اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

نوشته اصلی توسط cooolman_ahv
    با عرض سلام
    الگوریتم زیر را برای نگاتیو کردن تصویر نوشتم ولی هنگام اجرا بسیار طول می کشد تا اجرا شود
    نیم ساعتی فک کنم شد :angry:
    مشکلش چیه ؟
    a=imread('1.bmp'
    [ti,tj]=size(a);
    for i=1:ti
    for j=1:tj
    a(i,j)=abs(a(i,j)-255)
    end
    end
    سلام ...................

منظورتون از نگاتیوه کرن تصویر چیه؟ میخواید تصویرتون رو باینری کنید؟ اگه جوابتون مثبته که باید بگم که میتونید به راحتی از دستور im2bw استفاده کنید و تصویرتون رو در فضای رنگی باینری ببینید .. در ضمن اگه میبینید کدی که نوشتید اجرا نمیشه یا با خطا اجرا میشه شاید به این خاطره که شما وقتی size رو برای یه ماتریس تعریف کردید؛ بین درایه ی های اون ماتریس "," گذاشتید .. شما یک بار این کد رو با این سینتگس جایگزین اجرا کنید ببینید نتیجه چی میشه؟

کد:
    [left][ti tj]=size(a)[/left]
    موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ف.جعفری
      یعنی هیچکس نمی دونه جواب اینو؟؟؟من باهاش سر و کله زدم اماچیزه زیادی دستگیرم نشد!
      سلام ................

من با این بلوک ها کار نکردم و از این بابت بود که نتونستم جواب بدم .. اگه آخر هفته فرصت پیدا کنم حتما میرم دنبال موضوع ببینم داستانشون چیه؟ (فقط امیدوارم که برسم..) .. موفق باشید ..

دیدگاه

من می خوام در زمینه پردازش ویدیو کار کنم.
        کسی می تونه کمکم کنه؟
        اطلاعاتی در این زمینه دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_kh_56
          من می خوام در زمینه پردازش ویدیو کار کنم.
          کسی می تونه کمکم کنه؟
          اطلاعاتی در این زمینه دارید؟
          سلام ....................

برای پردازش ویدئو باید فایلتون رو فریم به فریم تحلیل کنید .. یه فایل توی لینک زیر هست که فکر کنم بتونه کمکتون کنه .. موفق باشید ..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=9899.0

دیدگاه

جناب آقای حسام الدین
            با عرض سلام
            آقا شما پی دی افی داری که الگوریتم های ساده ای مثل اینارو بدون استفاده مستقیم از دستورات پردازش تصویر مطلب اجرا کنه(در محیط مطلب)

*نگاتیو کردن یک تصویر(تصویری که دارای 255 درجه خاکستری هست رو نگاتیو کنه (یعنی سطح صفر رو به 255 و سطح 255 رو به صفر بیاره و سطح 254 رو به 1 و 1 رو به 254 و .............)

*کوچک کردن تصویر (ابعاد تصویر نصف بشه)

*بزرگ کردن تصویر(ابعاد تصویردو برابر بشه)

*با گرفتن ضرایب یک ماسک دلخواه 3 در 3 تصویر رو ماسک کنه (مثلا ماسک میانگین گیر یا لاپلاسین رو اجرا کنه)

اگر نداری یه راهنمایی هم بکن مارو که از کجا می تونم گیر بیارم
            خدا خیرت بده
            یا علی
            انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
            انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

سلام .................

برای مورد اول برنامه ی زیر رو میتونیم بنویسیم و بر روی تصویر sample مشخص شده تستش کنیم .. نتیجه ی اون رو هم میتونید در ادامه ببینید ..

و در نهایت نتیجه ی اجرای برنامه ...

به نمودار هیستوگرام ها دقت کنید .. برای درک بهتر ماجرا میتونید برنامه رو روی نمونه ی زیر هم تست کنید .. نتیجش جالبه ..

