اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

http://iran-micro.com/index.php/cPath/224
    به این لینک نگاه کنید میشه با 100 میلی وات چیزی رو سوزوند ؟؟؟
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x.vu
      من لیزر دی وی دی رایتر خراب گیگابایتمو دراوردم ولی خوب نشد.2 تا قطعه توی دستگاه بود یکیش لیزر بود اون یکی شبیه لیزر بود ولی وقتی تستش کردم که ببینم کدوم لیزره یکم نور قرمز داد بعدش دیگه روشن نشد :angry:!!!ولی اون یکی لیزر بود و کار میکنه ولی نورش پخشه و نمیشه چیزی باهاش سوزوند فقط دستمو که میچسبونم بهش یکم داغ میشه :cry:!نوری که از لیزر به دیوار میخوره پراکنده هست و یکدست نیست.چند تا لنز توی دی وی دی بود که دراوردم جلوشون گرفتم نور تو فاصله معینی متمرکز میشد ولی کانونش صاف و گرد نبود چون با دست عدسی را نگه داشته بودم،به عنوان لیزر معمولی خوب عمل میکنه ولی نورش تا 10 متر بیشتر نرفت،یک فیلم از اینترنت دانلود کردم لیزر دی وی دی رایتر ال جی را درمیاورد وصل میکرد به درایور ال ای دی که تو چراغ قوه بود و عدسی که برای چراق قوه بود سر جاش(یعنی جلوی جای ال ای دی ها) گذاشت،نور لیزرش خطی بود و اون مرد باهاش یک فیتیله روشن کرد و بعد 1 ثانیه ای بادکنک ترکوند!!! oo:
      شما باید یکی از این لیزر های معمولی رو بگیرید و دیود لیزر داخلش رو در بیارید و دیود لیزر دی وی دی رایتر رو بزاری داخلش و با lm317 یه درایو براش بسازی که 250 تا 350 میلی آمپر جریان در ولتاژ 2.5 تا 3 ولت تولید کنه و بعد با جابجا کردن لنزی که سره همون ماژول هست می تونی متمرکزش کنی ، راستی تو این حالت خیلی داغ میشه حتما از هدسینگ استفاده کنم هم برای لیزر هم lm317 و میتونی برای تنظیم کردن درایو از چهار تا دیود 1n4001 و یک مقاومت 1 اهم استفاده کنی به جای لیزر که یک وقت نزنی بسوزونیش من خودم تو این هفته 4 تا سوزوندم بعد این راهو پیدا کردم و الان درایو رو دارم و لنگ دیود لیزر هستم چون دگه دی وی دی رایتر ندارم که نابودش کنم

حتما برای درایو یه مدار میزارم که استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
        http://iran-micro.com/index.php/cPath/224
        به این لینک نگاه کنید میشه با 100 میلی وات چیزی رو سوزوند ؟؟؟
        شدنش میشه ولی خیلی طول میکشه که بسوزونه و یه لنزه خیلی خوب مثل aixiz میخوتد که من خودم هنوز پیدا نکردم ، لیزر داخل دی وی دی رایتر 250 تا 300 وات هستش و با لنز همین لیزر های اسباب بازی هم کار میکنه ولی بهترین جواب رو زمانی میده که از همون ماژول لنز aixiz استفاده بشه چون میشه بدون پراکندگی نور تا اندازه یک تاره مو متمرکز کرد نورش رو تو یه فیلم دیدم با این ماژون میشه نور تا جای متمرکز کرد که فقد تو محل تمرکز سوزاندن ایجاد کنه و این یعنی یه لیزر عالی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikoomaram
          شما باید یکی از این لیزر های معمولی رو بگیرید و دیود لیزر داخلش رو در بیارید و دیود لیزر دی وی دی رایتر رو بزاری داخلش و با lm317 یه درایو براش بسازی که 250 تا 350 میلی آمپر جریان در ولتاژ 2.5 تا 3 ولت تولید کنه و بعد با جابجا کردن لنزی که سره همون ماژول هست می تونی متمرکزش کنی ، راستی تو این حالت خیلی داغ میشه حتما از هدسینگ استفاده کنم هم برای لیزر هم lm317 و میتونی برای تنظیم کردن درایو از چهار تا دیود 1n4001 و یک مقاومت 1 اهم استفاده کنی به جای لیزر که یک وقت نزنی بسوزونیش من خودم تو این هفته 4 تا سوزوندم بعد این راهو پیدا کردم و الان درایو رو دارم و لنگ دیود لیزر هستم چون دگه دی وی دی رایتر ندارم که نابودش کنم

