اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    چند نفر از دوستان این پنل منبع تغذیه را میخواهند؟ لطفا اعلام کنند....
    دوستانی که منتظرند تا دوستان دیگر خرید کنند و بعد از تست انها و در صورت
    خوب بودن و نتیجه گیری آنها سفارش دهند (موش آزمایشگاهی...) ما هم بعد از خرید
    به شما نخواهیم گفت که کیفیت دستگاه چه اندازه است و بین خودمان نگه میداریم....
    وبعد از کار ما ناراحت نشوید.....پس زودتر اعلام کنید که میخواهید یا خیر.....

واقعا کار زشتی هست اینکه کسی بگیره تست کنه بعد به همه بگه.کلا دیگه با اون قیمت هم کسی بخواد ارایه نمیشه.ما اینجا هستیم که دست همو یگیریم نه منتظر این باشیم ببینیم کسی ضرر میکنه یا نه.خلاصه 2 تا هست موجود دوستان عزیز هم رزرو کردن بقیه هم بمونن تا با این قیمت بخرن ختم تاپیک.

دیدگاه

با اجازه علی آقا این پست را هم قرار بدهم و ختم تاپیک.....
      پ.ن: راستی با اجازه دوستان پست 88 ویرایش شد.....
      دلیلش را هم در پست نوشتم....

عکس برای مقایسه نمونه ایرانی MICO با نمونه چینی RIDEN
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض ادب....
        دوستان قیمت اون شرکت که منبع تغذیه میکرو قابل برنامه ریزی را زده بود 750 .... غیر واقعی بود
        محمد عزیز با شرکت تماس گرفت و انگاربهشون گفتند که قیمتها را آپدیت نکرده و همان 1500 است...
        جهت اطلاع عرض کردم
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام ودرود به همه دوستان و اساتید گرامی....
          بالاخره منبع تغذیه RIDEN RD-6006W به دستم رسید و از مونتاژ آن کلی لذت بردم.... بسیار
          منبع کاملی هست و من و محمد عزیز به لطف علی جان به قیمت خیلی خوبی آن را خریداری کردیم....
          همینجا از علی آقا و مهندس اهروانی عزیز کمال تشکر را دادم..... دستتون درد نکنه....
          این منبع تغذیه از چند بخش تشکیل شده بود و کیفیت همه قطعات بالا و در حد ریگول و اوون و ...
          محصولات درجه یک چینی بود... و استاندار اروپا و بقیه استاندارد ها را نیز داشت.....
          بخشهایی که به دست من و محمد عزیز رسید عبارت است از :
          1- پنل اصلی منبع تغذیه.... با بسته بندی خیلی خوب و دست نخورده....
          2- منبع تغذیه 65 ولت صنعتی با کیفیت بالا و با فن اتوماتیک که داعما فن آن کار نکند.....
          3- باکس منبع تغذیه.....که کیفیتی خوب داشت....
          4- ماژول وایفای برای اتصال به پنل....
          5- ماژول هوشمند کنترل فن باکس بیرونی که محمد عزیز با تست آن گفتند که این ماژولها را در پاور
          کامپیوتر های جدید و حرفه ای دیده بودند.....که نشان دهنده تکمیل بودن این محصول را دارد...
          در ابتدای روشن کردن منبع فن با سرعت روشن شده تا اگر گیری دارد و خراب است مشخص شود...بعد از
          چند ثانیه خاموش شده و در زمانی که حرارت دستگاه بالا میرود به صورت هوشمند دور میگیرد...
          6- کلید و سوکت پریز و فیش و پیچ و تمام وسایل منتاژ که همه درجه یک و با کیفیت بود.... و یک
          برگه که روی آن بارکد QR کد بود و اشاره به لینک یوزر منوال داشت.... دیگر انگار درمحصولات
          جدید برای کاهش مصرف کاغذ و قطع درخت این کار را میکنند که طرح جالبی است....
          منتاژ بسیار راحت و به وسیله فیلم داخل اینترنت (یوتوب) انجام شد و فقط تصویری بود و نیازی
          به زبان نداشت....
          7- سنسور دما که برای شارژ باتری و یا محیط استفاده میشود....
          دوستان اگر سوالی بود و یا دوست داشتند که عملکرد این محصول را برایشان توضیح دهم
          اعلام کنند... باید چند روز زیر تست قرار گیرد ... تا اینجا که تست کردم ریپل خیلی کم و دقت
          تنظیم ویتاژ و جریان ان بسیار خوب و قابل قبول بود.....

