پاسخ : بدعت ناخوشایند
دوست عزیز طرف خدایی نکرده جواب فحش ناموسی رو که نداده تا صابون همه چی رو به تنش بماله.شما چه اصراری دارید که حرکت این کاربر مورد نظر رو توجیه کنید؟ادب حکم میکنه به کسی که کمکمون کرده حداقل با متانت صحبت بشه.یاز یک طرف میفرمایید که جواب دادن زوری نیست.خوب ما هم میدونیم زوری نیست.پس این فرمایشتون چه معنایی داره؟
خوب اگر همه همینطور فکر میکردند و جواب نمیدادند که بقول شما نه خودتون و نه خیلیهای دیگه اینجا پابند نمیشدند.شاید بخاطر اینکه شما سابقه زیادی در این مورد ندارید این معضل رو حس نکرده باشید اما در این انجمن این موارد کم نبوده همون کاربرایی که جوابشون داده نمیشه با ادامه پستها با انشاء های آنچنانی سایت و مدیران و کاربران رو خطاب قرار میدن..شما منظورتون اینه که اگر طرف جواب بدردش نخورد چون تازه وارده هر طوری برخورد کرد اشکالی نداره جواب دهنده باید صبر داشته باشه و توقعش رو کم کنه؟!!!؟
قوانین سایت رو نخوندن به کنار آیا آداب اجتماعی رو هم یاد نگرفتند؟
اگر فکر کردید منظور من از ایجاد این پست انتقاد از همه تازه واردهاست لطفا یکبار دیگه پست اول رو بخونید.شما همه جور استدلالی آوردید که آخرش ثابت کنید حرکت این کاربر اشکالش از برخورد سایت و جواب دهنده کمتره؟
اگر برخورد و سیاستهای سایت خصمانه بود که اینهمه کاربر نداشت و یکیش خودتون که فرمودید به خیلی از سایتها سرزدید ولی اینجا ماندگار شدید.
باز هم عرض میکنم پست اول رو درست بخونید و ببینید که این موضوع یک برخورد مقطعی نبوده شحصا با موارد بسیاری از این قبیل درگیر بودم
.جواب دادن هم که زوری نیست. هر کی نخواست جواب نده خوب نده. هر کی هم داد باید تا اخرش بایسته و صابون برخورد های طرف را هم به تنش بزنه.
حالا اگه کسی نمی آمد و جواب نمی داد به نظرتون الان من اینجا بودم که جواب جنابعالی را بدم؟
ضمنا اینم بگم که خیلی از تازه وارد ها خودشون یواش یواش با قوانین اشنا میشن.
حالا اگه یکیشون بی ادب باشه دلیل بر بی ادبی همه اونا نیست
نمی دونم چرا سیاست های این سایت اینقدر خصمانست. بعد اعدعاهای آنچنانی میبینیم.
در ثانی ما باید اینقدر ادم صبوری باشیم که با یک برخورد از کوره در نریم
دیدگاه