اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

خواهش می کنم
    از ابزار سرا هم قطعا آلمانی نیست .نوشته آلمانی منظورش اینه که برند آلمانیه(جنبه تبلیغاتی نوشته)
    خدمتتون عرض کردم اگر تنوع سایز مته براتون مهمه مته الماسه بوش را بخرید +مته آهن رونیکس
    اگر به سر پیچ گوشتی نیاز دارید یا اینکه حتما می خواهید مته آهن هم برند باشه ست ابزار سرا را بخرید
    اون ست گران تر سر پیچ گوشتی بیشتری داره اگر به سر پیچ گوشتی احتیاج ندارید ست ارزان تر 240تومنی را بخرید (همین که دیجی 266میده همه هم گفتند کیفیتش زیاد جالب نیست)
    نظرات این ست هم بخوانید همه گفتند چینی هست

با این رقم ها آلمانی نمیشه خرید تازه بخواهید زیاد هم هزینه کنید ظاهرا اصلا پیدا نمیشه

جاهایی که به پیچ داخل دیوار نیاز دارید و چیز قوی می خواهید رول بولت بخرید

به صورت قلاب دار برای نصب لوستر و.......هم هست

این رول پلاک را من مصرف نکردم اما چون طرف به خودش زحمت داده کمی طراحی را متفاوت کرده احتمالا کیفیتش بهتر از رول پلاکهای معمولی باشه
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر فراوان از محمد عزیز.....محمد جان زیاد تنوع مته برای من مهم نیست ...
      همین پک 5 عدد دیوالت از نظر کارایی برای من بس است.... اگر کیفیت را شما تایید میکنید بخرم
      مدل بوش که معرفی کرده بودید موجودی تمام شده و فقط این دیوالت مانده.... نظر شما چیست؟؟؟
      من فقط کیفیت کار برایم مهم است که با چند سوراخ کاری خراب نشود.......

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        سلام و عرض ادب و تشکر فراوان از محمد عزیز.....محمد جان زیاد تنوع مته برای من مهم نیست ...
        همین پک 5 عدد دیوالت از نظر کارایی برای من بس است.... اگر کیفیت را شما تایید میکنید بخرم
        مدل بوش که معرفی کرده بودید موجودی تمام شده و فقط این دیوالت مانده.... نظر شما چیست؟؟؟
        من فقط کیفیت کار برایم مهم است که با چند سوراخ کاری خراب نشود.......

سلام
        ارادت

بوش که هنوز موجوده

من چندین سال پیش بوش را خریدم راضی بودم دیوالت هم باید خوب باشه اگر اصلی باشه که ظاهرا با توجه به پارت نامبر اصلی هست (دیوالت استفاده نکردم که با قطعیت بگم).شما هر کدام را دوست دارید بخرید نهایت بد بود بفرستید برای من
        دیگه تو این وضع مملکت و ارزش پول ملی در مورد این وسایل مصرفی باید آزمون و خطا کرد یا اینکه 500هزار تومن برای 4تا دونه مته هزینه کنید (مته همه کاره های بوش ظاهرا آلمانی اصل هست)
        ولتر

دیدگاه

سلام مجدد به محمد خان عزیز.....
          دیشب در سبد خریدم موجودی صفر شده بود.... انگار دباره تامین موجودی شد....

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
          من چندین سال پیش بوش را خریدم راضی بودم دیوالت هم باید خوب باشه اگر اصلی باشه که ظاهرا با توجه به پارت نامبر اصلی هست (دیوالت استفاده نکردم که با قطعیت بگم).شما هر کدام را دوست دارید بخرید نهایت بد بود بفرستید برای من
          دیگه تو این وضع مملکت و ارزش پول ملی در مورد این وسایل مصرفی باید آزمون و خطا کرد یا اینکه 500هزار تومن برای 4تا دونه مته هزینه کنید (مته همه کاره های بوش ظاهرا آلمانی اصل هست)
          بله دقیقا حق با شماست و باید گرفت و تست کرد.....
          محمد عزیز این بوش 500 تومانی کدام است؟ لینک میتوانید بدهید ؟
          همان که فرمودید اصل است؟ بعد مثلا این 500 تومانی که میفرمایید خریدم..
          چه کار کنم که حدود چند سالی برایم خوب کار کند... نکات کلیدی برای نگهداری
          و مراقبت و روش درست سوراخ کردن را آموزش میدهید... تا مته عمرش بالا رود؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