این هم لینک محل خرید...:
          https://bir-robotic.ir//

دیدگاه

سلام ودرود به همه دوستان و اساتید گرامی....
            بالاخره منبع تغذیه RIDEN RD-6006W به دستم رسید و از مونتاژ آن کلی لذت بردم.... بسیار
            منبع کاملی هست و من و محمد عزیز به لطف علی جان به قیمت خیلی خوبی آن را خریداری کردیم....
            همینجا از علی آقا و مهندس اهروانی عزیز کمال تشکر را دادم..... دستتون درد نکنه....
            این منبع تغذیه از چند بخش تشکیل شده بود و کیفیت همه قطعات بالا و در حد ریگول و اوون و ...
            محصولات درجه یک چینی بود... و استاندار اروپا و بقیه استاندارد ها را نیز داشت.....
            بخشهایی که به دست من و محمد عزیز رسید عبارت است از :
            1- پنل اصلی منبع تغذیه.... با بسته بندی خیلی خوب و دست نخورده....
            2- منبع تغذیه 65 ولت صنعتی با کیفیت بالا و با فن اتوماتیک که داعما فن آن کار نکند.....
            3- باکس منبع تغذیه.....که کیفیتی خوب داشت....
            4- ماژول وایفای برای اتصال به پنل....
            5- ماژول هوشمند کنترل فن باکس بیرونی که محمد عزیز با تست آن گفتند که این ماژولها را در پاور
            کامپیوتر های جدید و حرفه ای دیده بودند.....که نشان دهنده تکمیل بودن این محصول را دارد...
            در ابتدای روشن کردن منبع فن با سرعت روشن شده تا اگر گیری دارد و خراب است مشخص شود...بعد از
            چند ثانیه خاموش شده و در زمانی که حرارت دستگاه بالا میرود به صورت هوشمند دور میگیرد...
            6- کلید و سوکت پریز و فیش و پیچ و تمام وسایل منتاژ که همه درجه یک و با کیفیت بود.... و یک
            برگه که روی آن بارکد QR کد بود و اشاره به لینک یوزر منوال داشت.... دیگر انگار درمحصولات
            جدید برای کاهش مصرف کاغذ و قطع درخت این کار را میکنند که طرح جالبی است....
            منتاژ بسیار راحت و به وسیله فیلم داخل اینترنت (یوتوب) انجام شد و فقط تصویری بود و نیازی
            به زبان نداشت....
            7- سنسور دما که برای شارژ باتری و یا محیط استفاده میشود....
            دوستان اگر سوالی بود و یا دوست داشتند که عملکرد این محصول را برایشان توضیح دهم
            اعلام کنند... باید چند روز زیر تست قرار گیرد ... تا اینجا که تست کردم ریپل خیلی کم و دقت
            تنظیم ویتاژ و جریان ان بسیار خوب و قابل قبول بود.....

این هم لینک محل خرید...:
            https://bir-robotic.ir//
            مبارک باشه سینا جان چقدر تمیز سرهم شده اون بست ها چسبی هم داخلش بود؟سنسور کنترل دما داخل باکس به منبع تغذیه داخلی چسبوندی یا تو عکس این شکلیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
              مبارک باشه سینا جان چقدر تمیز سرهم شده اون بست ها چسبی هم داخلش بود؟سنسور کنترل دما داخل باکس به منبع تغذیه داخلی چسبوندی یا تو عکس این شکلیه؟
              سلام و عرض ادب....
              بله علی جان همه در بسته بود.... البته بدون اون بستهای چسبی.....
              بله اشتباه کردم و فکر کردم دمای داخلی را باید اندازه بگیرد
              و باکس را بستم... بعد با خودم فکر کردم خوب اون ماژول فن کارش
              همین است و چرا سیم را این اندازه بلند قرار دادند... که پی به اشتباه
              خودم بردم و باید اولین باری که باکس را باز کردم سنسور را خارج کنم...
              در کف سوراخی برای این کار در نظر گرفته شده است....

