اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

واقعیت در تولید برق رایگان!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : واقعیت در تولید برق رایگان!!!

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
    من دارم این رو میسازم ...
    http://s5.picofile.com/file/8164605126/Pseudo_Perpetual_Motion_Machine_9GAG.mp4.html
    به نظرتون کار میده ؟؟
    این طرحها یه سری مسابقات داره که به طرحهایی که نو و مبتکرانه باشه جایزه میدن

ولی همینطور که گفتم این حرکت دائمی نیست
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

در هر چیزی به نوعی میشه تقلب کرد

یکی از تقلب ها "تقلب در حرف زدن"هست

اینکه طرز کار یه دستگاه را میان عنوانی براش انتخاب میکنن که باعث واکنش دیگران بشه

به نظر من اگر اون دستگاه را بیارن و صادقانه در مورد کارش توضیح بدن متوجه میشیم که نه قانون بقای انرژی نقض شده و نه معجزه ای شده فقط همه چیز با هم گفته نشده
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

با سلام

ایجاد کننده تاپیک (((((((((((AsedMostafa))))))))))))

حتما پشیمان شده که چه کاری بود کردم همه را انداختم به جان هم

@ *.*.*619*.*.*.@

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.390

دیدگاه

من که طرفدار این تیپ تاپیک زدن هستم

بچه های انجمن شلوغ کاری کنن دعوا کنن - بزنن به تیپو تاپ هم. !! چه کیفی میده
          --------------------------- --------------------------

دیدگاه

یه کلیپ از اون دستگاهی که اقا سامان ساختن رو دیدم. تو یکی از موزه های ترکیه یکی دو تا ایرانی دیدن و کف کردن. جالبه که تو ترکیه این دستگاه رو گزاشتن تو موزه و میگن این دستگاه اخارتع یکی از دانشمنداشونه و قدیمیه و نشان از تمدن و... ماست.
            یکی از این ایرانیا شیطنت میکنه سریع از رو زنجیر میپره میره از دور دستگاه فیلم بگیره یه موتور کوچیک میبینه پست ژنراتور بدون سوخت تو موزه.
            حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
            به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

جای تاسف داره که توی یه فروم علمی اونم از نوع الکترونیکیش که به نوعی افراد تاپ رو دور هم جمع کرده، بحث در مورد یه موضوع ساده، یه سرش برسه به خرافات و تخیلات و سر دیگه ش هم بره تو باقالی ها و تنها این وسط علم و تحلیل غایب باشه.

پیشنهاد میکنم دوستانی که تقریبا تازه به بحث اضافه شدن، صفحات قبلی رو هم مرور کنن.
              بحث مغناطیس، موضوع جدیدی نیست. همه میدونیم که کلمه مغناطیس از زبان یونانی گرفته شده و برای توصیف نیروی کهربا بکار رفته و در اصل به معنی ناشناخته و مبهم هست. اما ظاهرا همیشه بار معنوی این کلمه بر بار علمیش غالب بوده، چرا که هنوز هم در ذهن بعضی از دوستان تحصیلکرده بصورت مبهم و ناشناخته باقی مونده.

اصل نیروی جاذبه یا دافعه مغناطیسی چیز عجیبی نیست. دقیقا یه چیزی مثل نیروی جاذبه گرانشی هست. همون مثالی که دوست عزیزمون آقای لیدر در مورد آهنربا زدن، در مورد کره زمین میشه زد.

