اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

واقعیت در تولید برق رایگان!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : واقعیت در تولید برق رایگان!!!

نوشته اصلی توسط نو رسیده
    دوست عزیز، جناب آقای اسدی

با دیدن این فیلما ما بین دو موضوع متناقض علمی قرار میگیریم:
    اولی اصل بقای انرژیه که تقریبا همه کشفیات علمی تا حالا با این اصل هماهنگی داشته و چرخهای عظیم صنعت در جهان مطابق این اصل بحرکت در اومدن و پیشرفت کردن تا ما الان اینجا هستیم.
    دومی هم تئوری تولید انرژی از هیچ هست که فقط در حد یه کلیپ و یه سری احتمالاته. تا حالا نه محصولی با این تئوری ساخته شده و نه با هیچ اصلی مطابقت میکنه.

پارادوکس ما اینجاست که ایندو همدیگه رو نقض میکنن و اگه حتی یکهزارم درصد هم احتمال صحت دومی وجود داشته باشه، انسان باید زندگی رو دوباره از غار شروع کنه.

ضمن اینکه بحران انرژی در حال حاضر مشکل همه کشورهاست و اگه واقعا کسی یا کشوری بتونه این بحران رو حل کنه به بهترین امکانات و موقعیت در جهان میرسه. همین امر باعث شده تا عده ای، با وعده رفع این نیاز عمده بشری و با استفاده از ابهاماتی که عوام و عموما کشورهای جهان سوم در برخی مباحث علمی مثل مغناطیس دارن، دنبال منافع خودشون باشن.

مورد بعدی اینه که هیچ یک از این نظریه ها تا حالا اثبات نشده و همه شون فقط بصورت فیلم هست و فیلم هم دلیل مستند نیست.

میگن یه فرقی بین دکترا و مهندسا هست و اونم اینه که دکترا اگه با چیز عجیبی که علم رو نقض میکنه رو برو بشن میگن علم اینو قبول نمیکنه و مهندسا اگه با اون روبرو بشن میگن این درسته، چون وجود داره و کار میکنه.

منم به شیوه مهندسی، این روش تولید انرژی رو میپذیرم. تنها به شرطی که باهاش روبرو بشم. در غیر اینصورت از دید من فقط یه کلاهبرداری شبه علمی بیشتر نیست.
    خیلی ممنون که نظرتون رو گفتید ولی من منظورم این کلیپهایی که بچه ها گذاشتند نیستااااا ...
    منظور بنده مستندی بود که توی همین شبکه 1 پخش شد ...

نوشته اصلی توسط hosseinam
    البته تا اونجایی که من میدونم، میدان مغناطیسی زمین 0.5 تسلا هست.

فکر کنم خیلی کم باشه.
    تازه سیم پیچ تولید برق باید در راستای میدان زمین با سرعت قابل ملاحظه ایی بچرخه تا ولتاژ تو سیم پیچ ها بوجود بیاد.
    یا زمین با سرعت قابل ملاحظه ای دور سیم پیچ بگرده. و سیم پیچ ثابت باشه.که در این حالت سیم پیچ باید ت. فضا باشه.

حالا چطور ی سیم پیچ میتونست مدار مغناطیس زمین رو قطع کنه؟
    حدس میزنم ... از نیروی کشش زمین بود ...
    دقیق یادم نیست ... :-??
    ای کاش مستندش گیرم میومد و میگذاشتمش اینجا ...
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

من هم نظری راجع به این فیلم ندارم نه تکذیب میکنم و نه تایید
      اما توجهتون رو به "ناقص بودن " علم جلب میکنم
      دوستانی که قانون پایستگی انرژی رو ناقض این فیلم میدونن ، یکم یادشون بیاد که قبل از جناب هاوگینگ ، به ما میگفتند :
      نور یک واقعیت هست و وجودیت داره اما تاریکی ، نبودن نور هست . و ما همه این رو بعنوان "علم" و "قانون " میدونستیم
      اما همانطور که خدا میفرماید ما نور و ظلمت رو خلق کردیم ، الان دیگه علم هم فهمیده که تاریکی وجود داره و موجودیتش توسط هاوکینگ ثابت شده

Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
        الان دیگه علم هم فهمیده که تاریکی وجود داره و موجودیتش توسط هاوکینگ ثابت شده
        حالا بگذریم از اینکه خود هاوکینگ خداناباوره!!!
        http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%...8C%D9%86%DA%AF
        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
          ما توجهتون رو به "ناقص بودن " علم جلب میکنم
          نکته کوچیکی تو نوشته های من بود که فکر کنم پنهان مونده.
          تمامی پیشرفتهای علمی بشرهمیشه بر پایه پیشرفتهای قبلی بوده و هر آجر روی آجر قبلی گذاشته شده تا این دیوار علم و تکنولوژی و در نهایت صنعت، بالا رفته. این همون روند رو به تکامل علم هست.
          حالا فرض کنین که یکی بیاد و بخواد بنیان این دیوارو خراب کنه، این دیگه پیشرفت محسوب نمیشه.
          اگه این ادعاها بر پایه بعضی از حقایق اثبات شده استوار بودن، باز میشد درصدی احتمال صحت براشون در نظر گرفت. ولی اینها همه اصول قبلی رو نقض میکنن، بنا براین نیاز دارن که حتما اثبات بشن.

مثل اینه که شما یه راهی رو رفتین و به نتیجه هم رسیدین. ولی یکی بیاد علاوه بر اینکه راه جدیدی بهتون پیشنهاد کنه، اصرار داشته باشه که راه شما هم اشتباه بوده. پیشنهاد راه جدید رو میذاریم به حساب پیشرفت علمی. ولی انکار پیشرفتهای قبلی دیگه سیاه بازیه دوستان.

