اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

سلام ممنون از m3hd1
    به خاطر راهنماییش
    امیدوارم که ماژول من هم بلاخره کار کنه

دیدگاه

نظر بدهید؟

من یک GPS LEA-4H خریدم نظرتون چیه ؟
      دو مدل آنتن اکتیو و پسیو را ساپورت می کند.
      3 پورت خروجی دارد UART,USB,SPI
      اگر کسی با این مدل کار کرده دوستان را بی جواب نگذارد.؟

دیدگاه

پاسخ : سوال در رابطه با gps

e.masoud عزیز ، ورودتو به انجمن تبریک میگم و آرزوی موفقیت برات دارم.
        - e.masoud :
        راستی فرق GPS های RFphone با هم چیه ؟ ----- جواب : از فروشنده بپرسین. البته این کارو پیشنهاد نمی کنم چون احتمالا باهات درگیر میشه و .... ، به سایتشون مراجعه کن.
        کیفیت کدام بهتره ؟ ----- جواب : همانند سوال قبل.
        در کل کدام بهتره ؟ ----- جواب : همانند سوال قبل.
        و اگر به جای آنتن اکتیو آنتن پسیو بگذاریم چه اتفاقی می افتد ؟ ----- جواب : آنتن با آنتن فرقی نداره ، فقط اگر آنتنتون کار بکنه ، gps هم کار میکنه. خوب هرکدوم مدار خاص خودشو داره. از نظر تغدیه و ...
        و دیتا های ورودی به GPS چیه ؟ ----- جواب : gps معمولا دیتایی به خودش وارد نمیکنه ، همون طور که چندین بار گفتم . اگر هم داده ای قرار باشه به gps وارد بشه ، کاملا به مدل gps تون بستگی داره و باید به دیتاشیتش مراجعه کنید.

- m3hd1 :
        GPS
        قادر به نمایش مختصات جغرافیایی
        نمایش ساعت به وقت تهران ----- جواب : البته خودتون باید 4:30 از gmt time کم کنین.
        سرعت حرکت بر حسب کیلومتر
        ارتفاع از سطح دریا
        میباشد ----- جواب : علاوه بر این مواردی که مهدی جان فرمودن ، چیزای دیگری هم هست که در خروجی gps موجوده . برای اطلاعات بیشتر به اون لینکی که مربوط به nmea بود مراجعه کنید .
        به نظر من راهنمایی های آقای جعفری که در این فرم انجام دادان کمک بزرگی برای انجام این کار بود ----- جواب : خواهش میکنم.

- pmomeni :
        با عرض سلام خدمت دوستان
        خیلی خوشحالم که دوستمون موفق شد جواب بگیره و همچنین از آقای جعفری تشکر به خاطر راهنمایی هاشون
        با وقفه چه جوری داده ها رو گرفتی؟ چون من با وقفه زیاد کار نکردم ؟
        یه سوال از آقای جعفری داشتم
        تو برد ماژول من mg-s01sp یک پین به عنوان 1pps معرفی شده که یک پالس در هر ثانیه است
        آیا باید به این پین پالس بدم؟ ----- جواب : دیتاشیتشو نگاه کردم ،چیزی دراین باره ننوشته بود ، ولی با توجه به مداری که بسته ، این پین باید خروجی باشه ، احتمالا برای مثال وقتی gps فیکس شد یک پالس در ثانیه.....
        یک بار به میکرو وصلش کن و پالسشو بخون تا ببینی چیه.

- m3hd1 :
        استفاده از وقفه برای برای دریافت داده به صورت سریال یکی از بهترین و کم خطا ترین راههاست ..... جواب : اینو شدیدا به همه دوستان پیشنهاد میکنم.

- جواب e.masoud :
        lea 4h خود ماژول استفاده شده در ttl lea-4h هست و در اصل فرقی با هم ندارن. شما حتما اون appnote رو دانلود و مطالعه کن.
        اگر سوال یا مشکلی دارین ، دقیق تر مطرح کنین تا انشاالله حل بشه.
        مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

من به طور کامل GPS رو راه انداختم . اما چرا آنتن نمی ده؟ من از انتنی که شما تایید کردید گرفتم (همون 9500 ) تو خونه که اصلاً آنتن نمی ده مثلاً می نویسه:, , , , , , , , , GPGLL$
          یعنی هیچ دیتایی ندارم . تو بالکن هم رفتم همین طور بود. شما کجا تست کردید ؟ حتماً باید برم وسط کوچه تست کنم؟؟؟؟!