محمد جان یک زحمتی میکشید... سایتهای آنلاینی که برندهای اصل را میفروشند معرفی کنید.؟؟؟؟
          مثلا بوش را کدام سایت آنلاین اصلش را میفروشد... یا دیوالت و یا متابو.... برای دستگاه و مته...؟؟؟
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

بله دقیقا حق با شماست و باید گرفت و تست کرد.....
            محمد عزیز این بوش 500 تومانی کدام است؟ لینک میتوانید بدهید ؟
            همان که فرمودید اصل است؟ بعد مثلا این 500 تومانی که میفرمایید خریدم..
            چه کار کنم که حدود چند سالی برایم خوب کار کند... نکات کلیدی برای نگهداری
            و مراقبت و روش درست سوراخ کردن را آموزش میدهید... تا مته عمرش بالا رود؟؟؟

محمد جان یک زحمتی میکشید... سایتهای آنلاینی که برندهای اصل را میفروشند معرفی کنید.؟؟؟؟
            مثلا بوش را کدام سایت آنلاین اصلش را میفروشد... یا دیوالت و یا متابو.... برای دستگاه و مته...؟؟؟
            همان مته های همه کاره که خودتون لینک گذاشتید بعضی افراد گفته بودند آلمانی هست پس احتمالا ستش هم آلمانی هست

از قیمتش و کامنتهای دیجی کالا حدس میزنم آلمانی باشه
            بهترین کار اینه در پرسش و پاسخ از فروشنده بپرسید ساخت کجاست .اگر گفت اصل آلمان هست و براتون فرستاد آلمانی نبود می تونید مرجوع کنید چون فروشنده گفته آلمانی هست.

البته شما که تهران هستید بهترین کار اینه حضوری بخرید قطعا در بازار پیدا میشه .

نظر من را بخواهید این ست حتی آلمانی هم باشه ارزش خرید برای من و شمای نوعی نداره به درد فردی می خوره صبح تا شب کارش با مته باشه به نظر من همون ست ساده دیوالت یا بوش را بخرید .4تا ست خراب کنید تازه میشه هم قیمت یدونه از این ستها تازه معمولی ها 5تا مته داره این ست همه کاره ها 4تا مته.

در توضیحات هم نوشته اصلا نباید از حالت چکشی برای این مته ها استفاده کرد .

کلا ابزارهای برشی وقتی زیاد داغ بشوند زود خراب میشوند برای همینه روی اره و دستگاه تراش و.............مایع خنک کننده ریخته میشه (آب صابون یا روغن و....) پس شما هم یا موقع سوراخ کردن دیوار هر بار سر مته را در آب بزنید یا در سوراخ کردن فلزات روغن یا آب روی قطعه کار بریزید .البته شوک دمایی که مته داغ بشه یک دفعه بزنید تو آب برای مته خوب نیست از اول سوراخ کاری مته باید خنک بشه
            به دریل هم فقط فشار عمودی وارد کنید که مته نشکنه یا خم نشه.اکثرا(نه همیشه)مته های خوب شکننده هستند و اگر نیرو عمودی نباشه به راحتی میشکنه

بوش را از ابزارسرا یا نمایندگی های فروشش بخرید
            دیوالت هم از ابزار سپه یا نمایندگی ها
            میلواکی و aegهم از شرکت اطلس کوشا و نمایندگی هاش

از فروشگاه های مرزی و بانه ای هم اصلا ابزار نخرید 99درصد تقلبی هست.

