اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام، رسیور ایکس کروزر مدل XDSR 280 HDMI با مشکلات هنگ کردن تصویر یا کارنکردن ریموت کنترل و کلیدهای پنل جلو، عدم سرچ-کانال یابی و بوت شدن بعد از بیست دقیقه...
    تمام خازن های الکترولیتی برد تغذیه , برد اصلی و حتی پنل جلو با خازن های JWCO سبز رنگ تعویض شدن و تمام مشکلات رسیور حل شد.
    فقط ولتاژهای برد تغذیه ۲۳ولت و ۱۲ولت زمانی که به برد اصلی وصل نیست ۲۲ و ۱۱ولت میشه، و زمانی که به برد اصلی وصله ولتاژها ۲۵ و ۱۱.۵ولت ثابت و بدون تغییر میمونه...
    _با توجه به حل شدن همه‌ی مشکلات بعد از تعویض خازن‌ها آیا ولتاژهای برد تغذیه درسته؟

سپاس فراوان

دیدگاه

درود
      مشکلی ندارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ACA27 نمایش پست ها
        سلام، رسیور ایکس کروزر مدل XDSR 280 HDMI با مشکلات هنگ کردن تصویر یا کارنکردن ریموت کنترل و کلیدهای پنل جلو، عدم سرچ-کانال یابی و بوت شدن بعد از بیست دقیقه...
        تمام خازن های الکترولیتی برد تغذیه , برد اصلی و حتی پنل جلو با خازن های JWCO سبز رنگ تعویض شدن و تمام مشکلات رسیور حل شد.
        فقط ولتاژهای برد تغذیه ۲۳ولت و ۱۲ولت زمانی که به برد اصلی وصل نیست ۲۲ و ۱۱ولت میشه، و زمانی که به برد اصلی وصله ولتاژها ۲۵ و ۱۱.۵ولت ثابت و بدون تغییر میمونه...
        _با توجه به حل شدن همه‌ی مشکلات بعد از تعویض خازن‌ها آیا ولتاژهای برد تغذیه درسته؟

سپاس فراوان
        با سلام و عرض ادب
        بله درست هست و مشکلی نداره

دیدگاه

درود
          نگران خیلی دقیق بودن ولتاژها نباشید، همینکه کار میکند نشان میدهد مشکلی نیست.

دیدگاه

سلام دوستان وقتتون بخیر
            اگر کسی رسیور iclass a9a9 در دسترسش هست ممنون میشم یه عکس از برد اصلی بفرسته برام
            یه سری خازن قبلاً عوض کردم و ظرفیت خودش نبوده و به اجبار با ظرفیت دیگه ای جایگزین کردم ، الان به مشکل خورده می‌خوام بدونم دقیقا ظرفیت خازن ها چی بود که با مدل اصلی جایگزین کنم

​​
            جدیدترین ویرایش توسط Ali0078; ۲۲:۳۰ ۱۴۰۵/۰۳/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali0078 نمایش پست ها
              سلام دوستان وقتتون بخیر
              اگر کسی رسیور iclass a9a9 در دسترسش هست ممنون میشم یه عکس از برد اصلی بفرسته برام
              یه سری خازن قبلاً عوض کردم و ظرفیت خودش نبوده و به اجبار با ظرفیت دیگه ای جایگزین کردم ، الان به مشکل خورده می‌خوام بدونم دقیقا ظرفیت خازن ها چی بود که با مدل اصلی جایگزین کنم

​​
              دوستان عکس اضافه کردم اون 4 تا خازنی که علامت زدم

دیدگاه

دوستان عکس اضافه کردم اون 4 تا خازنی که علامت زدم
                با درود خدمت شما دوست عزیز
                لطفا مشکل خودتون رو اعلام کنید،،،الان شما ظرفیت خازن هایی که علامت زدین رو میخواین یا اینکه سوال دیگه ایی دارید؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها

با درود خدمت شما دوست عزیز
                  لطفا مشکل خودتون رو اعلام کنید،،،الان شما ظرفیت خازن هایی که علامت زدین رو میخواین یا اینکه سوال دیگه ایی دارید؟؟؟
                  درود عزیز
                  بله ظرفیت خازن هارو میخواستم

دیدگاه

درود عزیز
                    بله ظرفیت خازن هارو میخواستم
                    همه رو ۲۵ولت ۲۲۰ میکروفاراد بزار
                    موفق و پیروز باشید

دیدگاه

درود وقت بخیر رسیور starmax a100 داریم
                      نوسان قدرت فرکانس داره و گاهی اوکیه چیکار باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Darkmind نمایش پست ها
                        نوسان قدرت فرکانس داره و گاهی اوکیه چیکار باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
                        درود
                        ابتدا باید از نبود پارازیت در محل نصب دیش مطمئن شوید. بعد از تنظیم دیش و ساعت LNB و اتصالات تا محل رسیور .اگر همه اینها درست بود باید خروجی ولتاژهای منبع تغذیه را زیر بار اندازه گیری کنید که درست باشند و در آخر باید از کارکرد صحیح تیونر مطمئن شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Darkmind نمایش پست ها
                          با درود فراوان خدمت شما دوست عزیز
                          همینجور که دوست و استاد عزیز جناب نیمدار فرمودن،اگر از سیم و اتصالات دیش اطمینان خاطر داری
                          با تعوبض خازن های قسمت ثانویه برد منبع تغذیه رسیور و همچنین خازن موجود در زیر ایسی تیونر رسیور که بر روی برد اصلی رسیور نصب شده مشکل به طور کامل بر طرف میشه
                          موفق و پیروز باشید...

https://s6.uupload.ir/files/min_990_bugatti_2_w34r.jpg
                          جدیدترین ویرایش توسط M.multii; ۰۷:۳۳ ۱۴۰۵/۰۴/۲۹.

دیدگاه

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید
                            یه رسیور ایکلاس بران اوردن جهت تعمیر رسیور روی چراغ قرمر مونده،منم از اونجایی که گفتم حتما ایسی فلش خالی کردخ دستگاه رو فلش کردم ولی جواب تداد
                            لازم به دکر است که تمام ولتاژهای دستگاه اوکی هست از تعذیه گرفته تا ولتاژ های روی برد اصلی..ازدوستان ایا کسی تجروبه ایی داره؟؟؟
                            ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس فراوان
                            مدل دستگاه ایکلاس K9K9 WIFI HD 3G هست..

دیدگاه

با درود
                              رسیور ای کلاس i35 دارم
                              مدتیه تصویر فریز میشه یا خود به خود ریست میکنه
                              خاذن های خروجی تغذیه رو هم عوض کردم ولی درست نشد
                              رو بعضی از کانالها مثل تپش یا بی بی سی بیشتر اتفاق میوفته
                              دوستان راهنمایی بفرمائید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X