اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

سلام
    نوا برند ایرانی (شاید هم برند بازرگانی در دبی) که به ادعای خود شرکت ابزارهاش در کشورهای مختلف ساخته میشه (تو بازار به ساخت تایوان معروفه)

البته چین را ننوشته
    کیفیتش متوسط به بالا است به نسبت قیمتش میشه گفت ارزش خرید داره البته دیدم در بعضی موارد قیمتش الکی بالا است .بیشتر هم در ابزارهای دستی مثل آچار و انبر و.....برای خودش در بازار اعتبار به دست آورده

کیندو هم ازش هیچ اطلاعی ندارم اما ظاهرا چینی هست (تازه اگر این که در دیجی کالا می فروشنده اصلی باشه)
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

این برند هم هست.... به نظر خوب بیاد....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام
        برای ابزار آلاتی مثل آچار و پیچ گوشتی بتونید برند SMOOS TOOLS رو پیدا کنید عالی میشه!
        این یک برند تایوانی هست که نسبت به قیمتش مناسبش ابزار های بسیار با کیفیتی میسازه و کاملا قابل مقایسه با برند های معروف هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
          سلام مجدد....
          این چه برندی است؟؟؟؟

https://www.digikala.com/product/dkp...84-ke-25404720
          سلام سینا جان
          برو حسن آباد اونجا سر پیچگوشتی و بکشهای خوبی دارن
          شما مگه پیچگوشتی برقی خریدی یا نه؟اگه خریدی چه مدلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
            سلام
            نوا برند ایرانی (شاید هم برند بازرگانی در دبی) که به ادعای خود شرکت ابزارهاش
            در کشورهای مختلف ساخته میشه (تو بازار به ساخت تایوان معروفه)

البته چین را ننوشته
            کیفیتش متوسط به بالا است به نسبت قیمتش میشه گفت ارزش خرید داره البته دیدم در بعضی موارد قیمتش الکی بالا است .بیشتر هم در ابزارهای دستی مثل آچار و انبر و.....برای خودش در بازار اعتبار به دست آورده

کیندو هم ازش هیچ اطلاعی ندارم اما ظاهرا چینی هست (تازه اگر این که در دیجی کالا می فروشنده اصلی باشه)
            http://kendo.com/company.shtml

سلام و عرض ادب.... با تشکر از شما پس بند Kendo به درد نمیخورد
            میماند نوا که چیزی در حد پروسکیت و رونیکس و توسن.... میباشد.....
            محمد خان برندهای معروف ابزار دست در ایران ... چه برندهایی هستن؟؟؟؟؟
            کلا پیچ گوشتی .... آچارهای مختلف..... چند برند معروف را زحمت میکشیند معرفی کنید....
            البته زحمت کشیدید چند برند حرفه ای گران را معرفی کردید.... اما چند برندی خوب و
            با قیمتی قابل قبول را نیز به لیست تاپیک بیافزایید.... با تشکر.....................

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
            سلام سینا جان
            برو حسن آباد اونجا سر پیچگوشتی و بکشهای خوبی دارن
            شما مگه پیچگوشتی برقی خریدی یا نه؟اگه خریدی چه مدلی
            سلام و عرض ادب.... علی آقا خوب هستید.... ممنون برای راهنمایی خوبتان
            چند باری سر پیچگوشتی از حسن اباد و سپه خریدم که همه زود سرشان از
            بین رفت... خلاصه بی کیفیت بود.... در نظر های دیجی کالا هم از دو مدل
            تیتانیوم و کبالت برند رونیکس خوب نگفته بودند و انگار زود سرشان خراب
            شده بود.... پ.ن: خیر.... هدف همان بوش است ... ولی ایستادم ببینم دلار
            کاهش پیدا میکند و ارزان میشود و بعد بخرم... پول من که ریال است نه دلار
            البته با دریل من از اول پیچ باز و بسته میکردم (دیمر آن) تا حدی هم جواب
            میگرفتم... خوب اون زمان از این ژیگول بازی ها نبود.... بادریل پیچ
            میبستیم (امان از دهه شصتیها....)