اینکه کدام سایتها اصلی می فروشند من نمی دونم اما اکثرشون ادعا دارند اصلی می فروشند بهتره تا ابزار خودتون را انتخاب کردید با شرکت تماس بگیرید و ببینید فروشگاه آنلاینی را تایید می کنند یا نه
            ولتر

دیدگاه

همان مته های همه کاره که خودتون لینک گذاشتید بعضی افراد گفته بودند آلمانی هست پس احتمالا ستش هم آلمانی هست

از قیمتش و کامنتهای دیجی کالا حدس میزنم آلمانی باشه
              بهترین کار اینه در پرسش و پاسخ از فروشنده بپرسید ساخت کجاست .اگر گفت اصل آلمان هست و براتون فرستاد آلمانی نبود می تونید مرجوع کنید چون فروشنده گفته آلمانی هست.

البته شما که تهران هستید بهترین کار اینه حضوری بخرید قطعا در بازار پیدا میشه .

نظر من را بخواهید این ست حتی آلمانی هم باشه ارزش خرید برای من و شمای نوعی نداره به درد فردی می خوره صبح تا شب کارش با مته باشه به نظر من همون ست ساده دیوالت یا بوش را بخرید .4تا ست خراب کنید تازه میشه هم قیمت یدونه از این ستها تازه معمولی ها 5تا مته داره این ست همه کاره ها 4تا مته.

در توضیحات هم نوشته اصلا نباید از حالت چکشی برای این مته ها استفاده کرد .

کلا ابزارهای برشی وقتی زیاد داغ بشوند زود خراب میشوند برای همینه روی اره و دستگاه تراش و.............مایع خنک کننده ریخته میشه (آب صابون یا روغن و....) پس شما هم یا موقع سوراخ کردن دیوار هر بار سر مته را در آب بزنید یا در سوراخ کردن فلزات روغن یا آب روی قطعه کار بریزید .البته شوک دمایی که مته داغ بشه یک دفعه بزنید تو آب برای مته خوب نیست از اول سوراخ کاری مته باید خنک بشه
              به دریل هم فقط فشار عمودی وارد کنید که مته نشکنه یا خم نشه.اکثرا(نه همیشه)مته های خوب شکننده هستند و اگر نیرو عمودی نباشه به راحتی میشکنه

بوش را از ابزارسرا یا نمایندگی های فروشش بخرید
              دیوالت هم از ابزار سپه یا نمایندگی ها
              میلواکی و aegهم از شرکت اطلس کوشا و نمایندگی هاش

از فروشگاه های مرزی و بانه ای هم اصلا ابزار نخرید 99درصد تقلبی هست.

اینکه کدام سایتها اصلی می فروشند من نمی دونم اما اکثرشون ادعا دارند اصلی می فروشند بهتره تا ابزار خودتون را انتخاب کردید با شرکت تماس بگیرید و ببینید فروشگاه آنلاینی را تایید می کنند یا نه
              بینهایت ممنون و متشکر محمد عزیز....
              محمد جان برای سوراخ کاری بتون شما از چه توانی بالاتر را تایید میکنید؟ مثلا یک سری دریل های چکشی
              هستد که توان 400 وات داشته و قیمتی مناسب دارند... آیا میتوان یک برند خوب با توان کم خریداری کرد یا
              باید توان بالاتر با برند ارزانتر خریداری کرد.... مثلا رونیکس توان 800 وات با مثلا دیوالت توان 400 وات یک قیمت
              است.... یا مثلا توسن 1100 وات با ماکیتای 400 وات در یک رنج قیمت.... من این را برای استفاده شخصی
              میخوام و مثلا آهن و چون و پلاستیک و گاهی هم دیوار گچی و سیمانی و حتی کاشی بخواهم سوراخ کنم
              400 وات چکش دار خوب هست؟؟؟؟ 400 وات توان ماکیتای پدر است که در دیوار مشکل داشت... ولی آن ماکیتا
              دریل معمولی بود و چکش نداشت... حال توان 400 چکش دار را خریداری کنم مشکل سوراخ کاری حلی میشود؟
              سوال دیگر: برای مدل دریل های چکشی سه نظام اتوماتیک خریداری کنم؟؟؟؟مشکلی ندارد؟؟؟؟؟
              یک دریل شارژی + پیچ گوشتی قوی حدود 40 نیوتون متر میتونید معرفی کنید که ارزان باشد و مثلا پیچ رول
              پلاک دیوار بتنی را هم سفت کند.... این مدلهای کوچک فقط چوب را پیچ میکنند.... با پیچهای وسایل برقی
              را میبندند..... با تشکر...

