اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

سلام ..

در این پست در مورد تشخیص چهره صحبت شده .. در مورد ادامه ی سوالتون هم دوستان همکاری خواهند کرد .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

نوشته اصلی توسط hasting_m
    سلام .من در
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=71891.15
    چند تا سوال پرسیده بودم حالا میخاوم پروژه درس شناسایی ام در مورد تصویر باشه(مثلا تشخیص چهره)
    حالا میشه لطفا چند تا موضوع پروژه مرتبط با این تصویر و مرتباط با درس شناسایی و DSP برام بفرمایید؟؟
    فقط میخوام تعریف پروژه رو برام بگید.منظورم صورت سواله همین.برای هر دو تا درس
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

شما خیلی تخصصی صحبت میکنید و اطلاعاتتون بالاست.ممنونم از توضیحاتتون
      اما سوالم کوچک من یه جواب کوچولو و اصلا غیر تخصصی نیاز داره :cry:
      چند تا تعریف پروژه برای این دو تا درس میخوام فقط :cry:

دیدگاه

سلام دوستان .
        من یه عکس دارم که تبدیل به gray کردم . حالا میخوام تمام پیکسل هایی که مقدارشون بیشتر از 150 هست یعنی روشنتر هستند با 100 یا هر عددی جمع بشن و پیکسل هایی که از 150 کمتر هستند یه 50 تایی ازش کم بشه در کل میخوام پیکسل های روشن روشنتر بشه و پیکسل های تاریک تاریکتر
        دستور متلبشو کسی بلده ؟
        مرسی

دیدگاه

با سلام

با دستور find محل پیکسل های مورد نضر رو پیدا کن
          و بعد جمعشون کن
          البته جمع تو فضای uint8 هستش اگه نمی خوای اینطور باشه دابلشون کن

یا اینکه یه if دو حالته بنویس و روی تمام پیکسل ها اعمال کن

a1=find(A>150)
          a2=find(A<100)

A(a1)=A(a1+50)
          A(a2) = A(a2)-50

http://www.4shared.com/office/wspNnTsI/AMUZESH_JAMEE_MATLAB.html

دیدگاه

به نتیجه نرسیدم عزیز .
            میشه لطف کنی دستور کاملشو بنویسی
            دستت درد نکنه .

دیدگاه

سلام ..

در دومین پست، پاسخ بسیار کاملی به سوال شما دادند ایشون، امــا برای قدم به قدم پیش رفتن باهم، شاید بهتر این باشه که برنامه رو مرور کنیم از ابتدا .. فرض کنید ماتریس Img ماتریسی است که تصویر شما در اون ذخیره میشه به این معنا که با دستور متداول imread میتونید تصویرتون رو به این متغییر متناظر کنید .. برای مثال، ماتریس 5*5 زیر رو در نظر بگیرید ..

برای مرحله ی بعد، هم این امکان هست که از دستورات شرطی استفاده کنید و هم از تابع تعریف شده ی find .. استفاده از هر دو روش به یک پاسخ میرسه امــا در انتها .. در ابتدا روش اول:

در این مثال، به این دلیل که روند تغییرات خیلی بهتر مشخص باشه؛ درایه هایی که مقداری کوچکتر از 15 دارند، در صـفـر ضرب میشند (در واقع از بین میرن) و درایه هایی با مقدار بالاتر از 15 تغییری نمیکنند .. نتیجه ی خروجی هم به صورت زیر خواهد بود ..

روش دوم: از تابع find هم میتونید استفاده کنید که دستورات اون به صورت زیر هستند .. در ابتدا ایندکس درایه هایی که مقدار اونها از 15 کمتر هست رو پیدا میکنیم .. (نحوه ی ایندکس گذاری درایه ها به این گونه هست که درایه ی (1,1) ایندکس 1 خواهد داشت، درایه ی (2,1) ایندکس 2 خواهد داشت، درایه ی (3,1) ایندکس 3 خواهد داشت و روال به همین طریق ادامه پیدا میکنه) ..

و در انتها هم تغییر و جایگزینی درایه هایی که ایندکس های اونها رو در بالا به دست آوردیم (ایندکس ها به این معنی هستند که شرایط تصمیم ما رو ارضا میکنند) و نتیجه ی خروجی ..

امیدوارم که توضیحات بالا بتونن براتون مفید باشن .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

دیدگاه

سلام ..