دیدگاه

سلام دوستان....
                این هم فیلم آموزش استفاده و امکانات منبع تغذیه هوشمند riden RD-6006 هست
                که به صورت کامل کارکرد این منبع را توضیح میدهد... سوالی... تستی بود در خدمت هستم...
                پ.ن: محمد عزیز نظر شما در مورد این منبع تغذیه به چه صورت است... این مدت که با آن کار
                کردید.... خوب بود یا خیر؟نظر خود را بی زحمت در بفرمایید .... با تشکر.....

دیدگاه

سلام دوستان....
                  که به صورت کامل کارکرد این منبع را توضیح میدهد... سوالی... تستی بود در خدمت هستم...
                  پ.ن: محمد عزیز نظر شما در مورد این منبع تغذیه به چه صورت است... این مدت که با آن کار

https://www.youtube.com/watch?v=fn6ROhGrLtI
                  سلام سینا جان قسمت شارژ باطریش خودش تشخیص میده حد ولتاژ و جریان یا خودت باید دستی بدی؟سوال دیگه تا توان 360 وات ازش استفاده کردید؟

دیدگاه

سلام دوستان....

https://www.youtube.com/watch?v=fn6ROhGrLtI
                    سلام
                    سینا جان گفتنی ها را زحمتشو شما کشیدید و عنوان کردید ممنون

تشکر از علی آقا و مهندس اهروانی مدیریت سایتbir-roboticمخصوصا علی جان که با اینکه اصلا ذی نفع نبودند کلی پی گیری کردند و وقت گذاشتند .
                    سینا جان ممنون که کلی وقت گذاشتید و یه منبع خوب قیمت مناسب پیدا کردید

منبع جز معدود اجناس با برند چینی نا شناخته بود که خریدم و از کیفیتش راضی هستم . قبل خرید عکسش را در سایتها می دیدم با خودم می گفتم اینها عکسه و برند چینی بعیده اینقدر سر سیم ها تمیز و کانکتورها مرتب باشه .راستش انتظار داشتم تا رسید دستم با لیحم کاری و سیم لخت کردن و......منبع را مونتاژ کنم .که نیاز به هیچ کدوم از این کارها نبود و به راحتی با سوکت وسر سیم آماده مونتاژ بود.
                    پس به نظر من اگر قصد خرید این منبع را دارید به صورت کامل و با جعبه بخرید خیلی بهتر و به صرفه تر خواهد بود.
                    در مورد ریپل و مشخصات تخصصی من اطلاعی ندارم اما سینا جان که تخصصش را دارند تست کردند و راضی هستند.(کلا این منبع را من برای دلم خریدم چون خیلی ازش خوشم اومد و قیمت نجومی مثل خیلی برندهای دیگه نداره)
                    همین که برای شارژ باتری سنسور دما قرار داده شده یا فنها اتوماتیک هست و فن باکس تست اولیه داره نشان از اینه که صرفا با یک جنس سر هم شده طرف نیستیم و پشتش فکر و مهندسی بوده.
                    من زیاد با منبع کار نکردم (چند وقته میزکار ندارم)اما حدود 150وات ازش کشیدم خیلی خوب و عالی بود.

دوستان وای فای این منبع نیاز به اتصال به مودم یا در واقع روتر داره و مستقیم به موبایل وصل نمیشه .نرم افزار موبایلش هم خیلی ابتدایی هست و در حد خاموش روشن کردن و تنظیم ولتاژ و جریان هست پس اگر به این قابلیت نیاز ندارید بدون وای فای هم بخرید چیز خاصی از دست ندادید .
                    البته تفاوت مدل با وای فای و بدون وای فای زیاد نیست(در حد دوتا پیتزا )پس وای فای دار بخرید هزینه قابل توجهی نمی کنید .اما از وای فای انتظار یه چیز خیلی حرفه ای نداشته باشید.
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