حتما برای درایو یه مدار میزارم که استفاده کنی
          ممنون میشم اگه مدارو بزاری،نمیشه با رگولاتور 3.3 ولت LF33CV اینکارو کرد؟؟؟
          I Found Myself In Wonderland

دیدگاه

این لنز ها رو از کجا میشه گیر آورد؟دوستان جوان الکترونیک لیزر دیود تا 200 300 میلی وات هم داره فکر می کنم حدود 15 20 تومن باشه قیمتش
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              این لنز ها رو از کجا میشه گیر آورد؟دوستان جوان الکترونیک لیزر دیود تا 200 300 میلی وات هم داره فکر می کنم حدود 15 20 تومن باشه قیمتش
              فکر نکنم اینقدر گرون باشه آخه توی نت حدود 5 - 7 $ هستش و ما فقط به دیود نیاز داریم اینی که شما میگید درایو هم داره ما باید خودمون درایو کنیم
              راستش رو بخواهی خودم هنوز پیدا نکردم این لنز هارو یعنی وقت نکردم برم امجد ، طبقه آخر امجد و توی اولین کوچه بعده امجد 2تا مغازه هست که کاره لیزر میکنن

دیدگاه

اینم درایو برید حالشو ببرید و الکی دیود لیزر رو هم نسوزونین

[img]http://www.*****upload.com/do.php?img=10888[/img]

دیدگاه

ار درایور چیه بچه ها ؟
                  این لیزر ها چرا 3 تا پایه داره ؟
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                    ار درایور چیه بچه ها ؟
                    این لیزر ها چرا 3 تا پایه داره ؟
                    فقط دوتا از پایه ها مورد استفاده هستن

این برای دیود لیزرهای قرمز (DVD WR)

[img]http://www.*****upload.com/do.php?img=10978[/img]

این برای دیودهای لیزر آبی (Bule Ray)

[img]http://www.*****upload.com/do.php?img=10979[/img]

دیدگاه

کسی میدونه این دیود های بلو ری رو میشه از کجا تهیه کرد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                        کسی میدونه این دیود های بلو ری رو میشه از کجا تهیه کرد؟؟؟
                        فکر کنم توی امجد بشه پیدا کرد ، باید تو جاهای که لیزر. آینه و لنز و ..... میفروشن بگردی دونبالش یا این که یه optic xbox 360 بخری و دیود توش رو در بیاری

دیدگاه

[color=limegreen][color=purple][size=+2]با سلام به همه دوستان
                          من با این لیزر ها زیاد کار کردم و زیاد هم سوزوندم.
                          توی DVD رایتر 2 تا لیزر هست یکی برای CD با قدرت 100 تا 150 میلی وات و یکی برای DVD با قدرت 200 تا 400 میلی وات (بسته به سرعتش)
                          این لیزر ها بسیار به جریان حساسند و با جریان زیادی در حد نانو ثانیه میسوزند.
                          هر دو نوع لیزر میتونند یک چسب برق رو سوراخ کنند و ببرند.
                          لیزر CD با طول موج 784 نانومتر باید حد اکثر با 1.8V و 80mA روشن بشه و اون لیزر هایی که دوستان با 3.3 ولت روشن کردن درجا سوخته!
                          لیزر DVD با طول موج 650 نانومتر باید حد اکثر با 2.3V و 220mA روشن بشه و طبیعتا قدرتش از قبلی بیشتره!
                          در ضمن لیزر رایتر سالم بدرد این کار میخوره و رایتر های خراب فایده ندارن.
                          راستی من لیزر خالیشو سراغ دارم اگه کسی خواست رایترشو بدبخت نکنه :biggrin:

دیدگاه

خب من نمی خوام رایترمو بدبخت کنم ، این لیزر دیودا رو از کجا گیر بیاریم؟
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikoomaram
                              فکر کنم توی امجد بشه پیدا کرد ، باید تو جاهای که لیزر. آینه و لنز و ..... میفروشن بگردی دونبالش یا این که یه optic xbox 360 بخری و دیود توش رو در بیاری
                              جاانم؟!!!یه ایکس باکس نازنینو بدبخت کنیم برای یه لیزر 67 هزار تومنی؟ :eek: خب میریم خود لیزرشو جدا میخریم!!!
                              I Found Myself In Wonderland

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x.vu
                                جاانم؟!!!یه ایکس باکس نازنینو بدبخت کنیم برای یه لیزر 67 هزار تومنی؟ :eek: خب میریم خود لیزرشو جدا میخریم!!!
                                آقا چرا حرف دهنه آدم میزارین من کی گفتم یه ایکس باکس نازنینو نابود کنین ، گفتم اوپتیک ایکس باکس (لنز و دموتشکیلات توش ) و نیاز نیست بترکونی ایکس باکسو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X