اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

واقعیت در تولید برق رایگان!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : واقعیت در تولید برق رایگان!!!

متاسفم جز هزازان هزار تاپیک بی معنی هست که دیدم انتقال 6 کیلو وات انرژی با یک تسمه
    :cry2:
    دوستان ساده لوح هم زیاد داریم
    اگر چیز شدنی بود هر خونه ای الان داشت ازش استفاده میکرد
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

http://www.aparat.com/v/8gbPm/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D8%A8%D8%B1%D9%82_ %D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D8%A7_ %D9%81%D9%86_%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88% D8%AA%D8%B1-1
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

بابا اینا دیگه کین برق رایگان چیه اه ولمون کنین بابا
        http://www.aparat.com/v/XMsOv

دیدگاه

اینم کلکشون
          :wow:
          http://www.aparat.com/v/KFJID

دیدگاه

http://www.aparat.com/v/eR4x8
            خدایا مارا از دست این چنین خنگ هایی که زیر این ویدیو کامند گذاشتن نجات بده :angry: :angry:

دیدگاه

این کلیپ ها کاملا واقعی هست وقتی که مهندسین ما از آهن و فولاد وکلی چیز دیگه میتونند زباله ای به نام پراید تولید کنند و بیست میلیون بفروشن ... این هم عملیه باور کنین :NO:
              (هر وقت 2+2 شد 5 اونوقت برق رایگان هم تولید میشه)

