نوشته اصلی توسط HS1386
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اساتید کارکرد این ماژول چیه
Collapse
X
-
در صورت امکان چند تصویر از سیم کشی و اجزا قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
خب یه سوال دیگه این ماژول اگه اشتباه نکنم فقط برای راه اندازی فن هست و ترانس اون مهتابی های uv با برق 220 کار میکنن
- تشکرها 1
دیدگاه
-
عکس خدمته شما استاد عزیزنوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
در صورت امکان چند تصویر از سیم کشی و اجزا قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
دیدگاه
-
یه موردی پیش اومد اون ماژول امپلی رو من از فروشگاه همینجا خریدم بعد که باتری بهش وصل کردم و گذاشتم شارژ بشه اول که چون ماژول اسپیکر قبلی موقع شارژ هم، میشد ازش استفاده کرد منم این ماژول رو موقع شارژ روشن کردم بهش وصل شدم با بلوتوث ولی تا وصل میشد حدود 5ثانیه موزیک پلی میشد ماژول انگار ریست میشد و هنگ میکرد و چراغش ضعیف و قوی میشد و از بلندگو ها هم صدای تغ تغ میومد گفتم حتما مربوط به شارژه و باید شارژ شه کامل یه 10 دقیقه گذشت اینبار شارژر رو قطع کردم ماژول رو روشن کردم روشن شد ولی مجدد همون اتفاق تکرار شد بعدگذاشتم چندساعت شارژ شه بعدش دیگه با اینکه باتری فول شارژ شده بود ولی ماژول وقتی شارژر رو قطع میکردم دیگه روشن نمیشد و موقعی هم که شارژر وصل بود همون اتفاق میفتاد منم به پشتیبانی اعلام کردم و ماژول رو مرجوع کردم الان پشتیبانی میگه که باتری رو برعکس زدی و سوخته ولی قسمت یو اس بی سالمه و میتونی استفاده کنی. در صورتی ک من باتری رو کلا لحیم کرده بودم و اصلا قطعش نکردم که بخوام بر عکس بزنم و یکبار هم ماژول روشن شد با باتری و خود ماژول از اول مشکل داشتنوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
با سلام مجدد ،
اون سوکتی که به برق شهر وصل کردید ، برای تغذیه ولتاژ پایین ( بین ۶ تا ۱۲ ولت ) بوده و ترکیدن قطعاتش با برق شهر تعجبی نداره.
در مورد پست بعدی ، باید شماره آیسی سیستم هر دو ماژول رو مقایسه کنید ، اگر یکی باشن امکان داره.جدیدترین ویرایش توسط Siavashxxxx; ۰۵:۵۴ ۱۴۰۳/۰۷/۳۰.
دیدگاه
-
از این تصویر چیزی متوجه نشدم ، سیم بندیش اصلا مشخص نیست.نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
عکس خدمته شما استاد عزیز

در مورد پست دوم ، قطع و وصل صدا در این ماژول ها میتونه بخاطر خرابی باتری یا نیمسوز بودن بلندگو و آیسی آمپلی فایر ماژول باشه.
اول باید ماژول رو با تغذیه غیر از باتری تست میکردید.
دیدگاه
-
روی ترانس ها نوشته 220ولت ینی میشه مستقیم وصلشون کرد دیگهنوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
از این تصویر چیزی متوجه نشدم ، سیم بندیش اصلا مشخص نیست.
در مورد پست دوم ، قطع و وصل صدا در این ماژول ها میتونه بخاطر خرابی باتری یا نیمسوز بودن بلندگو و آیسی آمپلی فایر ماژول باشه.
اول باید ماژول رو با تغذیه غیر از باتری تست میکردید.
دیدگاه
-
مسلما میتونید سمت ۲۲۰ ولت رو به برق وصل کنید ( سمتی که مقاومت اهمی بالاتری داره )نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
روی ترانس ها نوشته 220ولت ینی میشه مستقیم وصلشون کرد دیگه
دیدگاه
-
منظورتون رو متوجه نشدم ولی در کل وصل کردم جرقه ی شدیدی زدنوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
مسلما میتونید سمت ۲۲۰ ولت رو به برق وصل کنید ( سمتی که مقاومت اهمی بالاتری داره )
دیدگاه
-
احیانا منظورتون چوک سفید مهتابی که نبوده؟نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
منظورتون رو متوجه نشدم ولی در کل وصل کردم جرقه ی شدیدی زد
اونها دلیلی نداره مستقیم به برق وصل بشن.
چیزی که در پست ۲۳ نوشتم هم مربوط به ترانس کاهنده هست.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
همین ترانس سفیدها دیگهنوشته اصلی توسط Kia.n نمایش پست هاسلام.
حس میکنم ترانسی که به برق ۲۲۰ وصل میشه و خروجیش به برد میره مشکل داره.ترانس کاهنده رو چک کردید؟
خیر
دیدگاه

دیدگاه