من ساختم ولی برای دفع اول که 3.3 پاور رو بهش دادم روشن شد و لی برای دفعه دوم دیگه کار نکرد .
چند تا تست کردم حتی اگه دفعه اول هرچی بزاری کار می کنه . حتی 1 ساعت ولی داغ می شه ولی دفعه دوم دیگه کار نمی کنه . من برای لنز جمع کننده یه لیزر از سایت روبوایکیو خریدم 2500 تومن ته اون رو در آوردم شد یه لنز که حتی اگر یه ال ای دی بزاری جلوش نورش رو جمع می کنه .
سلام من یه رایتر سامسونگ رو باز کردم قسمت لنزش رو جدا کردم کلی عدسی جلوی لنزش بود خود لیزرش رو جدا کردم با لنز متمرکز کننده تست کردم ولی نورش قابلیت برش نداشت چیکار کنم؟؟؟؟؟
من رفتم تعمیر گاه الکترونیکی گفتم اپتیک های دور ریزت رو به من بده اونم یه مشما پر کرد داد البته هنوز وقت نکردم لیزر هاشو دربیارم تست کنم . شما هم برید تعمیر گاه به رایگان بگیرید این قدر پول مفت رو خرج نکنید. :bye
منم یک کیس داشتم که حسابی از دستش دلخور بودم برای همین آوردم هرچی بلای آسمانی و زمینی بود سرش آوردم :twisted:
CD & DVD رایتر اون رو کاملا تشریح کردم و از توش غنیمت جمع کردم :mrgreen:
واین لیزر هایی بود که از داخلش بیرون آوردم
مشگلی که پیش میاد اینه که داغ میکنه و نور متمرکزی نداره
اما لنز لیزر سوم رو در نیاوردم
به قول معروف آش رو گذاشتم با جاش بمونه :agree:
اینم نور متمرکز شدش با لنز خودش :biggrin:
در کل اونی که میخواستم و فکرش رو میکردم نشد :mrgreen:
راستی...با LM317 از 1.2 تا 12ولت بهش میدادم نمی سوخت :redface:
فقط اول کم نور و با ولتاژ متوسط پر نور و بعد از اون هرچی ولتاژ رو بیشتر میکردم نورش کمتر میشد :icon_razz:
اینقدر راجب برش با لیزر کلیپ دارم که نگو و نــپـــرس :rolleyes:
راستی اگه بچه های خوبی باشید قول میدم یه کلیپ براتون پلود کنم که با یک دستگاه لیزر یک شمش آهن با قطر 1سانتی متر رو برش میده :nice:
و اگه بعد از اون بازم احساس کنم خیلی خیلی بچه های خوبی هستین یک کلیپ دیگه میزارم که لیزر با سرعت زیاد مثل آب خوردن روی یک تیکه فیبر شکل های مختلفی رو میبره :applause:
پیشاپیش مرســــــــــی......... :nice: :nice: :nice: :nice:
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
یعنی واقعا هیچ کدومتون نتونستین یه چیزی بسوزونید . ! :eek:
CD & DVD رایتر اون رو کاملا تشریح کردم و از توش غنیمت جمع کردم :mrgreen:
مگه تو اونا DVD رایتر هم هست .؟
اگه دوستان واقعا میخوان نتیجه بگیرن ، همونطور که یکی دوتا از بچه هم تا حدودی گفتن :
1-باید حتما رو لنز DVD رایتر مانور بدید .(چون لیزر رایتر سی دی بخار نداره )
2-هر نوری که ازش در اومد مدنظر نیست . چون نور LED درایور ممکنه باشه و نه لیزر رایت کردن .
3-اون نور خیلی زیاده واس DVD هست / حالا هم رایت و هم رام . پس دیودی که نور کم میداد روش کار نکنید
3-DVD رایتر سر جمع 4 تا LED داره (البته تو 2تا پک 2 تایی) .روی اپتیک ال ای دی لیزر زیاد دم دست و تو دید تعبیه نشده . و در یه جای خیلی بسته است که باید حتما چند تا قطعه باز بشه تا تازه دیده بشه .
پس اونی که سه یا 4 تا سیم رفته تو استوانه که کاملا مشخصه ؛ لیزر نیست (واس پخشه )
سلام دوستان!!
دیروز که این تایپیک رو دیدم یاد dvd writer ام که خراب بود افتادم!! رفتم سراغش تشریحش کردم لیزرشو دراوردم یکم بهش ور رفتم روشن شد :wow:
اول با 2 ولت روشن کردم نورش خیلی کم بود گرفتمش نیم سانتی یه تیکه چسب برق (همین چسب مشکیا) هیچ اتفاقی نیوفتاد! کم کم ولتاژشو بردم بالا تا 2.5 که رسوندم نورش خیلی زیاد شد گرفتمش نزدیک چسب دود از چسبه بلند شد :wow: قشنگ چسب رو باهاش بریدم!! خیلی حال داد!! بعدش خواستم قدرتش بیشتر بشه بردم رو 3 ولت زیاد تغییر نکرد بعد خاموشش کردم که برم یه تیکه چوب بیارم رو اون امتحان کنم وقتی دوباره بهش ولتاژ وصل کردم دیگه روشن نشد! :cry2: :cry2: با همون 3 ولت مثل بقیه به لقاء الله پیوسته بود!! ولی همون چند لحظه خیلی حال داد فکر نمیکردم بتونه چیزیو بسوزونه!! دوباره میرم یکی گیر میارم امتحانش میکنم!
ماله من همینیه که جناب چمنی تو چند پست قبلی گذاشتن! همون اش با جاش دیود رو در نیاوردم اینی هم که ایشون جواب نگرفتن به خاطر این بوده که خیلی جسم رو از لیزر دور گرفتن باید .5 سانتیش یا کمتر باشه که نور به انداره نوک سوزن منعکس بشه :agree: وگرنه اصلا کار نمیده!
فقط دوستانی که میخوان امتحان کنن خیلی مراقب نورش باشن نورش خیلی زیاده و اصلا نباید مستقیم بهش نگاه کنن همچنین اصلا نباید ولتاژِ بیشتر از 2.5 بدن! البته ماله من بهترین ولتاژ براش 2.5 بود ولی اکثرا همین حدوده...
یه سوال:
این لیزر توانش چقدره؟ این لیزر های اماده (نه این اسباب بازیا اون بزرگ ها) که تو بازار هست که مثلا 100 میلی وات تا 300 میلی واتش (نمونه همون هایی که عکسش رو گذاشتن) میتونن چیزی رو بسوزونن؟؟
اگه بشه که من یکیش رو میخوام بگیرم کارای جالبی میشه باش کرد! جایی تو تهران میشناسین که تخصصی لیزر بفروشن؟
دیدگاه