اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فعال نبودن همکاران علمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فعال نبودن همکاران علمی

سلام
    البته حرف زدن من در این انجمن مصداق اون پیرزنی که در صف خریداران حضرت یوسف(ع)بود»هس.وخدارو شکر میکنم که از اولین معلم واستادم تا به الان به هیچ کدام از آنها بی احترامی نکرده ام و نخواهم کرد و از یک به یک اساتیدو بقیه بچه های انجمن کمال تشکر را دارم که از همشون مطلب یاد گرفته ام.در کل مطالب این تاپیک بسیار ناراحت کننده هس. این رو از ته دلم گفتم.
    بگذارید و بگذرید
    ببینید و دل مبندید
    چشم بیاندازید ودل مبازید که
    دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

اوه تاپیک فعال شد :mrgreen:
      ==
      بله دوستان ، متاسفانه توحین و بی احترامی زیاد شده.
      میگن : به کسی که به شما علم می آموزد احترام بگزارید.
      اما کیه که گوش کنه ؟!
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام
        البته فاجعه بیشتر از اون لینکی هست که از همکاران علمی گذاشتید
        بعضی ها همکار علمی بوده اند اما الان در لیست نیستند، خیلی ها هم استاد قوی بوده اند ولی جز لیست همکاران نبوده اند.

سابق سخت گیری های نامعقول مدیران سایت باعث دلخوری بعضی از اساتید شد. حتی نمی گذاشتند که آدرس وبلاگ شون رو در پروفایل یا امضا بذارند
        خب کار به اینجا می رسه که انجمن دست دوستانی می افته تاپیک می زنند مشکل در پروگرم شدن avr

مثلا بخاطر سخت گیری های نامعقول انجمن آقای حبیبی که خیلی روحیه لطیف و مهربونی هم داشتند از دست داد

ببینید
        http://omidhabibi.persianblog.ir/post/55

یا وقتی تاپیک های LCD گرافیکی 64*128 رو دور بود، آقای تروشه با ARM نمایشگر رنگی راه انداخت
        ایشونم بخاطر همین سخت گیری در ادرس وبلاگ دلخور بودند و خیلی وقت هست خبری از ایشون نیست
        حالا نگاه کنیداوضاع انجمن ARM چیه...

نام بردن به بدی از بعضی دوستان کار درستی نیست، بهرحال توصیه ام به دوستانی که نظیر بنده کم سواد تر هستند، اینه که چند وقت یبار جویای احوال کسانی که حق استادی بر گردن تان دارند بشوید. حتی شده هماهنگ کنید حضوری ببیند شان و جلسه ای دوستانه داشته باشید تا دلگرمی برای ادامه کار داشته باشند و دین اخلاقی هم ادا کرده باشیم.

* لینک ویرایش شد
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

رییس این امضا شما خیلی با حاله
          چرا کسی لولا نمیزاره ؟
          حالا به نظرت چرا نمی زارن؟
          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

با سلام-با قدر دانی و تشکر از دست اندر کاران و مدیران سایت که تمام تلاش خود را در برقراری این سایت بعمل میاورند و به دلیل مشغله های زیاد گاهی از اوقات مسائلی فراموش شده و یا نسبت به ان کم توجهی میشود که قابل درک است.معمولا هنگامیکه یک سیستمی دچار صعف میشود --این ضعفها به یکباره پدید نمیایند بلکه بمرور زمان ایجاد میشوند و تاثیر انها طوری میشود که مسائل دیگری پدید میاورد و ممکن است ناظر را به اشتباه بیاندازد به همین خاطر علت انها باید ریشه یابی شود مثل مداری که فیوز ان سوخته ولی علت مثل سوختن فیوز-- ترانزیستور است و علت سوختن ترتازیستور هم بالا رفتن ولتاژ ورودی و علت بالا رفتن ولتاژ ورودی .......یعنی ممکن است از بین دهها عاملی که باعث ایجادمشکل شده تنها چند عامل انگشت شمار اصلی بوده و ما بقی انها فرعی باشد که با حل شدن عوامل اصلی بسیاری از مشکلات دیگر خود بخود حل شوند--بنظر من یکی از مهمترین عواملی که باعث دلسردی میباشد ایجاد تاپیکهای تکراری و گاهی هم ایجاد تاپیکهای کم محتوا میباشد که ان هم علتهای دیگری دارد که بنظر من مهمترین علت ان سیستم جستجوی کم کار امد سایت.که اگر این مشکل حل شود بسیاری از مشکلات دیگر خود بخود حل خواهد شد.گاهی پیش امده است که خود من هم نتوانسته ام به نوشته های خودم حتی با جستجو دسترسی درستی داشته باشم.و ئر صورتیکه این مشکل به ظاهر کم اهمیت برطرف شود شاید بسیاری از مشکلات خود بخود حل گردد..
            در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

