اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

سلام
    یه چیزی بگم حل کنید
    من قبلا از اینادرست کردم
    این لیزر DVD رایتر خیلی حساسه زود می سوزه. اگه خواستین کبریت روشن کنید باید یک مدار درایور هم با یه ای سی lm317 بسازید. اینم لینک مدار
    http://www.loneoceans.com/labs/project445/

http://quequero.org/File:Laser_Diode_Driver.png

فقط به جای ولتاژ اوله 12 ولت وصل کنید بعد یه رادیات CPU پیدا کنید توش یه سوراخ ایجاد کنید و دیودو بزنید تو سوراخ بعد دیگه می سوزونه... خیلی باحاله
    اگه لیزر پر توان هم خواستن واسه درس کردنش پایم

دیدگاه

شما لیزر توان بالا هم ساختین؟! چه نوعی؟ ممنون میشم اطلاعاتی هم در اختیار من قرار بدید!

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
        من این لیزر رو با با دی وی دی رایتر LG درست کردم :applause:
        و با استفاده از عدسی لیزر های معمولی نورش را متمرکز کردم روی چوب کبریت ولی اتفاقی نیفتاد :angry:
        در ضمن ولتاژ 3.7 ولت باطری گوشی بهش وصل کردم . روشن می شود ولی خیلی داغ می کرد :eek:. به همین دلیل با یک مقاومت 10 اهمی سری کردم . اگه میشه راهنمایی کنید :cry2:
        با تشکر

دیدگاه

:smile:سلام دوستان.خسته نباشید.یه سوال دارم و اون اینه که نور لیزر نور مرئیه یا طول موج های دیگر؟قدرتش چقدره؟باتشکر فراوان از مطالبتون :rolleyes:
          majidshahjerayi@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_royal
            سلام دوستان عزیز
            من این لیزر رو با با دی وی دی رایتر LG درست کردم :applause:
            و با استفاده از عدسی لیزر های معمولی نورش را متمرکز کردم روی چوب کبریت ولی اتفاقی نیفتاد :angry:
            در ضمن ولتاژ 3.7 ولت باطری گوشی بهش وصل کردم . روشن می شود ولی خیلی داغ می کرد :eek:. به همین دلیل با یک مقاومت 10 اهمی سری کردم . اگه میشه راهنمایی کنید :cry2:
            با تشکر
            اگه کلاس 1 باشه هیچ اتفاقی نمیفته، چون اصلا توان لازم رو برای اونکار نداره و فقط مواد مخصوصی مثل مواد به کار رفته در دی وی دی رو میسوزونه، شاید بتونید روی یک دی وی دی خام باهاش بنویسید :icon_razz:

حداقل توان لازم مثلا برای روشن کردن کبریت از کلاس 2 به بالا هست که خطرناک هست و اصلا بهتون توصیه نمیکنم که برید دنبالش و انجامش بدید، قبلا خیلی ها اینکار ها رو انجام دادن و تصاویرش رو توی ایتنرنت قرار دادن، از اونها لذت ببرید. :biggrin:
            اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

از این لیزرها که همه جا هست یه searchهم تو بازار کن من مطمئنم پیدا میکنی.قیمتش هم زیاد نیست.
              در این دنیا فقط محال،محال است

دیدگاه

از لنز های AIXIZ میشه استفاده کرد که توی این فیلم استفاده کرده :wow:
                http://www.youtube.com/watch?v=zihZiGUKUS8
                و اگر یه سرچ کوچیک برنید میبینید که خیلی حرفه ای کار میکنه و عالی جواب میده :eek:

من خودم دونبال ای لنز هستم تو شهره ما که نبود ولی از بچه ها اگه کسی نزدیک امجد هست طبقه 3 یه مغازه هست تو کاره لیزره یه سئوال بکنه که داره یا نه و به همه خبر بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamadjavad810
                  ببخشید لینک که فیلتره
                  سلام
                  بیا دوست عزیز این هم یه لینک بی فیلتر

https://rapidshare.com/files/2987028...Hack_N_Mod.flv

دیدگاه

سلام دوستان .
                    کسی این لیزرو برا سوراخ کاری امتحان کرده ؟
                    این لیزر میتونه روی فیبر مدارچاپی سوراخ ایجاد کنه ؟؟
                    این لیزرهایی که میتونن سوراخ ایجاد کنن رو از کجا میشه گیر آورد و باید چند وات باشه که بتونه سوراخ کاری باهاش کرد؟
                    ممنونم
                    http://www.sharjweb.com/

