اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام مجدد و تشکر فراوان از طرف خودم و یکی از دوستان سایت که قرار شد اسمش را نیاورم....
    پس کبالت فقط برای مته آهن خوب است.... سر پیچگوشتی کبالت که علی جان فرمودند نمیتواند
    خوب باشد.... فکر کنم علی آقا سر پیچگوشتی تیتانیوم رونیکس مد نظرشون بود... تیتانیومی
    چه کیفیتیست؟؟؟؟ کلا تیتانیوم دقیقا چه فلزی است؟؟ خیلی شنیدم که مثلا پیچهای ماشین بوگاتی
    تیتانیوم است... یا فلان کس فلان وسیله اش از تیتانیوم است.....

پ.ن: پس PM با برند مستر تولز در یک کیفیت است..... این سوال را راستش را بخواهید یکی از دوستان
    همین سایت در پیغام خصوصی پرسید و روش نمیشد در تاپیک بپرسه.... من پرسیدم.... اگر چکشی
    داشت که من هم برای ماشین خودم میخرید (حال مسترتولز یا PM )... پس از نظر شما فقط رنگ و گارانتی موجب
    شده که شما نظرتان به P.M برگردد و این که در حقیقت همان آنکور است و باز پیشینه ای در کارنامه خود دارد..
    باز نظری برای دوستمون ندارید .... یک دلیل محکمتر که برو همان را دقیقا بخرد......
    ارادت خدمت شما و آن دوست عزیز

سینا خان متن علی آقا را خوب نخواندید .نوشته اند سر پیچگوشتی آهنربایی که آهنرباش نئودونیم است .این را گفتند که به جای آن مورد مغناطیسی کننده آب رنگ بخرید .البته خودشون بیاند شاید منظورشون دقیق تر برسانند.

راستش من در مورد تیتانیوم اطلاعی ندارم که پوریا خان زحمتشو کشیدند .

چیزی که من شنیدم سر پیچگوشتی های خوب از آلیاژ کروم وانادیوم ساخته میشه که آلیاژهای دقیقش جز اسرار کارخانه های تراز اول دنیا است.برای همین یک پیچ گوشتی ورا مثلا 300تومنه ولی مشابه آن از برند چینی 30هزار تومن

دلیل محکمی کلا ندارم این دریل های چینی ضعیف هستند دلیلم زیاد محکم باشه میشکنه
    خارج از شوخی من تفاوت خاصی در این دریلها نمی بینم
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

خواستم بگم اگه دریل پیچگوشتی میخواین که هیچی
      ولی اگه کسی پیچگوشتی شارژی میخواد که ارزان هم باشه اینو ببینه

والا من تعریف زیادی از محک مشنیدم ولی به عکس هاش میخوره که چیز خوب و کاربردی باشه یه جعبه فلزی کوچیک و خوشدست هم برای حمل داره با کلی سری پیچگوشتی
      ته پیچگوشتی هم چراغ قوه داره و بدنه اش هم قابلیت خم شدن داره
      البته توی نظرات رو ببینید 50 درصد رای مثبت دادن 50 درصد هم رای بد از نظر من اگه خواستید اینو بخرید بنظرم حضوری بخرید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
      ارادت خدمت شما و آن دوست عزیز

سینا خان متن علی آقا را خوب نخواندید .نوشته اند سر پیچگوشتی آهنربایی که آهنرباش نئودونیم است .این را گفتند که به جای آن مورد مغناطیسی کننده آب رنگ بخرید .البته خودشون بیاند شاید منظورشون دقیق تر برسانند.

راستش من در مورد تیتانیوم اطلاعی ندارم که پوریا خان زحمتشو کشیدند .

چیزی که من شنیدم سر پیچگوشتی های خوب از آلیاژ کروم وانادیوم ساخته میشه که آلیاژهای دقیقش جز اسرار کارخانه های تراز اول دنیا است.برای همین یک پیچ گوشتی ورا مثلا 300تومنه ولی مشابه آن از برند چینی 30هزار تومن