نوشته اصلی توسط آرمین کیایی نمایش پست ها
            سلام
            برای ابزار آلاتی مثل آچار و پیچ گوشتی بتونید برند SMOOS TOOLS رو پیدا کنید عالی میشه!
            این یک برند تایوانی هست که نسبت به قیمتش مناسبش ابزار های بسیار با کیفیتی میسازه و کاملا قابل مقایسه با برند های معروف هست
            سلام جناب کیایی عزیز ... ممنون برای راهنمایی و معرفی برند
            در دیجیکالا و یا لینک اینترنتی میتوان این برند را پیدا کرد؟؟؟؟
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام جناب کیایی عزیز ... ممنون برای راهنمایی و معرفی برند
              در دیجیکالا و یا لینک اینترنتی میتوان این برند را پیدا کرد؟؟؟؟
              سلام
              راستش خودم دنبال لینک گشتم
              اما چیزی ندیدم
              برندش زیاد انگار شناخته نیست تو اینترنت!
              ولی اگر بتونید پیدا کنید عالیه

دیدگاه

سلام و عرض ادب.... با تشکر از شما پس بند Kendo به درد نمیخورد
                میماند نوا که چیزی در حد پروسکیت و رونیکس و توسن.... میباشد.....
                محمد خان برندهای معروف ابزار دست در ایران ... چه برندهایی هستن؟؟؟؟؟
                کلا پیچ گوشتی .... آچارهای مختلف..... چند برند معروف را زحمت میکشیند معرفی کنید....
                البته زحمت کشیدید چند برند حرفه ای گران را معرفی کردید.... اما چند برندی خوب و
                با قیمتی قابل قبول را نیز به لیست تاپیک بیافزایید.... با تشکر.....................
                ارادت
                برندهای قیمت متوسط به بالا
                فورس -جنیوس-هنس-تاپ تول -ایران پتک-جانزوی-کینگ تونی
                قیمت متوسط به پایین همین برندهایی است که فرمودید
                رونیکس و توسن و نوا وپروسکیت و آروا -استنلی

البته هر کدام از این برندها ممکنه در ابزاری خاص قیمتش بالا باشه و در ابزاری دیگر قیمت پایین و این دسته بندی من کمی زیر سوال بره

سر پیچگوشتی رونیکس طلایی به نسبت قیمت من شنیدم خیلی خوبه یک نفر تو دیجی عکس شکسته گذاشته معنیش این نیست که بد باشه .بله درجه یک می خواهید مثل رونیکس ورا داره 165هزار تومن

یا 6تا سر پیچگوشتی 700هزار تومن

باهکو هم یک برند سوئدی خیلی عالیه البته در ایران بیشتر به اره و قیچی معروفه اما ابزار دستی هم داره
                https://www.digikala.com/product/dkp-3539098/%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-31-%D8%B9%D8%AF%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D9%84-59s31b
                ولتر

دیدگاه

باز چالشی دیگر.....
                  خبر دارید که مدتی است برق شهرکهای صنعتی را روزانه 2 ساعت با برنامه قبلی قطع میکنند... از این هفته انگار به 4 ساعت
                  افزایش پیداکرده.... امروز پدرم چون SMS اداره برق را نخوانده بود تا ساعت 9 مجبور شد در محل کار بماند چون باتری درب
                  کرکره برقی خیلی وقت است خراب شده... و دو باتری 12 ولت 7 آمپر نیاز دارد که سر 6 ماه تا یک سال خرابش میکند.... پس
                  اگر باتری را هر کدام 450 در نظر بگیریم هر یک سال باید 900 پول دهیم که دیگر پشیمان شدیم و تعویض نکردیم... یک تلفن
                  سانترال و دو کامپیوتر دسکتاپ فکر کنم حدود هر کدام 350 تا 400 وات.... یو پی اس فاراتل برای هر کدام از کامپیوترها داریم
                  یکی کلا هم باتری اش خراب شده و کلا خود مدارش هم خراب است... دومی هم 5 دقیقه میتواند کامپیوتر سرور را روشن نگه دارد
                  هر کدام دو باتری 12 ولت 7 آمپر میخواهند..... سانترال هم دو تا باتری 12 ولت 7 آمپر باید به آن متصل شود..... دوستان
                  بی زحمت یاری کنند.... انگار قطعی برق هم ادامه دارد... چی کار کنیم.... همکاران موتور برق گرفتند.... متور برق یا اینورتر
                  سینوسی UPS دار کارسپا.... 1000 وات نمیدانم جواب میدهد؟ اینورتر 4700 است و باتری هم 4700 .... موتور برق هم هیوندا
                  سایلت 7000 تا 9000 در یک کیلو وات.... حال 2 کیلو وات که در نظر بگیریم.... موتور برق 12000 و اینورتر و باتری هم حدود
                  همان 12000 تومان.... دوستان پیشنهاد دهند.... موتور برق به چه صورت باید به برق مغازه وصل شود....؟؟؟؟
                  سوال زیاد است....