دیدگاه

سلام.
                من توسن ۷۵۰ وات چکشی دارم که کار راه اندازه ولی در*اون حد قوی نیست شما هم اگه برای کار های معمولی میخواید بهتره همون ۷۵۰ وات تهیه کنید چون ۴۰۰ چندان جالب به نظر نمیاد.
                برای سوراخ کاری کاشی و سیمان باید از دریل الماسه استفاده بشه وگر نه چندان به دریل ربطی نداره..
                یکی هم شما دریل چکشی میخواید یا بتن کن؟

دیدگاه

بینهایت ممنون و متشکر محمد عزیز....
                  محمد جان برای سوراخ کاری بتون شما از چه توانی بالاتر را تایید میکنید؟ مثلا یک سری دریل های چکشی
                  هستد که توان 400 وات داشته و قیمتی مناسب دارند... آیا میتوان یک برند خوب با توان کم خریداری کرد یا
                  باید توان بالاتر با برند ارزانتر خریداری کرد.... مثلا رونیکس توان 800 وات با مثلا دیوالت توان 400 وات یک قیمت
                  است.... یا مثلا توسن 1100 وات با ماکیتای 400 وات در یک رنج قیمت.... من این را برای استفاده شخصی
                  میخوام و مثلا آهن و چون و پلاستیک و گاهی هم دیوار گچی و سیمانی و حتی کاشی بخواهم سوراخ کنم
                  400 وات چکش دار خوب هست؟؟؟؟ 400 وات توان ماکیتای پدر است که در دیوار مشکل داشت... ولی آن ماکیتا
                  دریل معمولی بود و چکش نداشت... حال توان 400 چکش دار را خریداری کنم مشکل سوراخ کاری حلی میشود؟
                  سوال دیگر: برای مدل دریل های چکشی سه نظام اتوماتیک خریداری کنم؟؟؟؟مشکلی ندارد؟؟؟؟؟
                  یک دریل شارژی + پیچ گوشتی قوی حدود 40 نیوتون متر میتونید معرفی کنید که ارزان باشد و مثلا پیچ رول
                  پلاک دیوار بتنی را هم سفت کند.... این مدلهای کوچک فقط چوب را پیچ میکنند.... با پیچهای وسایل برقی
                  را میبندند..... با تشکر...
                  خواهش می کنم

من خودم یدونه بوش 420وات دارم (اصلا نمی دونستم چند وات امشب روش را نگاه کردم) یدونه هم 1100وات .در سوراخ کاری دیوار 1100واتی نهایت 30درصد سریع تر سوراخ می کنه

سوراخ کاری بتن رابطه مستقیم داره با سرعت دریل و تعداد ضربه ای که میزنه اون مدل بوش 1100وات 51هزار ضربه میزنه این بوش 600واتی 44800تا پس تفاوت زیادی ندارند

اما کاملا با جناب aieموافقم دیگه دوره دریل 400واتی گذشته حداقل 600-700وات را بخرید

سه نظام اتوماتیک خوب راحت تره اما گرون تره .اگر برند دریل درست حسابی باشه سه نظام اتوماتیک هم در چکشی هیچ مشکلی نداره

سینا جان 40نیوتن کم نیست مثلا این دریل را من دو سال داشتم بعد فروختم خیلی هم عالیه و چکشی هم داره باتری هاش هم سامسونگ کره هست اما 35نیوتن هست قیمتش هم که می بینید بالا هست تازه بخواهید برند بخرید حدود 2برابر این باید پول بدهید

کلا دریل شارژی سری 86رونیکس خیلی خوبه و جواب خودشو پس داده سری 80 را زیاد با کیفیت نساختند برای همین قیمتش خیلی ارزون تر از 86 هست