دیدگاه

سلام parsa2 جان
            این که , , , , , , , , , GPGLL$ رو داری نشان از صحت عملکرد gps ت هست.
            شما فقط جریان آنتنتو به اون شکل که گفتم تست کن تا از سالم بودنش مطمئن بشی . بعد اگر آنتنت سالم بود ، تنها دلیل عدم دید کافیه .
            من نمیدونم شما چرا اینقدر با محیط آزاد مشکل دارید؟! یه باتری کارتونو راه میندازه.
            ببین اولش که میخواد ارتباط برقرار کنه یک مقدار دید بیشتری لازمه.
            :job:

دیدگاه

دوستان عزیز یک مشکل خیلی عجیب دارم پورت سریال avr اصلا جواب نمیده تا به حال
              به این مشکل برخورد کرده اید؟ هر فیلمی که تو مبحث هست ارتباط سریال است را سرش در آوردم
              باز هم کار نکرد . لطفا راهنمایی کنید؟ :angry: :eek: آیا احتمال دارد ماژول داخلی پورت سریال میکرو معیوب باشد ؟ oo:
              اگر این مشکل بر طرف بشه حالا نوبت بدبختی جدید راه اندازی GPS LEA-4H است البته فعلا پایه هاش
              فرکانس کاری آنتن اکتیو 9500 تومانی در محدوده GSM 1600 است پس میشه از آنتن موبایل های قدیمی
              هم استفاده کرد البته به جای آنتن پسیو.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
                این پروتکل هایی که من گفتم ، پروتکل داده هایی هست که نهایتا دریافت میکنی، نه پروتکل ارتباطیش.یعنی مثلا قالب داده ها در نهایت nmea (با کمی تغییرات)هست.
                پروتکل ارتباطیشون معمولا usart و usb هست با استاندارد ttl یا rs232 .
                مثلا rfphone یدونه داره : lea-4h ساخت سویسه.35000 تومن. ttl , usart , usb , ( nmea , ubx ,rtcm ),smd نصب سطحیه.
                بدک نیست.ولی همون rfphone از همشوی با انصاف تره. (برو دفتر پاساژ فرقانی همه مدلاشو ببین) (البته برای صرفه جویی در وقت پیشنهاد می کنم به سایتشون سر بزنی : rfphone.com)
                راستی درباره nmea :
                http://en.wikipedia.org/wiki/NMEA
                . سلام اقا سید محمد .میشه در مورد gpsچند تا منبع توب معرفی کنید به همراه چند کیلویی اطلاعات لطفا

دیدگاه

سلام عزیزان .به من تازه وارد کمک کنید.در مورد gpsاطلاعات میخوام :redface:

دیدگاه

سلام javadee جان.
                    ورودتو به انجمن تبریک میگم.
                    والا منبع توپ فارسی که.....
                    انگلیسی هم منبع خاصی مدنظر ندارم ، آخه gps چیزی نداره که منبع لازم باشه.(دیتا شیت تمام نیازتو برطرف میکنه)
                    اما چند کیلو اطلاعاتو .....
                    ما تو این تاپیک در مورد خیلی از مباحث gps صحبت کردیم . از بحث جغرافیاییش گرفته تا الکترونیکی و ....
                    بعید میدونم چیز مهمیرو از قلم انداخته باشیم .
                    فقط یه مقدار جمع بندی میخواد که اتفاقا دوست عزیزم جناب ظهیری اگر اشتباه نکنم پیشنهادشو دادن ، ولی متاسفانه فلان فرصت نشده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
                      جواب parsa2 :
                      تا جایی که من میدونم ، برای این کار به یک حافظه عظیم نیازه که نقشه ها و درجه بندی جغرافیایی رو تو خودش جا بده . در کل نقشه های gps هم یک نقشه عادی هستن .
                      سید جون به فرض اینکه من این حافظه رو آماده کنم . باید چه الگوریتمیو پیاده کنم که بشه این کار رو با PIC کرد؟ مثلاً من نهایتاً مختصات جغرافیایی رو از GPS بگیرم چه جوری برم تو نقشه پیکسل مورد نظر رو پیدا کنم؟ و روی اون یه نقطه بذارم ؟ یه راه مشخصی مد نظرت هست؟