دیدگاه

ارادت
                    برندهای قیمت متوسط به بالا
                    فورس -جنیوس-هنس-تاپ تول -ایران پتک-جانزوی-کینگ تونی
                    قیمت متوسط به پایین همین برندهایی است که فرمودید
                    رونیکس و توسن و نوا وپروسکیت و آروا -استنلی

البته هر کدام از این برندها ممکنه در ابزاری خاص قیمتش بالا باشه و در ابزاری دیگر قیمت پایین و این دسته بندی من کمی زیر سوال بره

سر پیچگوشتی رونیکس طلایی به نسبت قیمت من شنیدم خیلی خوبه یک نفر تو دیجی عکس شکسته گذاشته معنیش این نیست که بد باشه .بله درجه یک می خواهید مثل رونیکس ورا داره 165هزار تومن

یا 6تا سر پیچگوشتی 700هزار تومن

باهکو هم یک برند سوئدی خیلی عالیه البته در ایران بیشتر به اره و قیچی معروفه اما ابزار دستی هم داره
                    https://www.digikala.com/product/dkp...F%D9%84-59s31b
                    سلام و عرض ادب....
                    محمد خان ببخشید دیشب عصبانی بودم و نتونستم پستتونو دقیق بخونم... بینهایت ممنون
                    و متشکرم برای معرفی این برندها
                    محمد خان 700 خیلی گرونه... قیمت حدود 150 تا 200 تومان مد نظر من است ... باید کمی در مورد
                    این برندها که نام بردید بیشتر تحقیق کنم تا بتونم با شما در موردش حرف بزنم و نظر دهم....
                    راستی محمد جان در مورد برق اضطراری نظری ندارید؟ چگونه میشود موتور برق را قبل از قطع برق
                    روشن و به جریان برق متصل کرد؟؟؟ بدونه وقفه میشود؟؟؟ کنتر برق را باید قطع کرد؟؟؟ چه برندی
                    بخرم؟؟؟ موتور برق بخرم یا اینورتر یو پی اس دار؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید....

دیدگاه

محمد جان این برند تولید کدام کشور است....

دیدگاه

محمد جان این برند تولید کدام کشور است....
                        https://www.digikala.com/product/dkp...84-05073635001

سلام
                        بنظر برند آلمانی هست.
                        Everyone is familiar with unclear bit sets, where the bits are difficult to remove. We questioned everything and turned it upside down. The result was our Bit-Checks: compact bit sets with low weight, the profiles and sizes are very easy to read, easy removal and at the same time secure clamping of the bits. Bit-Checks: the normal bit-set has been revolutionised!

دیدگاه

سلام و عرض ادب....
                          محمد خان ببخشید دیشب عصبانی بودم و نتونستم پستتونو دقیق بخونم... بینهایت ممنون
                          و متشکرم برای معرفی این برندها
                          محمد خان 700 خیلی گرونه... قیمت حدود 150 تا 200 تومان مد نظر من است ... باید کمی در مورد
                          این برندها که نام بردید بیشتر تحقیق کنم تا بتونم با شما در موردش حرف بزنم و نظر دهم....
                          راستی محمد جان در مورد برق اضطراری نظری ندارید؟ چگونه میشود موتور برق را قبل از قطع برق
                          روشن و به جریان برق متصل کرد؟؟؟ بدونه وقفه میشود؟؟؟ کنتر برق را باید قطع کرد؟؟؟ چه برندی
                          بخرم؟؟؟ موتور برق بخرم یا اینورتر یو پی اس دار؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید....
                          سلام
                          ارادت
                          مدل ورا را صرفا برای اینکه عرض کنم هر چیزی به نسبت قیمت کیفیت خودش را دارد عنوان کردم

ورا همین طور که آرمین خان گفتند برند آلمانی است .البته اکثر محصولاتش در کشور چک ساخته میشه .

