اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط far21 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید ما یک رسیو forsat9200داریم که همون ایکس کروز هستش یک بار خراب شد پسر خالم چند تا خازن که نه باد کرده بودن نه چیزی رو عوض کرد مشکلش حل شد تو عکس هم دورش رو خط کشیدم
    الان مشکلمون اینه رسیور رو بدون اینکه به ال ان بی دیش گردان وصل کنیم کار میکنه هنگ نمیکنه منو رو بزنم میاره فقط تصویر نداریم ولی اگه سیم رو به ال ان بی وصل کنیم تصویر بعد سی ثانیه اینا
    فریز میشه هنگ میکنه یا هم رستارت میشه روی لودر میمونه و دوباره از پشت دستگاه کلید رو خاموش روشن کنم میاد بالا تصویر میاد و بازم همون هنگ یا رستارت میشه. به نظرتون مشکل از چیه ممکنه از خازن تیونر باشه؟در ضمن هیچ نشتی یا پوف کردگی روی هیچ خاذنی دیده نمیشه ممنون میشم هر نظری داشتین رو عکس نشون بدید بگم پسر خالم عوض کنه مرسی
    اینجا که هستیم تعمیر کارا میگن ما ای استار اینا تعمیر میکنیم از این رسیورا سر در نمیاریم
    https://uploadkon.ir/uploads/5d7a09_26260409-203843.png
    با سلام،
    لینکی که گذاشتید باز نمیشه.
    چه خازن هایی تعویض شده؟ روی مین برد یا برد تغذیه ؟

دیدگاه

رو مین بورد عوض شدن
      برد تغذیه دست نخورده موند تقریبا دو سال پیش اینا بود عوض کردیم درست شد
      برد تغذیه دو تا خروجی 12 ولت و دو تا گرند داره تست گرفتم 12.14 ولت هر دو تا خروجی دارن
      یه سوزنم فشار دادم وسط ورودی فیش تیونر ولتاژ گرفتم 13.87 نشون داد
      جدیدترین ویرایش توسط far21; ۱۸:۰۷ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.

دیدگاه

https://up.20script.ir/file/9873-5d7...409-203843.png
        رو مین بورد عوض شدن
        برد تغذیه دست نخورده موند تقریبا دو سال پیش اینا بود عوض کردیم درست شد
        برد تغذیه دو تا خروجی 12 ولت و دو تا گرند داره تست گرفتم 12.14 ولت هر دو تا خروجی دارن
        یه سوزنم فشار دادم وسط ورودی فیش تیونر ولتاژ گرفتم 13.87 نشون داد
        موقع وصل شدن LNB یا موقع هنگ کردن ، ولتاژ خروجی برد تغذیه تغییری میکنه ؟

این مدل ها ( که اکثرا پنل VFD دارن ) خیلی مکافاتن ، خیلی هاشون RAM و CPU میسوزونن.
        محض اطمینان میتونید تمام خازن های الکترولیت روی مین برد و تمام رگولاتور های 1117 رو تعویض کنید ، هزینه زیادی نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

این مدل ها ( که اکثرا پنل VFD دارن ) خیلی مکافاتن ، خیلی هاشون RAM و CPU میسوزونن.
          محض اطمینان میتونید تمام خازن های الکترولیت روی مین برد و تمام رگولاتور های 1117 رو تعویض کنید ، هزینه زیادی نداره.
          الان تستش میکنم
          راستش میگن گرونه خود رسیورو قیمت گرفتم دویست هزار تومن میخرن بخوام همه خازنارو عوض کنم از خود رسیور گرونتر در میاد????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

تست کردم فیش رو که به رسیور وصل کردم هفت ثانیه بعدش رسیور روی کانال هنگ کرد همون طوری موند ولتاژ خروجی دی سی گرفتم درست بود

دیدگاه

تست کردم فیش رو که به رسیور وصل کردم هفت ثانیه بعدش رسیور روی کانال هنگ کرد همون طوری موند ولتاژ خروجی دی سی گرفتم درست بود
              متاسفانه من اینجوری نمیتونم کمک زیادی به شما بکنم لینک هایی هم که میزارین اصلا باز نمیشه..روی مین برد اصلی پایین تیونر یه رگلاتور ۳.۳ ولتی هست خرابی اون احتمال داره اون خراب شده باشه،،بعدشم شما که میگی تیونر ولتاژ داره شما یه ولتاژ داری،،من شده دستگاه اوردم همه ولتاژ ها درست بوده همین مشکل رو هم داشته با تعویض رگلاتور مشکل حل شد تازه رگلاتور هم ولتاژ خروجی دقیق ۳.۳ ولت داشت ولی موقع نصب فیش چون شدت جریان بیشتری تیونر میکشه میبینی قطعه کم میاره..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
                متاسفانه من اینجوری نمیتونم کمک زیادی به شما بکنم لینک هایی هم که میزارین اصلا باز نمیشه..روی مین برد اصلی پایین تیونر یه رگلاتور ۳.۳ ولتی هست خرابی اون احتمال داره اون خراب شده باشه،،بعدشم شما که میگی تیونر ولتاژ داره شما یه ولتاژ داری،،من شده دستگاه اوردم همه ولتاژ ها درست بوده همین مشکل رو هم داشته با تعویض رگلاتور مشکل حل شد تازه رگلاتور هم ولتاژ خروجی دقیق ۳.۳ ولت داشت ولی موقع نصب فیش چون شدت جریان بیشتری تیونر میکشه میبینی قطعه کم میاره..
                خیلی ممنون وقت گذاشتی همون خاذنارو عوض کردیم درست شد

