این روش توصیه شده در یک کتاب سیستم تلویزیون بود.بجای دست میتوان از سیم استفاده کرد. در هر صورت خازن نبایستی اتصال کوتاه بشه.
من که خودم سالها از این روش استفاده کردم و به مشکلی هم بر نخوردم.(از نظر علمی هم مشکلی نداره)
شما میشه از اون کتابی که میگید یک عکس بگیرید و بزارید؟!
در غیر این صورت با جوابهای غیر علمی دوستان رو گمراه نکنید.
من که خودم سالها از این روش استفاده کردم و به مشکلی هم بر نخوردم.(از نظر علمی هم مشکلی نداره)
شما میشه از اون کتابی که میگید یک عکس بگیرید و بزارید؟!
در غیر این صورت با جوابهای غیر علمی دوستان رو گمراه نکنید.
باتشکر
مشکلی ممکنه پیش نیاد ولی بخاطر جرقه و یا جریان زیاد عبوری اتصال کوتاه خازن مجاز نیست مثلا خازنهای الکترولیت موتور 220 ولت طبق دستور العمل نبایستی اتصال کوتاه کرد . کتاب فعلا در دسترس نیست ولی در اولین فرصت اسکنشو میزارم. اگر به اینترنت سری بزنید برای تخلیه خازن crt استفاده از مقاومت چند مگا اهم وات بالا توصیه شده و وات بالا هم نه بخاطر توان بلکه بخاطر سایز بزرگ بودن این مقاومت هاست تا امکان جرقه زدن نباشه .فیلمهای زیادی هم روی یوتیوب است How to discharge the TV high voltage capacitor?که قادر به دیدنش نیستم اگر کسی دید اینجا تعریف کنه.
For the CRT, use a high wattage (not for power but to hold off the high voltage which could jump across a tiny 1/4 watt job) resistor of a few M ohms discharged to the chassis ground
WARNING: Most common resistors - even 5 W jobs - are rated for only a few hundred volts and are not suitable for the 25kV or more found in modern TVs and monitors. Alternatives to a long string of regular resistors are a high voltage probe or a known good focus/screen divider network
اینهم سه دلیل برای اتصال کوتاه نکردن خازن
(هر نوع خازن)
Reasons to use a resistor and not a screwdriver to discharge capacitors:
It will not destroy screwdrivers and capacitor terminals.
It will not damage the capacitor (due to the current pulse).
It will reduce your spouse's stress level in not having to hear those scary snaps and crackles.
سلام
دوست عزیز زیاد بحثو پیچیده نکن اینجا نمیخوایم طراحی کنیم میخوایم تعمیر کنیم.مسئله اینجاست که من کاری رو که میگم بارها انجام دادم ولی شما از روی یه مقاله...به هر حال من قبول نمیکنم که برای اینکه یه خازن خدای نکرده خراب نشه(که نمیشه) بیایم خودمونو باهاش سری کنیم :eek:
احتیاجی هم نیست عکسی بزارید چون موضوع بحث عوض میشه.ممنون.
اگه یادتون باشه آخرین سری ، مشکلش خاموش شدن بود بعد از 10 دقیقه کار ، خودبخود خاموش میشد میخواستم بازش کنم که دیگه روز بعد که امدم امتحانش کردم دیدم که دیگه مشکلش نمیدونم که چی شد در به تخته خورد یا تخته به در ، که دیگه خاموش نمیشد !
اما باز دوباره امروز بازی درآورده ، کلا یه دقیقه هم روشن نمیشه ، روشن میشه تقریبا 30 ثانیه بعد خاموش میشه دوباره بعد از تقریبا 10 دقیقه بعد چراغ پاورش روشن میشه و آماده روشن شدن اما بعد از روشن شدن دوباره همون آش و همون کاسه .
چیزی که به ذهنم خودم میرسه ، فکر میکنم یه وریستوری اونجا احتمالا باعث این مشکل میشه !؟ نظرتون چیه ؟
ولی یه چیزی خدایش تو رشته باز کردن و بستن و تخلیه کردن های ولتاژ به درجه استادی رسیدم ! یه چند تا کلیپ دیدم در مورد تخلیه های ولتاژ کارای جالبی کرده بودن باهاش ، شاید یسری از این شیرین کاریا بکنم .