دلیل محکمی کلا ندارم این دریل های چینی ضعیف هستند دلیلم زیاد محکم باشه میشکنه
      خارج از شوخی من تفاوت خاصی در این دریلها نمی بینم
      بله طبق چیز هایی هم که من خوندم بهترین جنس پیگوشتی فولاد حاوی کروم و وانادیومه
      همچنین ابزار هایی که سیاه کاری شدند هم کیفیت خوبی دارن مثلا اگه دقت کرده باشین بهترین چاقو های برند های معروف همگی سیاه کاری شده اند یا مثلا اکثر پیچگوشتی هارو اگه دیده باشید اون نوکشون یه پوشش سیاه رنگ داره

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
      It Means
      TRY AGAIN
      With More
      XP
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
        آقا 2 تا سوال
        اول اینکه یه ست پیچگوشتی جغجغه ای خوب و خوشگل البته ولی نه خیلی گرون فوقش دیگه تا 200 یا دیگه نهایت نهایتش تا 300 تومن اگه میشه بهم پیشنهاد کنید برای کار های عادی روزمره میخوام خیلی لازم دارم
        و اینکه از این ارگانیزر ها جنس خوب که خیلی هم بزرگ نباشه توی اصفهان از کجا میتونم بگیرم میخوام تا میشه اینترنتی نباشه
        شما جایی رو سراغ ندارید محمد خان؟؟
        پیچ گوشتی جغجغه دیگه برای سن شما مناسب نیست برای زیر5 سال کاربرد داره .من مدلی الان مد نظرم نیست

من خودم جعبه از طالقانی خریدم یک بارم مغازه پلاستیک فروشی بود نزدیک خانه از اون خریدم .من که تفاوت جنس خاصی در اینها ندیدم .طالقانی بعضی قطعه فروشها دارند

کدوم کمپانیه که از این هدیه ها میدن؟؟
        شرکت های بنز و رولز رویس هدیه ماشین اسباب بازی میدن که امکاناتش از ماشین ما بیشتره بعد اینجا پیچگوشتی میدن
        البته همین هم خوبه ما که ماشینو میبریم نمایندگی چیزی که نمیدن هیچی یه پولی هم میگیرن :/

آقا یه نگاه به این بندازین
        https://www.digikala.com/product/dkp-3899964
        چیز خوب و قشنگیه ولی یه کوچولو گرونه
        اگر قرار به خرید این مدل باشه به نظرم لینک زیر ارزش خرید بیشتری دارد .

البته پیچگوشتیش جغجغه نیست فقط بکس جغجغه دارد
        ولتر

دیدگاه

تیتانیوم یه عنصر فلزی خیلی سخت و سبک و مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی و واکنش های شیمیاییه

عکس بالا هم یه کریستال تیتانیوم زیبا ولی مور مور کنندس(من نگاش میکنم یه حالی میشم)
          چون فلز سبک و سختیه با آهن یا آلومینیوم یا وانادیوم مخلوط میکنن و یه آلیاژ سبک و مقاومت بدست میاد
          مثلا زه راکت های بدمینتون جنس خوب از نوع تیتانیومی هست(من خودم قبل کرونا بدمینتون حرفه ای بازی میکردم راکتم از جنس فیبر کربن و زه(همون تور راکت) از یجور آلیاژ تیتانیم بود و بخاطر همین راحت مث پر سبک بود ولی زهش اونقدر محکم بود که به شاتل بدمینتون اشاره میکردی یه متری شوت میشد بالا)
          از آلیاژ تیتانیوم توی صنایع هوا و فضا مث ساخت موشک و هواپیما و کلا جاهایی که نیاز به سبکی و در عین حال مقاوم در برابر واکنش های شیمیایی مث زنگ زدنه از آلیاژ این فلز استفاده میکنن