دیدگاه

فرض کنیم یک نقشه در یک صفحه جا گرفته باشد (به طور مثال نقشه یک شهر کوچک ویا قسمتی از آن) حال بخواهیم که در این نقشه مختصات یابی کنیم
                        ابتدا باید رابطه ایی بین پیکسل ها و مختصات جغرافیایی واقعی آن پیدا کنیم
                        یعنی نظیر هر پیکسل یک مختصات داشته باشیم از انجایی که یک پیکسل بسیار کوچک است دسته ای از پیکسل ها را انتخاب میکنیم
                        انتخاب این دسته ها و بزرگی آنها ضریبی از دقت مکان یابی خواهد بود
                        کافی است که به این روابط دست پیدا کنیم در این صورت میتوان مابقی کارها را انجام داد بقیه کار حجم سنگین برنامه نویسی وشرط هاست
                        برای درک بیشتر به گوگل ارث برو و ببین مختصات وپیکسلها با چه دقتی با هم هم ارزند
                        به نظر من کلیه این عملیات را اگر بتوان ماتریسی و بصورت آرایه های دو بعدی انجام داد بهترین روش خواهد بود
                        ولی خودم هنوز بهش فکر نکردم که الگوریتمی را ارائه بدم ولی ارزش فکر کردن را دارد
                        ماتریسها قدرت فوق العده ای دارند که کارها را راحتر می کنند

دیدگاه

پاسخ : ارتباط مختصات جغرافیایی و نقشه

نوشته اصلی توسط m3hd1
                          ابتدا باید رابطه ایی بین پیکسل ها و مختصات جغرافیایی واقعی آن پیدا کنیم
                          کافی است که به این روابط دست پیدا کنیم در این صورت میتوان مابقی کارها را انجام داد بقیه کار حجم سنگین برنامه نویسی وشرط هاست.
                          سلام
                          بخش های بالا از کلام m3hd1 جالبن . در کل باید همین کارو کرد. من فقط بیشترین چیزی که ذهنمو مشغول کرده اینه که به فرض ما نقشه هارو توی یک mmc یا هر حافظه دیگری ذخیره کردیم. به فرض رابطه بین هر پیکسل و زوایای جغرافیایی هم داشتیم . حالا باید این کارارو کرد:
                          برای باز کردن و نمایش یک بخش خاص از تصویر باید اولا با الگوریتم ذخیره سازی پسوند فایلمون آشنا باشیم و بتونیم با یک میکرو اطلاعات رو از حافظه خونده و کد گشایی کنیم ، ثانیا بخش مورد نظر از نقشمونو به شکلی که برای یک lcd قابل فهم باشه ، برای نمایش آماده کنیم.
                          به نظر من pic قدرت انجام هیچکدوم از این کارارو نداره . ( کد گشایی از یک عکس بزرگ که احتمالا رنگی هم هست و ارتباط و رفرش کردن یک lcd رنگی)
                          اگر به من بود ترجیح میدادم داده هارو وارد pc کنم و با یک برنامه واسط مثل matlab کارمو انجام بدم.
                          . هر چند این طور device ها باید پرتابل باشن.
                          من در زمینه پردازش تصویر اطلاعات کمی دارم ولی فکر کنم دوستانی که در این زمینه کار کردن ( مخصوصا پردازش سخت افزاری ) بهتر بتونن کمک کنن.

دیدگاه

ببخشید اگه میشه مطالبی هنگفت و منابهعی در مورد جی پی اس میخوام خیلی ضروریه اگه میشه با من همکاری کنید ممنون :agree:

دیدگاه

javadee جان ، لینکای زیرو یه نگاه بنداز:

http://www.persiangeo.com/content/view/752/1
                              http://www.iritn.com/?action=show&type=news&id=10040

ببین دوست عزیز ، اگر از این جور اطلاعات فلسفی ! میخوای ، زیاده و بگردی به راحتی پیدا میکنی.
                              لینک زیر باز قابل تحمل تره و لااقل همون اطلاعات فلسفی رو کامل گفته:

http://www.colorado.edu/geography/gcraft/notes/gps/gps_f.html

اما اگر دنبال اطلاعات تخصصی هستی ، بعید میدونم بشه مقاله مناسب و جامعی پیدا کرد.لااقل من سراغ ندارم. اطلاعاتی که تو این تاپیک ارائه شده ، از یه درس gps ( نمیدونم چند واحدی) که دانشجوهای زمین شناسی و جغرافیا و ... میخونن به نظر من کامل تره ( یا شاد بهتره بگم کاربردی تر).
                              :nerd:

دیدگاه

آقا منم مشکلم حل شد گفتم بگم بقیه هم استفاده کنن . اینیکه می گفتم آنتن نمی داد ... خیلی خوب آنتن می ده من از بالکن امتحان کردم . مشکل این بود که ماژول من 50 تا 60 ثانیه زمان می بره تا اطلاعات رو دریافت کنه ...فقط همین ... قابل توجه عزیزان بی تحمل و کم تحمل مثل خودم!!!

فقط یه چیزی من مکان و با TTL LEA 4H با 200 - 300 متر اختلاف میگیرم . به نظرتون معقول هست؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X