نوشته اصلی توسط leader
              اگر یه تیکه اهنی که در مجاورت اهن ربا قرار داره و توسط اهن ربا جذب میشه و تغییر مکان میده بدون اینکه به اصطلاح انرژی خارجی(افزایش یا کاهش) صرف تغییر مکان تیکه آهن شده باشه با قوانین تناقض نداره؟اگر تناقضی نداره پس چگونه بدون صرف انرژی(افزایش یا کاهش انرژی) تونستیم کاری انجام دهیم اگرم تناقضی داشته باشه پس قوانین به آن مستحکمی فزیک نیوتنی با این مثال ساده نقض میشه.
              این مثال ایشون مثال درستیه و در صورتیکه دید فیزیکی شنونده ضعیف باشه خیلی راحت به اشتباه میفته. من در پاسخ ایشون یه سئوال کوچیک میپرسم. اونم اینه که حالا اگه شما بخواین اون تکه آهن رو از آهنربا جدا کنین چقدر باید انرژی صرف کنین؟

اساس کار تمام موتور هایی که به هر صورت از نیروی مغناطیسی استفاده میکنن بر تغییر جهت میدان استواره تا دوباره دافعه ایجاد بشه و حرکت رو ادامه بده و همینطور دورباره از نو.

ولی تو سیستم مثال دوستمون، توی بهترین حالت و با صرفنظر از اصطکاکات ، انرژی ای که صرف اون کار کوچیک شده رو باید موقع جدا کردن صرف کرد. بنابر این توی شرایط ایده آل، کار مفید و بازده هردو صفره.

اضافه شده در تاریخ :
              یه نکته ای که مهمتر از تولید رایگان انرژی هست و من قبلا هم اشاره کردم اینه که در صورت وقوع این فرضیه، بشر به بینهایت فیزیکی دست پیدا میکنه و این نتیجه ای به مراتب مهم تر از تولید انرژی هست.

این اتفاق نه تنها ناقض قوانین علمی ما، بلکه ناقض جهان مادی ماست و بنا به تحلیل، این پدیده تنها در عالم غیر مادی میتونه اتفاق بیفته.
              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                یه کلیپ از اون دستگاهی که اقا سامان ساختن رو دیدم. تو یکی از موزه های ترکیه یکی دو تا ایرانی دیدن و کف کردن. جالبه که تو ترکیه این دستگاه رو گزاشتن تو موزه و میگن این دستگاه اخارتع یکی از دانشمنداشونه و قدیمیه و نشان از تمدن و... ماست.
                یکی از این ایرانیا شیطنت میکنه سریع از رو زنجیر میپره میره از دور دستگاه فیلم بگیره یه موتور کوچیک میبینه پست ژنراتور بدون سوخت تو موزه.
                من که هنوز نساختمش ...
                گفتم دارم میسازمش ... به نظر شما کار میده ؟؟
                نقشه رو کشیدم و فقط مونده بدم با لیزر برام بزنند ...
                گفتم اگر این کار نمیده و حقه بازی هست نروم خرج کنم ...
                یکی از بچه های سایت این رو قبلا ساخته ولی میگفت کار نمیده ... البته نه این مدلی .... با ساچمه ...

در ضمن دوستان اینجا جای جنگ نیست و هر کسی نظرش رو میگه ...
                اتفاقا خودم با کسی که با من مخالفت میکنه ازش استقبال میکنم ...
                همیشه به دنبال افرادی نباشید که شما را تایید کنه ...
                بادبادکها وقتی بالا میروند که با باد مخالف روبرو شوند ...
                [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

تولید برق به این شکل در تناقض کامل با تمامی واقعیات ثابت شده علمی دنیا است.
                  برای کسانی که تو این اوهام هستن یک مثال میزنم.
                  هر وقت تونستید دو دستی از یقه خودتون بگیرید و خودتون رو به طور کامل از زمین بلند کنید اونوقت میتونید برق رایگان (یا هر نوع انرژی رایگان) بسازید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle
                    هر وقت تونستید دو دستی از یقه خودتون بگیرید و خودتون رو به طور کامل از زمین بلند کنید اونوقت میتونید برق رایگان (یا هر نوع انرژی رایگان) بسازید.
                    :applause: :applause: :applause:
                    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