دیدگاه

ممنون از آقا حامد عزیز ...
                خودم شخصا از بچگی روی این مساله خیلی فکر کردم ... انرژی رایگان ...
                چند ماه پیش یه مستندی به طور کاملا اتفاقی روز جمعه صبح پخش میکرد دیدم ...
                یه نوع دستگاه مولد برقی ساخته بودند که با انرژی مغناطیسی زمین کار میکرد ... البته اولش کار نمیکرد باید با دست یه دورش میزدی تا حرکتش تند تر میشد ...
                متاسفانه متاسفانه بنده چند دقیقه پایانی برنامه رو دیدم ولی برای من خیلی جالب بود که چنین چیزی ساخته شده ...
                توی اون مستند نشون داد که به دلیل محرمانه بودن این طرح پلیس FBI آمریکا مخترعین این دستگاه رو دستگیر کرده و تمام مدارک و دستگاههای آنها را نابود کردند !!!
                هر چی گشتم توی سایت شبکه یک که اون مستند رو دانلود کنم ولی نمیدونم چرا چیزی پیدا نکردم ...
                آخه چرا نباید یه آرشیو برنامه ای داشته باشیم توی این شبکه های داخلی ؟؟
                دوستان کسی اون مستند را دیده ؟؟
                [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                  ممنون از آقا حامد عزیز ...
                  خودم شخصا از بچگی روی این مساله خیلی فکر کردم ... انرژی رایگان ...
                  چند ماه پیش یه مستندی به طور کاملا اتفاقی روز جمعه صبح پخش میکرد دیدم ...
                  یه نوع دستگاه مولد برقی ساخته بودند که با انرژی مغناطیسی زمین کار میکرد ... البته اولش کار نمیکرد باید با دست یه دورش میزدی تا حرکتش تند تر میشد ...
                  متاسفانه متاسفانه بنده چند دقیقه پایانی برنامه رو دیدم ولی برای من خیلی جالب بود که چنین چیزی ساخته شده ...
                  توی اون مستند نشون داد که به دلیل محرمانه بودن این طرح پلیس FBI آمریکا مخترعین این دستگاه رو دستگیر کرده و تمام مدارک و دستگاههای آنها را نابود کردند !!!
                  هر چی گشتم توی سایت شبکه یک که اون مستند رو دانلود کنم ولی نمیدونم چرا چیزی پیدا نکردم ...
                  آخه چرا نباید یه آرشیو برنامه ای داشته باشیم توی این شبکه های داخلی ؟؟
                  دوستان کسی اون مستند را دیده ؟؟
                  زنگ میزدی پشتیبانی برنامه میگفتی خودتی!!
                  من نمیدونم چرا همه چی نابود میشه از بین میره!!
                  قضیه چیه ؟
                  ایا دنیا با نفت و قدرت نفت گاژ یا انرژی اتمی نیز این چنین مبارزه کرد؟!!!!
                  این ها همه و همه برنامه ای برای سر گرم کردن کشور های عقب مانده و جهان سومی مانند ایران است
                  هر چیزی دارای تراکم انرژی میباشدهر چیزی!!
                  بیشترین تراکم انرژی موجود کشف شده توسط بشر انرژی رادیو اکتیو و شایدم (انرژی هم جوشی خورشید !!) باشه :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                    زنگ میزدی پشتیبانی برنامه میگفتی خودتی!!
                    من نمیدونم چرا همه چی نابود میشه از بین میره!!
                    قضیه چیه ؟
                    ایا دنیا با نفت و قدرت نفت گاژ یا انرژی اتمی نیز این چنین مبارزه کرد؟!!!!
                    این ها همه و همه برنامه ای برای سر گرم کردن کشور های عقب مانده و جهان سومی مانند ایران است
                    هر چیزی دارای تراکم انرژی میباشدهر چیزی!!
                    بیشترین تراکم انرژی موجود کشف شده توسط بشر انرژی رادیو اکتیو و شایدم (انرژی هم جوشی خورشید !!) باشه :eek:
                    هیچ حقه ای در کار نبود ... مطمئن هستم ...
                    همه ما میدونیم که کره زمین دارای یک میدان مغناطیسی بسیار قوی هست ...
                    باید یه راهی باشه که از این نیروی بسیار قوی برق درست کنیم ...
                    اون طور که از اون مستند فهمیدم این بود که خود دستگاه یه سیاه چاله بسیار کوچک میسازه و باعث تولید انرژی بسیار زیادی میشه که میشه از این قسمت استفاده کرد ... و یه ژنراتور را به حرکت راه انداخت ...
                    مطمئن باش اگر برنامه چرت و پرتی بوده باشه پخشش نمیکردند ...
                    حتما یه همچین چیزی بوده ...
                    یه چیزه دیگه هم نشون داد و اون این بود که خیلی از چیزهای عجیب و غریب مثل یه نقشه بسیار بزرگ روی یک زمین زراعی ... که میگن به هیچ عنوان نمیشه کار علم امروزی باشه ...
                    دانشمندان به این نتیجه رسیده بودند که این نقشه با یک لیزر بسیار قوی از ارتفاعات بسیار زیاد کشیده شده بوده !!! یعنی میتونه کار غیر زمینی های باشه ؟؟
                    حتی مستند هایی هم در یک شبکه بیگانه(منوتو) در این رابطه پخش می کنند ...
                    اون کسایی که با آن مخترعین سرو کار داشتند همه پروفسور و دانشمند بودند و خودشون عینا" شاهد قضیه بودند و جالبتر اینکه ادعا میکردند مخترع خودش این دستگاه رو نساخته و نقشه را از روی یکی از این نقشه های بیگانه که برای ما زمینی ها گذاشته بودند، ساخته شده است ...
                    دقیقا همون چیزی که توی مستندهای شبکه منوتو میدیدم ...

نظرتون چیه ؟؟
                    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

یا خدا شبیه این فیلم های هالیوودی شده فیلم بیگانه 1و 2 بود که یارو لباس داشت غیب میشد لیزر به دست بود و .......... :mrgreen:
                      راستش تولید برق از آهنربای ثابت رو خیلی ها بهش فکر کردن اما به نظرم اگرم میخوایم از دو قطب مغناطیسی ثابت انرژی بگیریم باید طبق حرف سامان جان و اون مستندی که گفت ، این قطب ها اونقدر قوی باشند که بتونیم انرژی زیادی ازش بگیریم و استفاده کنیم نه از این آهنرباهای اسباب بازی :mrgreen:
                      در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masuod619
                        ماشاالله آقا پدرام تو این جور تاپیک ها اولین نقض کننده هست
                        با سلام
                        این خیلی خوبه که آدم تکلیفش با خودش و اطلاعات علمیش روشن باشه و با دیدن یا شنیدن هر موضوعی، زود دچار شک و تردید و انفعال نشه.
                        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