هر درختی شاخه های زیادی داره. زیاد شدن شاخه ها و افزایش تعداد اونا رو ما بهش میگیم رشد کردن درخت. اما به شرطی که تنه درخت ثابت باشه و ریشه همه شون یکی باشه.
          اگه شاخه ای خارج از تنه اصلی در بیاد، دیگه شاخه حساب نمیشه. بلکه اون یه درخت جدیده. ولی دنیای ما جای یه درخت علم رو بیشتر نداره.
          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
            من هم نظری راجع به این فیلم ندارم نه تکذیب میکنم و نه تایید
            اما توجهتون رو به "ناقص بودن " علم جلب میکنم
            دوستانی که قانون پایستگی انرژی رو ناقض این فیلم میدونن ، یکم یادشون بیاد که قبل از جناب هاوگینگ ، به ما میگفتند :
            نور یک واقعیت هست و وجودیت داره اما تاریکی ، نبودن نور هست . و ما همه این رو بعنوان "علم" و "قانون " میدونستیم
            اما همانطور که خدا میفرماید ما نور و ظلمت رو خلق کردیم ، الان دیگه علم هم فهمیده که تاریکی وجود داره و موجودیتش توسط هاوکینگ ثابت شده
            ماشالا! ببخشید اما تا همیشه تاریکی عدم وجود نور بوده و هست مثل زمان که یک کمیت شبه فیزیکی است و مثلاً اگر با سرعتی بیش از سرعت نور از زمین دور بشید میتونید گذشته ی زمین رو ببینید و مجازاً به گذشته سفر کنید اما عملاً گذشته اتفاق افتاده و فقط قابل دیدنه. تاریکی هم یک کمیت مجازاً فیزیکیه. اگر به تفسیر المیزان مراجعه کنید متوجه خواهید شد که ظلمات در قرآن کریم به عنوان نماد نادانی و بیهودگی استفاده شده... اون که شما شنیدید ماده ی تاریک اسم داره و هنوز فقط یه نظریه است که میگه اطراف تمام دنیا (شامل تمام کهکشان ها) رو ماده ی تاریک فرا گرفته و این هنوز به اثبات نرسیده. لطفاً اطلاعات اشتباه ندید. اگر همچین چیزی بر فرض محال ممکن بود کشوری مثل چین اینقدر هزینه رو به جون نمیخرید که برای تولید برق نیروگاه اتمی بزنه...
            من آن آشفته ماشینم که تایر زیر تن دارم
            و از اسرار بازارم همان قدر زیر و بم دارم
            چنان خسته شدم از گردش چرخان چرخانم
            که امروزه تمنای دویدن بر دو پا دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dideh
              ماشالا! ببخشید اما تا همیشه تاریکی عدم وجود نور بوده و هست مثل زمان که یک کمیت شبه فیزیکی است
              اگر به تفسیر المیزان مراجعه کنید متوجه خواهید شد که ظلمات در قرآن کریم به عنوان نماد نادانی و بیهودگی استفاده شده...
              اون که شما شنیدید ماده ی تاریک اسم داره و هنوز فقط یه نظریه است
              لطفاً اطلاعات اشتباه ندید. اگر همچین چیزی بر فرض محال ممکن بود کشوری مثل چین اینقدر هزینه رو به جون نمیخرید که برای تولید برق نیروگاه اتمی بزنه...
              با احترام به فرمایشات شما
              اولا کتب تفسیر فقط یک سری برداشتهای یک عالم است که با توجه به روایات و پیشرفت علم زمان خودش ، مطالبی رو سرجمع میکنه و اگر نگاه کنید تفاسیری که امروزه نوشته میشن خیلی موارد بیشتری رو نسبت به کتب تاریخی شامل میشن پس تعبیری که تفسیر المیزان از ظلمت به نادانی داشته یک مطلب مطلق نیست .
              دوما قسمت اعظم علم ما فقط فرضیه های دانشمندان هست و میبینید که اکثر قوانین که ما بلدیم کلی مثال نقض داره . چیزی که دانشمندان امروزه دارن فقط یک روش ساده سازی تحلیلهای پیچیده ای هست که فعلا قابل تحلیل نیستن .که با این ساده سازی بتونن تا حدودی به نتیجه برسند . شما به شخصه میتونید این مساله رو توی ابتدایی ترین قوانین فیزیک که توی دبیرستان یاد گرفتیم ببینید . پس صرفا به دلیل نظریه بودن یک چیز ، سریع ردش نکنید .
              سوما اینکه با توجه به صحبت شما ، درخواستم اینه که قبل از نقض کردن حرف یک فرد دیگه ، خوبه اول خودمون مطالعه بیشتری راجع به مساله داشته باشیم تا با اطلاعات جامع تر و البته پس از کسب علم کافی برای گاه کردن دیگران با گفتار محترمانه تر صحبت کنیم . شاید شما چیزی جدید تر از چیزی که من خوندم بدونید که من ندونم اما باید اون مطلب رو مطرح کنید تا من و دیگران هم گاه بشیم نه اینکه ...
              چهارم هم اینکه ربط جمله آخرتون رو در مورد چین و انرژی اتمی به مطالب گفته شده نفهمیدم ...

دیدگاه

البته ویکی پدیا صرفا یک سایت دانشنامه هست و مرجع علمی حساب نمیشه
                برای کسب اطلاعات علمی باید به سایتهای مقاله علمی روز دنیا مراجعه کرد اما فقط برای آشنایی اولیه دوستان علاقه مند به این موضوع ، توجهتون رو به این مطلب جلب میکنم . با در نظر گرفتن این موضوع فیزیکی که اگر نور نباشد تاریکی بوجود می آید ، پس اگر نور باشد آنجا روشن می شود . اما با مطالعه سیاهچاله ها میبینیم که حتی با وجود نور باز هم تاریک هستند و میتوانیم درکی از "ظلمت" با تعبیر " جایی که نور هم نمیتواند روشنش کند " داشته باشیم .

