حالا چت روم نه یه امکانی چیزی یه کاری انجام بدین ما زود جوابامونو بگیریم
نمیشه واسه هر انجمن یه چند نفر به عنوان "از من بپرسید "بذارید که وقتی کار آدم بدجور گیر بود از اونا زود سوالمونو بپرسیم و در حالت معمولم که خودمون تو تاپیکا دنبال جوابمون میگردیم
ولی اون چند نفر همش باید آن لاین باشن!نمیشه؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
راستی اینم حالت منه وقتی منتظر جوابم گفتم شاید اینجوری احساسم بهتر منتقل شه ~x( X-( ~x( :-& X-( :-/
اگر شما اینجایید که فقط جواب سوالتون رو بدن ..... کارتون سخته
ولی اگر اینجایید که یاد بگیرید ... میتونید در این فرصت از سایر موضوعات مطرح شده استفاده کنید.
چی بگم والا :sad: بعضی وقت هاواقعا نیاز داریکه یکی بهتکمک فوری کنه
مثل قبلا و الان من....قبلا که سوالی میپرسیدم به جوابی نرسیدم و کسی کمکی نکرد
شاید امیرعلی جان باور نکنه.....ولی واقعا قسم میخورم این چند سالی که توی سایت بودم....کسی نیاز من رو نتوست براورده کنه
یعنی نتونستم حتی یک بار از کسی کمک بگیرم :cry: ( کمک میگرفتم ولی کسی جوابگو نبود )
اما بیشتر تلاش من توی سایت این بود که مشکلات دوستان رو در حد توانم کمک و حل کنم :rolleyes:
گوشیم مشگل بزرگی پیدا کرده...از ظهر چندین بار خواستم تایپیکی ایجاد کنم تا کسی کمک کنه درستش کنم
ولی چون کسی به سوالات و درخواست های من در گذشته پاسخی نداده....اصلا دلم نمیاد که خودم رو باز ضایع کنم....
حالا با این اما و شاید و ولی واگر ها چیزی عوض نمیشه
نمیگم تمام کاربران....اما بیشتر کاربران فقط برای رفع مشگل خودشون به سایت سر میزنند و کمک متقابل هم به دیگران نمی کنند. امیدوارم افراد بیشتری به قانون تبادل اطلاعات وفادار شوند و وفادار بمانند
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
من نمی دونم بقیه چه جوری این جا رو پیدا کردن ولی من دنبال جواب سوالم بودم اینجا رو شانسی پیدا کردم.اکثرا هم واسه اولین بار اینجوری اینجارو پیدا میکنن
یه موقع یه کسی مثل من که همش 3-4هفته تا دفاعش باقی مونده یکسری سوالات حیاتی در مورد پروژش داره که یه عالمه سرچ کرده همه جا رو گشته ولی هنوز نیاز به کمک فوری داره منظور از فوری واقعا فوریه
در این جور مواقع بنده به شخصه خیلی فرصت تبادل اطلاعات نمیکنم ترجیح میدم بعد از اتمام پروژه به این امر خداپسندانه بپردازم
آدم وقتی واقعا به کمک نیاز داره و یه نفر تو اون موقع بدادش میرسه واسه جبران خوبی ها سعی میکنه خودشم همین راه رو ادامه بده :rolleyes:
بازم آقا هرچی شما صلاح میدونید :smile:
آقا من یه پیشنهاد دارم نمیشه یه کاری کنید یه چیزی بذارید که ما جوابامونو سریعتر دریافت کنیم من که انقدر صبر می کنم جوابامو بگیرم کلافه میشم
یه چی مثل چت روم تو هر تاپیک
برای اینکه از مسیر علمی هم خارج نشه یه سری محدودیت می ذاشتید
مثلا می شه تمام سوالا و جوابا یی که تو چت روم مطرح میشه تو تاپیکم ذخیره شه ،خلاصه آقا یه کاری کنید ما زودتر به جوابامون برسیم :cry:
ممنون
گفتیا!
این مشکل منم هست.دلم خیلی پره.هنوز منتظرم :angry:
دیدگاه