همترین علت ان سیستم جستجوی کم کار امد سایت.که اگر این مشکل حل شود بسیاری از مشکلات دیگر خود بخود حل خواهد شد.گاهی پیش امده است که خود من هم نتوانسته ام به نوشته های خودم حتی با جستجو دسترسی درستی داشته باشم.و ئر صورتیکه این مشکل به ظاهر کم اهمیت برطرف شود شاید بسیاری از مشکلات خود بخود حل گردد..
              ای خدا از دهنتون بشنوه آره واقعا اگر این سیستم جست و جو یه ذره بهینه تر و دقیق تر بشه از زدن خیلی از تاپیک ها جلوگیری میشه!

دیدگاه

مهمترین عواملی که باعث دلسردی میباشد ایجاد تاپیکهای تکراری و گاهی هم ایجاد تاپیکهای کم محتوا میباشد که ان هم علتهای دیگری دارد که بنظر من مهمترین علت ان سیستم جستجوی کم کار امد سایت.که اگر این مشکل حل شود بسیاری از مشکلات دیگر خود بخود حل خواهد شد.گاهی پیش امده است که خود من هم نتوانسته ام به نوشته های خودم حتی با جستجو دسترسی درستی داشته باشم.و ئر صورتیکه این مشکل به ظاهر کم اهمیت برطرف شود شاید بسیاری از مشکلات خود بخود حل گردد..
                تا حالا بار ها پیش آمده من یک مطلبی را دیده بودم و بعد از چند هفته یا چند ماه به آن نیاز داشتم ولی دیگر آن را پیدا نکردم. الان دیگه وقتی مطلب خوبی رو می بینم اون رو به فهرست مورد علاقه ها اضافه می کنم تا دیگه گم نشه.

میشه برای حل این مشکل بخش سوالات متداول ساخت و حتی میشه سوالات متداول رو به صورت ویدئویی پاسخ داد.

دیدگاه

راستش یه انجمن فارسی هس که سیستمش اینجوریه : میخام نظر دوستان رو درمورد این سیستم بدونم تا شاید سیستم این انجمن رو به این شکل تغییر بدیم :
                  در بخش ها فقط مقاله های آموزشی که توسط کاربران نوشته میشه وجود داره.
                  سوالات رو معمولا در تاپیک سوالات مرتبط با اون بخش میپرسند.
                  با اسپم هم صد درصد برخورد جدی میشه.
                  به کاربر ها درمورد زیرپا گزاشتن قوانین اخطار میدن ،‌اخطار ها به صورت کارت زرد و کارت قرمز هست.
                  اگه به اخطار ها توجه نشه کاربر برا یه مدت زمانی یا برای همیشه از سایت ban میشه!!!
                  کاربر میتونه که تاپیکشو قفل کنه ...
                  سیستم رنکینگ هم اینطوریه -> کاربر تازه وارد -> عضو انجمن -> کاربر فعال ->مدیر آزمایشی -> مدیربخش ->مدیر بازنشسته -> مدیریت کل شرکت و سایت!
                  رنک گرفتن کاربران بر اساس ارسال ها نیست ، بر اساس تشکر هم نیس ، هروقت که مدیران سایت صلاح ببیند به کاربر مورد نظر رنک میدن.
                  موقعی که پست یا پیغام خصوصی برا کسی فرستاده میشه اتوماتیک سیو میشه که مثلا اگه برق رفت یا کامپیوتر قاط زد ، در لوگین بعدی پست ریکاوری میشه.
                  دکمه ی تشکر در پایین پست نمایش داده میشه.
                  به کاربران عضو انجمن به بالا میشه امتیاز داد یا امتیاز کم کرد.
                  انجمن ناظمی نداره و درواقع خود مدیران ناظمش هستن .
                  هر بخش هم قوانین خاص خودشو داره که توسط مدیر آن بخش نوشته میشه.
                  نظرتون چیه؟
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فعال نبودن همکاران علمی