اگر سر پیچ گوشتی در رنج زیر 200نیاز دارید و می خواهید تنوع زیادی داشته باشد فکر نکنم بهتر از این مدل بوش که معرفی کردم پیدا کنید

البته شما سرچ کنید مثل دریل بوش که من اصلا نمی دانستم حدود 2500چکشی دارد ...ممکنه مدل خیلی بهتری هم از سر پیچگوشتی پیدا کنید.

من اطلاعات کمی در مورد موتور برق دارم اما در این حد می دانم که اولا موتور برق اگر قراره اتوماتیک روشن بشه باید حتما استارت داشته باشه و هندلی نباشه همان استارت هم یک باتری 7 آمپر 12ولت داره که مثل کرکره برقی سالی یکبار باید عوض کنید (البته باتری با کیفیت بخرید حداقل 2سال کار میده)

غیر از اینکه باید استارتی باشد بلکه قابلیت نصب استارت اتوماتیک هم داشته باشد .البته تعداد کمی از موتور برق ها خودشون استارت اتوماتیک به صورت کارخانه ای روشون نصب هست .

موتور برقهای وات پایین مثل همین هیوندای اصلا استارت ندارند پس اتوماتیک که اصلا نمیشه جز اینکه به صورت دستی فعالش کنید .برقکار میاد یدونه کلید تبدیل بعد کنتور نصب می کنه وقتی برق رفت کیلد را میزنید و بعد موتور برق را روشن می کنید تا برق آمد هم که بالعکس عمل می کنید .

نمونه یک موتور برق اتوماتیک

من که تو بازار اصفهان اتوماتیک خیلی کم دیدم در اینترنت هم جز همین یک مورد چیز خاصی پیدا نکردم .
                          تاکید می کنم موتور برقی که استارت داشته باشد اتوماتیک نیست بلکه اوتوماتیک سیستم مستقل خودش را دارد .

موتور برق مثل ماشینهای قدیمی که صبحهای زمستان باید ساسات می کشیدیم تا روشن شود .موتور برق هم دقیقا ساسات دارد پس صرف اینکه استارت بخورد روشن نمیشود بلکه اهرم ساسات هم باید اتوماتیک باشد

به نظر من اگر اتوماتیک بودن براتون مهم نیست و با همان 2کیلو وات مشکلتون حل میشه یدونه موتور برق سایلنت بخرید و برقکار بیارید براتون کلید تبدیل دستی نصب کنه .اما اگر حتما می خواهید اتوماتیک باشه خرجتون میره بالا چون باید موتور برق توان بالا بخرید تازه اگر بخواهید سایلنت باشد هزینه خیلی بیشتر میشود

از طرفی هیچ موتور برقی بدون تاخیر نیست طبق توضیحات همین لینک بالا حداقل 25ثانیه تاخیر دارید پس کامپیوترها خاموش میشود
                          جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۷:۳۱ ۱۳۹۹/۱۱/۰۶.
                          ولتر

دیدگاه

ممنون محمد خان..... پس نظر شما همان بوش است؟ آلیاژ بوش زود خراب نمیشود و مثل رونیکس نیست؟
                            البته فرمودید که رونیکس هم خوب است... من تاحالا چند مدل فیک خریدم که با بستن چند پیچ کاملا خراب شدند
                            محمد جان پس بدون وقفه موتور برقی وجود ندارد و دقیقا هم باید به همین شکل باشد چون موتور برق مکانیکی
                            است و نیاز به یک پروسه روشن شدن موتور دارد... محمد خان میتونم زمانی که برق رفت مینیاتوری کنار کنتر را
                            قطع کنم تا اتصال به برق شهری قطع شده و و بعد با یک دوشاخه موتور برق را به یکی از پریزهای برق مغازه
                            متصل کنم...؟؟؟ به این شکل امکانپذیر است؟؟؟ کلا نظر شما همان موتور برق است تا اینورتر شارژر دار؟؟؟

دیدگاه

ارادت
                              بوش به نسبت قیمتش خوبه .همان پیچگوشتی کوچک من هست که ساخت مالزیه روی خودش چندتا سر پیچگوشتی داشت .من که خیلی ازش راضی هستم حالا اگر این بوش هم همان کیفیت را داشته باشه باید جنسش خوب باشه(به نسبت قیمت)
                              رونیکس جنسش خشکه یعنی زود میشکنه اما این خشک بودن مزیتش اینه که سریع خرده نمیشه بعیدم می دونم با قدرت این دریل شارژی ها به این راحتی بشکنه از طرفی دیگه پول 3تا بطری شیر رقمی نیست که فرضا شکست آدم ناراحتش باشه