ولی راستش آلیاژ های تیتانیوم برنگ مشکی هستن معمولا من نمیدونم چرا این سری پیچگوشتی زرده
          پوریا جان ست پیچگوشتی را محمد خان جواب خواهند داد... من زیاد وارد نیستم....
          پس چرا من اون قدیما درس میخوندم فلزی به نام تیتانیوم در جدول مندلیوف نبود...جدیدا اختراع شده
          ما دهه شصتی ها جدول مندلیوفمون هم تیاتیوم نداشت.... میگیم نسل سوخته هستیم .... باورتون نمیشه.....
          طلا داشیتم - نقره و پلاتین.... نکند همان پلاتین را جدیدا تیتانیوم بهش میگن..... به هر حال بماند....
          شنیدید که سطح ماه کره زمین.... پر از پودر تیتانیوم و رادیوم و چند فلز گرانبها به صورت خورد شده است
          و ترکیبی در داخل سنگ نیست... دلیل درخشانی ماه هم همین فلزات است.... ماه یک کره مرده است و داخلش
          به دلیل پیر بودن کره دیگر کاملا سرد شده و به صورت پوک در آمده است و در حالترک خوردن است .... چون جرمی
          خیلی بزرگ دارد... و اگر داخلش پوک نبود... نمیتوانست جذب گرانش زمین شود.... باز هم به دلیل بزرگی و این که
          در حرکت با شرعت بالا به سمت زمین آمده و گرفتار گرانش زمین شده.... و جذب خورشید نشده تا سیاره خورشید
          شود... جای شگفتی است... آنقدر بزرگ است که حتی زمین را تا حدی جذب کرده و محور زمین را به سمت خود کج
          کرده است و فصلها را حاصل کرده و شبانه روز را از 8 ساعت به 24 ساعت افزایش زمان داده... روی آب سطحی هم
          خوب میدانید تاثیر میگذار..... و هر سال از زمین دور میشود.... خوب باید یک انرژی هدفمند آنرا با دقت و به آرامی
          در مداری دور زمین قرار داده باشد... با سرعت بالا غیر ممکن بود گرفتار زمین شود.... فلزهای آزاد روی ماه هم مشکوک
          است..... میگویند ممکن است یک تمدن بسیار پیشرفته یک کره مرده را به عنوان زباله دان سیاره خود استفاده کرده و وقتی
          کارش با آن تمام شده ... برداشته و به منظومه جوان ما آورده و دور کره زمین رها کرده و رفته.... مثل کاری که شهرداری با زباله ها
          در خارج شهر میکند.... سطح ماه هم پر از خورده فلز خورد شده با دستگاه خوردکن تمدن مورد نظر است و داخل ماه تو خالی و پوچ
          هم زباله های آن تمدن جای دارد.....
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

اول اینکه یه ست پیچگوشتی جغجغه ای خوب و خوشگل البته ولی نه خیلی گرون فوقش دیگه تا 200 یا دیگه نهایت
            نهایتش تا 300 تومن اگه میشه بهم پیشنهاد کنید برای کار های عادی روزمره میخوام خیلی لازم دارم
            و اینکه از این ارگانیزر ها جنس خوب که خیلی هم بزرگ نباشه توی اصفهان از کجا میتونم بگیرم میخوام تا میشه اینترنتی نباشه
            شما جایی رو سراغ ندارید محمد خان؟؟
            پوریا جان این را هم ببین بد نیست.... من خیلی خوشم اومد.... مثل همان مدل
            آمریکایی است که چند پست قبل معرفی کردم و 1.200.000 تومان قیمت داشت...
            البته محمد عزیز درست میفرمایند.... برای سن من یکی که خوب نیست........
            .

فیلم خریدار دیجی کالا...

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر از علی آقای گل ... علی آقا تلگرافی نوشتید بدون هیچ نقطه و فاصله....
              چند بار خوندم و تفکیک کردم تا رمز گشایی شد و فهمیدم مطالب خیلی مهمی را اشاره کردید....
              باز هم بسیار ممنون و متشکرم....
              راستی دوستان این جریان کبالت چیست؟؟؟؟ من مثلا قبلا مته آهن زرد میگرفتم و میدونید چه اندازه
              باید وقت میگذاشتم تا یک ورق کلفت را سوراخ کنم و داعما هم میشکست..... یک ابزار فروشی در شهرک
              صنعتیمان پیشنهاد داد مته کوبالت ببر... خریدم و برای اولین بار که به کار گرفتم.... شکه شدم...
              دیدم ورق را در چند ثانیه سوراخ کرد ... حال این کبالت چیست و آیا فقط برای آهن است و یا چوب و بتون
              هم کبالت دارد؟؟؟ سر پیچگوشتی را هم پس میفرمایید باید کبالت بگیرم؟؟ لینکش در دیجی کالا است؟؟؟؟