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafeie
                    راستش یه انجمن فارسی هس که سیستمش اینجوریه : میخام نظر دوستان رو درمورد این سیستم بدونم تا شاید سیستم این انجمن رو به این شکل تغییر بدیم :
                    در بخش ها فقط مقاله های آموزشی که توسط کاربران نوشته میشه وجود داره.
                    سوالات رو معمولا در تاپیک سوالات مرتبط با اون بخش میپرسند.
                    با اسپم هم صد درصد برخورد جدی میشه.
                    به کاربر ها درمورد زیرپا گزاشتن قوانین اخطار میدن ،آ‌اخطار ها به صورت کارت زرد و کارت قرمز هست.
                    اگه به اخطار ها توجه نشه کاربر برا یه مدت زمانی یا برای همیشه از سایت ban میشه!!!
                    کاربر میتونه که تاپیکشو قفل کنه ...
                    سیستم رنکینگ هم اینطوریه -> کاربر تازه وارد -> عضو انجمن -> کاربر فعال ->مدیر آزمایشی -> مدیربخش ->مدیر بازنشسته -> مدیریت کل شرکت و سایت!
                    رنک گرفتن کاربران بر اساس ارسال ها نیست ، بر اساس تشکر هم نیس ، هروقت که مدیران سایت صلاح ببیند به کاربر مورد نظر رنک میدن.
                    موقعی که پست یا پیغام خصوصی برا کسی فرستاده میشه اتوماتیک سیو میشه که مثلا اگه برق رفت یا کامپیوتر قاط زد ، در لوگین بعدی پست ریکاوری میشه.
                    دکمه ی تشکر در پایین پست نمایش داده میشه.
                    به کاربران عضو انجمن به بالا میشه امتیاز داد یا امتیاز کم کرد.
                    انجمن ناظمی نداره و درواقع خود مدیران ناظمش هستن .
                    هر بخش هم قوانین خاص خودشو داره که توسط مدیر آن بخش نوشته میشه.
                    نظرتون چیه؟
                    سلام
                    خب آدرس این انجمن رو pm کن بریم از نزدیک امکاناتش رو ببینیم........
                    تو این سیستمی که شما میفرمایید.....یکسری انسان با هوش پا به جفت باید باید تو سایت رژه برن مراقب همه چیز باشن....
                    که بدون حقوق بی مایه فتیره......الان هم هر قسمت مدیر داره....روز اول که مدیر میشن میخوان خیلی کارا بکنن .....
                    بعد از یه مدت گرفتاری زندگی و درگیری شغلی اجازه نداده......
                    اینجا با250000 هزار کاربر عضو شده .....از سن 10 سال تاسن70 سال وجود داره............
                    سازماندهی این همه کاربر و مدیریتش بسیار مشکله..........
                    ماشا الله .....اکثرآ هم یا کارشناس ارشد هستن یا فوق .غیره.........البته بگذریم از اینکه....بعضی پست ها و ایده های این کارشناسان عزیز بیشتر شبیه کاردستی دبستان هست.... بیشتر فکر میکنم این دوستان مدرک رو کیلویی در سایت برای خودشون
