اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارشناسی ارشد1387

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارشناسی ارشد1387

نوشته اصلی توسط azadeh86
    سلام
    ممنون از راهنماییهاتون البته من برا درس مدار پارسال تو کلاسهای نصیر شرکت کردم و از جزوه اون استفاده می کنم (دکتر ملک محمدی) به نظر من که عالی بود

یک نکته دیگه اینکه من ناپیوسته خوندم و مدرک کاردانی قدرت دارم اما از اون وقت تاحالا که سه سال می گذره من نگاه به ماشین و بررسی نکردم اما همون موقع دوستشون داشتم و خوب فهمیدم
    یک نکته دیگه هم مغناطیس چکار میشه کرد که این درس قابل فهم بشه :sad:
    بعد هم من تازه می خوام شروع کنم ، میرسم نه؟
    درضمن من ریاضیات مهندسی و آمار نیکوکار رو خوندم و البته ریاضیات مهندسی پارسه هم خوندم (البته پارسال)
    سلام
    خواهش میکنم
    اونو ندیدم ، اما اگه پارسه اومد دستتون یه مقایسه ای بکنین بد نیست
    من هم ناپیوسته هستم ، اونم کاردانی الکترونیک ، اما چون به قدرت علاقه داشتم از ترم 3 تصمیممو گرفتم که بیام قدرت ؛ بگذریم . یعنی 3سال پیش کارشناسی گرفتین یا کاردانی ؟ کارشناسی الکترونیک بودین؟
    ماشین انرژی زیادی میخواد واسه خوندن ؛ ریزه کاری و مفهوم زیاد داره توش ، بررسی کمتر از ماشین
    مغتناطیس همون آشنام که گفتم گفت : اگه طوری بخونی که بتونی 2-3 تا تست بزنی خوبه. گفت : اگه فرصت کمه و چون بخش الکتریسیته راحت تره فقط اونو بخون؛ ا ما مفهومی خوندن ؛ والا من الان چنگو توصیه نمیکنم ؛ پردازش هم مغناطیسشو ندیدم ؛ اما اگه تو مایه های ماشین پردازش باشه باید بگم این این اشکالارو داره 1-صفحه بندی بسیار بد و فشرده ( که فکر کنم واسه صرفه جویی کاغذ بوده) 2-تاکید کمتر روی مفهومی کار کردن
    اما مغناطیس پارسه تا جایی که دیدم از این جهات خیلی بهتره
    (راستی مغناطیس سنجشو خوندم ، مفتش گرونه)
    من هم تازه شروع کردم؛ یه نکته مهم هست ، توجه کنی بهش ضرر نداره ؛ یه چیزی تو همچین مایه هایی: "به جای اینکه 100% درسو با تسلط (مثلا) 70% بخونی سعی کن 70% درسو با تسلط 100% بخونی"
    این کار چند تا مزیت داره: اعتماد بنفست سر جلسه میره بالا و گزینه های اشتباهت کمتر میشه (چون اکثر سوالهایی که شروع کردیرو میتونی به جواب آخر برسونی) . وقتت هم سر جلسه تلف نمیشه ( چون الکی برای سوالهایی که تسلط نصفه نیمه داری و معلوم نیست بتونی حلشون بکنی یا نه وقت تلف نمیکنی) ، من خودم تو کاردانی به کارشناسی فقط 3 تا درس(مدار، فیزیک و ریاضی ) رو خوندم ، منتها با تسلط 100% و 100% نتیجه گرفتم
    کارت اینترنتم ممکنه تموم شه :sad:، اگه نشد بعد نهارم (که داره میسوزه :icon_razz بقیشم میگم
    فعلا
    موفق باشی
    ساحل افتاده گفت : « گر چه بسی زیستم
    هیچ نه معلوم شد، آه که من کیستم. »

موج ز خود رفته ای، تیز خرامید و گفت :
    « هستم اگر می روم، گر نروم نیستم »