تا موقعی که اون مستندها رو ندیدید شوخی و مسخره نکنید ...
                          به این فکر کنید که حتی اگر 0.1% هم حقیقت داشته باشه چیکار میکنید ؟؟
                          آیا به این فکر نمی افتید که چگونه کار میکنند ؟؟
                          آیا به این فکر نمی افتید خودتون هم یکی از این دستگاهها بسازید ؟؟
                          آیا تا به حال فکر کردید چرا پلیس FBI جلوی این طرح رو میگیره ؟؟؟
                          به نظرتون اگر چنین چیزی حقیقت داشته باشه چند ده میلیون نفر در جهان بیکار خواهند شد ؟؟؟
                          همونطور که قبلا هم گفتم ربطی به سیم پیچ و این جور چیزا نداره ...
                          ساختارش کلا فرق میکرد ...
                          یه دستگاهی ساخته بودن که با کوچکترین حرکت اولیه به حرکت در میومد ...
                          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                            هیچ حقه ای در کار نبود ... مطمئن هستم ...
                            همه ما میدونیم که کره زمین دارای یک میدان مغناطیسی بسیار قوی هست ...
                            باید یه راهی باشه که از این نیروی بسیار قوی برق درست کنیم ...
                            اون طور که از اون مستند فهمیدم این بود که خود دستگاه یه سیاه چاله بسیار کوچک میسازه و باعث تولید انرژی بسیار زیادی میشه که میشه از این قسمت استفاده کرد ... و یه ژنراتور را به حرکت راه انداخت ...
                            مطمئن باش اگر برنامه چرت و پرتی بوده باشه پخشش نمیکردند ...
                            حتما یه همچین چیزی بوده ...
                            یه چیزه دیگه هم نشون داد و اون این بود که خیلی از چیزهای عجیب و غریب مثل یه نقشه بسیار بزرگ روی یک زمین زراعی ... که میگن به هیچ عنوان نمیشه کار علم امروزی باشه ...
                            دانشمندان به این نتیجه رسیده بودند که این نقشه با یک لیزر بسیار قوی از ارتفاعات بسیار زیاد کشیده شده بوده !!! یعنی میتونه کار غیر زمینی های باشه ؟؟
                            حتی مستند هایی هم در یک شبکه بیگانه(منوتو) در این رابطه پخش می کنند ...
                            اون کسایی که با آن مخترعین سرو کار داشتند همه پروفسور و دانشمند بودند و خودشون عینا" شاهد قضیه بودند و جالبتر اینکه ادعا میکردند مخترع خودش این دستگاه رو نساخته و نقشه را از روی یکی از این نقشه های بیگانه که برای ما زمینی ها گذاشته بودند، ساخته شده است ...
                            دقیقا همون چیزی که توی مستندهای شبکه منوتو میدیدم ...