                    وزن کشی کردن......اینجا هم که کنتور نداره....هر کس هر مدرکی خواست ....می چسبونه....
                    اگر اینجا سایت نظامی بود چندین هزار سر تیپ و سر لشکر داشتیم.......که حتی فرق بین میخ و گلوله رو نمیدونستن....
                    مشکل اصلی سایت اینه که دوستان اجرایی فقط اسم کاربر اجرایی رو ید میکشن و قدرت برخورد ندارن......
                    ما هم که به اصطلاح کاربر علمی هستیم مثل شیر بی دم و یال و دندون هستیم.......هر کس از بباش قهر میکنه
                    میاد با ما زورآزمایی میکنه.....تا اثبات کنه خیلی حالیش هست.........این انجمن هیچ مشکلی نداره فقط شده مهد کودک
                    چند روز پیش با یکی از دوستان با فهم شعور و با ادب سایت به نام فکر افتخار همصحبتی داشتم فهمیدم ایشون 14 سالشه
                    خیلی هم مطلع و با کمالات هست.........شما در نظر بگیر بسیار دیگری هم هستن این تربیت خانوادگی رو ندارن ....
                    من 44 ساله باید با اینا سر و کله بزنم ......دوستان دیگه که خیال خود رو راحت کردن وارد هر تاپیکی نمیشن .....
                    بنده که با دعوت دوستان وارد تاپیکی میشم نظر میدم باید تو این مهد کودک با اینها سرو کله بزنم........
                    البته بعضی هم شاید سن بالاتری داشته باشن اما در کودکی خود گیر کرده باشن........
                    این انجمن هیچ چی نمیخواد غیر برخورد محکم.......به همکاران اجرایی و همکاران علمی قدرت برخورد بدن بعد ببینیم
                    بازم هر کس میتونه مطلب علمی بی ارزش بزاره یا اسپم بده........بله اگر همینطوری پیش بره بنده هم به قوانین پایبند
                    نخواهم موند........اسم همکار اجرائی میاد باید رنگ کاربر عوض بشه.........به همکار اجرائی پیغام میدن تا تیکه بندازه
                    به کاربر علمی سایت ...فاتحه این انجمن خونده شده.......خود همکار اجرائی هم قوانین رو رعایت نمیکنه.......
                    ما هم رعایت نمیکنیم ....هردمبیل هردم بیل شده.......اگر هم قراره همینطور ادامه داشته باشه بگن ما هم مثل بقیه همکارا
                    شآن خودمون رو حفظ کنیم ...پاسخ کسی رو ندیم .......فقط تو سایت دور دور کنیم ...هیچ اشکالی هم نداره......
                    دلواپسان سایت هم دست از سر ما بردارن....خواهشآ
                    همینجا از دوستانی که pm میزنن اظهار لطف میکنن بسیار ممنونم.......اما حیف با چند گل بهار نمیشه...