سلام اقا مجتبی
اونجا نیستم وگرنه به حساب این تلوزیونه میرسیدم :mrgreen:
ببین احتمال 99 درصد روی برد ترک یا لحیم سردی داری.تلوزیونو باز کن و پشت برد رو کاملا با تینر فوری بشور طوری که بتونی عکس خودتو توش ببینی اونوقت دنبال ترک بگرد...ضمنا اون کاری که دربارهBU508 گفتم کردی؟
آقا من این کاری رو که گفتید رو انجام دادم (اون BU508 رو هم همون موقع که گفتید درستش کردم )، اما یه مورد ،
آخرین بار قبل از این که بازش کنم یسری دیگه میخواستم چک کنم ببینم روشن میشه یا نه ، هر کاری کردم روشن نشد ، گفتم شاید فیوزش سوخته ! بازش که کردم دیدم ، بلللله ، فیوز شده عینهو ذغال !
فیوز رو درآوردم دیدم بله سوخته و از داخل قطع شده .
خلاصه بورد رو باز کردم ، شستم و همچین یخورده ریز شدم توش رفتم دنبال ترک ، چیز خاصی ندیدم ولی همینجوری بعضی ها رو که بنظرم مشکوک بود رو دوباره لحیم کردم .
حالا ، میخواستم بیام جای فیوز یه تیکه سیم بزارم ببینم روشن میشه یا نه ، اما با خودم گفتم شاید این سوختن فیوز حاکی از یه اتفاق مهم تو بورد باشه ، رفتم خروجی فیوز رو با اهم متر نسبت به زمین گرفتم مقاومت حول حوش 1 مگ رو نشون میداد ، رو تست دیود گزاشتم از هر طرف که میگرفتم هفت دهم ولت رو نشون میداد (فکر کنم به خاطر vdr باشه (درسته؟)) .
حالا با این تفاسیر بنظرتون فعلا یه سیم جای اون فیوز بزارم روشنش کنم یا نه ؟
ببین مجتبی جان همیشه وقتی داری رو یه تلوزیون خراب کار میکنی برقشو با یه لامپ 100 یا 200 سری کن و بده اینجوری اگه حتی اتصال کوتاه هم اتفاق بیفته فقط لامپت روشن میشه
وقتی فیوز سوخته باید موارد زیر رو حداقل چک کنی
1پل ورودی2 ترانزیستور تغذیه3 خازن ورودی 4 ترانزیستور های ولتاژ(bu508)
پس در نهایت یه تیکه سیم جای فیوز بزار ولی حتما از لامپ سری استفاده کن
سلام به همگی
دوستان ما ی تلوزیون 21 شهاب داریم
امشب داشتم فوتبال میدیدم که یکم برفک داشت خواستم آنتن رو اینورو اونور کنم که تصویر درست بشه
سوکت آنتن رو درآوردم دوباره وصل کردم همینکه وصل کردم ی اتصالی کرد و دیگه روشن نمیشه
فردا هم بازی ایرانه وقت هم ندارم ببرم درستش کنم
میشه کمک کنید
آیا میشه کاریش کرد
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
قبل از هر چیز باید لامپ تصویر رو تخلیه کنی یه پروب ولتمتر بردار اول یه سرش را به شاسی فلزی تلویزیون و به سرشم بکن زیر اون لاستیکیه که سیم های ولتاژ رفته تو لامپ بزن تا صدای تخلیه را بشنوی.البته بعضی تلویزیونا پس از خاموش شدن لامپشون تخلیه میشه ولی واسه احتیاط این کار را انجام بده.(در موادی که تلویزیون روشن نمیشه باید مواظب خازن 400 ولتی پل یکسوساز هم بود که میشه با زدن دوشاخه هویه به دوسر خازن تخلیش کرد.). حالا جای دیگش برق نداره.
سلام
میدونم تاپیک قدیمی رو بالا آوردم دیدن دوستان متخصص توش پست دارن گفتم یه راهتمایی بخوام .مدل تلوزیون همین مدل این دوستمون شهاب21 اینج هست .ظاهرا مشکلی نیست ولی وقتی یه فیلم که صحنه هایی داره که شب هست قابل دیدن نیست .نور خیلی کم هست نمیشه قشنگ تشخیص داد یکی از دوستان فرمودند لامپ تصویر داره برای همیشه میخوابه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید .وقتی بازش کردم 2 سه تا خازن باد کرده دور بر های ولتاز داشت یه بادکردگی جزیی ظاهرش که اینو نشون میداد .
معلولیت محدودیت نیست
آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
دیدگاه