را معرفی نکردم.. چون ویدئو های آماتور یوتوبی
                    با دقت کیفیت بدنه و عملکرد آنها را زیر سوال بردند و با دوربین نشان دادند.... اول :ویدئو پرژکتور که بعد از سوختن پرژکتور DLP جیبی
                    اپتک که داشتم ودیگر پول خرید نمونه های اپسون و سونی... نداشتم و روی آوردم به مدلهای چینی که تا دو ماه تحقیق کردم و یک مدل فوق
                    با کیفیت (در حد پولی که گذاشتم یعنی 480 تومان) پیدا کردم که از مدل جیبی من هم بهتر بود و اون مدل اپتک تایوان 20 فیلم هم نشان نداد
                    و خراب شد ولی این یکی تا حالا حدود 150 فیلم را پخش کرده و شفاف تر و کیفیت رنگ بهتر.... دوم: دنبال یک اسکوپ جیبی بودم که در رده مولتیمتر
                    اسکوپ دنبالش میگشتم که یک برند چینی که در زمینه ساخت ماژولهای اسکوپ بود پیدا کردم و جدیدترین کار آن شرکت را که یک مدل کوچک جعبه دار
                    و تاچ اسکرین دار و صفحه رنگی با باتری داخلی بود را یکی از دوستان در همین سایت معرفی کرد و در آفتاب رایانه هم موجود بود و مبلغ 280 خریدم...
                    که با قابل حمل بودن و سبک بودن خیلی جاها کمکم بوده.... آن را هم از ویدئو های آماتور یوتوبی تجزیه تحلیل کردم.... کیفیت این پنل هم من را جذب کرده....

دیدگاه

سلام و عرض ادب .... محمد خان خوب هستید....چی بگم برادر .... نخبه های مثل شما دارن میرن... چهار تا عقب مانده مثل من
                      و تتلو و....باقی میمونن.... من به هر کس میرسم میگم هرکی زودتر بره برد کرده... کسی که سال پیش رفته بود یک سال جلوتره... کسی که
                      چند سال قبلتر رفته .... خیلی از ما جلوتره....این را خیلی از بزرگان اصناف میگن... من پای صحبت خیلی از آنها بودم.... میگفتند اگر مثلا
                      10 سال پیش تمام سرمایه خود را برده بودیم خیلی جلوتر بودیم... بیشترشون یک پایگاه در یک کشور دیگر دارند چون همه افرار موفق بازار
                      دیدی خوب دارند و به همین دلیل موفق شده اند.... کلا هم آدمهای بزرگ هر صنفی خودشان با حکو.... دست دارند.....در این حرف من شک نکنید
                      بازار ایران در این چند سال اخیرسرمایه خراب کن بوده.... و هر چه بیشتر داشتی بیشتر باختی...
                      همه دارند زود سرمایه را خارج میکنند و این ماجر از زمستان 96 شروع شد...
                      یک نکته دیگر .... لینک زیر را ببینید....

خرید اینترنتی منبع تغذیه دوبل تراکینگ MP-3005D 30V 5A به صورت خرده و عمده و قیمت انواع منبع تغذیه آزمایشگاهی در فروشگاه آنلاین الکترونیک و رباتیک روبوایکیو

این منبع به گفته این سایت و عکسش برای شرکت Megatek است... خوب دقیقا در بازار همین دستگاه با نام Rayannik موجود است
                      و دقیقا همین دستگاه و همین دکمه ها و....