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                  رسیور استارست 8989hd دارم که بعد از روشن شدن و مخصوصا بعد از اتصال کابل انتن هنگ میکنه دوستان اگر تجربه ای تو این زمینه دارن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. ضمن اینکه اخرین ورزن سافتور هم از طریق یو اس پی به رسیور منتقل کردم

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                    رسیور mediastar v500 بعد اینکه تنظیم کردم و کانال یابی شد و تصویر اومد دستگاهو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم سیگنالش قطع میشه و هیچی نشون نمیده
                    مشکل نرم افزاریه دوستان؟

دیدگاه

سلام دوستان بنده یه رسیور دارم بعد از حدود 20 ثانیه روی تصویر هنگ میکنه و هیچ دکمه ای عمل نمیکنه میکرو به شدت داغ میشه. در ضمن وقتی سیم تغذیه ی 20 ولت را جدا میکنم هیچ تاثیری رو کارش نداره

دیدگاه

یه رسیور مدیا استار که موقع آپدیت از طریق فلش هنگ کرده و آپدیت کامل نشده حالا به مشکل بوت خورده و تا لوگو بالا میاد و مرتب ریستارت میشه سعی کردم براش دوباره فایل آپدیت رو تزریق کنم روی حالت فلش میره اما فایل رو نمیشناسه با فایلهای مختلف و فرمت های مختلف و فلش های حجم مختلف و تغییر نام فایلها هم مشکل حل نشد پورت جلو و عقب هم فایده نداشت
                        دکمه ریست فکتوری هم داشت اونم جواب نداد
                        خواستم ic فلش رو پروگرام کنم دیدم ic فلش ۸ پایه که عموما برای فلش هست رو نداره
                        یه emmc دیدم که احتمال میدم فلش توی همونه
                        کسی از دوستان تجربه یا راه حلی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahman2412 نمایش پست ها
                          سلام دوستان بنده یه رسیور دارم بعد از حدود 20 ثانیه روی تصویر هنگ میکنه و هیچ دکمه ای عمل نمیکنه میکرو به شدت داغ میشه. در ضمن وقتی سیم تغذیه ی 20 ولت را جدا میکنم هیچ تاثیری رو کارش نداره
                          با سلام،
                          ولتاژ خروجی رگولاتور های روی مین برد رو بررسی کنید ، این مشکل اکثرا از خرابی رگولاتور 1117 هست.
                          در صورت درست بودن ولتاژ ها ، کریستال کنار CPU رو تعویض کنید ، در صورتی که مشکل همچنان وجود داشت ، مشکل از خود CPU هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajadkooti نمایش پست ها
                            یه رسیور مدیا استار که موقع آپدیت از طریق فلش هنگ کرده و آپدیت کامل نشده حالا به مشکل بوت خورده و تا لوگو بالا میاد و مرتب ریستارت میشه سعی کردم براش دوباره فایل آپدیت رو تزریق کنم روی حالت فلش میره اما فایل رو نمیشناسه با فایلهای مختلف و فرمت های مختلف و فلش های حجم مختلف و تغییر نام فایلها هم مشکل حل نشد پورت جلو و عقب هم فایده نداشت
                            دکمه ریست فکتوری هم داشت اونم جواب نداد
                            خواستم ic فلش رو پروگرام کنم دیدم ic فلش ۸ پایه که عموما برای فلش هست رو نداره
                            یه emmc دیدم که احتمال میدم فلش توی همونه
                            کسی از دوستان تجربه یا راه حلی داره؟
                            با سلام،
                            به نظر میرسه رسیور مد نظر شما از نوع اندرویدی هست که خب در اینصورت طبیعتا آیسی فلش 8 پایه ( NOR ) رو نداره.
                            از اونجایی که موقع آپدیت هنگ کرده هم به نظر میرسه بخش بوت لودر دچار مشکل شده و استفاده از راه های متداول بی فایده هست.
                            تنها راه اینه که آیسی EMMC رو با دامپ سالم پروگرم کنید.

دیدگاه

وقت بخیر ببخشید من یه ریسیور استارمکس a5+ دارم اولش همه فرکانس هارو میورد الان نزدیک نصف از فرکانس هارو نمیاره ریسیور ریست نرم افزاری کردم دوباره کانال یابی ولی بازم یسری فرکانس هارو نمیاره فقط سیگنال میده برای اون فرکانس های نمیاره کیفیت نمیاره به ریسیور تلویزیونم زدم همه فرکانسهارو اورد لطفا راهنمایی کنید از چی میتونه باشه با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abtinparsa نمایش پست ها
                                وقت بخیر ببخشید من یه ریسیور استارمکس a5+ دارم اولش همه فرکانس هارو میورد الان نزدیک نصف از فرکانس هارو نمیاره ریسیور ریست نرم افزاری کردم دوباره کانال یابی ولی بازم یسری فرکانس هارو نمیاره فقط سیگنال میده برای اون فرکانس های نمیاره کیفیت نمیاره به ریسیور تلویزیونم زدم همه فرکانسهارو اورد لطفا راهنمایی کنید از چی میتونه باشه با تشکر
                                با درود،،
                                ۴ تا خازن قسمت ثانویه برد منبع تغذیه و خازن پایین ایسی تیونر بر روی مین برد اصلی رو تعویض کنید مشکل بر طرف میشود..البته در بیشتر موارد با تعویض همون خازن های تغذیه مشکل حل میشه،،،موفق و پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X