دیدگاه

دوباره سلام
      خوب! فهم مغناطیس ؛ نمیدونم ، من خودم وقتی داشتم پاسش میکردم یه مبحثو که میخوندم حتما تجسمش میکردم و دلیلشو سعی میکردم بفهمم و تا جایی که وقت داشتم چیزی رو نفهمیده رد نمیشدم (البته آخراشو اصلا فرصت نشد بخونم )؛ الان نمیدونم چجوری بخونید واسه فهمش ، آخه احتمالا یه مقدار وقت میگیره ، نمیدونم می صرفه یا نه
      ریاضی مهندسی نیکوکارو هم دارم ؛ یه نگاه هم بهش انداختم ( نخوندم ) به نظرم به پارسه نمیرسه؛ شما که هر دوشونو خوندین نظرتون چیه؟
      آمار نیکوکارو ندیدم!
      و اینکه توصیه میکنم یه نگاهی به مطالبی که دوستمون amgh_12 نوشتن بندازین (البته اگه تا حالا نخوندیشون) ، واقعا چیزای بدردبخوری گفته
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=11325.0
      راستی درصدهای پارسالتون چطوریا بود؟ کتابی بود که خوندنش براتون نتیجه بخش باشه؟
      بازم موفق باشین

دیدگاه

سلام
        من اردیبهشت 86 دفاع کردم تو گرایش الکترونیک
        من پارسال الکترونیک شرکت کردم برا مدار و الکترونیک هم کلاس رفتم مدارش واقعا عالی بود ولی الکترونیک اصلا چیزی نفهمیدم :redface:
        اما کنکور روز اول تغییر سوالها و اینکه من به زبان خیلی امیدوار بودم همه چیز رو بهم ریخت تغییر سوالهای زبان باعث شد حسابی قاطی کنم دیگه بقیه رو اصلا نمی فهمیدم، من مدار 30 درصد زدم ولی ریاضی 10 درصد و زبانم 32 درصد
        اما روز دوم ناامید رفتم سرامتحان، و فقط زدم ، که باعث شد تو سیگنال درصدم منفی بشه ، کنترل هم 22درصد (فکر کنم ) و الکترونیک هم خراب 6درصد

شاید هم علت بی تجربه بودن بود (هرچند دوبار کنکور داده بودم هم ورودی دانشگاه و هم کارشناسی :rolleyes باید بگم من برای کنکور کارشناسی دوماه خوندم فقط دوماه ولی نتیجه داد
        ولی پارسال من رسما از اول مهر شروع کردم ولی...
        درضمن من خودم هم نیکوکار خوندم هم پارسه راستش یه جاهایی پارسه رو خوب نمی فهمیدم ولی نیکوکار جواب می داد

ولی به نظر من اصل داستان رو تست زدن کنکورهای قبلی، من زیاد فرصت نکردم و فقط سه یا چهار سال گذشته رو تست زدم ولی خیلی سوالها شبیه بود ، من میگم حداقل دو ماه آخر فقط باید مجموعه تستهای سالهای قبل رو تمرین کرد هم اعتماد بنفس می ده و هم جلو می افتید.
        یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور که دوری برای من شده عادت

دیدگاه

بازم سلام

اول اینکه من برا مغناطیس راهیان ارشد دارم نخوندم نمیدونم خوبه یا نه ولی معادلاتش رو که خوندم راضی بودم

اما یه موضوع دیگه که یک کم بی ربطه : من میخواستم از adsl (اینترنت پر سرعت ) استفاده کنم ولی خطهای این منطقه یک مشکل دارن یعنی خطهای جدید مخابرات pcmهستند یعنی share هستن (البته مفهوم کاملش رو هم نمیدونم ) به هرحال میگن نمیشه از سیستم adsl استفاده کنیم
          کسی راه حل داره ؟ یا باید بسازم و بسوزم؟ :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
            سلام
            من اردیبهشت 86 دفاع کردم تو گرایش الکترونیک
            من پارسال الکترونیک شرکت کردم برا مدار و الکترونیک هم کلاس رفتم مدارش واقعا عالی بود ولی الکترونیک اصلا چیزی نفهمیدم :redface:
            اما کنکور روز اول تغییر سوالها و اینکه من به زبان خیلی امیدوار بودم همه چیز رو بهم ریخت تغییر سوالهای زبان باعث شد حسابی قاطی کنم دیگه بقیه رو اصلا نمی فهمیدم، من مدار 30 درصد زدم ولی ریاضی 10 درصد و زبانم 32 درصد
            اما روز دوم ناامید رفتم سرامتحان، و فقط زدم ، که باعث شد تو سیگنال درصدم منفی بشه ، کنترل هم 22درصد (فکر کنم ) و الکترونیک هم خراب 6درصد

