اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پمپ باد با سیلندر گاز و متور یخجال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت پمپ باد با سیلندر گاز و متور یخجال

سر شوخی گفتم فروختیم تموم شد !! شما فکر کردی که خدا نکرده فوت شده !!
    این کل قضیه : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62978.0
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

[move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

:eek:
        قابل ذکر هستش که کپسول های اکسیژن تا 150 بار پر میشن بهتره بگم 20 برابر فشار این کپسول ها غیر قابل باوره !! :eek: :eek:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
          :eek:
          قابل ذکر هستش که کپسول های اکسیژن تا 150 بار پر میشن بهتره بگم 20 برابر فشار این کپسول ها غیر قابل باوره !! :eek: :eek:
          همین cngکه هر روز میزنیم پشت ماشین ودر واقع یک بمب متحرکه 200بار فشار داره

از شیلنگ عکس گذاشتید که من بگم چند خریدید :mrgreen:

راستی لوله های کمپرسور را خودتون لحیم کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟با چی ؟؟؟؟؟؟اکسی استیلن داشتید؟؟؟؟؟؟
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

اگر سر و ته کپسول رو جدا میکرد یه پایه خوشکل بهش جوش میدادی با رنگ ترو تمیز
            بهتر بود کسی متوجه نمی شد کپسول گازه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

اقا من چند تا سوال دارم!
              البته چندان ارتباطی به تاپیک نداره!
              1- کپسول های اکسیژن رو چند پر میکنن؟! چقدر حجم داره!؟ و اینکه خود کپسول چنده؟!!
              2-ایا نیتروژن و دی اکسید کربن هم کپسولی میفروشن؟!! اون چنده قیمتش؟!
              3-ایا این کپسولها سایز کوچکتر هم دارند؟!

دیدگاه

دوستان با موتور یخچال میشه گاز نیتروژن رو به نیتروژن مایع تبدیل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                  اقا من چند تا سوال دارم!
                  البته چندان ارتباطی به تاپیک نداره!
                  1- کپسول های اکسیژن رو چند پر میکنن؟! چقدر حجم داره!؟ و اینکه خود کپسول چنده؟!!
                  2-ایا نیتروژن و دی اکسید کربن هم کپسولی میفروشن؟!! اون چنده قیمتش؟!
                  3-ایا این کپسولها سایز کوچکتر هم دارند؟!
                  سلام
                  1 - مشهد تقریبا 3000 تا 6000 تومان البته غیر از هزینه حمل به کارخونه . حجمش هم متغیر هست من از 2 لیتر دیدم تا 8 لیتر . بزرگترش هم هست.
                  2 - نیتروژن رو هم بله . من توی همین جاهایی که لاستیک ماشن رو باد میکنم دیدم. از اونا بپرسی راهنماییت می کنن . ولی فکر نکنم دی اکسید کربن رو بتونی گیر بیاری. چون من یک شرکتی رو می شناسم که برای برش لیزرش به اون نیاز داشت و می گفت داخل پیدا نمی شه. ولی فکر کنم همین کپسول های خفه کن آتش رو که آتش نشانی برای خاموش کردن آتش ازش استفاده میکنه همون کپسول co2 هستش . غیر از اون گردی ها ......
                  3 - همونطور که قبلا گفتم من 2 لیتر اون با قابلیت تحمل فشار 200 بار رو دیدم. دیگه ک.چکتر از اون فکر کنم بشه همین قوطی های اسپری
                  تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                  دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                  مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                  حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

دوستان با موتور یخچال میشه گاز نیتروژن رو به نیتروژن مایع تبدیل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    فکر نمی کنم نه قدرتشو داره نه سوپاپ قوی خیلی .
                    نیتروژن 4/5 هوا رو تشکیل میده اگر به این راحتی مایع میشد برای گاز یخچال استفاده میشد به جای فرئون.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : ساخت پمپ باد با سیلندر گاز و متور یخجا&#1604

برای نیتروژن مایع دستگاه بزرگی لازمه
                      ظرفیت دستگاه : 6 لیتر در ساعت