اون پیچ گوشتی کوچیک ها 5نیوتنی چوب هم حتی کمی کلفت باشه نمی تونه ببنده من که بوش هم دارم امتحان کردم. از پس بستن پیچ در چوب ضخیم بر نیامد
                  جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۱:۲۹ ۱۳۹۹/۰۳/۲۵.
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
                    سلام.
                    من توسن ۷۵۰ وات چکشی دارم که کار راه اندازه ولی در*اون حد قوی نیست شما هم اگه برای کار های معمولی میخواید بهتره همون ۷۵۰ وات تهیه کنید چون ۴۰۰ چندان جالب به نظر نمیاد.
                    برای سوراخ کاری کاشی و سیمان باید از دریل الماسه استفاده بشه وگر نه چندان به دریل ربطی نداره..
                    یکی هم شما دریل چکشی میخواید یا بتن کن؟

سلام و تشکر برای پاسخ به سوال بنده... فکر کنم اسم شما علی آقا باشه یا دارم اشتباه میکنم
                    من از خرید بتن کن پشیمان شدم چون پولی که من دارم (ماکزیمم 1 تومان) برای بتن کن چیز جالبی در
                    نخواهد آمد..... پس روی به دریل چکشی آوردم...... دریلی میخواهم که برند خوبی باشد و از همه مهمتر کیف
                    داشته باشد... مثلا چسب حرارتی اشتاینل دو مدل کیف دار و بدون کیف داشت که حدود فکر کنم 100 تومان
                    اختلاف داشت و من اشتباه کردم و بدون کیف آن را برداشتم که حالا مشکل وسیله بدون جعبه را درک میکنم
                    خلاصه با خودم گفتم یک قدرت پایینتر با برند و آپشنهای بهتر بردارم....مخصوصا دیوالت زرد که بد جوری دل من را بده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خواهش می کنم

من خودم یدونه بوش 420وات دارم (اصلا نمی دونستم چند وات امشب روش را نگاه کردم) یدونه هم 1100وات .در سوراخ کاری دیوار 1100واتی نهایت 30درصد سریع تر سوراخ می کنه

سوراخ کاری بتن رابطه مستقیم داره با سرعت دریل و تعداد ضربه ای که میزنه اون مدل بوش 1100وات 51هزار ضربه میزنه این بوش 600واتی 44800تا پس تفاوت زیادی ندارند

اما کاملا با جناب aieموافقم دیگه دوره دریل 400واتی گذشته حداقل 600-700وات را بخرید

سه نظام اتوماتیک خوب راحت تره اما گرون تره .اگر برند دریل درست حسابی باشه سه نظام اتوماتیک هم در چکشی هیچ مشکلی نداره

سینا جان 40نیوتن کم نیست مثلا این دریل را من دو سال داشتم بعد فروختم خیلی هم عالیه و چکشی هم داره باتری هاش هم سامسونگ کره هست اما 35نیوتن هست قیمتش هم که می بینید بالا هست تازه بخواهید برند بخرید حدود 2برابر این باید پول بدهید

کلا دریل شارژی سری 86رونیکس خیلی خوبه و جواب خودشو پس داده سری 80 را زیاد با کیفیت نساختند برای همین قیمتش خیلی ارزون تر از 86 هست

اون پیچ گوشتی کوچیک ها 5نیوتنی چوب هم حتی کمی کلفت باشه نمی تونه ببنده من که بوش هم دارم امتحان کردم. از پس بستن پیچ در چوب ضخیم بر نیامد
                    سلام مجدد محمد عزیز.... تشکر برای پاسخهای خوبتون....
                    یعنی میفرمایید که 400 وات را کنار بگذارم حتی یک برند خوب باشد؟؟؟؟
                    پس باید روی بیاورم به برندهای چینی مثل توسن و کرون و رونیکس و 800
                    وات آن را خریداری کنم.... دیوالت هم بشود آرزو حق با شما اساتید است
                    چرا قیمت ابزار رابطه مستقیم با توان آن دارد ... پس بی دلیل نبوده که توان
                    بالاتر را طراحی کردند... حتما نیاز بوده که طراحی شده و توان کمتر در جاهایی
                    کم میاورده و روی به توان بالاتر آوردند... در مورد پیچگوشتی با این قیمتها و بی
                    استفاده بودن مدلهای کم توان .... فکر کنم باز باید مثل سالهای قبل ... بیخیال
                    آن شوم.....حال می فهمم که چرا در دلار 1000 و 3500 ... هر بار از خرید
                    پیچگوشتی منصرف شده ام.....

