اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا این ماژول شارژ مناسب کار من هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها

جالبه. یعنی bms خرابه؟
    منم چند وقت پیش با همین نوع bmsها (مال من ۴ تایی بود) به مشکل مشابهی برخوردم. اخرش مجبور شدم از ۴ تا محافظ تک سلولی استفاده کنم:
    3011015200​
    ادیت: البته من جریان زیادی نیاز نداشتم در حد ۱ امپر هم برام کافی بود
    BMS نو نو هست همین الان به دستم رسیده نمیشه که خراب بشه منطقی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها

BMS نو نو هست همین الان به دستم رسیده نمیشه که خراب بشه منطقی نیست
      آقا حل شد، ولتاژ ۱۲.۶ ولت به ورودی دادم و یکدفعه دیدم بعد چند ثانیه درست شد الان هم خروجی میده هم ورودی.

دیدگاه

آقا حل شد، ولتاژ ۱۲.۶ ولت به ورودی دادم و یکدفعه دیدم بعد چند ثانیه درست شد الان هم خروجی میده هم ورودی.
        خوب احتمالا منم باید همین کارو میکردم چون برای منم دقیقا نو نو بود.

دیدگاه

ماژول های BMS وقتی تازه بهش باتری متصل میکنید ماسفت هاش خاموش هستند و برق از باتری به مدار BMS نمیده باید به ورودیش برق بدید ماسفت ها روشن بشن تا کل مدار BMS برقدار بشود و کار بکند.از اون به بعد تا زمانی که باتری برق دارد ماسفت ها روشن میمونن.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

ماژول های BMS وقتی تازه بهش باتری متصل میکنید ماسفت هاش خاموش هستند و برق از باتری به مدار BMS نمیده باید به ورودیش برق بدید ماسفت ها روشن بشن تا کل مدار BMS برقدار بشود و کار بکند.از اون به بعد تا زمانی که باتری برق دارد ماسفت ها روشن میمونن.
            نمیدونم چرا ولی یکم ازش استفاده کردم بعدش برای حدودا ۱۰ دقیقه ای خاموش بود الان که روشنش کردم بازم خروجی نمیده ایندفعه بهش 12.6 ولت هم دادم باز خروجی نداد، خود باتری خروجی میده فقط . BMS خروجی نمیده. چند ساعتیه دورشم ، خسته ام کرده

دیدگاه

نمیدونم چرا ولی یکم ازش استفاده کردم بعدش برای حدودا ۱۰ دقیقه ای خاموش بود الان که روشنش کردم بازم خروجی نمیده ایندفعه بهش 12.6 ولت هم دادم باز خروجی نداد، خود باتری خروجی میده فقط . BMS خروجی نمیده. چند ساعتیه دورشم ، خسته ام کرده
              موقع متصل کردن باتری با دقت سیمکشی کردی ؟
              اشتباه نزدی سیم ها رو حتی واسه یک لحظه ؟
              این مدل BMS خیلی حساس و ضعیف هست
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

موقع متصل کردن باتری با دقت سیمکشی کردی ؟
                اشتباه نزدی سیم ها رو حتی واسه یک لحظه ؟
                این مدل BMS خیلی حساس و ضعیف هست
                اتصالا کاملا درست هست، حتی برای مدتی BMS کار میکرد اما بعد از اینکه چند دقیقه خاموش گذاشتمش دیگه کار نمیکنه.

دیدگاه

میتونم به جای یک BMS ۳سل، از ستا BMS تک سل استفاده کنم و با ماژول شارژ ۳ سل شارژ کنم؟ بالانس ولتاژ باتری ها شکل میگیره؟

دیدگاه

میتونم به جای یک BMS ۳سل، از ستا BMS تک سل استفاده کنم و با ماژول شارژ ۳ سل شارژ کنم؟ بالانس ولتاژ باتری ها شکل میگیره؟
                    بله میتونید bms تک سل استفاده کنید.
                    خیر برای بالانسر یا باید bms بالانسر دار استفاده کنید یا ماژول بالانسر جدا.
                    این bms که شما داشتی هم بالانسر نداشت.