((سیاهآ‌چاله ناحیهآ‌ای از فضا-زمان است که جرم در آن فشرده شده است.صفت «سیاه» در نام سیاهآ‌چاله به این دلیل است که همه نوری که به افق رویداد آن راه میآ‌یابد را به دام میآ‌اندازد .اجسامی که به دلیل میدان گرانشی بسیار قوی اجازه گریز به نور نمیآ‌دهند برای اولین بار در سده ۱۸ (میلادی) توسط جان میشل و پیر سیمون لاپلاس مورد توجه قرار گرفتند. ))
                http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%DA%86%D8%A7%D9%8 4%D9%87

دیدگاه

به نظر من ساختن برق رایگان لااقل با راندمان خیلی بالا و اتلاف کم دور از ذهن نیست،
                  ایدئولوژی من اینه که با کشف ذرات زیر اتمی جدید و نقض قوانین فیزیک فعلی ممکنه خیلی چیزها اتفاق بیافته،
                  خیلی از فیزیک دان ها معتقند با کشف ذرات زیر اتمی جدید ، ممکنه انسان به ابعاد دیگه غیر از این ابعاد فضا و زمان دست پیدا کنه
                  تصور کنید دستگاه های آینده به جای اینکه بر اساس الکترون و الکتریسیته کار کنند، با فیزیک کوانتم مثلا با ذرات نوترینو یا فیزیک ذرات دیگه کار کنند

حتی فلاسفه قدیم برای بعد زمان هم ماهیت ذره قائل بودند،شما اگر انقدر جلو بری که به این ذره زمان هم دست پیدا کنی دیگه میتونی هر بلایی خواستی سر زمان بیاری :nice:
                  پناه می برم به خدا از شر شیطان رانده شده...
                  (علی الخصوص در اینترنت )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
                    با احترام به فرمایشات شما
                    اولا کتب تفسیر فقط یک سری برداشتهای یک عالم است که با توجه به روایات و پیشرفت علم زمان خودش ، مطالبی رو سرجمع میکنه و اگر نگاه کنید تفاسیری که امروزه نوشته میشن خیلی موارد بیشتری رو نسبت به کتب تاریخی شامل میشن پس تعبیری که تفسیر المیزان از ظلمت به نادانی داشته یک مطلب مطلق نیست .
                    دوما قسمت اعظم علم ما فقط فرضیه های دانشمندان هست و میبینید که اکثر قوانین که ما بلدیم کلی مثال نقض داره . چیزی که دانشمندان امروزه دارن فقط یک روش ساده سازی تحلیلهای پیچیده ای هست که فعلا قابل تحلیل نیستن .که با این ساده سازی بتونن تا حدودی به نتیجه برسند . شما به شخصه میتونید این مساله رو توی ابتدایی ترین قوانین فیزیک که توی دبیرستان یاد گرفتیم ببینید . پس صرفا به دلیل نظریه بودن یک چیز ، سریع ردش نکنید .
