اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد چت رم برای این سایت ( رأی دهید )

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد چت رم برای این سایت ( رأی دهید )

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    یه مشکل دیگه ی سایت فروشگاه اون هست. اگه بخوام رک بگم خود من ترجیح میدم از یه شاپ دیگه خرید کنم(حالا خوبه همیشه خودم میرم جمهوری :mrgreen
    قطعات محدودی تو فروشگاه هست.اگه بخش سفارشات خارجی هم اضافه بشه و با قیمت مناسب بشه وارد کرد که عالی....
    به نظر من اگه امکانش هست یه نظر سنجی کنیم و قطعاتی که نیاز هست و تو شاپ نیست رو اضافه کنیم....
    oo:

بخش واردات فعاله!

برای اینکه یک جنسی رو وارد کنید با آقای بلورچیان مکاتبه کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری
      oo:

بخش واردات فعاله!

برای اینکه یک جنسی رو وارد کنید با آقای بلورچیان مکاتبه کنید
      میدونم حامد جان اینو.
      منظور این بود مثلا سایت******* میاد یه سری آموزش ها رو شروع میکنه و بر اساس اون چیز هایی که نیاز هست رو وارد میکنه.اون قطعه وارد قطعات ثابت فروشگاه میشه و قیمتش خیلی میشکنه.مثلا همین 1768 که الان خیلی میکرو روتینی هست همین جوری شد که تو بازار ما سر و کله اون پیدا شد.(نمیدونم اول کدوم فروشگاه اوردش)
      هدف کامل کردن قطغات موجود هست وگرنه چند تا از یه چیپ زیاد عام نیست.(البته کار راه اندازه ها یهو نبندیدش :mrgreen
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

با سلام
        به نظر من هم یک مدت به طور آزمایشی بذارین بعد خود به خود معلوم میشه مفیده یا نه الان دقیقا نمیشه گفت خوبه یا نه
        ممنون
        انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza kazemi1368
          با سلام
          به نظر من هم یک مدت به طور آزمایشی بذارین بعد خود به خود معلوم میشه مفیده یا نه الان دقیقا نمیشه گفت خوبه یا نه
          ممنون
          oo: oo: oo:

الان بحث عوض شده oo: oo:

تاحالا 4 بار بحث عوض شده اول درباره چت روم الان فروشگاه سایت

پیش نهاد چت روم اول رای نیاورد کنسل شد :mrgreen: الان داره رای میاره

دیدگاه

میخوایند اسم تاپیک رو بزارم "از همه جا از همه رنگ" ؟

دیدگاه

دوستان بحث آرا تموم نشده ......
              هرکس که رای نداده رای بده.....اگه تفاوت بین موافق ها از مخالف ها به حد مطلوبی رسید دیگه جناب بلورچیان مجبورن حداقل به صورت آزمایشی این کار رو اجرا کنن.

بحث دوم هم اینجا ادامه پیدا کنه اشکالی نداره ولی لطفا از ایجاد سوالات خارج از بحث تایپیک و بحث دوم در حد توان خودداری کنید.
              سولات فروشگاه هم که تایپیک اختصاصی برای خودش داره :read:
              مرسی.....

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان در مورد فروشگاه بحث خیلی عمیق و عجیب هست. باورکنید اگر بحث رو باز کنم کار به جاهای باریک کشیده میشه !

فقط میخوام بگم خیلی گول اینهمه فروشگاه پر از محصول رو نخورید (منظورم اصلا و اصلا و اصلا اون لینک نیست) . 1-2 تا از این فروشگاه های بسیار پرطرفدار اصلا اونچیزی که دیده میشند نیستند و فقط برای تک فروشی برنامه ریزی شدند و حتی شما ازشون 50 تا میکروی ساده هم بخواین میرند از همکار میخرن و بهتون میدن که اگر قیمت بازار دستتون باشه قطعا میتونید از جاهای دیگه ارزونتر (بماند که کیفیت قطعات بازار ایران واقعا پایین هست) تهیه کنید.
                بحثی که فروشگاه و بخش واردات ما داره خیلی متفاوت هست. ما تولیدی داریم و قطعات رو تعداد بسیار زیاد استوک نگه میداریم تا هم مشتری های عمده رو جذب کنیم و هم بخش تولید خودمون فعال بمونه از طرفی این استوک بالا شدیدا مشکلساز میشه و ما نمیتونیم از تمام قطعات وجود تو بازار ایران و خارج بدین شکل رو تعداد وارد کنیم و انبار کنیم. شاید تنها فروشگاهی که واقعا انبار مناسب و رابطه مناسبی هم داره (جزو موارد اینترنتی) جوان الکترونیک و پایا باشند که خوب قدمت کاریشون همین رو به وجود آورده. در ضمن چون ما تولیدی داریم و قطعات رو خودمون هم استفاده میکنیم بالای 70% قطعاتمون رو خودمون مستقیم وارد میکنیم و همگی باید اوریجینال باشند که با اینحال رنج قیمتمون در حدود قیمت جنس های 100% بنجول بازار ایران هست.

