اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور مقاومت خودم رو انتخاب کنم؟(چند وات؟)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور مقاومت خودم رو انتخاب کنم؟(چند وات؟)

خازن های الکترولیتی بیشتر خازن های با ظرفیت بالا هستن که کلا تکنولوژی ساخشتون با خازن های عدسی فرق داره.خازن های عدسی بیشتر تو رنج نانو و پیکو استفاده میشه اما خازن های الکترولیت رو میکرو و شاید رو میلی هم بشه پیدا کرد.شما از هر مدل خازن میتونی استفاده کنی ولی دقت کن که خازن های الکترولیت جهت مثبت و منفی داره و باید رعایت بشه وگر نه خازن خراب میشه اما عدسی ها نه مشکل جهت ندارن.
    اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
    مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
    مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
    اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
    هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من یک مدار میخوام ببندم روی کیت که از من خازن یک خازن 1 دهم میکروفاراد + 1 صدم میکرو فاراد (الکترولیتی)میخواد:الان باید چکار کنم؟؟ ایا میتونم خازنی با ظرفیت بالا تر انتخاب کنم؟؟ایا میتونم 1 میکرو فاراد انتخاب کنم؟؟؟
      سپاس

دیدگاه

به حرفی که میزنم اطمینان کامل ندارم ولی فکر نمی کنم خازن 10نانو الترولیتی داشته باشیم یه خازن عدسی 104 بگیر بزار جواب میده
        104=100نانو
        105=1000 نانو
        اینارو بزاری 99٪ مشکلی نخواهی داشت
        در مورد ظرفیت بالاتر تو هر مداری این اجازه رو نداری باید شرایط رو تو مدار دید باید مدارتو بزاری که بشه تصمیم گرفت.

دیدگاه

اون دوستمون که خیلی واضح براتون توضیح دادن اما اگه از فرمول انگلیسی خودتون میخواهید بدونید 2 ولتاژ led و با احتساب مقاومت اون 100 و از فرمول V=R*I شما میتونید مقدار جریان LEDکه همون 0.02 است رو محاسبه کنید حالا بذارید داخل فرمول با وجود ولتاژ ورودی 12 ولت میتونیدمقدار مقاومت لازم سری شونده با LED که همون 500 هست رو بدست بیارید اما چون تو رنج مقاومتها 500 نداریم از عدد نزدیک به اون که 470 است استفاده میکنیم

دیدگاه

به حرفی که میزنم اطمینان کامل ندارم ولی فکر نمی کنم خازن 10نانو الترولیتی داشته باشیم یه خازن عدسی 104 بگیر بزار جواب میده
            104=10نانو
            105=100 نانو
            اینارو بزاری 99٪ مشکلی نخواهی داشت
            در مورد ظرفیت بالاتر تو هر مداری این اجازه رو نداری باید شرایط رو تو مدار دید باید مدارتو بزاری که بشه تصمیم گرفت.
            ممنون دوستان: ولی چند سئوال:شما خازن 10 نانو الکترولیتی را از کجا اوردید؟؟؟من گفتم خازن 1 دهم میکروفاراد + 1 صدم میکرو فاراد میخام که معادلش گمان نکنم باشه به جاش چه خازنی جایگزین کنم؟؟؟ و بعدش گفتید 104 بگیر خازنی!! واحدش چی هست؟؟
            سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
              ممنون دوستان: ولی چند سئوال:شما خازن 10 نانو الکترولیتی را از کجا اوردید؟؟؟من گفتم خازن 1 دهم میکروفاراد + 1 صدم میکرو فاراد میخام که معادلش گمان نکنم باشه به جاش چه خازنی جایگزین کنم؟؟؟ و بعدش گفتید 104 بگیر خازنی!! واحدش چی هست؟؟
              سپاس

دوست عزیز شما اصلا به پست های قبل توجهی نمی کنید ! خازن یک دهم میکرو فاراد همون ۱۰۰ نانو فاراد دیگه ! و خازن یک صدم میکرو فاراد هم ، همون ۱۰ نانو فاراد !
              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
              ارتباط با من : ir02x6
              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

