اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط mfazl22
    سلام
    یه چیز مسخره برام اتفاق افتاده
    2 ثانیه کارمیکنه بعد قطع میشه
    خازن سر راه تغذیه گذاشتم 1000 میکرو ولی افاقه نکرد دیروز همین مدار بدون خازن 1000 میکرو کار میکرد سالم مثل مرد
    شما با چی بستی اینطوریه ؟؟ همون سورس وبرنامه رو میزاری منم تست کنم؟
    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

چی شد
      گاهی نمی شود که نمی شود
      گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
      گاهی گدای گدایی و چاره چیست
      گاهی تمام شهر گدای تو میشود
      ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

دوستان عزیز لطفا بحث خصوصی توی فروم نکنید .مخصوصا توی تاپیک هایی که جنبه عمومی داره . همونطور که میدونید با هر بار ارسال نظر جدید برای همه کسانی که توی این تاپیک نظر دادن یک "اعلام موضوع جدید" میاد .( که البته یک اشکال هست و متاسفانه من یکی از رفع اشکال توی این سایت ناامید شدم ) کمترین عیب این کار اینه که خیلی از کسانی که قبلا نظر دادن بعد از چد بار سر زدن و دیدن موضوعات نامربوط دیگه قید سر زدن به این تاپیکو میزن . اینه که میبینید خیلی ها دیگه حوصله جواب ددن به سوالاتو ندارن یک دلیلش اینه . حسن این کار هم ایه که تاپیک های مهم به 40-50 صفحه نمیرسه من و شما هم راحت تر میتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم . موفق باشید
        ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        و اما برنامه تست شده . این لینک :

http://s6.picofile.com/file/8236131968/100_ok.rar.html

توی این فایل برنامه یک فرستنده یک گیرنده هست که با فشار یک کلید برای ارسال عدد 1 و کلید دیگه برای ارسال عدد 2 بکار رفته . یک برنامه خیلی ساده هست و نمونه خوبی برای تست ماژول
        کتابخانه استفاده شده فکر کنم از اقای سید حسن مرتضوی باشه که من تقریبا برای هر خط توضیحات لازمه رو دادم . فکر کنم واضح باشه .
        عکس هایی هم از PCB و شماتیک هم هست . که ممکنه بدرد بخوره . کسی فایل التیومشو خواست بگه میزارم برای دانلود

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        اگه زحمتی نیست فایل آلتیوم هم بزارید!! :mrgreen:
        فایل التیوم

http://s7.picofile.com/file/8236749750/NRF_CONTROLER.rar.html

دیدگاه

سلام من یه سوال داشتم که با خوندن تقربا 40 صفحه از این تاپیک به پاسخ قطعی نرسیدم هر چند سرنخ هایی پیدا کردم
          ایا کسی به صورت عملی از این ماژول برای ارسال و دریافت صدا استفاده کرده؟ ایا به جواب رسیده؟
          اگه جواب گرفته یه توضیحی بدهد یا نمونه کدش را اپلود کند
          ایا نمونه برداری با رزولوشن 8 بیت کافی هست برای انتقال صدا انسان؟ایا از adc خارجی استفاده کرده یا adc خوده میکروه؟
          خیلی ممنون میشم کمکم کنید -O< -O<

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
            دوستان عزیز لطفا بحث خصوصی توی فروم نکنید .مخصوصا توی تاپیک هایی که جنبه عمومی داره . همونطور که میدونید با هر بار ارسال نظر جدید برای همه کسانی که توی این تاپیک نظر دادن یک "اعلام موضوع جدید" میاد .( که البته یک اشکال هست و متاسفانه من یکی از رفع اشکال توی این سایت ناامید شدم ) کمترین عیب این کار اینه که خیلی از کسانی که قبلا نظر دادن بعد از چد بار سر زدن و دیدن موضوعات نامربوط دیگه قید سر زدن به این تاپیکو میزن . اینه که میبینید خیلی ها دیگه حوصله جواب ددن به سوالاتو ندارن یک دلیلش اینه . حسن این کار هم ایه که تاپیک های مهم به 40-50 صفحه نمیرسه من و شما هم راحت تر میتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم . موفق باشید
            ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            و اما برنامه تست شده . این لینک :

http://s6.picofile.com/file/8236131968/100_ok.rar.html

توی این فایل برنامه یک فرستنده یک گیرنده هست که با فشار یک کلید برای ارسال عدد 1 و کلید دیگه برای ارسال عدد 2 بکار رفته . یک برنامه خیلی ساده هست و نمونه خوبی برای تست ماژول
            کتابخانه استفاده شده فکر کنم از اقای سید حسن مرتضوی باشه که من تقریبا برای هر خط توضیحات لازمه رو دادم . فکر کنم واضح باشه .
            عکس هایی هم از PCB و شماتیک هم هست . که ممکنه بدرد بخوره . کسی فایل التیومشو خواست بگه میزارم برای دانلود
            اگه زحمتی نیست فایل آلتیوم هم بزارید!! :mrgreen:
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            --------------------------------------------------------
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

یه خواهش از همه دوستانی که با راه اندازی این ماژول مشکلی ندارند. بزرگی لطف کنه یه روش عامیانه و ساده برای راه اندازی این ماژول اراعه بده تا هر کسی توی هر زبانی که کار میکنه بتونه خودش این ماژول رو راه اندازی کنه. مثلا توضیح بدن ابتدا باید این رجیسترهای ماژول رو این جوری باید مقدار دهی کردو ....سپس به این شکل ماژول رو درحالت سند یا رسیور قرار داده و..... الی آخر.

