اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

با سلام ....

شما با تابع regionprops متلب و گزینه BoundinBox می تونید این کار رو انجام بدید . عملکردش کلی اش این جوری هست که میاد دور ابجکت داخل تصویر یه مستطیل می کشه و بعد مختصات اون مستطیل رو می تونید ازش استفاده کنید . یه چیزی مثل شکل زیر هست . الان اون دایره ابجکت مورد نظر هست .

مثلا فرض کنید یه شکل این جوری دارید :

1- در ابتدا تصویر ور می خونیم .

2-حالا تصویر رو باید به باینری تبدیل کنیم . البته اینجا می تونید استانه رو هم بدید ولی من ترجیح دادم خودش به صورت اتوماتیک استانه رو پیدا کنه . ولی باید حتما ماتریس حاصل رو معکوس کنیم تا ابجکت ها به رنگ سفیذ و پس زمینه به رنگ مشکی تبدیل بشه .

3- با استفاده از تابع bwlabel کلیه ابجکت های درون تصویر رو برچسب گذاری می کنیم . پارامتر num در خروجی در واقع تعداد ابجکت های دورن تصویر رو به شما میده که این جا 5 هست و پارامتر دوم یعنی L در واقع ماتریس رچسب رو به ما میده .

4- با این دستور در واقع هر ابجکت را به صورت یک شبکه مربع شکل تقسیم بندی می کنه . و به ترتیب شماره ستون اولین پیکسل سمت چپ ابجکت ؛ شماره اولین سطر پیکسل سمت چپ آبجکت ، پهنای ابجکت در سطح افقی و ارتفاع آبجکت در سطح عمودی را به ما نشون میده .

د راخر هم مختصات سه تا از ابجکت ها رو نشون دادم .
    مصادیق اظهار محبت به همسر
    بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
    ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
    اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام
      من تست کردم جواب میده
      به این شکل بدید
      a=[4 5;6 7;8 9]

دیدگاه

سلام

دستت طلا ، واقعاً خیلی دنبال این مطلب میگشتم

دوست عزیز من یه تصویر دارم مثل تصویری که گذاشتم ، که مثلاً آبجکت سبز زنگ یک روبات و آبجکت های قرمز رنگ مانع و آبجکت آبی مقصد هست ، میخوام کاری کنم که این روبات با کمک پردازش تصویر مانع رد کنه و به مقصد برسه ، میتونم از کدهای بالاکه لطف کردین نوشتید ، استفاده کنم یا نه ، یا اینکه کدهای دیگه لازم داره.

مانع ها یک اندازه و هم رنگ هستند و در فریم از دوربین که گرفته میشه باید با اول مختصات مانع ها پیدا بشه و در سری بعد فقط مختصات روبات که ما در اینجا به عنوان آبجکت سبز در نظر گرفتیم.

باز هم تشکر.

دیدگاه

ببخشید این هم یه عکسی که گفتم به عنوان مثال :

دیدگاه

چطوری میتونم فقط بین آبجکت های رنگی فقط بگم مختصات آبجکت سبز میخوام

ممنونم میشم راهنمایی کنید.

دیدگاه

با سلام
              هر یک از دوستان اگر اطلاعاتی در زمینه فشرده سازی تصویر توسط الگوریتم h264 دارن به اشتراک بزارن
              ممنون

دیدگاه

تاریخچه
                در سال 1998 Video Coding Expert Group(VCEG_ITU_T SG16 Q.6)پروژه ای را برای دو برابر کردن بازده ی کدینگ در مقایسه با استاندارد آن موقع (MPEG-2) شروع کرد. در ادامه ی فعالیت ها در دسامبر سال 2001 VCEGوMPEG (Moving Pictures Expert Group )در کنار هم کمییته یJVT(Joint Video Team)را تشکیل دادند که نتیجه ی تحقیقات آنها در نهایت رسیدن به استاندارد H.264/AVC بود.
                وقتی H.264/AVC با استاندارد های قبلی مثل h.261,h.263,MPEG1,MPEG 2,MPEG 4 مقایسه می شود بهبود بسیار موثری در زمینه ی Rate-Distortion efficiency و Bit-rate savings به چشم می خورد.
                در طراحی H.264/AVC یک لایه برای کدینگ ویدئو در نظر گرفته شده (VCL) که محتوای ویدئو در آن قابل رویت است و لایه ی دیگری به نامNAL(Network Abstraction Layer) برای شکل دهی خروجیvcl با افزودن
                header information در چارچوبی مناسب برای لا یه ها ی انتقال و ِِیا ذخیره سازی است .
                در طراحی vcl در استاندارد h.264 همانند استاندارد های قبلی ITUمثل (h.261) از روش تقسیم کردن تصویر به بلوک ها در کدینگ ویدیو استفاده شده است.کدگذاری منبع در آن از الگوریتم هایبرید Inter-Picture-prediction برای کشف وابستگی های مکانی ((temporal dependencies و از Prediction residual برای کشف وابستگی زمانی
                (spatial dependencies) بین قاب های پشت سر هم استفاده شده است.نکته ی حائز اهمیت استفاده نکردن از coding single video در vcl آن است که در استاندارد های قبلی استفاده می شد.
                در ساختار ِdecoder مربو طه تنها یک مسیر پسخورد وجود دارد که با توجه به تخمین زدن حرکت تصویر کار جبرانسازی حرکت را باعث می شود.
                از قسمتهای مهم دیگر Deblocking filter آن می باشد که با توجه به افت کیفیت ناشی از مشا هده ی بلوکی تصاویر
                در استاندارد های قبلی لحاظ شده است و به کیفِت تصویر با نا محسوس کردن مرز بین بلوک ها در ویدیو می افزا ید.
                در مرحله ی آخر آنتروپی کدینگ از variable length coding(vlc) در حالت معمولی و ازContext Adaptive Binary Arithematic Coding (CABAC) برای بهبود بیشتر در زمینه ی صرفه جو یی در ارسال استفاده می شود

