اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر تلویزیون شهاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر تلویزیون شهاب

سلام
    تلویزیون رو که روشن منم سوت میکشه از یه چیز مشکی صدا میاد مشکلش چیه :question:
    ازدوستان باتجربه تقاضای کمک می منم

پاسخ : تعمیر تلویزیون شهاب

سلام دوست عزیز
    به احتمال زیاد های ولتاژ لامپ تصویر ایراد پیدا کرده.
    تصویر داره تلویزیون؟؟؟؟
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

سلام دوست عزیز روی تلویزیون تصویر میاد

دیدگاه

پس هنوز دچار مشکل نشده
        اگه زیاد اذیت نمیکنه صداش نمی خواد عوض کنی
        هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

صدا زیاد هست مشکل چیه چه جوری درستش کنم
          با تشکر فراوان

دیدگاه

تا جایی که من میدونم باید تعویض بشه
            راه حل دیگه ای نداره

دیدگاه

سلام
              همان قطعه ای که صدا میده رو باید عوض کنم (چیز مشکی)

دیدگاه

اره

دیدگاه

سلام دوستان
                  تلوزیون ما هم شهاب هست و چند وقتی هست که دچار همین مشکل شده و البته بعلاوه اینکه در قسمت بالا ی تصویر یکسری خطوط سفید رنگ دیده میشه اگه میشه یه راهنمایی هم به من بکنید راستش رو بخواید تا حالا درش رو باز نکردم ترسیدم بزنم بدترش کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                    سلام دوستان
                    تلوزیون ما هم شهاب هست و چند وقتی هست که دچار همین مشکل شده و البته بعلاوه اینکه در قسمت بالا ی تصویر یکسری خطوط سفید رنگ دیده میشه اگه میشه یه راهنمایی هم به من بکنید راستش رو بخواید تا حالا درش رو باز نکردم ترسیدم بزنم بدترش کنم!
                    سلام
                    مشکل اول :صدای صوت زیاد میتونه از خازنهای کنار هایولتاژ باشه یا از لحیم سردی پایه های هایولتاژ یا اطراف هایولتاژ.
                    مشکل دوم :خطهای سفید رنگ که بالای تصویر ظاهر شده از طبقه عمودی هستش و در کنار ایسی ورتیکال چند تا خازن هستن که باید اونا عوض بشن .

اگه دست به تعمیر دارید راحت میشه تعویضشون کرد .

دیدگاه

دوستان
                      صدای سوت از قسمت تغذیه تلویزیون هست . قسمت تغذیه تلویزیون رو چک کن و ببین خازنی نشتی نداشته باشه که حتما یکیش داره . عوضش کن . اگه هم نداشت توصیه من اینه که تمام خازن های بعد از چوک فرکانسی رو عوض کنی بعلاوه قسمت اسیلاتور تغذیه رو پیدا کن و یه خازن 22 میکروی الکترولیتی داره اونم حتما عوض کن
                      اگه اینایی که میگم رو بکنی حتما درست میشه
                      موفق باشی
                      چو ایران نباشد تن من مباد

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم . احتمالا اگه تلویزیون خیلی قدیمی باشه 100 درصد آیسی هورزینتال سوزونده ( آیسی بزرگه که 3 پایه داره ) کنترلش کن که اتصال کوتاه نباشن
                        چو ایران نباشد تن من مباد

دیدگاه

با سلام مجدد خدمت اساتید

من بالاخره امشب دل و زدم به دریا این تلوزیون رو باز کردم ( اوه اوه تنها چیزی که میبینم خاکه )

آقا این چقدر خوف انگیزه این های ولتاژم کدومشه به چی نباید دست بزنم ؟اصلا به چی میتونم دست بزنم ؟

یه خازن میبینم که باد کرده و سرش انگار سوراخ شده فکر کنم صداهه مال همین باشه این خازنه کنار به نظرم های ولتاژه یک چیزه استاونه ای که ازش یه سیم رفته به لامپ تصویر (اسم این سوکتش روی لامپ چیه ؟)

خوب من برای اینکه بتونم این خازن رو عوض کنم باید این برد و بکشم بیرون اما واقعا نمیدونم به کدوم سیم و سوکت میشه دست زد تا جداش کرد و بعد برد و بکشم بیرون

کلا باید چیکار کنم ؟

دیدگاه

با سلام
                            آقا مجتبی اون خطوط سفید که میگی برا ما هم پیش اومده موقع روشن کردن زیاده ولی کم کم کم میشه نه
                            ؟
                            ببین بگرد این آیسی رو پیدا کن KA2131 درش بیار وخازنهای اطرافشم عوض کن مشکل خطوط سفید بالای تصویر حل بشه
                            http://up98.org/upload/server1/01/y/27orq3kk63omlodo9qd.jpg :nice:
                            معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

آقا باور کن من اصلا نمیدونم به چی میتونم دست بزنم ،امان از این های ولتاژ (بابا من خیر سرم کارم برق صنعتیه انقدر اما واقعا میترسم به این دست بزنم)

نه اون خط ها میمونه ، نکته جالبش موقع تماشای فوتبال ، وقتی که توپ وارد این محدوده میشه تا زمانی که ازش خارج بشه این محدوده میشه میز تنیش انگار تلوزیون باخودش تنیس بازی میکنه !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X