دیدگاه

یه خواهش از همه دوستانی که با راه اندازی این ماژول مشکلی ندارند. بزرگی لطف کنه یه روش عامیانه و ساده برای راه اندازی این ماژول اراعه بده تا هر کسی توی هر زبانی که کار میکنه بتونه خودش این ماژول رو راه اندازی کنه. مثلا توضیح بدن ابتدا باید این رجیسترهای ماژول رو این جوری باید مقدار دهی کردو ....سپس به این شکل ماژول رو درحالت سند یا رسیور قرار داده و..... الی آخر.
                من تقریبا همه دیتاشیت این ماژول رو خوندم (وحتی ترجمه کردم که البته کار اشتباهی هست و دیگه این کارو تکرار نمیکنم)

ترجمه کار اشتباهی بوده ! از چه لحاظ؟
                ترجمه کردن هدر دادن وقت هست . بهترین روش خودن قسمتهای مهم و نهایتا" یادداشت برداری هست
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یک فایل pdf هست از اقای ایمان باقری که در قسمتی از اون توضیحات خوبی دادهه و دید خوبی از ماژول به شما میده مطالعه کنید اگر کمکی نیاز داشتید سوالاتتون رو مطرح کنید هم خودم و هم دوستان هستن.

http://s7.picofile.com/file/8236853750/Wireless_Acceleromerter.rar.html

دیدگاه

ترجمه کار اشتباهی بوده ! از چه لحاظ؟

دیدگاه

با سلام
                    من با استفاده از تقسیم ولتاژ، 5 ولت دو سر مدار را به 3.2 تبدیل کردمو بین دو سر تغذیه ماژول خازن 100 میکروفاراد قرار دادم.
                    آیا با این روش می توان ماژول را راه اندازی کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a.valinezhad
                      با سلام
                      من با استفاده از تقسیم ولتاژ، 5 ولت دو سر مدار را به 3.2 تبدیل کردمو بین دو سر تغذیه ماژول خازن 100 میکروفاراد قرار دادم.
                      آیا با این روش می توان ماژول را راه اندازی کرد؟
                      خیر. ماژول جریان کشی های لحظه ای داره که باید تقسیم مقاومتی شما مقابل اون جریان ایستادگی نکنه. از رگولاتور ولتاژ 3.3 ولت استفاده کنین و تو خروجی هم خازنی قرار بدین که بتونه جلوی افت ولتاژ لحظه ای رو بگیره. (حدود 47 میکرو)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                        خیر. ماژول جریان کشی های لحظه ای داره که باید تقسیم مقاومتی شما مقابل اون جریان ایستادگی نکنه. از رگولاتور ولتاژ 3.3 ولت استفاده کنین و تو خروجی هم خازنی قرار بدین که بتونه جلوی افت ولتاژ لحظه ای رو بگیره. (حدود 47 میکرو)
                        با تشکر از پاسخگویی شما
                        آیا استفاده از 7805 و کاهش ولتاژ با استفاده از چند دیود عادی، راه مناسبی برای تامین ولتاژ 3.3 ولتی است؟

دیدگاه

سلام
                          بهترین روش استفاده از رگولاتور هست من 20 تا ماژول سوزوندم تا فهمیدم تقسیم مقاومتی اشتباه محض است الان با رگو لاتور عین تراکتور کار می کنه

اضافه شده در تاریخ :
                          اگه ما بخوایم هر موقع کار نداشتیم CE رو خاموش کنیم یعنی ببریم تو حالت استند بای
                          چاره چیه
                          گاهی نمی شود که نمی شود
                          گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
                          گاهی گدای گدایی و چاره چیست
                          گاهی تمام شهر گدای تو میشود
                          ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

بهترین رگولاتوری هم که میتونید استفاده کنید ams1117 3.3 هست که دراپ اوت خیلی پایینی داره و تقریبا تا همون 3.3 ولت روشن میمونه
                            AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfazl22
                              اگه ما بخوایم هر موقع کار نداشتیم CE رو خاموش کنیم یعنی ببریم تو حالت استند بای
                              چاره چیه
                              حالت گیرندگی که نمیتونیم اینکارو کنیم چون از حالت گیرندگی خارج میشیم . به عبارت دیگه ماژول باید همیشه فعال باشه تا درصورت رسیدن دیتا بتونه دریافت کنه و در حالت standby امکان پذیر نیست
                              برای حالت ارسال توی تمام کتابخانه هایی که من دیدم موقع ارسال دیتا، پایه CE فعال شده و بعد از ارسال در همون تابع غیر فعال میشه

دیدگاه

سلام کسی برنامه تست شده ماژول nrf24l01p رو برای بسکام با مگا8 داره؟؟؟؟
                                اگه داره خواهش میکنم قرار بده که بدجوری گیرم ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^
                                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X