برای مورد Resizing میتونید از متن دستور imresize استفاده کنید .. دقیقا متوجه موضوع میشید .. برای مورد آخر هم عبارت Convolution Kernel رو در اینترنت سرچ کنید .. به نتایج خوبی میرسید .. موفق باشید ..

دیدگاه

می خواستم اگه دوستان کمک کنن اولین برنامه کاربردی ( :redface پردازش تصویر خودم رو بنویسم.

فکر می کنم از اسم تاپیک کاملا مشخص باشه که این برنامه چکار میکنه .( دریافت پاسخنامه آزمون چهار گزینه ای توسط اسکنر و استخراج اطلاعات آن(همون کاری که سنجش میکنه!) )

روش کارم رو تو پست بعدی توضیح میدم ولی فعلا به یک تصویر کامل از پاسخنامه احتیاج دارم که گیر نمیارم لطفا اگه کسی داره برام بفرسته :sad:

دیدگاه

من یه Hint بهتون میدم؛ بقیه ی مسیر رو خودتون پیش ببرید .. کار شما اگه بخوایم خیلی کلی بهش نگاه کنیم میشه تصویر زیر .. (سمت چپ کلید پاسخ نامه هست و سمت راست گزینه ایه که داوطلب پرکرده ..) ..

حالا دوتا نکته هست که باید روی اونها صحبت بشه: یکی اینکه فضای تبدیل شده ی رنگی ما چی میتونه باشه؟ دیگر اینکه ما از چه ایده ای میتونیک برای به دست آوردن بهترین نتیجه استفاده کنیم؟ در مورد اول همونطور که در تصویر بالا هم مشخصه میتونیم زاویه ی نگاهمون روببریم به فضای باینری؛ یعنی اینکه بگیم خانه های توپر مثلا 0 و خانه های توخالی هم متقابلا 1 .. حالا چی داریم؟ یه ماتریس باینری .. نکته: من هر وقت به فضای باینری میرسم؛ یه ایده به سرعت از ذهنم میگذره و اون Morphological Image Processing هست .. حالا اینجا هم اون ایده از ذهنم گذشت و من گرفتمش! منتهی بذارید مورد دوم رو هم بگیم و بعد هم نتیجه ..

مورد دوم چیه؟ بهترین ایده برای حل آسون این مساله (که هم کم هزینه باشه و هم دقت خوبی داشته باشه .. ) .. ایده ای که من الان توی ذهنمه Template Matching .. نه با استفاده از متدهای Shape Based بلکه با استفاده از Correlation .. حالا ارتباط پاراگراف بالا با پاراگراف پایین .. شما اگه بتونید یه Template تعریف کنید که دربر گیرنده ی پاسختون باشه میتونید رو گزینه ها تستش کنید .. مثلا الان Template ای که به ذهن من میرسه همونیه که توی شکل براتون گذاشتم .. یعنی شما برای هر سطر پاسخ نامه باید یه crop انجام بدید (هم پاسخنامه و هم کلید..) و اینها رو باهم erosion کنید .. توضیح متد هم توی لینک زیر اومده .. میتونید از اون استفاده کنید .. در این صورت هر Hit به شما یه پیکسل میده که میتونید اون رو مورد شمارش قرار بدید و در انتها بگید که چند گزینه ی صحیح در پاسخنامه وجود داشته امــا برای پاسخ های نادرست و گزینه های نزده؛ باید یه فکر دیگه کرد ..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23734.0

امــا همیشه اولین راه تنهاترین راه نیست! یه بار دیگه به شکل نگاه کنید .. متوجه یه جریان نمیشید؟ اگه ما دوتا تصویر رو از هم subtract کنیم؛ نتیجه چی میشه؟ اگه جواب درست باشه که ماتریس Subtraction صفره .. اگه جواب نادرست باشه که Cluster های 1 در ماتریس Subtraction زیاد میشن (دو تا میشن..) .. اگه گزینه بدون پاسخ باشه هم که جواب کلید روی ماتریس subtraction میمونه .. حالا جالبیه این روش میدونید چیه؟ اینه که دیگه نیازی به Crop کردن نیست .. کل کلید رو یکجا از کل پاسخنامه کم میکنید .. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .. موفق باشید ..