سلام

بنده در حدی نیستم که نظر بدم پس سوال میپرسم :
                      اینورتر چطور میتونه یه ولتاژ مستقیم رو به متناوب تبدیل کنه و یه وسیله برقی رو به کار بندازه در حالیکه جریان مستقیم اون کار رو نمیتونه انجام بده ؟؟
                      تخیل مهمتر از دانش است
                      علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                      آلبرت انیشتین

دیدگاه

با سلام
                        جناب نو رسیده دیاگرم انرژی رو نمیشه معکوس تحلیل کرد
                        حرفی که شما در مورد انرژی مورد نیاز برای جدا کردن آهنربا زدید کاملا صحیح ولی انرژی اولیه که سبب جذب آهنربا ها میشه رو می تونید با یه تحلیل فیزیکی اثبات کنید که این انرژی از کجا می آد. البته این جابجایی و انرژی ایجاد شده کاملا تحلیل فیزیکی داره!!! ولی شما به این سوال پاسخ ندادین که این انرژی از کجا اومد فقط مثالی زدین که مربوط به انرژی مورد نیاز برای جدا کردن آهنربا ها اشاره می کرد. انرژی جابجایی اولیه آهنربا ها از کجا می آد؟؟؟
                        هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیـــــــــم
                          سلام

بنده در حدی نیستم که نظر بدم پس سوال میپرسم :
                          اینورتر چطور میتونه یه ولتاژ مستقیم رو به متناوب تبدیل کنه و یه وسیله برقی رو به کار بندازه در حالیکه جریان مستقیم اون کار رو نمیتونه انجام بده ؟؟
                          اینورتر توان که تولید نمیکنه
                          یه توانی میگیره
                          اونو تبدیل میکنه؛ یه مقداری هم تلف میکنه

دیدگاه

در اینکه این کلیپ سرکاریه بحثی نیست
                            چن تا از دوستای من یه همچین رویایی داشتن و تا حدی این رویا مشغولشون کرده بود دست به ساختش زدن! :eek:
                            ولی به در مورد اصل موضوع انرژی رایگان به نظر من شدنیه! البته تو مقیاس کوچیک :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
                              با سلام
                              جناب نو رسیده دیاگرم انرژی رو نمیشه معکوس تحلیل کرد
                              حرفی که شما در مورد انرژی مورد نیاز برای جدا کردن آهنربا زدید کاملا صحیح ولی انرژی اولیه که سبب جذب آهنربا ها میشه رو می تونید با یه تحلیل فیزیکی اثبات کنید که این انرژی از کجا می آد. البته این جابجایی و انرژی ایجاد شده کاملا تحلیل فیزیکی داره!!! ولی شما به این سوال پاسخ ندادین که این انرژی از کجا اومد فقط مثالی زدین که مربوط به انرژی مورد نیاز برای جدا کردن آهنربا ها اشاره می کرد. انرژی جابجایی اولیه آهنربا ها از کجا می آد؟؟؟
                              استاد حیدری عزیز
                              از علاقه شما به مباحث مربوط به میدان و مغناطیس مطلعم. ولی موضوع تاپیک چیز دیگه ای هست.
                              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام

دوستان نکته ای بگم شاید مفید واقع شد
                                بعضی از فیلم ها و مقالاتی که منتشر می شوند درست هستند.

یعنی از چند اهنربا می توان انرژی تولید کرد، اما این تولید انرژی همیشگی نیست
                                با روش هایی می شه انرژی درونی اهنربا رو به انرژی برق تبدیل کرد، اتفاقا تو فیلم هم همه چیز درست هست اما اون فیلم ها اینده اهنربا رو نشون نمی دهند.

به زبان بهتر بگویم
                                ما نفت رو می سوزنیم. نفت سوخته دیگه نفت نیست. اما این وسط برق تولید می شه.
                                روش هایی هم هست که آهنربا رو از بین ببریم و انرژی بدست بیاریم. برق هم تولید می شه. اما...
                                اما اصلا صرفه اقتصادی نداره
                                برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                                http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X