                    سوما اینکه با توجه به صحبت شما ، درخواستم اینه که قبل از نقض کردن حرف یک فرد دیگه ، خوبه اول خودمون مطالعه بیشتری راجع به مساله داشته باشیم تا با اطلاعات جامع تر و البته پس از کسب علم کافی برای گاه کردن دیگران با گفتار محترمانه تر صحبت کنیم . شاید شما چیزی جدید تر از چیزی که من خوندم بدونید که من ندونم اما باید اون مطلب رو مطرح کنید تا من و دیگران هم گاه بشیم نه اینکه ...
                    چهارم هم اینکه ربط جمله آخرتون رو در مورد چین و انرژی اتمی به مطالب گفته شده نفهمیدم ...
                    ربطش این بود که اگه انرژی بی پایان ممکن بود کسی اینقدر خطر نمیکرد و میرفت انرژی رایگان تولید میکرد...
                    قانون ثبات انرژی و جرم تا حالا یک بار هم نقض نشده...انرژی و جرم نه از بین میرن و نه به وجود میان چون انرژی حاصلی از جنبش ملکولی ، اتمی و یا الکترونی اجسامه . اگر انرژی خاصی وجود داشته باشه یا از قبل ذخیره شده مثل پیل ها ی الکتریکی و یا از تبدیل جرم به انژی به وجود اومده مثل انتشار فوتون از شکست کلی اتم که تا امروزه ممکن نشده(که من و دکتر امیریون خیلی روش تحقیق کردیم و در آینده ی نزدیک اگه حمایت دولت ازمون قطع نشه یه کار تک جهانی خواهیم کرد) و یا تغیر حالت ماده باشه مثل سوختن نفت. در مورد مطالعه، همیشه نیاز نیست! شما هیچ نیازی نیست دو دو تا چهار تا رو مطالعه کنید. اما در این مورد خاص اطلاعات کافی دارم . زمانی که کاردانی میخوندم مقاله ی تولید برق از آب رو ارائه کردم که رتبه ی یازدهم جهانی رو آورد.
                    درمورد سیاه چاله هم طالاع زیادی ندارم اما میدونم چیزی که ما تا چند سال پیش خلاء میگفتیم در حقیقت تراکم بسیار کم موجودیت بود و در عمل چیزی که بصورت عام خلاء گفته میشه نسبیتیه و مطلق نیست اما سیاه چاله که تا امروز هر چیز در موردش گفته شده فقط حدسیاته و آخرین مورد و قوی ترین موردش اینه که سیاه چاله در اثر انفجار نهایی ستاره با جرم حجمی بالا اتفاق میوفته انفجاری اونقدر شدید که خلاء با تراکم نزدیک به صفر اتفاق میوفته و بعد از باز گشت موج انفجاری اونقدر کم تراکم میشه که باعث شبه جاذبه ای میشه که نه تنها اجرام قابل روئیت حتی امواج و نور رو جذب میکنه اگه کسی بر فرض محال درون سیاه چاله ی فضایی باشه و بر فرض اکیداً محال منفجر نشه اونجا رو پر از انرژی و نور میبینه و در حقیقت سیاه چاله مثل یک پارچه ی سیاه که نور رو جذب و تبدیل به گرما میکنه ، نور و هر چیز دیگه رو جذب و تبدیل به جسم میکنه. پس میشه گفت سیاه چاله سیاهه و نه تاریک.
                    من آن آشفته ماشینم که تایر زیر تن دارم
                    و از اسرار بازارم همان قدر زیر و بم دارم
                    چنان خسته شدم از گردش چرخان چرخانم
                    که امروزه تمنای دویدن بر دو پا دارم