نظرتون چیه ؟؟
                            سلام
                            گرچه من متخصص این امور نیستم، اما با نظر آقا سامان موافقم
                            مسلما خیلی از روشهای جدیدتر، کم هزینه تر و پر بازده تری در آینده ابداع خواهند شد که بشه از طریقشون برق تولید کرد، این یه موضوع بدیهیه که نمیشه نفیش کرد، همونطور که اگه یه روزی به مردم میگفتی در آینده با باد و آفتاب برق تولید میشه تعجب میکردن oo: در آینده هم روشهای جدیدی خواهد بود که شاید در صورت وجود اونها تکنولوژی صنعت تولید برق الان مسخره به نظر بیاد. اینکه چه نوع نیرویی بتونه این کار رو بکنه و آیا همه طرحها به نتیجه برسن بحثیه که فکر میکنم باید خیلی راجع بهش [glow=red,2,300]تحقیق [/glow]بشه.
                            در مورد فیلم نمیتونم نظری بدم، چون تخصص و اطلاعی در این مورد ندارم، اما میتونم بگم که من با انرژی مغناطیسی زمین برق (در حد چند ولت DC) ساختم! روشش هم به این صورت بود که چون بچه شمالم، وقتی بارون میبارید و از شیروونی جریان پیدا میکرد یه منبع (بخونین دبه) 20 لیتری گذاشته بودم زیر لوله شیروونی و آب رو توش جمع میکردم، ته دبه رو هم وصل کرده بودم به یه کنتور خراب آب (البته به خاطر پره ای که توش داشت) و با حرکت دادن شفتش یه آرمیچر ساده رو میچرخوند. این کار رو در ساختمون 3 طبقمون 3 بار (هر 3 متر یکبار) تکرار کرده بودم و وقتی بارون میبارید مجموعا از آرمیچر ها حدود 3.5 ولت dc داشتم. اینا همش ایدست، خیلی از اختراعات هم از ایده های به ظاهر خنده دار ریشه میگیره، خوب کسی که دانشمنده مسلما دیدش و ایده هاش بهتر از نظرات منه و با استفاده از نیروهای طبیعت اختراعات ماندگارتری میکنه.
                            مرسی
                            تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

دوست عزیز، جناب آقای اسدی

با دیدن این فیلما ما بین دو موضوع متناقض علمی قرار میگیریم:
                              اولی اصل بقای انرژیه که تقریبا همه کشفیات علمی تا حالا با این اصل هماهنگی داشته و چرخهای عظیم صنعت در جهان مطابق این اصل بحرکت در اومدن و پیشرفت کردن تا ما الان اینجا هستیم.
                              دومی هم تئوری تولید انرژی از هیچ هست که فقط در حد یه کلیپ و یه سری احتمالاته. تا حالا نه محصولی با این تئوری ساخته شده و نه با هیچ اصلی مطابقت میکنه.

پارادوکس ما اینجاست که ایندو همدیگه رو نقض میکنن و اگه حتی یکهزارم درصد هم احتمال صحت دومی وجود داشته باشه، انسان باید زندگی رو دوباره از غار شروع کنه.

ضمن اینکه بحران انرژی در حال حاضر مشکل همه کشورهاست و اگه واقعا کسی یا کشوری بتونه این بحران رو حل کنه به بهترین امکانات و موقعیت در جهان میرسه. همین امر باعث شده تا عده ای، با وعده رفع این نیاز عمده بشری و با استفاده از ابهاماتی که عوام و عموما کشورهای جهان سوم در برخی مباحث علمی مثل مغناطیس دارن، دنبال منافع خودشون باشن.

مورد بعدی اینه که هیچ یک از این نظریه ها تا حالا اثبات نشده و همه شون فقط بصورت فیلم هست و فیلم هم دلیل مستند نیست.

میگن یه فرقی بین دکترا و مهندسا هست و اونم اینه که دکترا اگه با چیز عجیبی که علم رو نقض میکنه رو برو بشن میگن علم اینو قبول نمیکنه و مهندسا اگه با اون روبرو بشن میگن این درسته، چون وجود داره و کار میکنه.

منم به شیوه مهندسی، این روش تولید انرژی رو میپذیرم. تنها به شرطی که باهاش روبرو بشم. در غیر اینصورت از دید من فقط یه کلاهبرداری شبه علمی بیشتر نیست.
                              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

البته تا اونجایی که من میدونم، میدان مغناطیسی زمین 0.5 تسلا هست.

فکر کنم خیلی کم باشه.
                                تازه سیم پیچ تولید برق باید در راستای میدان زمین با سرعت قابل ملاحظه ایی بچرخه تا ولتاژ تو سیم پیچ ها بوجود بیاد.
                                یا زمین با سرعت قابل ملاحظه ای دور سیم پیچ بگرده. و سیم پیچ ثابت باشه.که در این حالت سیم پیچ باید ت. فضا باشه.

حالا چطور ی سیم پیچ میتونست مدار مغناطیس زمین رو قطع کنه؟
                                به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X