ممنون دوست عزیز :mrgreen::یک سئوال :این تبدیلات را چطور انجام می دهید؟؟؟ فرمولش چطوری هست؟؟؟تبدیل میکرو فاراد به نانو فاراد و پیکو فاراد؟؟
                سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز :mrgreen::یک سئوال :این تبدیلات را چطور انجام می دهید؟؟؟ فرمولش چطوری هست؟؟؟تبدیل میکرو فاراد به نانو فاراد و پیکو فاراد؟؟
                  سپاس
                  سلام
                  0.1mircro Farad=0.1*10^3*10^-3*10^-6=100*10^-9=100nano farad
                  در اینجا یه تبدیل ریاضی بزنی راحته ،اون ده به توان مثبت و منفی 3رو که در هم ضرب کنی یک میشه(یعنی بی اثره) و از طرفی هر واحد با هم ده به توان 3 واحدبا هم اختلاف دارند(یعنی از میلی به میکرو و... فقط توانش یا مثبته یا منفی که باید دقت کنی)،واسه همین در اون ده به توتن 3 ضرب کردم
                  در آخرم که 10به توان منفی 9 همون نانو هست
                  موفق باشی :job:
                  برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                  راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سپاس
                    دوست من ببخشید که گنگ پاسخ دادم پیش خودم فکر کردم که زمینه فعالییتون الکترونیکه.
                    در مورد ظرفیت خازن که دوستان توضیح دادن من یکم کامل تر بگم
                    1 فاراد=ظرفیت یک خازن خیلی بزرگ که عملاا¾ً وجود خارجیش خیلی به ندرت باید باشه و استفاده عملی عمومی نداره
                    ظرفیت خازن ها رو با به توان منفی رسوندن مشخص می کنن مثلا 1 میلی فاراد میشه 10 به توان منفی 3 فاراد به همین ترتیب 1 میکرو فاراد میشه 10 به توان منفی 6 1 نانو فاراد میشه 10 به توان منفی 9 و 1 پیکو فاراد میشه 10 به توان منفی 12
                    حالا ظرفیت خازن های عدسی رو به این صورت مشخص می کنن که روی خود خازن یه عدد می نویسن مثلاًآ‌ 104 این یعنی یک 10 بنویسید و جلوش 4 تا صفر بزارید که میشه 100000 و برحسب پیکو بخوندید که میشه 100000 پیکو فاراد معادل 100 نانو هست. 105 میشه 1000000 پیکو فاراد معادل 1 میکرو فاراد.

دیدگاه

سلامو ممنون :ولی خیلی خفن گفتی: برای تبدیل میکرو فاراد به نانو فاراد باید میکرو فاراد را* ضربدر 1000 کرد: برای تبدیل به پیکو فاراد ضربدر 1000000
                      یک جا دیده بودم اینجوری گفته؟!!! درسته؟

دیدگاه

اینکه نوشتید درسته اما قسمت خوفشو نمیدونم کجاست یعنی سر در نیوردم کدوم قسمت رو میگید خوفه. :biggrin:

دیدگاه

سلامو ممنون :ولی خیلی خفن گفتی: برای تبدیل میکرو فاراد به نانو فاراد باید میکرو فاراد را* ضربدر 1000 کرد: برای تبدیل به پیکو فاراد ضربدر 1000000
                          یک جا دیده بودم اینجوری گفته؟!!! درسته؟
                          راحت ترین روش اینه :