ماهم دقیقا همین سیاست رو پیش گرفتیم ولی هم زمانبر هست و هم کاربر پسند نیست ! میدونم که شما دوست دارید 100 قلم جنس اضافه بشه تا اینکه از 1 قلم 1000 عدد اضافه بشه به انبار فروشگاه.

در هر صورت بحث در مورد سایر فروشگاه ها اصلا درست نیست و همشون به هر حال دارند فعالیت میکنند ولی دوستان که به مرور کارشون بیشتر میشه و نیازهاشون بالا میره متوجه میشند که چه تفاوت هایی بین فروشگاه ما و بقیه وجود داره و شاید حق بدند که افزایش تعداد قطعات برای ما یکم به کندی صورت بگیره.

امیدوارم این توضیح در این حد روشن کننده بعضی چیزهای خیلی خیلی ریز باشه
                موفق باشین
                I ❤️ ECA

دیدگاه

برای داشتن همچین انباری و پوشش رنج گسترده و تعداد بالا موارد زیر مورد نیاز هست که فکر نکنم فعلا در توان این مجموعه باشه:

1- داشتن سرمایه چند ده میلیونی و عدم نیاز نقد شدن سریع آن (سرمایه گذاری بلند مدت)
                  2- داشتن روابط بسیار بسیار قوی با انبارهای دیگر برای تامین سریع هر گونه سفارشی
                  3- داشتن مشتریان دائم و عمده برای تضمین فروش قطعات و نماندن آنها در انبار

با توجه به بازار خطرناک و هر دم بیلی ایران ، نوسانهای شدید دلار و روابط ناسالم بازار فکر نمی کنم اینهمه ریسک کار هر کسی باشه. ولی امیدوارم با افزایش مشتری های eca فروشگاهش هم بهتر بشه!
                  It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

پ1¼6پ1ƒ9پ1…1پ1„6 : پ1¼6پ1”4پ1…2پ1‡0پ1‡1پ1& fnof;9پ1„7 پ1چ4پ1„2 پ1„9پ1†9 پ1„0پ1„9پ1ƒ9پ1”4 پ1ƒ9پ1”4پ1‡0 پ1…1

فروشگاه کاملی مثل جوان هم بازم بعضی وقتا بعضی چیزا رو نداره
                    فروشگاه سایت هم بیشتر در برد ها و محصولات سخت افزاری فعال هست و انصافا قیمت هاش هم مناسب هست
                    شاید بعضی ها فراموش کرده باشن ولی جای تقدیر داره
                    که تو اون جریان گرون شدن avr در چند سال پیش اقای بلورچیان امکان خرید میکرو با همون قیمت قبلی رو فراهم کرده بودند
                    در مورد فروشگاه های رنگ و وارنگ هم کاملا حق با اقای بلورچیان هست
                    شما اول فکر میکنی عجب فروشگاه کاملی هست ولی وقتی سفارش میدید چندین روز شما رو معطل میکنند و میرن اجناس رو از جای دیگه تهیه میکنند
                    با تشکر

دیدگاه

پاسخ : پیشنهاد برای فعال تر شدن سایت

نوشته اصلی توسط eehadi
                      یک پیشنهاد برای بهتر شدن سایت و افزایش استقبال کاربران دارم:
                      خیلی از کاربران سایت در زمینه های مورد علاقه شون تازه کار هستند یا کلاً حتی اطلاعات اولیه هم ندارند، اگه بخش ویکی تقویت بشه (نیاز به همت کاربران باتجربه تر داره) و برای هر بخش از فروم هم یک سری اطلاعات اولیه قرار داده بشه تا با کلیات بحث آشنا بشن، مثلاً من توی یکی از موضوعات راجع به میکروها سوالی دیدم که طرف پرسیده بود فرق میکرو و سی پی یو چیه؟ خب اینها یک سری اطلاعات اولیه خیلی پیش پا افتاده برای خیلی از کاربران هست ولی برای تازه کارها شاید فهمیدنش راهی جز طرح سوال نداشته باشه که باعث میشه هم از موضوع اصلی دور بشیم و هم پست های اضافی تولید بشه، اگه دوستان با تجربه و حرفه ای کمی وقت بذارن باعث میشه بقیه هم به ادامه کار تشویق بشن چون اصولاً کاربرانی که اطلاعات ندارند هر چقدر با هم بحث کنند به جایی نمیرسند. ببخشید پرحرفی کردم ولی امیدوارم پیشنهادم مفید باشه و فروم حالتی پیدا کنه که یک موضوع از صفر تا صد پیگیری بشه. با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن خوندن.
                      ویکی قبل ترها راجع بهش بحث شده و نتیجه ای نداشته و کلا بخش رو به تعطیلی رفته...جز همون دسته کارهایی هست که به سرانجام نمیرسه!