خلوص نیتروژن تولیدی : > 95% + گاز نادر

دوره بازبینی عملکرد : هر 3000 ساعت کارکرد

مصرف آب خنک کننده : 1500 لیتر در ساعت

مصرف انرژی : 50 کیلو وات

منبع تغذیه انرژی : 360 تا 480 ولت ( سه فاز) – 50 تا 60 هرتز

روش شروع / خاتمه : خودکار با کلید قطع و وصل

حداقل فضای لازم : 6( متر طول ) × 5 ( مترعرض) × 5/3 ( متر ارتفاع)

وزن کل : 2500 کیلوگرم

دمای مجاز محیط عملکرد : حداکثر 45 درجه سانتیگراد

رطوبت نسبی مجاز محیط عملکرد :حداکثر 90%

ظرفیت مخزن نگهداری : 30 لیتر

میزان اغتشاش صوتی : dbA 70

دیدگاه

ایول علی آقا !!
                        من برای اورکلاک می خواستم گفتم شاید بشه !!
                        یخ خشک پیدا کردم کیلویی2500 تومن بعد حساب کردم اگر تا اصفهان بیاد میشه کیلویی 6000 تومن !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                          ایول علی آقا !!
                          من برای اورکلاک می خواستم گفتم شاید بشه !!
                          یخ خشک پیدا کردم کیلویی2500 تومن بعد حساب کردم اگر تا اصفهان بیاد میشه کیلویی 6000 تومن !!
                          هم یخ خشک اصفهان پیدا میشه هم نیتروژن مایع .برو تو فروم شهر سخت افزار که اکثرشون اور اصفهانی هستند ازشون بپرس بهتون آدرس میدهند.نیتروژن مایع یادمه یک زمانی خیابان شمس ابادی بود .نزدیک بیمارستان عیسی بن مریم .
                          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                            سلام
                            1 - مشهد تقریبا 3000 تا 6000 تومان البته غیر از هزینه حمل به کارخونه . حجمش هم متغیر هست من از 2 لیتر دیدم تا 8 لیتر . بزرگترش هم هست.
                            2 - نیتروژن رو هم بله . من توی همین جاهایی که لاستیک ماشن رو باد میکنم دیدم. از اونا بپرسی راهنماییت می کنن . ولی فکر نکنم دی اکسید کربن رو بتونی گیر بیاری. چون من یک شرکتی رو می شناسم که برای برش لیزرش به اون نیاز داشت و می گفت داخل پیدا نمی شه. ولی فکر کنم همین کپسول های خفه کن آتش رو که آتش نشانی برای خاموش کردن آتش ازش استفاده میکنه همون کپسول co2 هستش . غیر از اون گردی ها ......
                            3 - همونطور که قبلا گفتم من 2 لیتر اون با قابلیت تحمل فشار 200 بار رو دیدم. دیگه ک.چکتر از اون فکر کنم بشه همین قوطی های اسپری
                            مراکز فروش گاز که اکثرا اطراف شهر هستند انواع گازها را دارند .هیدروژن نیتروژن آرگون و.............

co2هم تو خود ایران تا دلتون بخواهد موجوده اینا کلی جوشکار هستند که روزی یدونه کپسول بزرگ (فکر کنم 25لیتر باشه)مصرف دارند .شاید برای کار لیزر یک خلوص خاصی نیاز باشه که تو ایران نباشه و گر نه co2معمولی همه جا هست .

اگر کپسول co2خیلی کوچیک نیاز دارید .از کپسول کلت وتفنگهای گازی استفاده کنید چون داخلش همون co2ریخته میشه در حد100سی سی یا حتی کوچکتر هم هست
                            ولتر

دیدگاه

ما تو شهر خودمون کارخونه داریم اما فقط گاز های اکسیژن (صنعتی - پزشکی) - نیتروژن و یه گاز دیگه هم هست که جوشکار ها برای برش استفاده می کنند اسمش یادم و نیست البته چند تا دیگه هم داره برای جاهای خاص تولید می کنه !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                                همین cngکه هر روز میزنیم پشت ماشین ودر واقع یک بمب متحرکه 200بار فشار داره

از شیلنگ عکس گذاشتید که من بگم چند خریدید :mrgreen:

راستی لوله های کمپرسور را خودتون لحیم کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟با چی ؟؟؟؟؟؟اکسی استیلن داشتید؟؟؟؟؟؟
                                10 تومن نه فشارش مهم بود
                                بله با هیتر لحیم کردم قیمت هیتر 40 تومن !!
                                اکسی استیلن چیه ؟
                                لحیم معمولیه !!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X