دیدگاه

یه نکته دیگه که یخورده بعد فلسفی داره اینه که تو عالم واقع، بشر تا حالا نتونسته به بینهایت دست پیدا کنه و این یه محدودیت فیزیکیه. مثلا ما تو ریاضیات خیلی از مفهوم بینهایت استفاده میکنیم ولی در فیزیک هیچوقت این اتفاق نمیفته.
                      نمونه سادش همین معادله شارژ خازنه که از لحاظ تئوری خازن در زمان بینهایت فول شارژ میشه، ولی در عمل 5 تاو که بگذره خازن رو شارژ در نظر میگیریم.
                      یا مثلا تو هندسه میگیم دو خط موازی همدیگه رو در بینهایت قطع میکنن، ولی در عمل هیچ نقطه تقاطعی براشون متصور نیست.
                      ماکزیمم پارامتر فیزیکی طبیعی که داریم سرعت نوره و همونطور که میدونید نور مرز بین ماده و انرژی هست و رفتار دوگانه داره. اگه شما بخواین با هر روشی به بینهایت برسین باید از حالت مادی خارج بشین، بنا براین تولید انرژی از صفر که مفهومش همون رسیدن به بینهایت تو عالم مادی هست امکان پذیر نیست.

در مورد سیاهچاله و تاریکی هم باز به علت رفتار دوگانه نور که هم ماهیت ذره ای ( مادی) و هم ماهیت موجی ( انرژی) رو نشون میده، تو حالت مادی اگه براش جرم بسیار بسیار کمی هم تصور کنیم، این جرم اندک توی میدانهای جاذبه بسیار بسیار قوی سیاهچاله جذب میشه و اگه فاصله ش از مرکز سیاهچاله بیشتر باشه منحرف میشه.
                      به هر صورت بنظرم چه در مورد سیاهچاله صحبت بشه و چه در مورد جسم سیاه مطلق، باز هم علت وجود ظلمت عدم وجود نوره و این اصل نقض نمیشه.
                      پیشنهاد میکنم حتما بحث سیاهچاله ها رو مفصل وقت بذارین و مطالعه کنین. خیلی زیباست. علی الخصوص اون نقاطی که به نسبیت انیشتین و فلسفه صدرایی چفت و بست میشه دید آدم رو نسبت به جهان هستی و خدا و . . . کلا تحت تاثیر قرار میده.

دیدگاه

ما استادی داشتیم که با یک مثال ساده بحث تولید محتوای علمی با آزمایشات رو روشن میکرد
                        میگفت عده ای معتقدند دعا روی بهبود بیماری موثر هست و عده ای به این موضوع اعتقادی ندارند
                        محققان دو دسته بیمار مشابهو از هم مجزا میکنند و برای یک عده دعا میکنند و برای یک عده دعا نمی کنند و تاثیرش رو روی بهبود بیماری به دقت بررسیو ثبت میکنند . اما این وسط کافیه یک نفر توی یک شهر بسیار دور دعا کنه "خدایا همه مریض ها رو شفا بده " ...
                        ما توی مساله علم واقعا نمیتونیم محیطمون رو ایزوله کنیم تا به نتیجه قطعی برسیم و بگیم "این یک قانونه " این فقط "سعیی در نزدیک شدن به حقایق " هست
                        این بحثی که من مطرح میکنم به دلیل لجبازی یا اصرار روی عقاید فردی نیست اینها مقدمه ای بر مبحث chaos یا آشوب هست که دکتر هاشمی گلپایگانی (پدرمهندسی پزشکی ایران ) به شدت بهش معتقدند . به گفته ایشون حتی وقتی ما نوار قلب میگیریم و بعد از فیلتر کردن نویز 50hz ، اون شکل موج pqrst رو بدست میاریم یک کار اشتباهه و ما باید اون شکل موج رو دقیقا در حالتی که سوار بر 50hz هست تحلیل کنیم (در این حالت عملا شکل خاصی مثل pqrst دیده نمیشه ) آشوب میگه چیزای بزرگی هم که میبینیم ، ممکنه تحت تاثیر عوامل بسیار ناچیز ، تغییران چشمگیری داشته باشند این جمله مشهور حاکی این واقعیت هست :
                        Does the flap of a butterfly’s wings in Brazil set off a tornado in Texas?
                        این شاخه از علم ، از علوم اجتماعی گرفته تا ریاضیات و فیزیک کاربردی بوده و مسیل گوناگونی را تشریح میکند

دیدگاه

فرمایشات شما در زمینه نزدیک شدن به حقایق علمی رو کاملا قبول دارم. ولی این معنیش این نیست که حالا که اصول علمی مطلق نیستن، پس براحتی قابل نقض هستن. مطلق نبودن به معنی صفر نیست. بلکه به معنی 99 درصده. و اگه کسی یا اصلی بخواد شکستش بده، حداقل باید با اون برابری کنه و تا 99 درصد بیاد بالا.
                          مثل این که یه بچه ای که تازه رفته باشگاه، ادعای مسابقه با قهرمان کشتی جهان رو داشته باشه.

اصول علمی با روشهای مختلفی کشف میشن که تنها یکی از اون روشها تحقیقات علمیه. یکی دیگه ش میتونه تحقیقات آماری باشه مثل مثال استاد شما. یکی دیگه ش شانس و تصادفه و راههای دیگه.