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                  من میخوام از تصاویری که از وبکم گرفته میشه تصویری رو که توش یه جسم سبز هست رو تشخیص بدم(تشخیص رنگ سبز)دوستان کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه نوع روش کار و فضای کاری هم هیچ تفاوتی نمیکنه که چی باشه فقط نتیجه مهمه که تو یه تصویر رنگی بتونه رنگ سبز رو تشخیص بده. روش کار و دستوراتی که استفاده میشه میخوام بدونم به چه شکلی هست
                  ممنون

دیدگاه

سلام دوستان
                    من به کد ( در متلب ) گابور فیلتر که فرمول زیر رو پیاده سازی کرده احتیاج دارم :
                    sp.png - 17.6 Kb

دیدگاه

سلام بر شما ..

فایلی که ضمیمه ی این پست هست، کدیست که میتونه کمکتون کنه .. یک m.file هست با نام Demo .. اون رو میتونید مستقیم اجرا کنید .. توضیحات کد هم در دو فایل دیگه هست کاملا .. امیدوارم که این کد براتون مفید باشه .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

سلام دوستان
                      من به کد ( در متلب ) گابور فیلتر که فرمول زیر رو پیاده سازی کرده احتیاج دارم :
                      فایل های پیوست شده
                      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
                        دوستان منظور از "امضای عکس" چیست ؟

دیدگاه

سلام ..

منظور از امضای تصویر، بخش متنی و یا به صورت خیلی عام، بخش کاراکتری ای هست که در متن تصویر --بعضی مواقع در انتها، بعضی مواقع در گوشه ها و بعضی مواقع هم در مرکز تصویر-- قرار داره و یکی از اهداف الگوریتم های پردازشی این هست که این قابلیت وجود داشته باشه برای پردازنده، که تشخیص بده چه چیزی نوشته شده در تصویر .. (هدف دیگه میتونه برای مثال این باشه که اون قسمت متن از تصویر حذف بشه و با استفاده از الگوریتم های پردازشی "محض"، مانند بهبود تصویر یا Image Enhancement خسارت های وارده بر تصویر جبران بشه) .. معمولا در این روش (تشخیص اینکه چه چیزی نوشته شده در امضای تصویر) احتیاج به یک متد Learning هست که خیلی جاها از MLP یا همون شبکه ی عصبی و یا از روش پر طرفدارتر Linear SVM استفاده میکنن .. در الگوریتم اول از استراتژی Back Propagation استفاده میشه و در الگوریتم دوم از ماگزیمم کردن فضای بین داده های با لیبل های متفاوت یا همون Maximum Margin Classification .. برای بردار ویژگی ها هم معمولا و نه "الزاما" از PCA استفاده میکنن، به این خاطر که روی دیتابیس هایی که برای این کار استفاده میشن (اغلب دیتابیس های OCR) خیلی خوب قابل پیاده سازی هست و نتیجه ای هم که به عنوان خروجی داره، برای دسته بندی یا Classification بسیار مناسب .. نوع دیگری هم از امضای تصویر هست (که به احتمال خیلی کم منظور شما در این تاپیک باشه) که به بررسی و تشخیص صرف "امضا" یا Signature میپردازه و هدف در اینجا این هست که نوع امضا رو تشخیص بدیم .. از بهترین و معروفترین دیتابیس هایی که برای این کار موجود هست، میتونیم به SVC و یا MCYT اشاره کنیم .. نوع نگاه به مساله در اینجا، کمی با مورد قبل تفاوت داره؛ از این جهت که در این جا از متد های مقایسه ی سیگنال های امضا ها با هم استفاده میشه و متدهای اون هم به طبع خاص خودشون هست (بیشتر مربوط به Pattern Recognition میشن) .. به عنوان مثال بعضی ها برای مقایسه از الگوریتم DTW استفاده میکنن و بعضی دیگه هم از مدل های ترتیبی (Sequential) مارکوف (HMM) .. هر دوی این صورت مساله ها، هم کاربرد تجاری دارن و شرکت هایی این الگوریتم ها رو بر روی تراشه به صورت مستقل و یا حتی به صورت Application هایی قابل استفاده توسط دستگاه های مختلف مورد استفاده و تولید قرار میدن .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

دیدگاه

سلام .من در
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=71891.15
                            چند تا سوال پرسیده بودم حالا میخاوم پروژه درس شناسایی ام در مورد تصویر باشه(مثلا تشخیص چهره)
                            حالا میشه لطفا چند تا موضوع پروژه مرتبط با این تصویر و مرتباط با درس شناسایی و DSP برام بفرمایید؟؟
                            فقط میخوام تعریف پروژه رو برام بگید.منظورم صورت سواله همین.برای هر دو تا درس

دیدگاه

سلام
                              یه پروژه پردازش تصویر تو متلب می خوام
                              هر چی بود مهم نیست - فقط می خوام از توابع متلب استفاده نشده باشه - دستی باشه
                              مثلا لبه یابی یا هر چی
                              کسی چیزی داره لطفا؟

دیدگاه

سلام ..

شاید این و یا این و یا این و یا این و یا حتی این صفحات بتونن کمکتون کنن .. موفق و سلامت و شاد باشید .. [url=http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23734.0]

نوشته اصلی توسط مرجان کهندل
                                سلام
                                یه پروژه پردازش تصویر تو متلب می خوام
                                هر چی بود مهم نیست - فقط می خوام از توابع متلب استفاده نشده باشه - دستی باشه
                                مثلا لبه یابی یا هر چی
                                کسی چیزی داره لطفا؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X