اگه باتری ها جنسشون خوبه و هر سه تاش یک مدل و نو هست نیازی به بالانسر نیست..به این زودی ها از بالانس خارج نمیشه.
                    فقط هر سه باتری رو تست ولتاژ بگیر باید ولتاژ هر سه تا یکی باشه.سه تاش همزمان با هم شارژ کن تا از بالانس خارج نشود.
                    جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۰:۴۶ ۱۴۰۵/۰۱/۱۹.

دیدگاه

به نظرم اول باید مکانیزم داخلی محافظ تک سل ها رو بررسی کنید و بعد با چندسلولی مقایسه کنید.

ماژول هایی که تراشه dw01a دارن شماتیکشون این هست: قسمت ۸ از این داکیومنت (ص۵ از ۱۹)
                      اول باید نحوه‌ی کار شماتیک‌شون رو متوجه بشید و بعدش میتونید تشخیص بدید آیا میشه بجای سه‌سل، سه تا تک‌سلولی استفاده کرد یا خیر. من این کارو کردم و جواب گرفتم.
                      ضمنا فکر می‌کنم اون BMS قبلی هم که لینکش رو گذاشته بودید بالانسر داخلی نداشت.

دیدگاه

بله میتونید bms تک سل استفاده کنید.
                        خیر برای بالانسر یا باید bms بالانسر دار استفاده کنید یا ماژول بالانسر جدا.
                        این bms که شما داشتی هم بالانسر نداشت.

اگه باتری ها جنسشون خوبه و هر سه تاش یک مدل و نو هست نیازی به بالانسر نیست..به این زودی ها از بالانس خارج نمیشه.
                        فقط هر سه باتری رو تست ولتاژ بگیر باید ولتاژ هر سه تا یکی باشه.سه تاش همزمان با هم شارژ کن تا از بالانس خارج نشود.
                        باتری ها نو و از یک برند هستن و جنس نسبتاً مرغوبی هستن، بنابراین اگر ابتدا به صورت تکی فول شارژ بشن و سپس سری بشن مشکلی نخواهد بود درسته؟
                        بعد از چه مدت ممکنه از بالانس خارج بشه و نیاز به تست مجدد پیدا کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها

به نظرم اول باید مکانیزم داخلی محافظ تک سل ها رو بررسی کنید و بعد با چندسلولی مقایسه کنید.

ماژول هایی که تراشه dw01a دارن شماتیکشون این هست: قسمت ۸ از این داکیومنت (ص۵ از ۱۹)
                          اول باید نحوه‌ی کار شماتیک‌شون رو متوجه بشید و بعدش میتونید تشخیص بدید آیا میشه بجای سه‌سل، سه تا تک‌سلولی استفاده کرد یا خیر. من این کارو کردم و جواب گرفتم.
                          ضمنا فکر می‌کنم اون BMS قبلی هم که لینکش رو گذاشته بودید بالانسر داخلی نداشت.
                          بله درست می‌فرمایید بالانسر نداشت، کلا بلا استفاده موند و یک BMS دیگه تهیه کردم.

برای BMS تک سلولی که فرمودید بنظر این مدل مناسب باشه درسته؟

کد :

3011015268

دیدگاه

بله درست می‌فرمایید بالانسر نداشت، کلا بلا استفاده موند و یک BMS دیگه تهیه کردم.

برای BMS تک سلولی که فرمودید بنظر این مدل مناسب باشه درسته؟

کد :

3011015268
                            به نظرم قابل استفاده هست دوست عزیز. فکر میکنم صرفا فرقش با اون شماتیک پست قبلی من، اینه که چند تا ماسفت داره بجای یدونه.
                            ولی بازهم باید تست کنید.

دیدگاه

یک روش بسیار مبتدی و اولیه برای شارژ بالانس باتری ها به ذهنم رسید که فکر نمیکنم چندان روش خوبی باشه.

اگر سیم کشی به این صورت باشه عملیات شارژ به درستی انجام میشه آیا؟

منبع تغذیه ۵ ولت ۳ آمپر هست
                              (ببخشید اگر به صورت مهندسی نقشه کشی نکردم، یه ادیت ساده راحت تر بود برام)

عکس در Uupload آپلود شده و مدتش ۲۴ ساعته:

جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۰۲:۱۵ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.

دیدگاه

اینم هست ، حالا نمیدونم کدومش شدنیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X