دیدگاه

سلام مجدد محمد عزیز.... تشکر برای پاسخهای خوبتون....
                      یعنی میفرمایید که 400 وات را کنار بگذارم حتی یک برند خوب باشد؟؟؟؟
                      پس باید روی بیاورم به برندهای چینی مثل توسن و کرون و رونیکس و 800
                      وات آن را خریداری کنم.... دیوالت هم بشود آرزو حق با شما اساتید است
                      چرا قیمت ابزار رابطه مستقیم با توان آن دارد ... پس بی دلیل نبوده که توان
                      بالاتر را طراحی کردند... حتما نیاز بوده که طراحی شده و توان کمتر در جاهایی
                      کم میاورده و روی به توان بالاتر آوردند... در مورد پیچگوشتی با این قیمتها و بی
                      استفاده بودن مدلهای کم توان .... فکر کنم باز باید مثل سالهای قبل ... بیخیال
                      آن شوم.....حال می فهمم که چرا در دلار 1000 و 3500 ... هر بار از خرید
                      پیچگوشتی منصرف شده ام.....
                      سلام
                      ارادت

دیوالت که 700واته اصلا فکر نکنم 400وات در بازار موجود داشته باشه میشه لینک بدهید تا بررسی کنیم

با توجه به اینکه شما با یک میلیون نمی توانید بوش آلمان یا سویس بخرید اتفاقا همین دیوالت اگر حتما برند می خواهید بخرید خوبه

عرض کردم حدود 30 درصد 1100واتی سریعتر هست یعنی اینکه اگر سوراخی را شما با 400واتی 30ثانیه میزنید فکر نکنید با دریل 1200واتی میشود در 10ثانیه زد قطعا قوی تر باشه سریعتره اما رابطه خطی بین سرعت سوراخ زدن در مصالح و توان دریل نیست.

از اینها گذشته دریلهای با وات بیشتر که گریبکسی هم هستند گشتاور بیشتری هم دارند و در سوراخکاری فلزات یا چوبهای ضخیم گشتاور خیلی مهمه

بله اون پیچ گوشتی های کوچیک به درد تعمیرات رادیو ضبط و کامپیوتر و پرینتر و امسال اینها میخوره
                      ولتر

دیدگاه

سلام
                        ارادت

دیوالت که 700واته اصلا فکر نکنم 400وات در بازار موجود داشته باشه میشه لینک بدهید تا بررسی کنیم

با توجه به اینکه شما با یک میلیون نمی توانید بوش آلمان یا سویس بخرید اتفاقا همین دیوالت اگر حتما برند می خواهید بخرید خوبه

عرض کردم حدود 30 درصد 1100واتی سریعتر هست یعنی اینکه اگر سوراخی را شما با 400واتی 30ثانیه میزنید فکر نکنید با دریل 1200واتی میشود در 10ثانیه زد قطعا قوی تر باشه سریعتره اما رابطه خطی بین سرعت سوراخ زدن در مصالح و توان دریل نیست.