سلام سینا جان قسمت شارژ باطریش خودش تشخیص میده حد ولتاژ و جریان یا خودت باید دستی بدی؟سوال دیگه تا توان 360 وات ازش استفاده کردید؟
                      سلام
                      با تشکر از محمد عزیز برای توضیحات خوب و کاملشون..... نکات مهم را ایشون بیان کردند....
                      پ.ن: علی آقا بله .... باتری را به صورت اتوماتیک تشخیص داده و بعد دکمه روشن و خاموش
                      خروجی را زده و باتری شارژ میشود.... خیر من از تمام توان استفاده نکردم و نمیکنم ...
                      چون کلا جز منابع برندهای خیلی معروف و حرفه ای .... هیچ وقت نباید با تمام توان از یک منبع
                      تغذیه ای جریان کشی کنیم.... مثل باند اسپیکر که بالای 70 تا 90 درصد نباید خروجی داشت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                        سلام

تشکر از علی آقا و مهندس اهروانی مدیریت سایتbir-roboticمخصوصا علی جان که با اینکه اصلا ذی نفع نبودند کلی پی گیری کردند و وقت گذاشتند .

منبع جز معدود اجناس با برند چینی نا شناخته بود که خریدم و از کیفیتش راضی هستم . قبل خرید عکسش را در سایتها می دیدم با خودم می گفتم اینها عکسه و برند چینی بعیده اینقدر سر سیم ها تمیز و کانکتورها مرتب باشه .راستش انتظار داشتم تا رسید دستم با لیحم کاری و سیم لخت کردن و......منبع را مونتاژ کنم .که نیاز به هیچ کدوم از این کارها نبود و به راحتی با سوکت وسر سیم آماده مونتاژ بود.
                        پس به نظر من اگر قصد خرید این منبع را دارید به صورت کامل و با جعبه بخرید خیلی بهتر و به صرفه تر خواهد بود.
                        در مورد ریپل و مشخصات تخصصی من اطلاعی ندارم اما سینا جان که تخصصش را دارند تست کردند و راضی هستند.(کلا این منبع را من برای دلم خریدم چون خیلی ازش خوشم اومد و قیمت نجومی مثل خیلی برندهای دیگه نداره)
                        همین که برای شارژ باتری سنسور دما قرار داده شده یا فنها اتوماتیک هست و فن باکس تست اولیه داره نشان از اینه که صرفا با یک جنس سر هم شده طرف نیستیم و پشتش فکر و مهندسی بوده.
                        من زیاد با منبع کار نکردم (چند وقته میزکار ندارم)اما حدود 150وات ازش کشیدم خیلی خوب و عالی بود.

دوستان وای فای این منبع نیاز به اتصال به مودم یا در واقع روتر داره و مستقیم به موبایل وصل نمیشه .نرم افزار موبایلش هم خیلی ابتدایی هست و در حد خاموش روشن کردن و تنظیم ولتاژ و جریان هست پس اگر به این قابلیت نیاز ندارید بدون وای فای هم بخرید چیز خاصی از دست ندادید .
                        البته تفاوت مدل با وای فای و بدون وای فای زیاد نیست(در حد دوتا پیتزا )پس وای فای دار بخرید هزینه قابل توجهی نمی کنید .اما از وای فای انتظار یه چیز خیلی حرفه ای نداشته باشید.
                        سلام
                        با تشکر از محمد عزیز برای توضیحات خوب و کاملشون..... نکات مهم را ایشون بیان کردند....
                        پ.ن: علی آقا بله .... باتری را به صورت اتوماتیک تشخیص داده و بعد دکمه روشن و خاموش
                        خروجی را زده و باتری شارژ میشود.... خیر من از تمام توان استفاده نکردم و نمیکنم ...
                        چون کلا جز منابع برندهای خیلی معروف و حرفه ای .... هیچ وقت نباید با تمام توان از یک منبع
                        تغذیه ای جریان کشی کنیم.... مثل باند اسپیکر که بالای 70 تا 90 درصد نباید خروجی داشت...
                        خواهش میکنم محمد جان مبارک شما باشه ممنون از توضیحاتتون
                        پ.ن:پس یه شارژر کامل واسه خودش سینا جان.کلا که میدونی علاقه به توان بالا دارم گفتم شاید لحظه ای تست کرده باشی. ولی با اینهمه مدار محافظتی فکر نکنم مشکل پیش بیاد.البته حق با شماست با این قیمتها خراب بشه آدم حسرت میخوره