میخوایم 0.1 میکرو فاراد رو به نانو فاراد تبدیل کنیم :
                          اولا : میکرو = 10 به توان -6 یا -6^10 و نانو = 10 به توان -9 یا +9^10 و پیکو = 10 به توان -12 یا -12^10
                          دوما :0.1 میکرو فاراد = 0.1 (ضربدر) 10 به توان -6 = -6^10 * 0.1
                          حالا می خوایم 0.1 میکرو فاراد رو به نانو فاراد تبدیل کنیم ؛ اول به جای میکرو مقدارشو می زاریم = -6^10 * 0.1 حالا باید ضریب -6^10 رو به نانو یا -9^10 تبدیل کنیم ، یعنی میشه -9^10 * 1000 ( که همون -6^10 میشه ) حالا این رو ضربدر ظرفیت یعنی 0.1 می کنیم ، در نتیجه جواب آخر میشه : -9^10 * 1000 * 0.1 که برابر با -9^10 * 100 حالا به جای -9^10 معادلش یعنی نانو رو قرار میدیم و در نهایت می نویسیم : 100 نانو فاراد

دیدگاه

با سلام بر دوستان عزیز
                            یک سئوال در مورد قانون اهم داشتم:لطفا راهنمایی کنید!!
                            بزارید سئوالم را با یک مثال بزنم!!!طبق قانون اهم برای محاسبه جریان از فرمول i=v/r استفاده می کنند وبرای مقاومت r=v/i
                            خب: من میخوام یک مدار ساده ببندم شامل یک led 5mm و منبع تغذیه 12 ولت !!!خب الا اگه من به led ولتاژ 12 ولت بدم می سوزه!!! من میخوام یک مقاومت به مدار وصل کنم که led نسوزد!!طبق قاون اهم برای محاسبه مقاومت r=v/i استفاده میکنیم! الان ما ولتاژ داریم که 12 ولت هست و لی جریان ندارم!! حال سئوال من این هست که جریان چه طوری به دست می اید!!! حتما می گویید طبق فرمول i=v/r حساب میشه!!!خب ما که اینجا مقاومت نداریم!!! سئوال اصلی من این هست جریان اصلی مدار چطوری حساب میشه چون بالا دید که برای حساب کردن جفت فرمول به خاطر نداشتن یک دانه از عناصر کارمان لنگ ماند! ایا جریان یک چیز ثابت هست!!!؟؟
                            لطفا به صورت ساده توضیح بدهید؟
                            سپاس

دیدگاه

با سلام بر دوستان عزیز
                              یک سئوال در مورد قانون اهم داشتم:لطفا راهنمایی کنید!!
                              بزارید سئوالم را با یک مثال بزنم!!!طبق قانون اهم برای محاسبه جریان از فرمول i=v/r استفاده می کنند وبرای مقاومت r=v/i
                              خب: من میخوام یک مدار ساده ببندم شامل یک led 5mm و منبع تغذیه 12 ولت !!!خب الا اگه من به led ولتاژ 12 ولت بدم می سوزه!!! من میخوام یک مقاومت به مدار وصل کنم که led نسوزد!!طبق قاون اهم برای محاسبه مقاومت r=v/i استفاده میکنیم! الان ما ولتاژ داریم که 12 ولت هست و لی جریان ندارم!! حال سئوال من این هست که جریان چه طوری به دست می اید!!! حتما می گویید طبق فرمول i=v/r حساب میشه!!!خب ما که اینجا مقاومت نداریم!!! سئوال اصلی من این هست جریان اصلی مدار چطوری حساب میشه چون بالا دید که برای حساب کردن جفت فرمول به خاطر نداشتن یک دانه از عناصر کارمان لنگ ماند! ایا جریان یک چیز ثابت هست!!!؟؟
                              لطفا به صورت ساده توضیح بدهید؟
                              سپاس

سبب ساز جریان ، وجود مقاومت !
                              شما وقتی ‏LED ‎‏ رو بدون مقاومت به ۱۲ ولت وصل می کنید چون مقاومت داخلی ‏LED‏ خیلی کم است نمیتونه در برابر جریان عبوری زیاد مقاومت کنه و میسوزه !
                              کلا اگه ولتاژ مدار رو ثابت فرض کنیم جریان به بار ( یا همون مقاومت ) مدار وابسته است . و ثابت نیست .

دیدگاه

ممنون: ولی من گفتم جریان را چطور باید حساب کرد طبق قانون اهم !! لطفا با دقت بخوانید!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X