-------------------------------------------------------------------

فروشگاه فقط یه مثال که عینا برای خودم پیش اومده رو مطرح میکنم فکر کنم گویای همه چیز باشه! از eshop****که ارشیو خیلی قوی ای از خودش تو نت ارائه داده بود یکسری لوازم رو سفارش دادم و طبق موارد تعهدش باید ماکزیمم 48 ساعته میرسید بعد از یک هفته معطلی نرسیده و بعد از کلی دردسر و پیگیری مشخص شده که جنس هارو کلا نداشتن تو انبار و سفارشات که به یه حد قابل قبولی واسه خرید میرسیده خرید میکردن و میفرستادن :eek: اینجوری بوده که 48 ساعت ممکن بود حتی 2هفته هم بشه!
                      ای شاپ eca حداقل خیالتون راحته دروغ تحویلتون نمیدن.
                      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نارزایتی

حتما آوازه سایت ROBOEQ به گوشتون خورده ! :read:
                        دو هفته پیش از سایتش 135هزارتومن قطعه خریدیم.
                        از اصفهان تا مشهد 3روزه با پپست پیشتاز فرستادن ....البته 8تومنی هم پول پست شد که ( به خاطر خرید +75تومن ) به رایگان فرستادن.
                        دوتا موتور بوهلر 18.500تومن دونه ای....وقتی رسید دستمون دیدیم گیربکسش شل هست...5تومنم نمی ارزید.
                        دوتا بست موتور هم فرستاده که اصلا اندازه موتور ها نیست !
                        L298مشهد خریدم 4500 ولی اونجا 2800بود...2تا خریدم که اونها کاملا نامرغوب بود و اصلا کار نکرد.ولی اون 4500 مشهد واقعا عالی بود.
                        باتری با شارژرش خریدم 49هزار تومن.....دفعه اول شارژ کردیم باتریش خراب شد...رفتیم باتری سازی گفت این استوک بوده...
                        و.....
                        اصلا راضی نیستیم :angry: :angry: :angry:

از مدیر سایت هم خواهشمندم این پاسخ رو ویرایش یا پاک نفرمایند :arrow:
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

مهران جان
                          1- بهتره اسم فروشگاه هارو نبریم که سوتفاهم پیش بیاد شاید باهاشون مطرح کنید مورد رو بشه حلش کرد هرچند که گفتم جنس خراب واقعا تو بازار پر هست و شک نکن که همون L298 که 4500 پرفتی هم غیراوریجینال بوده فقط درجه 2-3 فرق داشته (قیمت دلاری اوریجینال در حدود همون 4500 درمیاد)
                          2- ایشالا بتونیم فروشگاه رو به حدی برسونیم که همه دوستان از همینجا خرید کنن

متشکرم
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

آقا من یه پیشنهاد دارم نمیشه یه کاری کنید یه چیزی بذارید که ما جوابامونو سریعتر دریافت کنیم من که انقدر صبر می کنم جوابامو بگیرم کلافه میشم
                            یه چی مثل چت روم تو هر تاپیک
                            برای اینکه از مسیر علمی هم خارج نشه یه سری محدودیت می ذاشتید
                            مثلا می شه تمام سوالا و جوابا یی که تو چت روم مطرح میشه تو تاپیکم ذخیره شه ،خلاصه آقا یه کاری کنید ما زودتر به جوابامون برسیم :cry:
                            ممنون

دیدگاه

دوست عزیز، پیشنهاد چت روم بارها مطرح شده و اینکار بنابه دلایلی که قبلا توضیح داده شده عملی نخواهد شد.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                دوست عزیز، پیشنهاد چت روم بارها مطرح شده و اینکار بنابه دلایلی که قبلا توضیح داده شده عملی نخواهد شد.
                                حالا چت روم نه یه امکانی چیزی یه کاری انجام بدین ما زود جوابامونو بگیریم
                                نمیشه واسه هر انجمن یه چند نفر به عنوان "از من بپرسید "بذارید که وقتی کار آدم بدجور گیر بود از اونا زود سوالمونو بپرسیم و در حالت معمولم که خودمون تو تاپیکا دنبال جوابمون میگردیم
                                ولی اون چند نفر همش باید آن لاین باشن!نمیشه؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

راستی اینم حالت منه وقتی منتظر جوابم گفتم شاید اینجوری احساسم بهتر منتقل شه ~x( X-( ~x( :-& X-( :-/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X