سلام دوستان
تلوزیون ما هم شهاب هست و چند وقتی هست که دچار همین مشکل شده و البته بعلاوه اینکه در قسمت بالا ی تصویر یکسری خطوط سفید رنگ دیده میشه اگه میشه یه راهنمایی هم به من بکنید راستش رو بخواید تا حالا درش رو باز نکردم ترسیدم بزنم بدترش کنم!
سلام دوستان
تلوزیون ما هم شهاب هست و چند وقتی هست که دچار همین مشکل شده و البته بعلاوه اینکه در قسمت بالا ی تصویر یکسری خطوط سفید رنگ دیده میشه اگه میشه یه راهنمایی هم به من بکنید راستش رو بخواید تا حالا درش رو باز نکردم ترسیدم بزنم بدترش کنم!
سلام
مشکل اول :صدای صوت زیاد میتونه از خازنهای کنار هایولتاژ باشه یا از لحیم سردی پایه های هایولتاژ یا اطراف هایولتاژ.
مشکل دوم :خطهای سفید رنگ که بالای تصویر ظاهر شده از طبقه عمودی هستش و در کنار ایسی ورتیکال چند تا خازن هستن که باید اونا عوض بشن .
دوستان
صدای سوت از قسمت تغذیه تلویزیون هست . قسمت تغذیه تلویزیون رو چک کن و ببین خازنی نشتی نداشته باشه که حتما یکیش داره . عوضش کن . اگه هم نداشت توصیه من اینه که تمام خازن های بعد از چوک فرکانسی رو عوض کنی بعلاوه قسمت اسیلاتور تغذیه رو پیدا کن و یه خازن 22 میکروی الکترولیتی داره اونم حتما عوض کن
اگه اینایی که میگم رو بکنی حتما درست میشه
موفق باشی
من بالاخره امشب دل و زدم به دریا این تلوزیون رو باز کردم ( اوه اوه تنها چیزی که میبینم خاکه )
آقا این چقدر خوف انگیزه این های ولتاژم کدومشه به چی نباید دست بزنم ؟اصلا به چی میتونم دست بزنم ؟
یه خازن میبینم که باد کرده و سرش انگار سوراخ شده فکر کنم صداهه مال همین باشه این خازنه کنار به نظرم های ولتاژه یک چیزه استاونه ای که ازش یه سیم رفته به لامپ تصویر (اسم این سوکتش روی لامپ چیه ؟)
خوب من برای اینکه بتونم این خازن رو عوض کنم باید این برد و بکشم بیرون اما واقعا نمیدونم به کدوم سیم و سوکت میشه دست زد تا جداش کرد و بعد برد و بکشم بیرون
با سلام
آقا مجتبی اون خطوط سفید که میگی برا ما هم پیش اومده موقع روشن کردن زیاده ولی کم کم کم میشه نه
؟
ببین بگرد این آیسی رو پیدا کن KA2131 درش بیار وخازنهای اطرافشم عوض کن مشکل خطوط سفید بالای تصویر حل بشه
http://up98.org/upload/server1/01/y/27orq3kk63omlodo9qd.jpg :nice:
معلولیت محدودیت نیست
آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
آقا باور کن من اصلا نمیدونم به چی میتونم دست بزنم ،امان از این های ولتاژ (بابا من خیر سرم کارم برق صنعتیه انقدر اما واقعا میترسم به این دست بزنم)
نه اون خط ها میمونه ، نکته جالبش موقع تماشای فوتبال ، وقتی که توپ وارد این محدوده میشه تا زمانی که ازش خارج بشه این محدوده میشه میز تنیش انگار تلوزیون باخودش تنیس بازی میکنه !
دیدگاه