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del

ماشا الله .....اکثرآ هم یا کارشناس ارشد هستن یا فوق .غیره.........البته بگذریم از اینکه....بعضی پست ها و ایده های این کارشناسان عزیز بیشتر شبیه
                      شبیه چی؟!
                      telgram:09396888049

دیدگاه

سلام بر همگی.
                        ---
                        اقا ماهان عزیز.
                        ضمن تشکر از نظرتون.ولی مدیریت در انجمن eca همین الانشم،سخت گیرانه هست.
                        راستش ما که سابقه نسبتا طولانی در انجمن ها داریم... انجمن eca نسبت به دیگر انجمن ها،سخت گیری های خاصی دارد ..

بنظر شخصه،اگر تیم مدیریتی سایت،کمی صبورانه تر برخورد میکردن،هم جوء انجمن بهتر میشید،و هم شاید از اون طرف قدرشناسی در انجمن بالاتر میرفت.
                        بطور کلی انجمن eca انجمن بسیار خوب و مفید می باشد.
                        امیدوارم این انجمن ادامه داشته باشد.
                        باتشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jumper
                          شبیه چی؟!
                          قاطی پاتی شد قبل اتمام ارسال شد.......حالا بفرمایید....ادامه رو مطالعه بفرمایید....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                            قاطی پاتی شد قبل اتمام ارسال شد.......حالا بفرمایید....ادامه رو مطالعه بفرمایید....
                            سلام
                            ممنون
                            همه پستارو از اول خوندم.الان چند وقته پستایی ایجاد میشه که کاربر اولین ارسالشه و تو اون ارسال هم میگه فلان چیز رو میخوام درست کنم شماتیک همراه با شبیه سازی هم بذارید(لااقل یه لطفا خواهشا....)
                            من به شخصه خیلی چیزا یاد گرفتم از انجمن و تا اونجا که سوادشو داشتم سعی کردم کمک کنم ولی اساتید هم یکم مدارا کنید میدونم مدارا میکنید که جواب میدید ولی یکم بیشتر مدارا کنید :rolleyes:
                            در مورد اون موضوع که گفتید تاپیکا خصوصی بشه افراد خاصی توش شرکت کنن من مخالفم چون اونموقه کسی میخواد درباره اون موضوع اطلاعاتی کسب کنه دیگه نمیتونه با کسایی که تجربه در این زمینه دارن ارتباط برقرار کنه
                            telgram:09396888049

دیدگاه

با سلام خدمت همه
                              من نمیدونم مدیران محترم سایت پست من رو میبینن یا نه...ولی یه خواهش دارم:
                              لطفا خواهشا این قسمت سرچ رو درستش کنید...اون وقت میبینید که تعداد اسپم ها هم به شدت پایین میاد...وقتی طرف میاد و سرچ میزنه (تازه سرچ رو هم گوگل انجام میده!) و بعدش با اون کاراکترهای عجیب و غریب روبرو میشه خب چاره دیگه ای نداره جز اینکه پست جدید بزنه!
                              لطفا مشکل سرچ رو برطرف کنید....
                              بنده خودم بعضی وقتا که توی انجمن میگردم و به پست جالبس از دوستان بر میخورم اونو به لیست مورد علاقه اضافه میکنم چون میدونم اگه الان از دستش بدم دیگه تو این سایت نمیتونم پیداش کنم...ولی کسایی که تازه وارد هستن چی؟؟خب اونا چاره ای جز اسپم زدن ندارن...
                              به نظرم اینکه با اسپمر برخورد بشه.اونم در اولین پستش کار درستی نیست...شاید فردی که تازه وارد هست دو سال دیگه برپسب آبی همکارعلمی بهش بخوره.پس اول مشکلات سایت رو برطرف کنید و بعد به اسپمرها گیر بدید...

یه پیشنهاد هم دارم:
                              اگه بشه طبق صلاحدید مدیران سایت بشه به بعضی از تاپیک ها که طرفدار زیاد داره یه قسمت واسه چت کردن اضافه بشه...دوستان صحبتاشون رو توی چت انجام بدن و نتیجه ش رو شسته و رفته پست بزنن توی تاپیک...اینطوری کلی از حجم اسپم ها کاسته میشه...

با تشکر
                              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

انجمنی که گفتم ، کاربر امکان حذف پست هم داره.
                                وقتی که پست رو ویرایش میکنی اون بالا زده حذف پست بعد یه کادر گزاشته که دلیل حذف رو بنویسیم
                                درضمن موقع ویرایش کردن پست امکان نوشتن دلیل برای ویرایش هم وجود داره.
                                موضوع سایت امنیته:
                                آدرس: http://ashiyane.org/
                                یه بخش برق و الکترونیک هم داره.
                                هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X