اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر پاور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر پاور

نوشته اصلی توسط ابزار دقیق(dariush)
    با سلام

خوب حالا که هر سه پایه به هم اتصال کوتاه شدند بایستی اپتوکوپلر شما اسیب دیده باشه به خازنهایی که به گیت ماس فت مربوط می شن توجه کن احتمال خراب شدن انها هم زیاد هستش.

موفق باشید
    با سلام اپتوکوپلر رو چه جوری با مولتی متر تست کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RASOOL1365
      با سلام اپتوکوپلر رو چه جوری با مولتی متر تست کنم؟
      با سلام

http://upload.kanakh.com/uploads/12950178032.jpg

این IC دارای دو بخش می باشد : فرستنده نوری که معمولا یک دیود نوری میآ‌باشد و بخش گیرنده نوری که یک فتوترانزیستوراست و بین این دو بخش هیچ جریان الکتریکی وجود ندارد و کاملا مجزا است و تنها به وسیله نور فتوترانزیستور را تحریک می کند. حالا طبق شکل که در لینک می بینید می توانید 1 ولت به قسمت دیود نوری ان بدهید و دو سر دیگر را با اهم متر اندازه گیری کنید. بایستی در حدود 200 تا 500 اهم باشد و زمانی که ولتاژ را قطع می کنید بایستی حدود 1 مگا اهم یا بیشتر باشد.

موفق باشید.
      هیچ چیز واقعا خراب نیست! حتی ساعتی که از کار افتاده دوبار در روز´زمان را درست نشان می دهد و امید سرابی است که اگر ناپدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bstar2
        خوب علت روشن نشدن لامپ نداشتن اتصال کوتاه در در پاور میباشد !
        شما با اتصال پایه 14 به پایه 15 پاور را راه اندازی مینمایید ؟
        http://www.meadow.net/Images/z_mbconatxmain.gif
        این پایه های 14 و15 تو همه جا یک سانه ؟(برا همه پاورا)
        این اتصال کوتاه یعنی این که پاور روشن میشه ؟؟؟
        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام خدمت همه ی دوستان
          جندسال پیش یه پاور داشتم که خراب شد عوضش کردم حال تصمیم گرفتم تعمیرش کنم یعنی بهش احتیاج ضروری پیدا کردم چند تا از خازن هاش(1000میکرو) را عوض کردم و قتی پین سبز ومشکی را اتصال میکنم روشن میشه تمام ولتاژها هم فیکس هستند فقط وقتی روی مادربورد سوارش میکنم با کلید پاور روشن نمیشه روی دوتا مادربورد امتحان کردم همینطوره . از مهندس های عزیز یاری می طلبم .

دیدگاه

سلام خدمت اساتید محترم...
            من یه پاور دارم که همینطور در شکل می بینید مقاومتی رو که دورش خط کشیدم قبلا جزغاله شده بود و از طریق نقشه های پاور تشخیص دادم که مقاومت 22 اهمی هستش و یک مقاومت 22 اهمی جایگزینش کردم اما بعد از اینکه پائر رو روشن کردم شرو کرد به دود کردن و فوری خاموشش کردم....می خواستم از استادید بپرسم که دلیلش چیه...!!!؟؟؟
            این طور که من نقشه های پاور فهمیدم این مقاومت متصل به پایه یکی از ترناس کوچیکا و تغایه ای سی C494P رو تامین می کنه...ولتاژ 5 ولت دو سر سیم VSB وجود داره...اما وقتی سیم سبز رو ئصل میکنم به زمین هیچ ولتاژی ندارم عملا...خازن ها و بقیه مدار سالم هستن از نظر ظاهری البته...دوستان چه پیشنهادی دارن برای درست شدن این پاور؟؟؟؟
            http://s5.picofile.com/file/8113051700/power.jpg

دیدگاه

با سلام

ای سی c494 رو عوض کن مشکل حل می شه علت دود کردن مقاومت اتصال کوتاه در داخل ای سی هستش .

موفق باشید.
              هیچ چیز واقعا خراب نیست! حتی ساعتی که از کار افتاده دوبار در روز´زمان را درست نشان می دهد و امید سرابی است که اگر ناپدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت.

دیدگاه

سلام به همه...منم یه پاور سوخته خریدم که وقتی با لامپ سری روشن میکنم لامپه به طور مداوم روشن میشه که یک خازن هم بووومببب ترکید
                دوستان خواهشا کمک...

دیدگاه

دوستان میشه نقشه قطعات پاور رو گیر آورد؟ پاور من یه قطعش ترکیده و معلوم نیست چیه

دیدگاه

سلام من یه پاور دارم که بر اثر رعد و برق سوخت و وقتی می زنم به برق از ایسی ka7500BD دود در میاد و یکی از پایه هاش رنگش عوض شده بر اثر حرارت و این پایه به منفی مدار در حالت تست دیود راه میده و بوق می زنه.
                    ولتاژ سیم بنفش هم 5 ولت نیست و حدود2.7 ولت هست حالا می خوام تعمیرش کنم نمی دونم کجاش سوخته فقط ایسی رو میدونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dariush1 نمایش پست ها
                      سلام

1-اگر به خازنهای خروجی توجه کنی می بینی که باد کرده اند اونها روعوض کن
                      2- بعد از تعویض خازن ها ورودی پاور رو با یک لامپ 100 فیلماندار سری کن و روشن کن بدون اینکه سیم سبز و مشکی را به هم وصل کنی یعنی در حالت استندبای ولتاِِِِِژ سیم بنفش رنگ رو بگیر بایستی 5 ولت داشته باشد اگر داشت استارت کن بایستی مشکل شما حل شود.
                      سلام
                      کلا در نداشتن 5 ولت استند بای کجای پاور باید چک بشه
                      لطفا گام به گام سفزمایید ممنون میشم

دیدگاه

ایسی خیلی هست ایسی پایه دار اغلب بیشتر از 8 پایه دارنئ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X