بله به جای کیلد تبدیل دقیقا میشود این کار را انجام داد اما دوتا خطر داره اگر موقع قطع برق فراموش کنید مینیاتوری را قطع کنید تا برق وصل میشه احتمال زیاد موتور برق بهش آسیب میرسه و می سوزه(البته شاید فیوز داخل موتور برق قطع کنه)
                              خطر دوم اینکه باید یک سیم درست کنید با دو سر دوشاخ در واقع یک دوشاخ دارید داخلش برقه(به جای پریز)یک موقع بی احتیاطی یا فراموشی یا خستگی باعث میشه برق گرفتگی ایجاد شود

البته برای حل کردن مشکل دوشاخ برقدار (مشکل دوم) می توانید دوشاخ متصل به موتور برق را به صورتی ثابت کنید که کسی نتواند آ ن را از موتور برق خارج کند مثلا یا چسب بهش بزنید یا اصلا از پشت پریز موتور برق سیم کشی کنید .و قسمتی هم که قراره بره داخل پریز برق به صورت سیم ببرید و پشت پریز ثابتش کنید .درواقع دوشاخ نباشد و سیم وصل شود وسط این سیم هم کلید میناتوری بگذارید و به جای درآوردن و زدن دوشاخ کلید را قطع وصل کنید .
                              برای حل مشکل اول و کمی اتوماتیک شدن سیستم هم یدونه رله 220ولت (کنتاکتور )نصب می کنید که تا برق آمد خودش اتوماتیک وصل بشود و تا برق رفت اتوماتیک بیاد روی موتور برق

اگر یک موقع خواستید خودتون این طرح را اجرا کنید اعلام کنید تا براتون شکلش را با پینت رسم کنم شاید ساده تر موضوع روشن بشود

قطعا اینورتور چون صدا ندارد و دود ندارد و ........خیلی بهتره اما شما اگر قراره از هزینه باتری فرار کنید اینورتور مشکلی حل نمی کند .در آخر باید باتری بخرید .

من با سیستم کرکره برقی آشنا نیستم .فرضا برق برود و شما داخل مغازه موتور برق روشن کنید حالا قراره بروید بیرون و مغازه را تعطیل کنید برق هم نیست و موتور برق هم باید خاموش کنید که از مغازه بیرون بروید .الان کرکره بسته می شود بدون برق؟؟؟!!! مگر این کرکره برقی ها سیستم دستی هم ندارند؟؟

سینا خان الان داشتم نظرات این سر پیچگوشتی بوش در دیجی کالا را می خواندم تقریبا همه راضی بودند و گفته بودند به نسبت قیمت خوبه .پس احتمال زیاد هم کیفیت همان سر پیچگوشتی هایی است که خود منم استفاده می کنم و راضی هستم قیمتش هم با توجه به مارک بوش واقعا عالیه

این ست پروسکیت را من چند سال پیش خریدم اتفاقا دسته اش جغجغه ای است .اما کیفیت سرپیچگوشتی خوبی ندارد و به نظر من 20-30درصد ضعیف تر از بوش است .
                              https://aghayeabzar.com/shop/%d8%a7%d8%a8%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d8%b3%d8%aa%db%8c/%d8%b3%d8%aa-%d9%be%db%8c%da%86-%da%af%d9%88%d8%b4%d8%aa%db%8c-proskit-sd-205/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob
                              ولتر

دیدگاه

ارادت
                                بوش به نسبت قیمتش خوبه .همان پیچگوشتی کوچک من هست که ساخت مالزیه روی خودش چندتا سر پیچگوشتی داشت .من که خیلی ازش راضی هستم حالا اگر این بوش هم همان کیفیت را داشته باشه باید جنسش خوب باشه(به نسبت قیمت)
                                رونیکس جنسش خشکه یعنی زود میشکنه اما این خشک بودن مزیتش اینه که سریع خرده نمیشه بعیدم می دونم با قدرت این دریل شارژی ها به این راحتی بشکنه از طرفی دیگه پول 3تا بطری شیر رقمی نیست که فرضا شکست آدم ناراحتش باشه