دیدگاه

با سلام

این پست چرا اینجا اومده :eek:

اول از همه از حسام الدین تشکر می کنم به خاطر راهنماییهاشون.
                    در مورد آخرین راه حل ایشون فکر می کنم همیشه مسئله به این ایده آلی ها نباشد ، مثلا ممکنه در هنگام اسکن ، پاسخنامه کمی بچرخه و ... .

من روش زیر رو بیشتر پسندیدم ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید.

و اما روش من :

کلید :

حالتهای زیر ممکنه رخ بده :

1- پاسخ صحیح باشد :

2- پاسخ زده نشود :

3- پاسخ غلط :

4- چند گزینه زده شود:

5- صفحه کثیف باشد :

6- صفحه بد اسکن شده باشد:

7- سر جلسه آتش سوزی شده باشد و پاسخ نامه از بین رفته باشد! (کاری از دست ما بر نمی آد) :cry2:

مرحله اول :
                    اسکن تصویر

مرحله دوم :
                    Crop نمودن هر بخش

مرحله سومآ‌:
                    ستونهای تصویر (ماتریس دو بعدی) را با هم جمع می کنیم (یک آرایه بدست می آید) که نمودار آن در شکل زیر نمایش داده شده. از 1 تا 90 مربوط به گزینه a از 90 تا 165 مربوط به b و ...

مرحله چهارم:
                    محدوده مربوط به هر گزینه را با هم جمع نموده و از آن میانگین میگریم و سپس در متغیری قرار می دهیم. اگر گزینه ای بین محدوده خاصی بود 1 و در غیر اینصورت جواب آن گزینه 0 می باشد. مثال:
                    if(45<a && a<60)
                    a=0;
                    else
                    a=1;
                    end

این نمودار برای حالت ایده آل هست یعنی همون حالت اول. مابقی حالت ها رو هم تست کردم جواب میده.

اینم نمودار بدترین حالت :

دیدگاه

سلام ...................

پستتون با این تاپیک ادغام شده .. :redface:

در مورد راه حلتون؛ باید بگم ایده ی خوبیه .. از این ایده توی OCR هم استفاده میشد و البته بگم که توی Object Recognition با تحلیل سیگنالی؛ خیلی وقت پیش ها از این متد استفاده میکردن (امــا فاکتور دقتش پایین بود..) .. ولی برای کار شما فکر کنم خیلی خوب جواب بده .. فوق العاده بود .. (اگه تونستید و مایل بودید؛ خوشحال میشم با نام خودتون در بخش پروژه های تکمیل شده گذاشته بشه؛ تا کاربران دیگه هم بتونن ازش استفاده کنن .. منتظر پاسختون میمونم..) .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام
                        سعی می کنم پروژه را کامل کنم او رو در بخش پروژه های تکمیل شده قرار بدم چون فعلا فقط در حد یک ایده بود. :nerd:

یک سوال دیگه ای هم داشتم که چطور میشه در تصویری که اسکن شده پاسخنامه را پیدا کرد ، خوب به هر حال موقع اسکن ممکنه پاسخنامه کمی چرخیده باشده ! در پاسخنامه کنکور چهار نقطه سیاه گوشه های پاسخنامه هست که فکر میکنم برای همین کار باشه ولی نمیدونم چطور میشه ازش استفاده کرد!! اگه میشه راهنماییم کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black_wear
                          سلام
                          سعی می کنم پروژه را کامل کنم او رو در بخش پروژه های تکمیل شده قرار بدم چون فعلا فقط در حد یک ایده بود. :nerd:

یک سوال دیگه ای هم داشتم که چطور میشه در تصویری که اسکن شده پاسخنامه را پیدا کرد ، خوب به هر حال موقع اسکن ممکنه پاسخنامه کمی چرخیده باشده ! در پاسخنامه کنکور چهار نقطه سیاه گوشه های پاسخنامه هست که فکر میکنم برای همین کار باشه ولی نمیدونم چطور میشه ازش استفاده کرد!! اگه میشه راهنماییم کنید.
                          سلام ......................

