اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

نوشته اصلی توسط hamid_kh_56
    ECA یک سری مطالب در زمینه پردازش ویدیو داره که وقتی جستجو میکنم اونارو نشون نمیده و پیغام خطا میده و میگه این مطالب تخصصی هستند و شما حق استفاده از اونا رو ندارید.
    چطور میشه این مطالب رو دید و دانلود کرد؟
    باید پول بدم؟ :sad:
    سلام ..................

احتمالا این مطالب جزو محصولات فروشگاه قرار گرفته .. میتونید عنوان مورد نظرتون رو در فروشگاه جستجو کنید و اگه پیدا کردید به این معناست که باید خریداری انجام بشه .. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

کسی در مورد الگوریتم EM اطلاعاتی داره؟
      ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohidtelecom
        کسی در مورد الگوریتم EM اطلاعاتی داره؟
        ممنونم
        سلام ..................

Expectation Maximization متدیه که آقای Dempster بنیه ی اون رو برپا کرد .. این متد کارش چیه؟ یه approximation میسازه از PDF یا نمونه ی بدون چگالی اون PF .. و تمام تلاشش اینه که بتونه روی Likelihood نمونه هایی که به صورت نه کاملا مشخص؛ Represent شدن ؛ aproximatly قضاوت کنه .. لینک های زیر خیلی میتونه کمکتون کنه .. آقای Friedman هم از این متد در Motion Segmentation استفاده کرده بودن و توی یه Framework از Gaussian Classification روی پیکسل ها ؛ برای ارزیابی و استفاده در Motion Segmentation کمک گرفته بودن .. موفق باشید ..

http://www.snlp.de/prescher/papers/b...i.prescher.pdf

http://www.cc.gatech.edu/~dellaert/em-paper.pdf

http://www.cedar.buffalo.edu/~srihar...hap3.Part7.pdf

http://www.seanborman.com/publications/EM_algorithm.pdf

دیدگاه

سلام
          کسی که در مورد پردازش تصویر تازه کاره به نظر شما میتونه در زمینه watermarking کار کنه و به جه جیزهایی نیاز داره باید از کجا شروع کنه
          لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohidtelecom
            سلام
            کسی که در مورد پردازش تصویر تازه کاره به نظر شما میتونه در زمینه watermarking کار کنه و به جه جیزهایی نیاز داره باید از کجا شروع کنه
            لطفا راهنمایی کنید.
            سلام ...................

من یه تجربه رو خدمتتون عرض میکنم؛ ببینید میتونه کمکتون کنه یا خیر .. توی دانشگاه ما، اکثر بچه های ارشدی که برای واحد پردازش تصویر باید یه پروژه یا بعضا یه سمینار ارائه بدن؛ اغلب روی سه موضوع کار میکنن: شبکه ی عصبی برای Classification تصاویری که از خصوصیت مشترک خاصی برخوردارن؛ Image Compression یا فشرده سازی تصویر؛ Watermarking و نهان نگاری تصاویر .. حالا چرا اینطوریه؟ این سه شاخه به همراه یه شاخه ی دیگه که میشه Image Segmentation تقریبا نیاز به یه دانش اولیه در حیطه ی پردازش استاتیک دارن به این معنا که یک سری خصوصیات خاص رو باید برای همشون بدونیم و دونستن اون خصوصیات؛ دنباله هایی رو به همراه داره که در تکمیل کار به افراد کمک میکنه .. مثلا توی زمینه ی Image Compression اصلی ترین اطلاعات مربوط میشه به دونستن فضاهای رنگی؛ تبدیلات در حوزه ی گسسته که اصلی ترین اون فوریه هست و ... حالا ادامه ی بحث به کجا میرسه؟ به جایی که مثلا میبینیم تبدیل فوریه زیاد نمیتونه توی تفسیر اطلاعات اصلی تصویر کمکمون کنه و میریم سراغ تبدیلات دیگه نظیر DCT یا DWT .. گرچه ممکنه به نظر برسه که اینها نکاتی هستن که نپرداختن به اونها هم شاید اشکالی به وجود نیاره امــا در عمل مشخص میشه که استفاده از هر یک از اونها؛ مراحلی رو به کار اضافه میکنه که بر حسب کارایی، باعث بهبود یا ضعف پردازش میشه و این جالبی قضیه است ..