یا مثلا داژنگ را برچسب گودویل رویش زده اند.... خیلی تبلیغ در اینترنت هم کرده اند
                      که منبع گودویل تایوان.... که دقیقا داژنگ من است.... همان کلید روشن خاموش و مادگی موزی و ولتمتر آمپرمتر و بدنه.....
                      پ.ن: محمد خان دیگه کلاس پنل را پایین نیاورید... جعبه کفش از شوخی گذشته جعبه های ارزان پلاستیکی مشکی و سفید هم
                      موجود است.... فقط میماند منبع 60 ولت که اگر مینول باشد دقیقا 6 آمپر کفایت میکند و اگر چینی متفرقه باشد باید حدود 10 آمپری گرفت...
                      اگر این قلم را تونستید ارزان پیدا کنید... خوب آن زمان میتوانیم من و شما و علی آقا وحتی جناب حسینی با هم سفارش دهیم....
                      پ.ن 2: من محمد عزیز تجربه خوبی از این سری از کالاهای چین دارم... چرا مدلهای دیگر را معرفی نکردم.. چون ویدئو های آماتور یوتوبی
                      با دقت کیفیت بدنه و عملکرد آنها را زیر سوال بردند و با دوربین نشان دادند.... اول :ویدئو پرژکتور که بعد از سوختن پرژکتور DLP جیبی
                      اپتک که داشتم ودیگر پول خرید نمونه های اپسون و سونی... نداشتم و روی آوردم به مدلهای چینی که تا دو ماه تحقیق کردم و یک مدل فوق
                      با کیفیت (در حد پولی که گذاشتم یعنی 480 تومان) پیدا کردم که از مدل جیبی من هم بهتر بود و اون مدل اپتک تایوان 20 فیلم هم نشان نداد
                      و خراب شد ولی این یکی تا حالا حدود 150 فیلم را پخش کرده و شفاف تر و کیفیت رنگ بهتر.... دوم: دنبال یک اسکوپ جیبی بودم که در رده مولتیمتر
                      اسکوپ دنبالش میگشتم که یک برند چینی که در زمینه ساخت ماژولهای اسکوپ بود پیدا کردم و جدیدترین کار آن شرکت را که یک مدل کوچک جعبه دار
                      و تاچ اسکرین دار و صفحه رنگی با باتری داخلی بود را یکی از دوستان در همین سایت معرفی کرد و در آفتاب رایانه هم موجود بود و مبلغ 280 خریدم...
                      که با قابل حمل بودن و سبک بودن خیلی جاها کمکم بوده.... آن را هم از ویدئو های آماتور یوتوبی تجزیه تحلیل کردم.... کیفیت این پنل هم من را جذب کرده....
                      سلام از بنده است.
                      چاکر شما
                      من ،نخبه؟؟؟؟؟!!!!!شوخی می کنید؟؟؟!!!
                      تتلو خیلی وقته فرار مغز شده از ایران رفته

داستان این منبع های رایان نیک(حتما خودتون می دونید) سر قوانین مسخره حمایت از تولید داخله دانشگاه ها و مراکز دولتی چون مجبورند تولید داخل بخرند شرکتهای سو استفاده گر هم میاند منبع چینی را روش برند ایرانی چاپ می کنند دو برابر قیمت برا دانشگاه و....فاکتور می کنند .فرضا هم کاری انجام بشه در حد مونتاژی کاری است .

من یکی از دلایلی که می خواهم این پنل را بخرم همینه که می دونم شما شجره نامه پنل را درآوردیدخلاصه خیالم راحته تو رنج قیمتش چیز خوبیه
                      در مورد سویچینگش ظاهرا برای گرفتن 60ولت خروجی نیاز به منبع 70 ولت داره اما من به شخصه همون 24ولت که بهم تا مثلا 18ولتم خروجی بده کافیه البته اگر سویچینگ 70ولت خوش قیمت پیدا بشه که چه بهتر.البته اصفهان اصلا این رنج ولتاژها پیدا نمیشه .
                      من متاسفانه زبانم خوب نیست اما واقعا این یوتوب بهترین دانشگاه دنیا است.مخصوصا در زمینه مهارتهایی مثل الکترونیک و برنامه نویسی و تدوین و.......
                      ولتر

دیدگاه

سلام از بنده است.
                        چاکر شما
                        من ،نخبه؟؟؟؟؟!!!!!شوخی می کنید؟؟؟!!!
                        تتلو خیلی وقته فرار مغز شده از ایران رفته

داستان این منبع های رایان نیک(حتما خودتون می دونید) سر قوانین مسخره حمایت از تولید داخله دانشگاه ها و مراکز دولتی چون مجبورند تولید داخل بخرند شرکتهای سو استفاده گر هم میاند منبع چینی را روش برند ایرانی چاپ می کنند دو برابر قیمت برا دانشگاه و....فاکتور می کنند .فرضا هم کاری انجام بشه در حد مونتاژی کاری است .