سلام و عرض ادب.... محمد خان ممنون برای توضیحات خوبتون.....
              پس شما این سری از سر پیچ گوشتی های بوش را پیشنهاد میدهید؟؟؟؟
              اینها کبالتی هستند؟؟؟ در کورد کبایت دار کمی توضیح میدهید؟؟؟
              ببخشید سینا جان تند تند نوشتم
              نخیر سر پیچگوشتی کبالت نداریم که سر مته آهن گفتم.
              برای چوب هم مته مخصوص داره ولی همون مته کبالت کارتون راه میندازه
              یک نکته هم بگم شاید خیلی به دردتون بخوره اونم موقع سوراخ کردن فلز استنلس استیل هست که یک تراشکار یادم داد چجوری سوراخ کنم .به این شکل که یک مته دیوار الماسه برمیدارید و با دستگاه ساب سرشو به شکل مته آهن در میارید .مثل کره استیل یا هر آهنی سوراخ میکنه چون جنس سرش الماسه و بسیار مقاوم هست.
              برای آهنربایی کردن سر پیچگوشتی از آهنربا نودونیوم استفاده کنید راحت سر پیچگوشتی آهنربایی میشه و ویکه پیچ نمیوفته.کلا چندتا از این آهنربا در سایزهای مختلف تهیه کنید خیلی کاربردی مثلا تو جوشکاری هم کاربرد داره
              در مورد سری پیچ گوشتی فکر کنم همون تیتانیوم خوب هست چون استحکام بالایی داره و خورده نمیشه و نمیشکنه.ولی اون که خودمم دارم همینطوری هست اصلا خورده نمیشه
              جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۶:۰۷ ۱۳۹۹/۱۱/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                یک نکته هم بگم شاید خیلی به دردتون بخوره اونم موقع سوراخ کردن فلز استنلس استیل هست که یک تراشکار یادم داد چجوری سوراخ کنم .به این شکل که یک مته دیوار الماسه برمیدارید و با دستگاه ساب سرشو به شکل مته آهن در میارید .مثل کره استیل یا هر آهنی سوراخ میکنه چون جنس سرش الماسه و بسیار مقاوم هست.
                برای آهنربایی کردن سر پیچگوشتی از آهنربا نودونیوم استفاده کنید راحت سر پیچگوشتی آهنربایی میشه و ویکه پیچ نمیوفته.کلا چندتا از این آهنربا در سایزهای مختلف تهیه کنید خیلی کاربردی مثلا تو جوشکاری هم کاربرد داره
                در مورد سری پیچ گوشتی فکر کنم همون تیتانیوم خوب هست چون استحکام بالایی داره و خورده نمیشه و نمیشکنه.ولی اون که خودمم دارم همینطوری هست اصلا خورده نمیشه
                سلام علی آقا چه خبر دوست عزیز؟؟؟..... پس یک مته الماسه سر خراب را برای سوراخ
                کردن آهن به کار بگیرم.... چه نکته خوبی.... ممنون برای راهنمایی خوبتون....

دیدگاه

حالا یک برند معروف هواکش و پنکه به دوستان معرفی کنم که از قدیم در ایران موجود بود...
                  نمیدانم هنوز در بازار موجود است یا خیر و جای خود را به مدلهای چینی نداده باشند....... مال
                  دوران پدران ما است..... برند ژاپنی KDK یا کی. دی.کی که در ایران به کا.د.کا هم معروف است....
                  تولیدات هواکشش که بسیار بی صدا (سایلنت) و دمندگی خیلی بالا دارد عمر موتور هم بسیار بالاست
                  و مثلا در خانه پدر من 40 سالی است که کار میکند ... از قدرتش و بیصدایی اش بگم ....که انگار نه انگار
                  روشن است و وقتی روشن میشود... همه پنجره های خانه بسته باشند و مثلا انتهای خانه یک پنجره کمی باز
                  مانده باشد.... پرده را بلند میکند.... اگر هم که پنجره ها کامل بسته باشد کمی صدا پیدا کرده و زوزه میکشد
                  که نشانه قدرت بالای دمندگی این برند است...یک هواکش برند دمنده هم دارند که فقط صدا داشته و چیزی که
                  ندارد دمندگی است... مدلهای جدید پنکه سقفی و رومیزی آن دارای اپلیکیشن کنترلی میباشد...