بله به جای کیلد تبدیل دقیقا میشود این کار را انجام داد اما دوتا خطر داره اگر موقع قطع برق فراموش کنید مینیاتوری را قطع کنید تا برق وصل میشه احتمال زیاد موتور برق بهش آسیب میرسه و می سوزه(البته شاید فیوز داخل موتور برق قطع کنه)
                                خطر دوم اینکه باید یک سیم درست کنید با دو سر دوشاخ در واقع یک دوشاخ دارید داخلش برقه(به جای پریز)یک موقع بی احتیاطی یا فراموشی یا خستگی باعث میشه برق گرفتگی ایجاد شود

البته برای حل کردن مشکل دوشاخ برقدار (مشکل دوم) می توانید دوشاخ متصل به موتور برق را به صورتی ثابت کنید که کسی نتواند آ ن را از موتور برق خارج کند مثلا یا چسب بهش بزنید یا اصلا از پشت پریز موتور برق سیم کشی کنید .و قسمتی هم که قراره بره داخل پریز برق به صورت سیم ببرید و پشت پریز ثابتش کنید .درواقع دوشاخ نباشد و سیم وصل شود وسط این سیم هم کلید میناتوری بگذارید و به جای درآوردن و زدن دوشاخ کلید را قطع وصل کنید .
                                برای حل مشکل اول و کمی اتوماتیک شدن سیستم هم یدونه رله 220ولت (کنتاکتور )نصب می کنید که تا برق آمد خودش اتوماتیک وصل بشود و تا برق رفت اتوماتیک بیاد روی موتور برق

اگر یک موقع خواستید خودتون این طرح را اجرا کنید اعلام کنید تا براتون شکلش را با پینت رسم کنم شاید ساده تر موضوع روشن بشود

قطعا اینورتور چون صدا ندارد و دود ندارد و ........خیلی بهتره اما شما اگر قراره از هزینه باتری فرار کنید اینورتور مشکلی حل نمی کند .در آخر باید باتری بخرید .

من با سیستم کرکره برقی آشنا نیستم .فرضا برق برود و شما داخل مغازه موتور برق روشن کنید حالا قراره بروید بیرون و مغازه را تعطیل کنید برق هم نیست و موتور برق هم باید خاموش کنید که از مغازه بیرون بروید .الان کرکره بسته می شود بدون برق؟؟؟!!! مگر این کرکره برقی ها سیستم دستی هم ندارند؟؟

سینا خان الان داشتم نظرات این سر پیچگوشتی بوش در دیجی کالا را می خواندم تقریبا همه راضی بودند و گفته بودند به نسبت قیمت خوبه .پس احتمال زیاد هم کیفیت همان سر پیچگوشتی هایی است که خود منم استفاده می کنم و راضی هستم قیمتش هم با توجه به مارک بوش واقعا عالیه

این ست پروسکیت را من چند سال پیش خریدم اتفاقا دسته اش جغجغه ای است .اما کیفیت سرپیچگوشتی خوبی ندارد و به نظر من 20-30درصد ضعیف تر از بوش است .
                                https://aghayeabzar.com/shop/%d8%a7%...m_source=Torob
                                سلام مجدد
                                سیستم دستی کرکره ها یک زنجیر است که یک ساعت باید بکشید تا درب پایین بیاید....
                                تقریبا میتوان گفت بهترین وسیله برای شکنجه است.... یک بار نصف درب را پایین آوردم
                                تمام دستانم از جای در آمد.... خود باتری تا نصف را پایین آورده بود.... تازه دو نفر نصف درب
                                مشکلی نیست یک درب کوچک هم داریم .... مشکل پدر این بود که در گاراج را نمیتوانست
                                باز بگذارد.... درب ورود و خروج از گوشه داریم و میتوانیم قفلش را روز باز کرده و شب ببندیم
                                چه پیشنهاد جالبی.... رله.... یک عکس از رله مورد نظر قرار میدهید؟؟؟
                                اگز زحمتی نیست مدار را طراحی کنید تا بهتر متوجه شوم.... ممنون

پ.ن: پس رونیکس و نوا را بخرم و اگر خراب شدند بوش را خریداری کنم.... البته قبلا چون با دریل
                                معمولی پیچ میبستم و گاه سرعت بالا میرفت و... بیشتر این مشکل موجب خرابی سر پیچگوشتی میشد
                                سرعت پایین دریل پیچگوشتی دار.... فکر نکنم زیاد مشکل ساز باشد......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X