من یکی از دلایلی که می خواهم این پنل را بخرم همینه که می دونم شما شجره نامه پنل را درآوردیدخلاصه خیالم راحته تو رنج قیمتش چیز خوبیه
                        در مورد سویچینگش ظاهرا برای گرفتن 60ولت خروجی نیاز به منبع 70 ولت داره اما من به شخصه همون 24ولت که بهم تا مثلا 18ولتم خروجی بده کافیه البته اگر سویچینگ 70ولت خوش قیمت پیدا بشه که چه بهتر.البته اصفهان اصلا این رنج ولتاژها پیدا نمیشه .
                        من متاسفانه زبانم خوب نیست اما واقعا این یوتوب بهترین دانشگاه دنیا است.مخصوصا در زمینه مهارتهایی مثل الکترونیک و برنامه نویسی و تدوین و.......
                        سلام و عرض ادب محمد خان......
                        نه..... تتلو هم از کشور رفت!!!!! پس فقط من موندم.....
                        بله در بیشتر ویدئو های آماتور و تاپیکهای خارجی از این پنل منبع تغدیه بد نگفته بودند....
                        و بیشتر تعریف بود و نصبت به قیمتش همه امتیاز بالا داده بودند.... از عکسها هم مشخص است
                        کیفیت بدنه خوب و قابل قبول است .... از پلاستیک به کار رفته.... کیفیت دکمه ها....
                        پ.ن: پس ماجرای ریان نیک این است ... من نمیدونستم... پس مثل تلویزون اکس ویژن... هست...
                        میخواهند با این کار نون به هم قرض بدهند و از جیب تو جیب کنند....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

محمد جان شما چرا شعبه اصفهان ECA را راه نمیاندازید؟؟؟؟
                        اشکان خان شعبه شیراز را راه انداخت و یک شعبه هم در تهران است....
                        شما چرا شعبه اصفهان را راه اندازی نمیکنید....؟؟؟

دیدگاه

سلام و عرض ادب محمد خان......
                          نه..... تتلو هم از کشور رفت!!!!! پس فقط من موندم.....
                          بله در بیشتر ویدئو های آماتور و تاپیکهای خارجی از این پنل منبع تغدیه بد نگفته بودند....
                          و بیشتر تعریف بود و نصبت به قیمتش همه امتیاز بالا داده بودند.... از عکسها هم مشخص است
                          کیفیت بدنه خوب و قابل قبول است .... از پلاستیک به کار رفته.... کیفیت دکمه ها....
                          پ.ن: پس ماجرای ریان نیک این است ... من نمیدونستم... پس مثل تلویزون اکس ویژن... هست...
                          میخواهند با این کار نون به هم قرض بدهند و از جیب تو جیب کنند....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

محمد جان شما چرا شعبه اصفهان ECA را راه نمیاندازید؟؟؟؟
                          اشکان خان شعبه شیراز را راه انداخت و یک شعبه هم در تهران است....
                          شما چرا شعبه اصفهان را راه اندازی نمیکنید....؟؟؟
                          نه سینا جان منم ایرانم
                          خلاصه قصد خرید داشتید و چند نفره ارزون تر در میاد منم یکی می خواهم .به قول گفتنی منم پایه ام
                          اتفاقا می خواستم شعبه اصفهان بشم اما نشد
                          ولتر

دیدگاه

نه سینا جان منم ایرانم
                            خلاصه قصد خرید داشتید و چند نفره ارزون تر در میاد منم یکی می خواهم .به قول گفتنی منم پایه ام
                            اتفاقا می خواستم شعبه اصفهان بشم اما نشد
                            سلام مجدد....
                            من هم یکی میخواهم.... منتظر علی آقا میمانیم ببینیم چیه کار باید کرد...
                            پ.ن: کار نشد ندارد.... اگر بشه که برای اصفهانی های عزیز خیلی خوب خواهد شد....
                            با آقا اشکان هم یک مشورت بکنید... ایشون شعبه شیراز را راه انداختند و دیگر وقت سر خواراندن هم ندارند....
                            تا زه با این که بچه شیراز هستند و ........... باید براشون خیلی سخت باشه..... 5 وعده خواب روزانشون کم میشه