اما این اصول بعد از کشف نیاز به اثبات دارن و در حقیقت بعد از اثباته که بعنوان یک اصل شناخته میشن و قبل از اون فرضیه هستن.
                          برای اثبات باید مراحل مختلفی رو طی کنن که:
                          یکیش تجربه و تکرار پذیری هست.
                          دوم اینه که اون اصل قابلیت توجیه یه سری پدیده هایی که قبلا توجیه پذیر نبودن رو به ما بده.
                          سوم اینه که از اون بشه مطالب جدیدی استخراج کرد و زایش علمی داشته باشه.
                          چهارم اینه که ارتباطاتش و نقاط اتصالش به اصول علمی قبلی بررسی بشه و اونا رو تکمیل کنه.
                          بعدش اینه که قابلیت پیاده سازی عملیش و منافع اقتصادیش بررسی بشه.
                          با پیشرفتهای جدید علمی تناقض نداشته باشه و . . .
                          حالا با گذشت زمان دو حالت برای اون اصل بوجود میاد: یا با کشفیات جدید، موقعیت و اعتبارش تثبیت میشه و یا تضعیف.
                          اصولی که ما میگیم مثل اصل بقای انرژی صدها ساله که با هر کشف جدید تثبیت و تایید شدن و صرف ادعای یه تعداد افرادی که غالبا هیچکدومشون سابقه مهم و معتبر علمی ندارن، حتی خاک هم ازشون نمیریزه.
                          اگه کسی یا چیزی بخواد نقضش کنه باید از ادعا خارج بشه، اول چند تا مثال نقض اساسی بیاره تا اونو نقض کنه، و بعدش مراحل بسیار زیاد و سختی رو طی کنه تا خودشو اثبات کنه.

دیدگاه

دوستان عزیز
                            دیشب بطور اتفاقی تو نمایشگاه بین المللی مشهد بودم
                            دیدم صاحب این دستگاه اونجا غرفه داره و توضیح میده
                            البته من وقت زیادی نذاشتم اما به نظر میرسید حرف علمی زیادی راجع به دستگاهش نمیگفت
                            فقط چیزی که من شنیدم ، گفت ما سه تا قانون رو نقض کردیم :اول نسبیت انشتین که اصلا قبولش نداریم دوم قانون دوم ترمودینامیک و سوم قانون سوم نیوتون که توی دستگاه ما نیرویی که جسم a به جسم b وارد میکنه با نیرویی که B به a وارد میکنه یکی نیست
                            حالا اگر علاقه مند بودید یک سر برید نمایشگاه خودتون صحبت کنید . یک نوع قطار خاص هم اختراع کرده بود
                            یک بروشور هم چاپ کرده بود که تصویر گواهی ثبت اختراع و چند مدرک دیگه توش بود

دیدگاه

این همه جنگ فقط به خاطر انرژی -نفت - داره تو جهان رخ میده
                              بنده این بحث هارو قبلا کردم نتیجه نداشت
                              چیزی که از هیچ یه چیز بسازه !! وجود نداره
                              انرژی مغناطیسی زمین قطب نما رو نمیتونه تکون بده چی میگی مرد مومن !!!
                              انرژی جاذبه هم سالهاست توی سد ها استفاده میشه
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

از این ابداعات که وقتی میبینی باعقلت جور در نمیاد و بلافاصله قانون بقای انرژی در ذهنت شکل میگیره دیدم که توسط بعضی جاها جایزه گرفتن و حتی در اخبار صدا و سیما هم نشون داده

ولی بازم باور نمیکنم مثلا چند ماه پیش در اخبار نشون داد که دستگاهی ساخته بودن ژنراتور موتور برقی و چند تا لامپ و روشن میشد و میگفت میشه برای همیشه روشن بمونه و چندتا لامپ هم روشن کنه

با اینکه دیدم ولی هنوزم باورم نمیشه به نظر من از یه طریقی انژی را به سیستم اضافه میکنن
                                خیلی دوست دارم توضیح این اقایون را در مورد دستگاهشون بشنوم
                                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X