مثال دیگه؛ Image Segmentation هست که کم کم داره از فضای رقابت محدوده های IP خارج میشه .. در اینجا دانش اولیه؛ روی تفاوت های Intensity؛ ارزش فیلتر های مرتبه های خاص؛ تنوع به کارگیری فیلتر ها و .... متمرکزه و دونستن اونها تاثیر بسزایی در نتیجه ی پردازش داره .. درسته که در ابتدا ما شاید با یه لاپلاس یا یه فیلتر Smoothing بتونیم به Segmentation کمک کنیم امــا با پیشرفت فضای دیتا میبینیم که در عمل دامنه ی انتخاب از Edge Detector های تعریف شده مثل perwit یا canny یا sobel یا roberts یا ... فراتر میره و ما باید به متدهای جدیدتر و دینامیک تر فکر کنیم .. ولی اون چیزی که مسلمه پایه ی بحث از یک سری اطلاعات خاص و اصولی شروع شده ..

در مورد Watermarking هم وضعیت به همین ترتیبه .. من خودم زیاد از این شاخه اطلاعات ندارم ولی اون چیزی رو که دیدم؛ این رو میرسوند که پایه ی بحث باز هم روی مطالب Pixel_Based میچرخه و به مرور با به کارگیری تبدیلات و اپراتورهایی؛ عملیات مورد نظر که نهفته کردن کد در تصویر هست؛ انجام میشه .. در نتیجه فکر نمیکنم جای نگرنی ای برای شروع وجود داشته باشه .. شرمنده اگه مطالب پراکنده بود .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام من یک سری اطلاعات در مورد logo detection می خواستم. اگه کسی می دونه لطفا کمکم کنه نیاز خیلی فوری دارم ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elahe66
                سلام من یک سری اطلاعات در مورد logo detection می خواستم. اگه کسی می دونه لطفا کمکم کنه نیاز خیلی فوری دارم ممنون.
                سلام ...................

Logo Detection اگه منظورتون لوگوی متن باشه که میره توی مباحث Document و این بحث های اونجوری .. معمولا از یه سری Trick های Texture استفاده میکنن .. مثلا از Gabor Filter برای استخراج یه سری ویژگی های خاص؛ یا مثلا از یه سری تعریف های هندسی - پیکسلی بخصوص روی خود Text استفاده میکنن و روی اونا قضاوت میکنن .. من خودم توی این زمینه کار نکردم ولی یکی از دوستان روش کار کرده .. اگه آدرس الکترونیکیش رو پیدا کردم؛ براتون میفرستم .. برای کارای Document میتونید مورد شماره ی 7 از لینک زیر رو ببینید .. موفق باشید ..

http://homepages.inf.ed.ac.uk/rbf/CVonline/applic.htm

دیدگاه

سلام من یه دوربین cmos خریدم واسه ایفون تصویری ولی چون فاصله دوربین از تلویزیون زیاده ( حدود 20متر) از سیم های اب که audio & video هست استفاده کردم ولی تصویر فوقالعاده بی کیفیت هست و اصلا نمی شه چیزی دید ولی وقتی که با سیم video تک رشته ای مثل همین سیم زرد ویدیو استفاده کردم تصویر فوقالعاده صاف شد سوال من اینه که از چه سیمی استفاده کنم که تو این فاصله تصویر افت کیفیتی نداشته باشه ؟ :cry2:

دیدگاه

با سلام خدمت اعضای محترم
                    همانطور که مستحضرید جهت طبقه بندی تصاویر (ماهواره) باید آنها را با تصویر واقعی یعنی Ground truth آن مقایسه کرد و عمل طبقه بندی را انجام داد از دوستان کسی می دونه این تصویر Ground truth را چطوری می شه استخراج کرد.

دیدگاه

سلام ....................

