اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا این ماژول شارژ مناسب کار من هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها

اون بالانسرش فقط برای ۲سل هست فکر کنم، تازه همون ۲ سل رو هم که تست کردم ماژول به درستی کار نمیکرد. کلا ماژول عجیبیه در حالت NO BMS هم که خروجی 12.6 ولت باید بده گاهی وقتا کار میکنه گاهی وقتا کار نمیکنه
    برای ۳ سل هست
    البته صد درصد معلوم نیست که بالانسر باشد
    احتمالا واسه محافظت شارژ تک تک سلول ها هست.
    دیتاشیت ایسی ماژول هم نیست که بررسی بشود.

جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۸:۳۲ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها

ایموجی های کیبورد رو علامت سوال میزاره، از مال سایت استفاده کن
      فرقی نمیکنه.هم سایت.هم کیبورد.علامت سوال میاد
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

برای ۳ سل هست
        البته صد درصد معلوم نیست که بالانسر باشد
        احتمالا واسه محافظت شارژ تک تک سلول ها هست.
        دیتاشیت ایسی ماژول هم نیست که بررسی بشود.

بله توی صفحه خرید دیده بودم اینو، منتهی تست که کردم وقتی باتری رو به این قسمت مشخص شده متصل کردم اتصال کوتاه رخ داد
        (فقط نیم دایره بالایی متصل بود، پایینی متصل نبود)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

فرقی نمیکنه.هم سایت.هم کیبورد.علامت سوال میاد
          ...عجیبه

دیدگاه

بعد از حدود 12 ساعت توی شارژ بودن با ماژول های شارژ یک آمپری tp4056 باتری ها فول شده و چراغ آبی رنگ ماژول ها روشن شده، منتهی ولتاژ ها 4.2 ولت نیست و دوتاش4.17 ولتهو یکی دیگش 3.93 ولته، همشون هم آبی شدن
            چه ماژول مسخره ایه.

با این زدم داره 4.24 ولت فول میکنه :
            3011015327
            جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۱۷:۰۸ ۱۴۰۵/۰۱/۲۲.

دیدگاه

دارم از این شارژر استفاده میکنم :

3011015212

(البته من نسخه ۴آمپرشو دارم)

اما وقتی به برق متصل میشه، برای یک ثانیه چراغ آبی و قرمز باهم روشن میشه و صدای ویزز میده و ولتاژش ۱۳.۶ میشه اما بعد یک ثانیه فقط آبیه و صدا نمیده و ولتاژش هم همون ولتاژ باتری میشه.

توی توضیحات هم نوشته آبی یعنی شارژ کامل درصورتیکه ولتاژ باتری ها ۱۲.۳ هست و فول نیستن

نمایشگر LED: CR (شارژ در حال انجام)، OK (شارژ کامل یا حالت ولتاژ ثابت)

جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۱۹:۵۹ ۱۴۰۵/۰۱/۲۳.

دیدگاه

(اینجا یه سوال پرسیده بودم که مشکلم حل شد، منتهی نمیدونم چطور پاکش کنم پس این متن رو مینویسم)
                جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۲۳:۵۹ ۱۴۰۵/۰۱/۲۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X