دیدگاه

سلام مجدد....
                              من هم یکی میخواهم.... منتظر علی آقا میمانیم ببینیم چیه کار باید کرد...
                              پ.ن: کار نشد ندارد.... اگر بشه که برای اصفهانی های عزیز خیلی خوب خواهد شد....
                              با آقا اشکان هم یک مشورت بکنید... ایشون شعبه شیراز را راه انداختند و دیگر وقت سر خواراندن هم ندارند....
                              تا زه با این که بچه شیراز هستند و ........... باید براشون خیلی سخت باشه..... 5 وعده خواب روزانشون کم میشه
                              سلام مجدد سینا جان.یا خدا 580 باکس خالی؟این لینک ببین با تمتم تجهیزات مورد نیازش فکر کنم یه رگولاتورم میخواد واسه تغذیه فن باکس

اینم 39 یورو فقط باکس و متعلقاتش میشه
                              منبع تغذیه 60 ولت 10 آمپر برای این پنل زیاد کل توانش 360 وات
                              به نظر من باکس هزینه اضافه هست
                              بیایم از این ورقهای پلکسی گلس بگیریم هر ابعادی خواستیم ببریم راحتم میشه سوراخش کرد بهتر نمیشه؟دیگه فن و رگولاتورم که ارزون
                              جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۳:۴۶ ۱۳۹۸/۰۹/۱۶.

دیدگاه

سلام مجدد سینا جان.یا خدا 580 باکس خالی؟این لینک ببین با تمتم تجهیزات مورد نیازش فکر کنم یه رگولاتورم میخواد واسه تغذیه فن باکس

اینم 39 یورو فقط باکس و متعلقاتش میشه
                                منبع تغذیه 60 ولت 10 آمپر برای این پنل زیاد کل توانش 360 وات
                                به نظر من باکس هزینه اضافه هست
                                بیایم از این ورقهای پلکسی گلس بگیریم هر ابعادی خواستیم ببریم راحتم میشه سوراخش کرد بهتر نمیشه؟دیگه فن و رگولاتورم که ارزون
                                سلام و عرض ادب.... علی آقا خوب هستید....
                                نه عرض کردم که منابع تغذیه صنعتی طرح چینی (نه برند دار چینی) را نمیتوان بیش از 60 درصد
                                از میزان جریان نامی که بر وری آن نوشته شده توقع داشت.... چه منبع تغذیه چه اینورتر....
                                خوب خروجی ماژول ماکزیمم 6 آمپر است و باید ما منبع تغذیه 10 آمپر برای آن قرار دهیم...
                                مگراز برند مین ول (MW) تهیه و استفاده کنیم که به شدت گران است...
                                رگولاتور فن هم یک نمونه خطی ارزان و یا از این ماژول های کوچک 5 تومانی قرار میدهیم...
                                ببینید علی آقا ... این وسایل جانبی برای مثلا یک آمریکایی پولی نیست و به زحمت درست کردن آن نمیارزد....
                                اما برای ما که با هزینه ارسال و جانبی آن ... هر دلار اضافی چیزی حدود 20000 تومان برای ما آب خواهد خورد
                                پس تا جایی که میتوانیم باید یا خودمان بسازیم و یا از بازار قطعات ارزان را خریداری کنیم.... فقط پنلی که نیست را
                                باید از چین و خارج از کشور سفارش دهیم... منتظر فرمایشات دوستان هستم... چند نفر این پنل را میخواهند؟؟؟
                                پ.ن: راستی محمد خان شما فرمودید منبع ریگول چینی به قیمت چهارمیلیون و پانصد گران است... پس نظرتان در مورد منبع تغذیه
                                برند kikusui ژاپن که قدیما در بازار زیاد بود چیست.... شروع قیمت آن از 25 میلیون تومان است....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X