KDK Malaysia is famous with Ceiling Fans, General Fans, Ventilating Fans, Air Curtains and Air Moving Equipment with more than 300 authorised dealerships

دیدگاه

سلام علی آقا چه خبر دوست عزیز؟؟؟..... پس یک مته الماسه سر خراب را برای سوراخ
                    کردن آهن به کار بگیرم.... چه نکته خوبی.... ممنون برای راهنمایی خوبتون....
                    سلام سینا جان گل
                    خراب که نه یه موقع سرش سوخته باشه به درد نمیخوره.ولی شکلشو دقیقا مثل مته آهن تراش بدید یا ببرید تراشکاری بگید به صورت مته آهن درستش کنه واقعا همه فلزیو راحت سوراخ میکنه
                    جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۹:۴۹ ۱۳۹۹/۱۱/۰۳.

دیدگاه

پیچ گوشتی جغجغه دیگه برای سن شما مناسب نیست برای زیر5 سال کاربرد داره .من مدلی الان مد نظرم نیست

من خودم جعبه از طالقانی خریدم یک بارم مغازه پلاستیک فروشی بود نزدیک خانه از اون خریدم .من که تفاوت جنس خاصی در اینها ندیدم .طالقانی بعضی قطعه فروشها دارند

اگر قرار به خرید این مدل باشه به نظرم لینک زیر ارزش خرید بیشتری دارد .

البته پیچگوشتیش جغجغه نیست فقط بکس جغجغه دارد
                      این رو دیدم مردم راضی نبودن خیلی میگفتن خیلی کوچیکه بعدش هم بکس جغجغه ای خیلی بکار من نمیاد

پیچ گوشتی جغجغه دیگه برای سن شما مناسب نیست برای زیر5 سال کاربرد داره

چرا؟؟؟؟؟؟

پوریا جان این را هم ببین بد نیست.... من خیلی خوشم اومد.... مثل همان مدل
                      آمریکایی است که چند پست قبل معرفی کردم و 1.200.000 تومان قیمت داشت...
                      البته محمد عزیز درست میفرمایند.... برای سن من یکی که خوب نیست........
                      .

فیلم خریدار دیجی کالا...

https://www.digikala.com/product/dkp...D9%84-ac6112sr
                      یک میلیون و دویـــــــــــــــــــست؟؟؟
                      برادر من میگم 450 تومنیه هم زیاده

من یه مته کبالت سایز 6 خریدم 35 تومن
                      ولی خیلی خوبه تاحالا باش فولاد و آلومینیوم و چوب و پلاستیک رو هم سوراخ کردم
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                      It Means
                      TRY AGAIN
                      With More
                      XP
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

یک میلیون و دویـــــــــــــــــــست؟؟؟
                        برادر من میگم 450 تومنیه هم زیاده
                        نه عرض کردم مدل آمریکایی 1200 است ... این مدل حدود 150 تا 160 تومان است.....
                        سلام سینا جان گلگخراب که نه یه موقعسرش سوخته باشه به درد نمیخوره.ولی شکلشو دقیقا
                        مثل مته آهن تراش بدید یا ببرید تراشکاری بگید به صورت مته آهن درستش کنه واقعا همه
                        فلزیو راحت سوراخ میکنه
                        باید حتما یکی درست کنم.... یک مته الماسه 6 بخرم (مدل ارزان باشد که مشکلی نیست؟؟؟) بدم برام برش بزنن ببینم نتیجه چی میشه.... باز هم ممنون

دیدگاه

چرا؟؟؟؟؟؟

اون که شوخی بود برای همین گذاشتم. آخه جغجغه مال سن های کم است

اما کلا جغجغه روی پیچگوشتی کاربرد خاصی نداره .من که تقریبا هیچ وقت از جغجغه پیچگوشتی استفاده نمی کنم و همیشه روی حالت قفل وسط است و مثل پیچگوشتی معمولی عمل می کنه .در ظاهر چیز باحالی است که پیچگوشتی مثل بکس باشه اما در عمل حداقل برای من کاربرد نداشته.
                          ولتر

دیدگاه

آهان خب خوبه 160 و اینا
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                            It Means
                            TRY AGAIN
                            With More
                            XP
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

باید حتما یکی درست کنم.... یک مته الماسه 6 بخرم (مدل ارزان باشد که مشکلی نیست؟؟؟) بدم برام برش بزنن ببینم نتیجه چی میشه.... باز هم ممنون
                              نه سین جان از همین معمولیها دیوار بگیر تست کن

دیدگاه

نه سین جان از همین معمولیها دیوار بگیر تست کن
                                چرا با همون مته کبالت اینکار رو انجام نده؟!
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                                It Means
                                TRY AGAIN
                                With More
                                XP
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X