دیدگاه

سوراخ کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟شوخی می کنی؟تو پستای اولی هم گفته شده که شما باید یه دقیقه این لیزرو رو یه بادکنک متمرکز کنی تا شاید بترکه،اونجور لیزری که بتونه فلزو سوراخ کنه باید فوق العاده قوی باشه و هزینش برابر دهها دستگاه CNC هست،ضمن اینکه نمی دونم اصلا تکنولوژی لیزر فعلی برای سوراخ کردن غیر فلزاتی مثل قسمت غیر مسی فایبر گلاس جواب میده یا نه؟فراموشش کن دوست عزیز
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

برای سوراخ کردن خود قیبر فکر کنم لیزر 5 یا 10 وات کافی باشه ولی برای سوراخکاری مس حتما مشکلات زیادی خواهید داشت
                        من با لیزر 80 وات خواستم روی فلز حکاکی کنم که بازتاب نورش لنز رو 3 تیکه کرد و روی فلز حتی یه لکه هم نیوفتاد این آزمایش 1 میلیون آب خورد برامون :cry2: .. البته الان لیزر هایی با توان کمتر برای حکاکی روی طلا استفاده میشن ولی سوراخ کردن فلز با لیزر های تو بازار رو من جایی ندیدم
                        زندگی پر ز وجود است ولی ..
                        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

بنده یک بار با لیزر 30 و 50 وات امتحان کردم سوراخ کاری برای فیبر مدار چاپی رو ولی حتی قل قلکشم نیومد
                          فکر کنم به خیلی بیشتر از این حرفها نیاز باشه برای این کار

کسی این دیود های لیزر داخل دی وی دی رایتر رو سراغ نداره که از کجا میشه تهیه کرد ؟
                          اخه یه دی وی دی دارم هنوز داره جون میده دلم نمیاد بازش کنم .

دیدگاه

درود.
                            ممنونم از جواباتون.
                            من تو قزوین یجا میشناسم که میگه میتونه فایبر رو سوراخ کنه حتی با ضخامت 10 میلی متر.
                            بهم گفت که اگه ضخامت بردت 1 میل باشه ؛ هر ثانیه یه سوراخ میزنه . اما اگه بردا رو رو هم بچینی تا ضخامت 10 میل بشه اونوقت هر سوراخ 10 ثانیه طول میکشه.
                            میخاستم بگم که این کار شدنیه اما طرف نمیزاره برم و دستگاشو ببینم .احتمالا واتش بالای 10 واته . اما از کجا میشه این لیزرها رو گیر آورد خدا میدونه.
                            دستگاه اون مغازه دار به صورت CNC هست که احتمالا جی کد رو که با پرتوس یا پروتل درآوردیمو میخاد. البته من اینجوری حدس میزنم.
                            بازم ممنونم.
                            http://www.sharjweb.com/

دیدگاه

من لیزر دی وی دی رایتر خراب گیگابایتمو دراوردم ولی نشد
                              I Found Myself In Wonderland

دیدگاه

من لیزر دی وی دی رایتر خراب گیگابایتمو دراوردم ولی خوب نشد.2 تا قطعه توی دستگاه بود یکیش لیزر بود اون یکی شبیه لیزر بود ولی وقتی تستش کردم که ببینم کدوم لیزره یکم نور قرمز داد بعدش دیگه روشن نشد :angry:!!!ولی اون یکی لیزر بود و کار میکنه ولی نورش پخشه و نمیشه چیزی باهاش سوزوند فقط دستمو که میچسبونم بهش یکم داغ میشه :cry:!نوری که از لیزر به دیوار میخوره پراکنده هست و یکدست نیست.چند تا لنز توی دی وی دی بود که دراوردم جلوشون گرفتم نور تو فاصله معینی متمرکز میشد ولی کانونش صاف و گرد نبود چون با دست عدسی را نگه داشته بودم،به عنوان لیزر معمولی خوب عمل میکنه ولی نورش تا 10 متر بیشتر نرفت،یک فیلم از اینترنت دانلود کردم لیزر دی وی دی رایتر ال جی را درمیاورد وصل میکرد به درایور ال ای دی که تو چراغ قوه بود و عدسی که برای چراق قوه بود سر جاش(یعنی جلوی جای ال ای دی ها) گذاشت،نور لیزرش خطی بود و اون مرد باهاش یک فیتیله روشن کرد و بعد 1 ثانیه ای بادکنک ترکوند!!! oo:
                                I Found Myself In Wonderland

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X