شاید این لینک بتونه بهتون کمک کنه .. برای تولید Convolution kernel در محیط متلب، هم میتونید از تابع fspecial استفاده کنید و هم خودتون اون رو تعریف کنید .. در انتها هم میتونید با دستور imfilter تغییر مورد نظرتون رو بر روی تصویر اعمال کنید .. در حقیقت؛ در تابع imfilter کانوالو کردن کرنل با ماتریس تصویر، پیش بینی و پیاده سازی شده .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

نوشته اصلی توسط a_q !
                سلام
                من میخوام در نرم افزار مطلب، یک تصویر رو با یک فیلتر غیر متعارف ، فیلتر کنم. یعنی ببینید مثلا میخوام یک تصویر رو با تابع زیر کانوالو کنم یعنی:
                y(x^2+2)exp(-(x^2+y^2))*Image
                اما چون تازه با مطلب شروع به کار کردم، نمیتونم. ممنون میشم یکی از دوستان که بلده کد مطلب این مساله رو برام بذاره که بد جور گیر کردم.
                متشکرم ...

دیدگاه

سلام ..

در پست قبل در مورد ایده ی اولیه ی این موضوع صحبت کردیم، و شاید بهتر این باشه که در این پست چند مثال از این موضوع رو بررسی کنیم ..

در این مثال از نوع فیلتر Unsharp استفاده شده و نتایج اون رو میتونید در تصویر زیر ببینید ..

مثال بعد، مربوط به نوع فیلتر disk هست با شعاع پیشفرض 5 .. در ابتدا دستورات ..

و در انتها هم نتیجه ی اعمال فیلتر ..

مثال بعد، درباره ی فیلتر average با پنجره ی پیشفرض 3*3 صحبت میکنه .. در ابتدا امــا دستورات ..

و در انتها هم نتیجه ی اعمال فیلتر ..

برای ادامه ی مثال ها میتونید از کرنل های laplacian و یا gaussian و یا motion و یا prewitt و یا log هم استفاده کنید .. موفق و سلامت و شاد باشید ..

دیدگاه

بدون نگاه کردن به عکس وقتی به ماتریس (پیکسلها) نگاه میکنید چطوری متوجه میشید که مثلا یه قسمت از عکستون نویز داره یا نه؟

دیدگاه

سلام
                      1)تفاوت add با اجتماع گرفتن چیه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط negin-bahadori
                        بدون نگاه کردن به عکس وقتی به ماتریس (پیکسلها) نگاه میکنید چطوری متوجه میشید که مثلا یه قسمت از عکستون نویز داره یا نه؟
                        فکر نمی کنم راهی باشه، برای تشخیص نویز اول باید بدونید سیگنال بدون نویز چطوری بوده که برای تصویر فقط با نگاه کردن به تصویر امکان پذیره. ممکنه برای موارد خاص بشه نظر داد مثلاً یک تصویر پزشکی که از قبل اطلاعاتی ازش دارید مثلاً میدونید که نباید توی این تصویر هیچ ناحیه (connected component) با مساحت کوچکتر از یک حد مشخص وجود داشته باشه و در صورتی که چنین ناحیه ای وجود داشته باشه میتونید اون رو به نویز نسبت بدین ولی باز هم نگاه کردن به تصویر برای تشخیص وجود نویز راحت تره.
                        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

آیا میشه عکسهایی که با موبایل یا حتی google earth که از بالا گرفته میشه توسط متلب سقفهای ساختمان ها را از بقیه جاها جدا کرد؟
                          لطفا در این زمینه راهنمایی و اطلاعات بیشتری در اختیارم بگدارید.
                          ممنون

دیدگاه

دوستان من می خوام یه تابع لگاریتمی ساده رو روی تصویر پیاده سازی کنم.
                            یه تابع معکوس لگاریتم هم می خوام رو تصویر پیاده کنم و بعد این دو تا رو باهم مقایسه کنم.
                            اگه کمک کنید ممنون می شم

دیدگاه

در حقیقت می خوام از همه پیکسل هام log10 بگیره...برنامه ای که می نویسم ارور می ده

دیدگاه

برنامه ای که می نوسم اینه.. اما یه تصویر سیاه می ده..ایراد کجاست؟

I=double(imread('cameraman.tif&#039);
                                [m,n]=size(I);
                                for i=1:m
                                for j=1:n
                                J(i,j)=log10(I(i,j));
                                end
                                end
                                subplot(121),imshow(uint8(I));
                                subplot(122),imshow(uint8(J));

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X