در مورد مطلبی که فرمودید؛ من قالب پاسخنامه های جدید رو نمیدونم چطوریه (ایشالا سال بعد سر امتحان ارشد باهاشون روبرو میشم ..!!) امــا برای کار شما شاید یه ایده بتونه کمک کنه .. یه متد هست به نام Harris Corner Detection .. میتونید برید دنبال این متد ببینید داستانش چیه .. روش زیاد پیچیده ای نداره؛ میشه بهش فکر کرد .. امیدوارم بتونه کمکتون کنه .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام حسام جون
                            من هرچی دنبال تکنیک هایی که گفتی می گردم مطلب جامعی پیدا نمی کنم.اگر مقاله کاملی درباره سه تکنیکی که گفتی داری بهم برسون.چون هرچه زودتر باید پایان نامه ره تحویل بدم.
                            ممنون

دیدگاه

ECA یک سری مطالب در زمینه پردازش ویدیو داره که وقتی جستجو میکنم اونارو نشون نمیده و پیغام خطا میده و میگه این مطالب تخصصی هستند و شما حق استفاده از اونا رو ندارید.
                              چطور میشه این مطالب رو دید و دانلود کرد؟
                              باید پول بدم؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehya_191
                                سلام حسام جون
                                من هرچی دنبال تکنیک هایی که گفتی می گردم مطلب جامعی پیدا نمی کنم.اگر مقاله کاملی درباره سه تکنیکی که گفتی داری بهم برسون.چون هرچه زودتر باید پایان نامه ره تحویل بدم.
                                ممنون

توی این زمینه ها خیلی ها کار کردن امــا اونهایی که بهترین کارها رو با بهترین نتایج گرفتن؛ کم هستن .. برای هر متد،Paper هایی که میتونه کمکتون کنه رو براتون میذارم .. میتونید اونهارو مطالعه کنید (لینک دانلودشون رو پیدا کنید .. توی سایت هم میتونید درخواست بدید..
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=248.0)

برای Background Subtraction دو کار هست که خیلی جالب و جدیده ..

I. Haritaoglu, D. Harwood, and L. S. Davis, “W : Real-time surveillance
                                of people and their activities,” IEEE Trans. Pattern Anal. Machine
                                Intell., vol. 22, pp. 809–830, Aug. 2000.
                                و ...

S. McKenna, S. Jabri, Z. Duric, A. Rosenfeld, and H. Wechsler,
                                “Tracking groups of people,” Comput. Vis. Image Understanding, vol.
                                80, no. 1, pp. 42–56, 2000.
                                برای Temporal Differncing کارای آقای Lipton خیلی قابل اعتماد و استناد هستن .. مثلا نمونه ی زیر رو میتونید برای این متد ببینید ..

A. J. Lipton, H. Fujiyoshi, and R. S. Patil, “Moving target classification
                                and tracking from real-time video,” in Proc. IEEE Workshop Applications
                                of Computer Vision, 1998, pp. 8–14.
                                برای Optical Flow هم باید برید سراغ کارای آقای Meyer .. دو نمونه از کارگهاشون رو براتون میذارم ..

D. Meyer, J. Denzler, and H. Niemann, “Model based extraction of articulated
                                objects in image sequences for gait analysis,” in Proc. IEEE
                                Int. Conf. Image Processing, 1998, pp. 78–81.
                                D. Meyer, J. Psl, and H. Niemann, “Gait classification with HMM’s for
                                trajectories of body parts extracted by mixture densities,” in Proc. British
                                Machine Vision Conf., 1998, pp. 459–468.
                                موفق باشید ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X