دیدگاه

پ.ن:پس یه شارژر کامل واسه خودش سینا جان.کلا که میدونی علاقه به توان بالا دارم گفتم شاید لحظه ای تست کرده باشی. ولی با اینهمه مدار محافظتی فکر نکنم مشکل پیش بیاد.البته حق با شماست با این قیمتها خراب بشه آدم حسرت میخوره

سلام و عرض ادب.....
                          خراب که فکر نکنم بشه... ولی کلا خوب نیست.... من این منبع را برای کار جریان بالا نخریدم.... اگر هدف جریان بالا بود
                          مدل شما را تهیه میکردم (که در یا زود باید آن را هم بخرم)... هدف تهیه یک منبع تغذیه هوشمند آزمایشگاهی بود
                          که به نتیجه خودم رسیدم....
                          پ.ن: من فقط تا امروز یک باتری لیتیوم یون را با آن امتحان کردم... زود است قضاوت کنیم و باید بیشتر (قسمت شارژ)
                          مورد تست وآزمایش قرار گیرد... ولی برای باتری لیتیومی که به خوبی عمل شارژ را انجام داد.... و کاملا هوشمند بود...

محمد عزیز شما تست شارژر منبع را انجام دادید؟ نظرتان چیست؟؟؟؟

دیدگاه

نه سینا جان من تست بلند مدت نکردم در حد وصل کردن یه باتری بود. اتفاقا فرصت بشه باتری ماشین را می خواهم وصل کنم شارژ کنه ببنیم چیکاره است.
                            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                              سلام

سلام و عرض ادب.....
                              خراب که فکر نکنم بشه... ولی کلا خوب نیست.... من این منبع را برای کار جریان بالا نخریدم.... اگر هدف جریان بالا بود
                              مدل شما را تهیه میکردم (که در یا زود باید آن را هم بخرم)... هدف تهیه یک منبع تغذیه هوشمند آزمایشگاهی بود
                              که به نتیجه خودم رسیدم....
                              پ.ن: من فقط تا امروز یک باتری لیتیوم یون را با آن امتحان کردم... زود است قضاوت کنیم و باید بیشتر (قسمت شارژ)
                              مورد تست وآزمایش قرار گیرد... ولی برای باتری لیتیومی که به خوبی عمل شارژ را انجام داد.... و کاملا هوشمند بود...

شارژ قطره ای م انجام میده یا کلا قطع میشه؟یه باتری NIMH هم تست کنید اگه دارید

دیدگاه

شارژ قطره ای م انجام میده یا کلا قطع میشه؟یه باتری NIMH هم تست کنید اگه دارید
                                من اصلا باتری لیتیوم در دسترس ندارم .(باید از دستگاهی یا پاور بانکی چیزی باز کنم)الان حدود یک ساعته یدونه nimhبهش وصل کردم تا این لحظه قطع نشده آمپر شارژ هم کم نشده .

یه موضوعی را الان متوجه شدم :همین باتری nimhکه 1.2ولته بهش وصل می کنم اگر آمپر را روی حداکثر ست کرده باشم (6آمپر)ولتاژ شارژ را می بره بالا در حدود 2.2ولت!!!!!اول کار حواسم نبود یک دفعه دیدم باتری داره فوق العاده داغ میشه متوجه شدم آمپر روی 6 ست کردم ولتاژ هم خود منبع روی 2.2تنظیم کرده که خوب ولتاژ کاملا غیر استانداردی است .خلاصه اینکه ولتاژ باتری را خودش هوشمند ست می کنه اما وابسته به جریانی هست که شما دستی ست کنید .
                                البته ولتاژ شارژ را میشه به صورت دستی هم ست کرد.

طبق این نوشته ظاهرا وقتی جریان به زیر 10میلی آمپر برسه قطع میشه و شارژ قطره نداره.البته باتری جریان شارژش به زیر 10میلی آمپر میرسه؟؟؟حتی وقتی کاملا پر باشه؟؟؟؟
                                جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۹:۵۰ ۱۳۹۸/۱۱/۰۲.
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X