از اینها گذشته دریلهای با وات بیشتر که گریبکسی هم هستند گشتاور بیشتری هم دارند و در سوراخکاری فلزات یا چوبهای ضخیم گشتاور خیلی مهمه

بله اون پیچ گوشتی های کوچیک به درد تعمیرات رادیو ضبط و کامپیوتر و پرینتر و امسال اینها میخوره

محمد خان برای مثال عرض کردم.... من فقط دو مدل دیوالت در شهرک صنعتی دیدم که
                        یکی چکشی و دیگری بتن کن بود و بالای 1500 قیمت داشت عرض کردم که از رنگ و
                        کیفیت بدنه اش خوشم اومد و دلم را برد.... با خودم فکر کردم یک توان پایین بخرم
                        و مثلا دیوالت یا بوش باشه هم قیمت مثلا توسن 800 وات... خوب اگر خوب نیست
                        نظرتون در مورد توسن نیم تنه فلزی چیه محمد خان؟؟؟زیر 1000 تومان بی زحمت
                        من را راهنمایی کنید.....

دیدگاه

آخ جون ابزار
                          سینا جان نیتت چند تا صفحه هست برای این تاپیک؟؟؟
                          من خودم عشق ابزار هستم و زیاد هزینه میکنم براش چون اعتقاد دارم ابزار رفیق آدمه
                          بذار فرصت شداز ابزار هایی که دارم و استفاده میکنم و از مواردی که توی مغازه هم هست یه سری پست میذارم
                          جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۰:۵۵ ۱۳۹۹/۰۳/۲۶.

دیدگاه

سلام اشکان جان گل گلاب..... دلمون براتون تنگ شده بود برادر.....چه خبر از کاسبی
                            در مورد میزان صفحات تایپ باید از اساتید و معلمان سایت سوال کنید که چه برنامه هایی
                            برای این تاپیک دارند...مثل محمد خان (استاد ابزار سایت)... من اینجا شاگرد هستم....
                            بله ابزار در دل همه ما الکترونیکی ها و فنی ها جا داره... اشکان جان خوشحال میشیم عکس قرار دهید... یک تبلیغی
                            برای فروشگاه ECA شهر راز میشه و ما دوستان هم استفاده میکنیم و سوالی هم بود می پرسیم و شما و اساتید
                            جواب میدهید و ما بهره و استفاده میبریم.....

دیدگاه

محمد جان سرور سایت خیلی مشکل داره.... به سختی میشه پست زد
                              محمد خان سلام.... با زحمتای ما برادر؟؟؟
                              محمد عزیز فرق دریل های نیم تنه فلزی و تمام پلاستیکی در چیست؟
                              مثلا همین توسن دو مدل تمام پلاستیکی و نیم تنه فلزی دارد... شما
                              یادم هست در جایی فرموده بودید نیم تنه فلزی بهتر است ....

دیدگاه

سلام ارادت سینا خان انجمن از صبح برای من درست کار نمی کنه نقل قول نمی تونم بکنم ابزارهای پاسخ هم هیچکدام را ندارم به نظر من تا 1240بودجه خودتون را بالا ببرید این را بخرید https://www.digikala.com/product/dkp...%AF%D9%84-2221 البته اگر تو بازار بگردید احتمال زیاد در حد همون یک میلیون هم بتونید بخرید مثلا یک تماس با اینجا داشته باشید اگر واقعا 970می فروشه ازش بخرید https://www.abzargold.ir/Product/350...AF%D9%88%D8%B1 اگر اینجا 970نفروخت و قطعا می خواهید زیر یک میلیون باشه اطلاع دهید تا بین 3-4مدل رونیکس وتوسن بررسی کنیم بوش و دیوالت و آ اگ چکشی زیر یک میلیون ندارند بوش دو مدل زیر یک میلیون داره که اولا چکشی نداره دوما خیلی ضغیف هستند و ارزش خرید نداره اون مدل ارزان 1270تومنی دیوالت هم در یکی از سایتها دیدم ساخت هند هست پس احتمالا چیز جالبی نیست اون قسمت نیم تنه که فلزی می سازند در واقع گیربکس دریل داخلش هست وقتی فلزی باشه هم عمر و استحکام بیشتری داره هم اینکه بهتر خنک میشه و بازم عمر چرخدنده ها بالا میره...................من حتی اینتر میزنم خط بعد نمیره آقایون یه فکری بکنید
                                جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۰:۱۶ ۱۳۹۹/۰۳/۲۶.
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X