شاید هم علت بی تجربه بودن بود (هرچند دوبار کنکور داده بودم هم ورودی دانشگاه و هم کارشناسی :rolleyes باید بگم من برای کنکور کارشناسی دوماه خوندم فقط دوماه ولی نتیجه داد
            ولی پارسال من رسما از اول مهر شروع کردم ولی...
            درضمن من خودم هم نیکوکار خوندم هم پارسه راستش یه جاهایی پارسه رو خوب نمی فهمیدم ولی نیکوکار جواب می داد

ولی به نظر من اصل داستان رو تست زدن کنکورهای قبلی، من زیاد فرصت نکردم و فقط سه یا چهار سال گذشته رو تست زدم ولی خیلی سوالها شبیه بود ، من میگم حداقل دو ماه آخر فقط باید مجموعه تستهای سالهای قبل رو تمرین کرد هم اعتماد بنفس می ده و هم جلو می افتید.
            سلام
            من کلا با الکترونیک حال نمیکنم، یعنی چیزی ازش سر درنیاوردم که نظری داشته باشم، فقط تو پرس و جویی که کردم باین نتیجه رسیدم که بازار کار مخابرات و بعدش الکترونیک تو ایران خیلی جالب نیست، همین!
            کنکور هم پیش میاد ، اما سعی کن درس بگیری
            من هم واسه کنکور ناپیوسته 1.5 ماه خوندم فقط ، اما خدا کمک کرد راه درستو برم، در حالی که امیدم خیلی خیلی کم بود!
            راجع به اینکه "یه جاهایی پارسه رو خوب نمی فهمیدم ولی نیکوکار جواب می داد" باید بگم برعکس خیلی از دوستان نظر من اینه که آدم نباید فقط بچسبه به یه کتاب یا جزوه و بهتره چند تا مرجع دم دستش داشته باشه و هر جا احساس کرد مرجعش داره بد میگه به اونا رجوع کنه ؛ (مثلا من تو ماشین بیم بهارا و پردازشو (فعلا) فقط در حد رفع اشکال و فهم بهتر (البته هرجا لازم بشه) استفاده میکنم؛ یا تو ریاضی مهندسی نیکوکارو واسه همین منظور میخوام بکار بگیرم ). راستی فکر کنم شما ریاضی مهندسی و مغتاطیس و تجزیه و تحلیل پاس نکردین، درسته؟
            در مورد زدن مجموعه تست هم موافقم ، منتها + مرور نکات جمع آوری شده + تاکید بیشتر روی تست های مهمی که قبلا مشخص کردیم
            مغاطیس هم راهیان ارشدو ندیدم، فعلا هم پارسه
            فعلا

دیدگاه

بازم سلام
              من یه جایی خوندم اگه خطتون PCM باشه اصلا نمیشه روش ADSL برقرار کرد ؛ اما شنیدم اگه به مخابرات منطقه مراجعه کنید در صورت امکان براتون خط رو میتونن از PCM خارج کنن
              راستی کسی نمیدونه چرا این انجمن کنکور اینقدر کم طرفداره؟ آخه زیاد ارسال توش نداریم ؛ همه خوانندن یا اصلا کسی اینجا نمیاد؟
              موفق باشید

دیدگاه

از خوندن آرشیو مصاحبه های سایت نصیر با نفرات برتر کنکور غافل نشید :