یه بار از بالا به کاری که میخواید بکنید نگاه کنیم .. کارتون چیه؟ Classification .. خب از خاصیت های Classification اینه که دیتاهای Train رو با Ground Truth مقایسه میکنه تا بتونه میزان Error on data رو برای مدل Classifier تون بیاره پایین .. حالا اینجا بستگی به نوع دیتایی که دارید باید ازش Feature یا همون ویژگی استخراج کنید که خیلی متدهای متنوعی داره .. در نتیجه اول باید نوع دیتایی که دارید رو بذارید تا بتونیم روش صحبت کنیم .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام به همه دوستان ، اطلاعاتی در مورد پردازش تصویر تو جاوا میخوام (منظورم اینه که به جای استفاده از متلب از کدهای جاوا استفاده بشه ) اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییی کنه
                        من میخوام پروژم رو پردازش تصویر بردارم ولی استاد م گیر داده از طریق جاوا باید انجام بدی :sad:
                        کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

ببین پردازش تصویر همونجوری که میدونی همش الگوریتمه و مهم نیست با c بنویسی یا با java ولی حالا که گیر استادت به java ست به نظر من برو تابع های آماده پردازش تصویر c رو compile کن و اسمبلیش رو دربیار بعد اون اسمبلی رو تو java استفاده کن عمرا نمیفهمه!!!!!!!!!!!!!!!!
                          بگو از یه سایت پیدا کردی و آدرس اینجا رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jinxboy13
                            ببین پردازش تصویر همونجوری که میدونی همش الگوریتمه و مهم نیست با c بنویسی یا با java ولی حالا که گیر استادت به java ست به نظر من برو تابع های آماده پردازش تصویر c رو compile کن و اسمبلیش رو دربیار بعد اون اسمبلی رو تو java استفاده کن عمرا نمیفهمه!!!!!!!!!!!!!!!!
                            بگو از یه سایت پیدا کردی و آدرس اینجا رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
                            ممنون دوست عزیز ولی استادم کارش درسته به این راحتی که میگی نمیشه دو درش کرد ، برای پیاده سازی الگوریتم ها حتما باید برنامه نویسی جاوا رو کامل یاد بگیرم تا بتونم الگوریتم ها رو پیاده سازی کنم ؟؟؟؟؟؟، من تاحالا پردازش تصویر کار نکردم ولی علاقه مندم که تو این زمینه شروع کنم ولی وقتی اسم جاوا اومد مردد شدم واسه این کار ،
                            کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام

ممنون دوست عزیز ولی استادم کارش درسته به این راحتی که میگی نمیشه دو درش کرد ، برای پیاده سازی الگوریتم ها حتما باید برنامه نویسی جاوا رو کامل یاد بگیرم تا بتونم الگوریتم ها رو پیاده سازی کنم ؟؟؟؟؟؟، من تاحالا پردازش تصویر کار نکردم ولی علاقه مندم که تو این زمینه شروع کنم ولی وقتی اسم جاوا اومد مردد شدم واسه این کار ،
                              نکنه میخواد تو گوشی موبایل پردازش رو انجام بدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
                                سلام به همه دوستان ، اطلاعاتی در مورد پردازش تصویر تو جاوا میخوام (منظورم اینه که به جای استفاده از متلب از کدهای جاوا استفاده بشه ) اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییی کنه
                                من میخوام پروژم رو پردازش تصویر بردارم ولی استاد م گیر داده از طریق جاوا باید انجام بدی :sad:
                                سلام ....................

پست شما با این تاپیک ادغام شده .. امــا در مورد پاسخ .. راستش الگوریتم که همون الگوریتمه .. منتهی زبان بیانش فرق میکنه .. یه بار VB هست ؛ یه بار C ؛ یه بار C++، یه بار MATLAB و یه بار JAVA .. لینک های زیر توی JAVA خیلی معروفن .. تقریبا میتونم بگم خیلی کار راه بنداز هستن .. میتونید از اونها استفاده کنید .. مخصوصا پیج Jerry .. مثال هاش خیلی خوبه .. موفق باشید ..

Jerry's Java Image Processing Pages

Processing Image Pixels using Java

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X