http://nasir.ir/main/index.php?Page=archive&ID=1400

دیدگاه

سلام
                  موافقم منم با الکترونیک کنار نمیام
                  راستش بخواهید کاملا عجیب و غریب درس خوندم من دانشجوی مهندسی برق گرایش قدرت ورودی 78 دانشگاه تبریزم به دلایلی بیشتر درسهای تخصصی این گرایش رو پاس کردم یعنی تمام درسهای تخصصی ولی حتی الکترونیک 1 هم پاس نکردم ، تجزیه پاس کردم ولی سیگنال و ریاضی مهندسی هم پاس نکردم خلاصه اینکه من 100 واحد پاس کردم ولی به دلایلی مجبور شدم انصراف بدم و کاردانی گرفتم و همون سال تو کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کردم و الکترونیک قبول شدم(تو تهران)، علت اینکه قدرت هم شرکت نکردم این بود که فکر می کردم الکترونیک بهتره که نبود
                  خیلی عجیب غریبه، نه؟ به هرحال الان در خدمت شما هستم
                  و امیدوارم که امسال ارشد قبول شم :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
                    سلام
                    موافقم منم با الکترونیک کنار نمیام
                    راستش بخواهید کاملا عجیب و غریب درس خوندم من دانشجوی مهندسی برق گرایش قدرت ورودی 78 دانشگاه تبریزم به دلایلی بیشتر درسهای تخصصی این گرایش رو پاس کردم یعنی تمام درسهای تخصصی ولی حتی الکترونیک 1 هم پاس نکردم ، تجزیه پاس کردم ولی سیگنال و ریاضی مهندسی هم پاس نکردم خلاصه اینکه من 100 واحد پاس کردم ولی به دلایلی مجبور شدم انصراف بدم و کاردانی گرفتم و همون سال تو کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کردم و الکترونیک قبول شدم(تو تهران)، علت اینکه قدرت هم شرکت نکردم این بود که فکر می کردم الکترونیک بهتره که نبود
                    خیلی عجیب غریبه، نه؟ به هرحال الان در خدمت شما هستم
                    و امیدوارم که امسال ارشد قبول شم :nice:
                    سلام
                    جالبه و غیرمعمول و پردردسر بوده مسیرتون oo:
                    به هر حال حالا که میخواین گرایش مورد علاقتون رو ادامه بدین امیدوارم موفق باشین!
                    امیدوارم خودم هم موفق باشم!! :rolleyes: :biggrin:
                    راستی مصاحبه هایی که دوستمون amgh_12 محبت کرده و گذاشته رو از دست ندین، خوندنش مفیده
                    وقت بخیر :bye

دیدگاه

گهی !!!!
                      من کتاب سیگنال و سیستم مریخ بیات رو دارم اگه کسی میخواد بگه تا یه جوری بهش برسونم
                      البته این کتاب رو خانم moradi پارسال به من داده
                      به هرحال اگه خواستید من درخدمت شما هستم :redface:

دیدگاه

جزوه دست نویس بررسی پارسه

سلام به همه دوستان
                        من نیاز به جزوه دست نویس بررسی پارسه دارم
                        اگه کسی داره یا سراغ داره ممنون میشم لطف کنه پیام بده :redface:

دیدگاه

پاسخ : جزوه دست نویس بررسی پارسه

نوشته اصلی توسط ابراهیم

من نیاز به جزوه دست نویس بررسی پارسه دارم
                          :redface:
                          سلام
                          حل شد

دیدگاه

سلام
                            منم می خوام برای کارشناسی ارشد الکترونیک بخونم اما نمی دانم چجوری از چی ازچه درسی از چه کتابی(کتابی که راه حل تشریحی و تست و خلاصه درس داشته باشد)شروع کنم اگه بشه منم راهنمایی کنید ممنون می شم :bye :bye :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shytn
                              سلام
                              منم می خوام برای کارشناسی ارشد الکترونیک بخونم اما نمی دانم چجوری از چی ازچه درسی از چه کتابی(کتابی که راه حل تشریحی و تست و خلاصه درس داشته باشد)شروع کنم اگه بشه منم راهنمایی کنید ممنون می شم :bye :bye :angry:
                              سلام دوست عزیز
                              به این لینک یه سری بزن

تو این لینک دوستمون amgh_12 راهنماییهای بی نظیری کردن
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=11325.0

ضمنا تو همین قسمت (پایینا) یه دوری بزن دوستان (از جمله خودم :redface: ) چیزایی گفتن که ممکنه بدرد بخوره
                              موفق باشی

دیدگاه

سلام من هم شروع کردم مدار پارسه و معادلات دیفرانسیل

البته من 89 کنکور دارم اگه می شه من را هم راهنمایی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X